[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - فجر سپاسی شیراز - داماش گیلان | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

فجر سپاسی شیراز - داماش گیلان | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط metall » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 8:09 pm

[img:59a311337b]http://www.astroupload.com/uploads/1378411724341.jpg[/img:59a311337b]
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 8:11 pm

[quote:c9d9f8891e="metall"][img:c9d9f8891e]http://www.astroupload.com/uploads/1378411724341.jpg[/img:c9d9f8891e][/quote:c9d9f8891e]

یعنی کی میتونه باشه,حدسش خیلی سخته :lol: :lol: :lol: :lol:
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 8:16 pm

[quote:955f0e8ce5="mahyar7192"][quote:955f0e8ce5="The_King_of_rasht"][quote:955f0e8ce5="hamed-rashti"][size=24:955f0e8ce5]حمزه جان من ازت یه سوال دارم .

واقعا واقعا واقعا چرا به حاجتی لقب رایان گیگز دادی ؟؟
واقعا چرا ؟

نه بخاط همین بازی .
کلا چرا ؟؟
میشه منو توجیح کنی ؟؟[/size:955f0e8ce5][/quote:955f0e8ce5]

این لقب رو برای بازی خوبش در اواخر فصل قبل دادم ولی الان از همه مردم کشور شهید پرور ولز عذر خواهی میکنم!!!

یه خبر خوب که این بازی داشت اینه که ما بلاخره نظیف کار رو نخواهیم داشت حداقل برای یک بازی

همچنین مصطفی حاجتی، علیرضا نظیف کار، جهانگیر عسگری و روح الله سیف الهی از داماش با کارت زرد داور مسابقه مواجه شدند که [color=red:955f0e8ce5]بدین ترتیب نظیف کار در دیدار آینده داماش به دلیل 3 اخطاره شدن حضور نخواهد داشت.[/color:955f0e8ce5]
خدا رو شکر!!![/quote:955f0e8ce5]
آبراران درسته هم نظیف کار و هم حاجتی افت کردن اما دلیل نمیشه اینطور در موردشون صحبت کنیم،نظیف کار همونیه که از پیشنهاد فولاد گذشت تا توی شهرش بمونه!یادتون رفته چقدر دعا کردیم که نره از تیم؟ایشالا دوباره به روزای اوجش بر میگرده[/quote:955f0e8ce5]

یکی از دلایل افت این عزیزان اینه که بعضی آبرارهای گل نمیذارن انتقاد بشه از این بازیکنها,هیشکی با این بازیکن های با تعصب و بچه محل های عزیز کاری نداره,خیلیم دوستشون داریم,ولی انتقاد سازنده باعث پیشرفت خودشون میشه.
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط zxzx » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 9:07 pm

[color=black:a136b1c077]در مجموع مساوی امروز خوب بود چرا چون باعث شد یک تیم بحران زده رو از بحران خارج نکنیم خداوکیلی تیمی که چهار تا بازیکن فیکسش رو در اختیار نداره نتیجه مساوی در خونه حریف نتیجه خوبی محسوب میشه
هادی سهرابی نیمه اول افتضاح بود ولی در نیمه دوم که جاش عوض شد و اومد چپ بهتر شد
ابوذر رحیمی و نظیفکار 50 درصد امادگی فصل قبلشون رو ندارن
مصطفی حاجتی که امروز پاس های اشتباهش قابل شمارش نبود هر جوری حساب میکردم از دستم در میرفت تا جایی که افشین ناظمی رو بشدت عصبانی کرد وگزارشگر بازی گفت ناظمی بدجور سر حاجتی فریاد میزنه
کبه هم که هیچی بودن و نبودنش زیاد فرق نمیکنه هرچند رو گل دوم تاثیر گزار بود
دهقانی که متاسفانه هر بازی که میگزره بیشتر متوجه میشم چرا نفت ابادان سقوط کرد دو تا توپ جدی داخل چهارچوب اومد هر دوتا گل شد شاهکار بازی با سپاهان هم که هنوز فراموش نشده
ترکیب تیم هم با توجه به نداشتن بازیکن های اصلی بد نبود متاسفانه تیم اشتباهاتی انجام میده که از دست سرمربی خارجه مثلا اقای هادی سهرابی میاد توپ رو دور کنه بجای توپ هوا رو میزنه این دیگه دست سرمربی نیست[/color:a136b1c077]
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط shahin_darknight » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 9:39 pm

یعنی وقتی یاده بازی حاجتی میفتم ناخداگاه خندم می گیره .... یعنی چی وسط زمین وایستاد هافبک حریفو داره نگاه می کنه بعد داره راه میره .... نمی خوام بیشتر کشش بدم چون واقعا در فصل قبل و چندین سال گذشته واسه داماش زحمت کشیده و باید بهش احترام گذاشت ... ولی همه ی ما خوب می دونیم که اگه دوتا بازیه دیگه اینجوری بازی کن و فیکس باشه هم گذشته ی خودشو زیر سوال میبره هم افکار افشین خان ... این مسئله طبیعی هم هست بالاخره هر بازیکنی بعد از یه مدتی افت می کنه ، فکر می کنم حاجتی هم افته محسوسی کرده و باید یه چند مدت تو ذخیره ها باشه مثل افشین چاووشی که می بینید این همه مدت ذخیرست ولی دیگه مثل قبل جنجال درست نمی کنه....این مسئله رو هم باید بهش دقت کنین وقتی به فرض مثال من یه جا کار کنم بدونم به غیر از من هیچکس دیگرو نمی ذارن منم دیگه توان واقعیمو به کار نمی گیرم ،بی خیالی طی می کنم ولی به محض اینکه یکی دیگه جای منو بگیره تلاش می کنم تا خودمو به مدیرا نشون بدم و از تمام پتانسیلم استفاده می کنم................ امیدوارم افشین خان همونطوری که گفته بی خیال روابط خانوادگی و دوستانه ی خودش با چند بازیکن بشه و اگه اونا خوب کار نکردن اونا رو بذاره تو ذخیره و حق بازیکنای جوون خورده نشه مثل سیف اللهی
وطن بی تو هرگز وجودم مباد // بلند آنکه نام تو ایران نهاد
نماد کاربر
shahin_darknight
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 12, 2012 12:00 am

پستتوسط aaataaa » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 9:44 pm

باز خداروشکر یه امتیاز گرفتیم
نماد کاربر
aaataaa
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه اکتبر 05, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 10:01 pm

[b:cf71a62214][color=blue:cf71a62214]خوردن دو گل از روی ضربه سر در حضور مدافعین قد بلند تیم کمی جای تامل داره!
اون هم از بازیکنایی که به زور 160 قدشون بوده!
هدر دادن موقعیت های گل به نظر من بسیار بدتر از اشتباهات خط دفاع هستش.
چون تلاش گروهی تیم رو به هدر میدن...
به شخصه از گلزنی چاووشی خوشحال شدم چون مزد بی حاشیه بودنش رو گرفت.نیمکت نشینی رو تحمل کرد و حرفه ای رفتار کرد.امیدوارم جرقه نباشه و افشین آقای گل رو دوباره ببینیم.
بد نیست بعضی دیگه از بازیکنامون هم نیمکت رو ببینن تا اطمینان از فیکس بودنشون باعث بی انگیزگیشون نشه.
اگر بازی بعد سیف اللهی فیکس نباشه من یکی به همه چیز شک میکنم!ازش ممنونم بخاطر تلاشی که انجام داد.
عدم حضور کاپیتان باید با یه گزینه مناسب پر بشه.
مجسمه ای به نام حاجی زاده!اگر خوب هم باشه عقل ناقص من میگه بده!
در مجموع فوتبال و بخصوص ورژن علی اصغریه ایرانیش کاری به این معادلات نداره که فجر کجای جدوله!هر بازی با بازی دیگه فرق میکنه همین فجر یه روزی یقه تیم صدر جدولی رو ممکنه بگیره!همونجور که ما با فجر قعر جدولی به زور مساوی میکنیم و استقلاله دوم جدول رو سومان پلان میکنیم!(دو پنالتی داور)
از موفقیت تیمم مثل فصل قبل اطمینان دارم،هر چند میدونم این موفقیت همراه با سکته دادن همه ما ها همراهه!
آرزو به دلم موند یه فصل با درو کردن تیم ها و اقتدار شروع کنیم!به نظر میاد این فصل هم آخرای فصل موتور تیم گرم میشه و بازیم میایم بالای بعضیا!
باقی بقایتان :wink: [/b:cf71a62214]
[/color:cf71a62214]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط Dane_Ali » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 10:15 pm

واقعا هنوز وقتش نرسیده به لایقی فر بازی برسه >؟
نماد کاربر
Dane_Ali
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 10:17 pm

با این همه مصدوم و محرومی که داشتیم مساوی نتیجه بدی نیست اما نکته خوب اینه که افشین پاش به گلزنی باز شد امیدوارم بتونه همون افشین آقای گل بشه /16/
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » جمعه سپتامبر 06, 2013 6:35 am

[color=blue:f0802b3255][size=18:f0802b3255]ذخیره طلایی[/size:f0802b3255][/color:f0802b3255]

[img:f0802b3255]http://8pic.ir/images/57033194168961774291.jpg[/img:f0802b3255]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط Milad_777 » جمعه سپتامبر 06, 2013 6:38 am

این چه چمنی بود :roll: :roll: :roll: :roll:

چه گل نزنیه متوسل زاده! :?:
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Milad_777
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 19, 2013 12:00 am

پستتوسط ba-taasob-2 » جمعه سپتامبر 06, 2013 6:41 am

یارو گزارشگره اول بازی گفت سیف الهی بازیکن خیلی خطرناکی هست و به سپاهان هفته پیش گل زد. وقتی افشین هم داشت میومد تو بازی گفت چاووشی هم خیلی خطرناک هست فجریها باید مواظبش باشن. ای کاش وقتی جهانگیرم داشت میومد تو ازش تعریف میکرد اونم یه گل میزد :lol:
راه در هستی یکی است و آن راه راستی است
نماد کاربر
ba-taasob-2
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » جمعه سپتامبر 06, 2013 7:35 am

واقعا حیف دو تا موقعیت 100% گل از دست دادیم تا فجر با یه تساوی جیویزه.
دو تا گل هم خوردیم هر دو مثل هم. دوستانی که به دهقانی اینقدر گیر دادن چرا نمیگن دفاع چپ ما ابوذر رحیمی که در هر دو صحنه حضور داشت چه وظیفه ای بجز بلند شدن و سر زدن داشت؟
چرا فقط مثل همون هویجی که گذاشتین موند تا مهاجمای شیراز سر بزنن.

ابوذر بازیکن خوب و دوست داشتنیه ولی الان از نظر روحی آماده نیست و اگر مربی قصد داره در آینده بتونه بهتر ازش استفاده کنه باید الان اونو رو نیمکت بنشونه تا شرایط روحیش بهتر بشه و بتونه به تیم کمک کنه
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط golsar-boy در شنبه سپتامبر 07, 2013 8:11 am .
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط amin_asadolahpor » جمعه سپتامبر 06, 2013 7:51 am

ابوذر کاملا اماده هستش .
فکر ککم شما سیستم 3.5.2 رو داخل زمین ندیدی عزیزم

جای علی نظیف کارو ابوذر پر کرده بودش.

به نظرم باید به مصطفی حاجتی 1مرخصی بده باشگاه بره حالو حواش عوض شه.چون فوتبال کردن تو لیگ برتر این شکلی نیست که مصطفی داره بازی میکنه.
تو همه بازیها کند هستش،وتوب خراب میکنه
ایران داماش
نماد کاربر
amin_asadolahpor
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 16, 2012 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » جمعه سپتامبر 06, 2013 8:47 am

[quote:5a673857a3="amin_asadolahpor"]ابوذر کاملا اماده هستش .
فکر ککم شما سیستم 3.5.2 رو داخل زمین ندیدی عزیزم

جای علی نظیف کارو ابوذر پر کرده بودش.

به نظرم باید به مصطفی حاجتی 1مرخصی بده باشگاه بره حالو حواش عوض شه.چون فوتبال کردن تو لیگ برتر این شکلی نیست که مصطفی داره بازی میکنه.
تو همه بازیها کند هستش،وتوب خراب میکنه[/quote:5a673857a3]

نمیدونم تعریف شما از آماده بودن چیه؟!!!!
به نظر من در چند بازی اخیر پاشنه آشیل تیم ما ابوذر رحیمی بوده که نه در دفاع و نه در حمله نتونسته مثمر ثمر باشه، تا اونجایی که من گلها رو دیدم در هر دو صحنه ابوذر چسبیده به مهاجم حریف بود ولی نتونست ضربه سر بزنه. به هنگام حمله هم که فقط بلده سانتر کنه که اونم کاملا بی دقته و پاسهاش به راحتی برگشت داده میشه و تبدیل به ضد حمله برای حریف میشه.
البته در مورد هافبکهای وسط باهات موافقم و حاجتی نتونسته گرداننده مناسبی در وسط بازی باشه و نه بازی مناسبی ارائه میده و نه تیم را به عنوان کاپیتان مدیریت میکنه و به نظرم بازوبند براش سنگینی میکنه و شاید همین باعث شده فشار روحی روش زیاد بشه.
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 6 مهمان