[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - فجر سپاسی شیراز - داماش گیلان | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

فجر سپاسی شیراز - داماش گیلان | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 5:21 pm

[quote:1922abbae6="hamed-rashti"][size=24:1922abbae6]حمزه جان من ازت یه سوال دارم .

واقعا واقعا واقعا چرا به حاجتی لقب رایان گیگز دادی ؟؟
واقعا چرا ؟

نه بخاط همین بازی .
کلا چرا ؟؟
میشه منو توجیح کنی ؟؟[/size:1922abbae6][/quote:1922abbae6]

این لقب رو برای بازی خوبش در اواخر فصل قبل دادم ولی الان از همه مردم کشور شهید پرور ولز عذر خواهی میکنم!!!

یه خبر خوب که این بازی داشت اینه که ما بلاخره نظیف کار رو نخواهیم داشت حداقل برای یک بازی

همچنین مصطفی حاجتی، علیرضا نظیف کار، جهانگیر عسگری و روح الله سیف الهی از داماش با کارت زرد داور مسابقه مواجه شدند که [color=red:1922abbae6]بدین ترتیب نظیف کار در دیدار آینده داماش به دلیل 3 اخطاره شدن حضور نخواهد داشت.[/color:1922abbae6]
خدا رو شکر!!!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط cabana » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 5:25 pm

باید فجر سپاسی رو حداقل 5 تا می زدیم واقعا فجر تیمه ضعیفی بود اما بازیه افتضاحی کردیم دروازه بان هم که اصلا گیج بود هر بازی باید از دروازه بان ضرر کنیم. کله برنامه فجر سانتر از راست بود دیگه هر کسی اینو می فهمید ناظمی نگفت یه فکری واسه این کار بکنم . دو گل مفت خوردیم و راحت 3 امتیازو از دست دادیم
نماد کاربر
cabana
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 5:32 pm

لینک دانلود فایل صوتی مصاحبه تلفنی دقایقی قبل ِ افشین ناظمی با برنامه سکو

http://uploadkon.ir/uploads/sakoo-nazemi_(new).mp3
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 5:37 pm

[color=darkblue:1c57357603]بازی را از دقیقه 8 تا 35 دیدم ، بنابراین نظرم مختص با این بازه زمانی می باشد کما اینکه هیچ یک از چهار گل را ندیدم :
- تیم ما بدون برنامه و صرفاً در فکر دفع کردن بی هدف توپ از محوطه جریمه خودمان بود ، زیر توپ زدن از دقیقه 8 در برابر تیمی همچون فجر سپاسی ، نتیجه ای جز باخت را به نمی بایست بهمراه می داشت ، از اینکه این بازی را نباختیم باید بسیار . . .

- افشین خان ناظمی ، فوتبال دیمی به نظر من هنر نیست از فرصتی که در اختیار داری نهایت استفاده را بکن.
- بعد از بازی پارسال یا استقلال که فکر می کردیم کبه همان گمشده ماست ، تاکنون متوجه نشدم ، آیا کبه مهاجم است ؟ پس چرا بدون خطر می باشد! ، آیا هافبک هست ؟ پس چرا دریغ از یک پاس درستو حسابی ! دفاع و دروازبان هم پیشکش او ، آقای ناظمی چرا کبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
کبه مانند خیار گل خانه ای بدون طعم ، مزه و خاصیت است !
- در دقیقه 30 بازی ، دهقانی ، یک ضربه کرنر بازیکنان فجر را با مشت از محوطه شش قدم به روی نقطه پنالتی در محوطه هجده قدم فرستاد که با خوش شانسی ما شوت بازیکن حریف به هوا رفت ! آخه دروازبانی که بدون اینکه فشاری از سوی مهاجم حریف به او تحمیل بشه ، چنین فرصت هایی را برای مهاجم حریف مهیاء می کنه ، اسمش رو چه باید گذاشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من که نمی دونم این نفرات دارای چه پارتی و لابی های هستند که در این فوتبال پول پارو می کنند .
خطاب به آقای ناظمی ، از لایقی فر بیش از این دروازبان های بی استعداد و. . . بهر بگرید ، ضرر نمی کنی آبرار ...

خیل خوش شانس بودیم که تیم های رده پائین تر نتیجه مطلوب را نگرفتند ![/color:1c57357603]

[size=24:1c57357603] ا[color=red:1c57357603]ز صبح با خود می گفتم : ته سه نشه بازی نشه ؛ 1- تولد سه سالگی سایت وارش اسپورت 2- موفقیت دوستانمان در مدارج بالاتر تحصیلی 3- برد داماش [/color:1c57357603]
اما این سومی شرنده ام کرد [/size:1c57357603]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط RASHTBOY در پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 5:52 pm .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 5:47 pm

[quote:7719cb6cbc="RASHTBOY"][color=darkblue:7719cb6cbc]بازی را از دقیقه 8 تا 35 دیدم ، بنابراین نظرم مختص با این بازه زمانی می باشد کما اینکه هیچ یک از چهار گل را ندیدم :
- تیم ما بدون برنامه و صرفاً در فکر دفع کردن بی هدف توپ از محوطه جریمه خودمان بود ، زیر توپ زدن از دقیقه 8 در برابر تیمی همچون فجر سپاسی ، نتیجه ای جز باخت را به نمی بایست بهمراه می داشت ، از اینکه این بازی را نباختیم باید بسیار . . .

- افشین خان ناظمی ، فوتبال دیمی به نظر من هنر نیست از فرصتی که در اختیار داری نهایت استفاده را بکن.
- بعد از بازی پارسال یا استقلال که فکر می کردیم کبه همان گمشده ماست ، تاکنون متوجه نشدم ، آیا کبه مهاجم است ؟ پس چرا بدون خطر می باشد! ، آیا هافبک هست ؟ پس چرا دریغ از یک پاس درستو حسابی ! دفاع و دروازبان هم پیشکش او ، آقای ناظمی چرا کبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
کبه مانند خیار گل خانه ای بدون طعم ، مزه و خاصیت است !
- در دقیقه 30 بازی ، دهقانی ، یک ضربه کرنر بازیکنان فجر را با مشت از محوطه شش قدم به روی نقطه پنالتی در محوطه هجده قدم فرستاد که با خوش شانسی ما شوت بازیکن حریف به هوا رفت ! آخه دروازبانی که بدون اینکه فشاری از سوی مهاجم حریف به او تحمیل بشه ، چنین فرصت هایی را برای مهاجم حریف مهیاء می کنه ، اسمش رو چه باید گذاشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من که نمی دونم این نفرات دارای چه پارتی و لابی های هستند که در این فوتبال پول پارو می کنند .
خطاب به آقای ناظمی ، از لایقی فر بیش از این دروازبان های بی استعداد و. . . بهر بگرید ، ضرر نمی کنی آبرار ...

خیل خوش شانس بودیم که تیم های رده پائین تر نتیجه مطلوب را نگرفتند ![/color:7719cb6cbc][/quote:7719cb6cbc]

این بازی رو باید می بردیم مساوی جلوی فجر با باخت برای ما فرقی ندارد خیلی مفت گل خوردیم و خیلی زود عقب کشیدیم
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 6:05 pm

[quote:c1ab29927f="The_King_of_rasht"][quote:c1ab29927f="hamed-rashti"][size=24:c1ab29927f]حمزه جان من ازت یه سوال دارم .

واقعا چرا ؟

نه بخاط همین بازی .
کلا چرا ؟؟
میشه منو توجیح کنی ؟؟[/size:c1ab29927f][/quote:c1ab29927f]

این لقب رو برای بازی خوبش در اواخر فصل قبل دادم ولی الان از همه مردم کشور شهید پرور ولز عذر خواهی میکنم!!!

یه خبر خوب که این بازی داشت اینه که ما بلاخره نظیف کار رو نخواهیم داشت حداقل برای یک بازی

همچنین مصطفی حاجتی، علیرضا نظیف کار، جهانگیر عسگری و روح الله سیف الهی از داماش با کارت زرد داور مسابقه مواجه شدند که [color=red:c1ab29927f]بدین ترتیب نظیف کار در دیدار آینده داماش به دلیل 3 اخطاره شدن حضور نخواهد داشت.[/color:c1ab29927f]
خدا رو شکر!!![/quote:c1ab29927f]
بچه ها تورو خدا تخریب نکنید .میدونم حق دارین امـا اینجوری هم نگید .
کاپیتان تیم مسخره کردن تف سربالاست .حالا یه لقب دادیم خرابش نکنیم آبرارن دوست داشتنی :P
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyar7192 » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 6:10 pm

[quote:3c15524dc8="The_King_of_rasht"][quote:3c15524dc8="hamed-rashti"][size=24:3c15524dc8]حمزه جان من ازت یه سوال دارم .

واقعا چرا ؟

نه بخاط همین بازی .
کلا چرا ؟؟
میشه منو توجیح کنی ؟؟[/size:3c15524dc8][/quote:3c15524dc8]

همچنین مصطفی حاجتی، علیرضا نظیف کار، جهانگیر عسگری و روح الله سیف الهی از داماش با کارت زرد داور مسابقه مواجه شدند که [color=red:3c15524dc8]بدین ترتیب نظیف کار در دیدار آینده داماش به دلیل 3 اخطاره شدن حضور نخواهد داشت.[/color:3c15524dc8]
خدا رو شکر!!![/quote:3c15524dc8]
آبراران درسته هم نظیف کار و هم حاجتی افت کردن اما دلیل نمیشه اینطور در موردشون صحبت کنیم،نظیف کار همونیه که از پیشنهاد فولاد گذشت تا توی شهرش بمونه!یادتون رفته چقدر دعا کردیم که نره از تیم؟ایشالا دوباره به روزای اوجش بر میگرده
نماد کاربر
mahyar7192
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed-rashti » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 6:22 pm

http://vip.video.varzesh3.com/archive/teams

[size=24:58478c8c1a]دوستان خواهشا داماش رو تنها نذارید[/size:58478c8c1a]
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط hamed-rashti » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 6:23 pm

وای خدا من هنوزم دارم میخندم .
برنامه سکو داشت سوتی هاشو نشون میداد .
خبرنگار برنامه سکو داشت با مازیار زارع مصاحبه میکرد میکروفون داشت میکرد تو حلق مازیار زارع , زارع به حرف اومد , دوباره بعد از چند دقیقه تکرار کرد کارشو .
وای خدا ایکاش فیلمشو ضبط میکردم.
کسی دیده ؟؟
ندارید فیلمشو ؟؟
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط nima_beckham » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 6:30 pm

[quote:730eeac76f="hamed-rashti"]وای خدا من هنوزم دارم میخندم .
برنامه سکو داشت سوتی هاشو نشون میداد .
خبرنگار برنامه سکو داشت با مازیار زارع مصاحبه میکرد میکروفون داشت میکرد تو حلق مازیار زارع , زارع به حرف اومد , دوباره بعد از چند دقیقه تکرار کرد کارشو .
وای خدا ایکاش فیلمشو ضبط میکردم.
کسی دیده ؟؟
ندارید فیلمشو ؟؟[/quote:730eeac76f]

باحال و جالب بود .

بزئی می چانه دورون برار :lol:
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط majid13 » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 6:37 pm

چجوری باید خلاصه بازی داماش فجر رو از سایت ورزش 3 پیدا کرد؟
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط keyvan » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 6:39 pm

[quote:786d037030="majid13"]چجوری باید خلاصه بازی داماش فجر رو از سایت ورزش 3 پیدا کرد؟[/quote:786d037030]

هنوز قرار داده نشده روی ورزش3
چند دقیقه پیش سکو خلاصه بازی رو نشون داد.
متوسل زاده و سیف الهی قبل از گل دوم چه موقعیت هایی خراب کردن!!!! :cry:
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 7:00 pm

[color=black:433700af88]پس از تساوی خانگی مقابل داماش
[b:433700af88]شاغلام استعفا کرد[/b:433700af88]
پس از تساوی خانگی مقابل تیم داماش گیلان، غلامحسین پیروانی استعفای شفاهی خود را از سرمربیگری فجر اعلام کرد، اما هیئت مدیره باشگاه فجر همچنان بر باقی ماندن شاغلام در کادر فنی فجر پافشاری می‌کند.
خبرگزاری فارس: شاغلام استعفا کرد
● گزارش تصويري مرتبط
-------------------------------
Tweet
به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، در هفته هشتم لیگ برتر فوتبال پنج‌شنبه‌شب تیم بحران‌زده فجر شهید سپاسی در ورزرشگاه حافظیه میزبان داماش گیلان بود که در پایان تساوی دو بر دو نتیجه پایانی بازی شد.

زردپوشان شیرازی در این بازی با دو نیمه متفاوت در زمین ظاهر شدند به طوری که در نیمه نخست با یک بازی هجومی و رو به جلو دو بار تور دروازه داماش را به لرزه درآوردند و گل خورده را جبران کردند اما در نیمه دوم کم‌رمق ظاهر شدند.

مسعود ریگی و جابر انصاری گل‌زنان فجر در این بازی بودند و گل‌های داماش را روح‌الله سیف‌اللهی و رضا چاوشی به ثمر رساندند.

این بازی با حاشیه‌های فراوانی همراه بود که اخراج داریوش صبوری مربی تیم فجر به دلیل اعتراض‌های مکرر به داور تنها یک نمونه آن بود.

شعارهای تند و تیز تماشاگران شیرازی علیه مسئولان استان فارس به دلیل حمایت نشدن مطلوب از تنها نماینده این استان و شعارهایی علیه شاغلام که همواره محبوب هواداران فوتبال شیراز بود در بازی چند بار تکرار شد.

همچنین غلامحسین پیروانی در پایان بازی در کنفرانس خبری حاضر نشد و داریوش صبوری دستیار وی در کنفرانس حضور یافت که چندان به مذاق خبرنگاران خوش نیامد.

مربی تیم فجر سپاسی در کنفرانس خبری پس از بازی با داماش بیان کرد: داور اشتباهات بسیاری در قضاوت داشت و صحنه مسلم پنالتی بر روی بازیکن ما را نگرفت.

داریوش صبوری ادامه داد: گرفتن پنالتی می‌توانست ورق بازی را به نفع فجر رقم بزند که داور مانع آن شد.

وی تصریح کرد: غلامحسین پیروانی سرمربی فجر در رختکن استعفای خود را اعلام کرد که مدیرعامل و سرپرست تیم با آن مخالفت کردند.

به گزارش فارس، بابک وسیله بر از استان البرز قضاوت این بازی را بر عهده داشت.

خرابی زمین چمن ورزرشگاه حافظیه که بیشتر به زمین خاکی شباهت داشت موجب اعتراض بازیکنان دو تیم شد و جای سئوال دارد که ورزشگاهی که کمتر از یک سال از بازسازی و افتتاح آن می‌گذرد چرا باید چنین اوضاعی داشته باشد.

طبق گفته‌های پیشین مسئولان ورزش استان فارس برای بازسازی چمن ورزشگاه حافظیه سال گذشته یک‌میلیارد تومان اعتبار هزینه شد و چمن ورزشگاه با مدرن‌ترین و باکیفیت‌ترین نوع در دنیا تعویض شد اما در این بازی رنگی از زمین چمن دیده نشد.
[/color:433700af88]
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 7:34 pm

نظرم رو درباره علی رضا نظیف کار میگم:
اول اینکه امسال توی داماش موند دمش گرم ولی دلیل نمیشه چشم رو بر بازی های پر ایرادش ببندیم و حق نداره و نباید برای ماندنش در داماش بر سر هوادار منت بگذاره که من همونی هستم که توی بی پولی ماندم که اون وقت مصداق این شعر میشه : من آنم که رستم بُوَد پهلوان!!!!
تنها نکته مفید در این فصل از ایشون همون تک گل به سایپا بود و دیگر هیچ
تقریبا در همه بازیها و در همه گلهایی که خوردیم و چه آن گلهایی که نخوردیم رد پای جناب نظیف کار دیده میشود.

قبلا در تاپیک یکی از بازیها عرض کردم که مدافعین ما مخصوصا نظیف کار و رحیمی نه پاس سالم میدهند و نه دفع توپ خوب دارند و نه پرس میکنند و نه سرعت دارند که حالا این را اضافه میکنم که حتی در زدن ضربات سر هم با توجه به قد بلندشان بسیار ضعیف هستند این مورد در دو گلی که امروز از فجر خوردیم واضح بود.
من فکر میکنم این نوع بازی کردن علاوه بر افت فنی نشانگر افت روحی و بی انگیزگی نظیف کار هست و چاره اش تمرین بسیار و البته دوخته شدن به نیمکت برای چند بازی هست.شاید نیمکت نشینی نظیف کار رو به خودش بیاره که یادش بیاد چرا توی داماش مونده.

در مورد حاجتی من فکر کردم توی این بازی فقط من متوجه بازی ضعیفش شدم ولی وقتی افشین ناظمی اون طور فریاد میزنه سرش دیگه نشون میده که حاجتی حتی سایه اسم خودش هم نیست متاسفانه
امیدوارم تک تک بازیکنان داماش به روز اوج برگردند و گرنه با این طور بازی کردن کادر فنی باید نیمکت رو بهشون نشون بده و در مواقع لزوم گزینه سکو نشینی هم روی میز خواهد بود.
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط ahura » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 7:55 pm

كلا از دروازه و دفاع تا حمله شده 50 50 تيم شده 50 50 . موقعيت هاي 100 در 100 رو ميزنن تو دست دروازه بان.. از اين ور هم دروازه بان ما به تو پا نه نميگه هرچي بياد ميره تو گل.. دفاع هم كه ديگه تر اندر تر
نماد کاربر
ahura
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 18, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot], Google [Bot] و 0 مهمان