[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - تولد سه سالگی وارش اسپرت مبارک

تولد سه سالگی وارش اسپرت مبارک

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

تولد سه سالگی وارش اسپرت مبارک

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 6:43 am

[size=18:a4b82fe6f5][color=blue:a4b82fe6f5]تولد 3 سالگی وارش اسپرت رو به مدیران زحمت کش و کاربران با تعصب و تموم همراهان سایت تبریک میگم[/color:a4b82fe6f5][/size:a4b82fe6f5]

[img:a4b82fe6f5]http://8pic.ir/images/13171610965969692728.jpg[/img:a4b82fe6f5]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 7:18 am

[b:469c65fad9]من اولین سالیه که عضو وارش شدم و فکر میکنم عضویت تو این سایت یه اتفاق خوب تو زندگیم بود که باعث شد بتونم ازادانه تفکرات و افکارم رو در مورد مسائل فوتبال و تیم شهر و استانم بیان کنم. و همه ی این ها رو مدیون مدیران و زحمت کشان این سایت هستم.
چیزه دیگه ای که میخوام عنوان کنم و نمیدونم که شما هم احساس من رو دارید یا نه اینه که ادم بعد یه مدتی که تو سایت فعالیت میکنه نسبت بهش تعصب پیدا میکنه و من کاملا این رو لمس کردم.
من هم به عنوان عضو کوچک سایت تولد سه سالگیه وارش اسپرت رو به همه ی ابرارانی که برای این سایت زحمت میکشند و عضوش هستد و قلبشون به عشق تیم شهر و استانشون میتپه تبریک عرض میکنم. /3/ [/b:469c65fad9]
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط keyvan » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 7:24 am

تبریک میگم این روز خجسته رو /3/
به مهرداد ، مازیار ، علی خیرخواه و سایر دوستان و عزیزانی که در پویا بودن وارش اسپرت سهم دارند خسته نباشید میگم و بهترینها رو واسشون آرزو میکنم. /3/
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 7:42 am

این روز فراموش نشدنی را به همه مدیران گرامی و کاربران بزرگوار تبریک عرض می نمایم .امیدوارم همراه با خانواده محترمتان همواره شاد و تندرست باشید . /3/ /3/
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 7:51 am

[quote:8fd7729b86="soheil_shahre_baran"][b:8fd7729b86]من اولین سالیه که عضو وارش شدم و فکر میکنم عضویت تو این سایت یه اتفاق خوب تو زندگیم بود که باعث شد بتونم ازادانه تفکرات و افکارم رو در مورد مسائل فوتبال و تیم شهر و استانم بیان کنم. و همه ی این ها رو مدیون مدیران و زحمت کشان این سایت هستم.
چیزه دیگه ای که میخوام عنوان کنم و نمیدونم که شما هم احساس من رو دارید یا نه اینه که ادم بعد یه مدتی که تو سایت فعالیت میکنه نسبت بهش تعصب پیدا میکنه و من کاملا این رو لمس کردم.
من هم به عنوان عضو کوچک سایت تولد سه سالگیه وارش اسپرت رو به همه ی ابرارانی که برای این سایت زحمت میکشند و عضوش هستد و قلبشون به عشق تیم شهر و استانشون میتپه تبریک عرض میکنم. /3/ [/b:8fd7729b86][/quote:8fd7729b86]
[size=18:8fd7729b86][color=green:8fd7729b86]تمام اون حرفهايي كه تو ذهنم و دلم بود سهيل عزيز عنوان كردند[/color:8fd7729b86]
بنده فردي هستم با مشغله هاي بسيار زياد ،باور كنين روزانه حداقل 12 ساعت مفيد درگير مسائل و درگيريهاي زندگيم هستم.ولي با وجود اين ميبايست حداقل ساعتي رو در طول روز تو وارش عزيز بگذرونم .فقط اميدوارم خيلي بيشتر از اين وارش و ماها كه عضو وارش هستيم بتونيم تو تصميم گيريها و مسائل بزرگ و كلان تاثير گذار باشيم.البته تاثير از نوع متفكرانه ،متمدّنانه ،باشعور و با سياست و با كياست و معقول و بخردانه و البته با چاشني تعصّب و بدور از جوّ زدگي و بي ادبي

[color=red:8fd7729b86]با تمام اين اوصاف تولد 3 سالگي سايت عزيز و وزين وارش اسپرت رو به مديران و صاحبين و قديميها و تمام اعضا از ته دل تبريك ميگم[/color:8fd7729b86] .[/size:8fd7729b86]
:) :) :) :)
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط meelad » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 7:56 am

تبــــریــک انشالا وارش اسپورت 100 ساله بشه و ما هم تا اون موقع اگه زنده باشیم از دست فدراسیون و کمیته انظباطی ! به عنوان پیرمردان قدیمی تولد وارش رو تبــریک بگیم ..
[img:916e7350ca]http://www.pic4ever.com/images/laie_14.gif[/img:916e7350ca]
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 8:04 am

[color=darkblue:2348f60dea][size=18:2348f60dea]سایتمون رو خیلی دوست دارم,باعث وحدت بیشتر و باعث دوستی های خیلی خوبی بین همه بچه های سایت و هواداران داماش شده,ما تا تهش پشت این سایت کادر مدیریتی و اعضای اون هستیم تا به این شکل بصورت سازمان یافته بتونیم تیممون رو همیشه مورد حمایت قرار بدیم /3/

تولدت مبارک وارش اسپرت عزیزم,میخوام جوونیتو ببینم :D /3//3/[/size:2348f60dea][/color:2348f60dea]
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 8:09 am

[quote:043e761bea="mahmood1331"][quote:043e761bea="soheil_shahre_baran"][b:043e761bea]من اولین سالیه که عضو وارش شدم و فکر میکنم عضویت تو این سایت یه اتفاق خوب تو زندگیم بود که باعث شد بتونم ازادانه تفکرات و افکارم رو در مورد مسائل فوتبال و تیم شهر و استانم بیان کنم. و همه ی این ها رو مدیون مدیران و زحمت کشان این سایت هستم.
من هم به عنوان عضو کوچک سایت تولد سه سالگیه وارش اسپرت رو به همه ی ابرارانی که برای این سایت زحمت میکشند و عضوش هستد و قلبشون به عشق تیم شهر و استانشون میتپه تبریک عرض میکنم. /3/ [/b:043e761bea][/quote:043e761bea]
[size=18:043e761bea][color=green:043e761bea]تمام اون حرفهايي كه تو ذهنم و دلم بود سهيل عزيز عنوان كردند[/color:043e761bea]
بنده فردي هستم با مشغله هاي بسيار زياد ،باور كنين روزانه حداقل 12 ساعت مفيد درگير مسائل و درگيريهاي زندگيم هستم.ولي با وجود اين ميبايست حداقل ساعتي رو در طول روز تو وارش عزيز بگذرونم .فقط اميدوارم خيلي بيشتر از اين وارش و ماها كه عضو وارش هستيم بتونيم تو تصميم گيريها و مسائل بزرگ و كلان تاثير گذار باشيم.البته تاثير از نوع متفكرانه ،متمدّنانه ،باشعور و با سياست و با كياست و معقول و بخردانه و البته با چاشني تعصّب و بدور از جوّ زدگي و بي ادبي

[color=red:043e761bea]با تمام اين اوصاف تولد 3 سالگي سايت عزيز و وزين وارش اسپرت رو به مديران و صاحبين و قديميها و تمام اعضا از ته دل تبريك ميگم[/color:043e761bea] .[/size:043e761bea]
:) :) :) :)[/quote:043e761bea]

کلا استقامتی ها تفکراتشون به هم نزدیک محمود جان :wink:
البته با اینکه من با شما هم محلی هستم اما تا الان افتخار اشنایی با شما پیش نیومده و ندیدمت اما این نشون میده که چقدر تفکراتمون به هم نزدیکه و مسائل مشترکی از ذهنمون عبور میکنه. ایشالا سعادتی بشه تو عضدی از نزدیک و به صورت حضوری بیشتر با شما و ابراران گل دیگه که شاید از نزدیک نمیشناسم اما نظرات و طرز فکرشون رو قبول دارم اشنا شم.
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 8:34 am

امیدوارم بتونیم سالهای سال همه با هم در وارش اسپرت فعالیت داشته باشیم و برای اعتلای شهرمون و فوتبالش تلاش کنیم
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط metall » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 8:39 am

خانواده بزرگ 2220 نفری وارش اسپرت /3/ تبریک /3/

من فکر نمیکنم هیچ سایت تو کشور باشه که اینقدر محبوب باشه علاوه بر بحث فوتبال و ورزش به مسایل و مشکلات شهر و استان خدمون بپردازه همه این ها باعث شده من افتخار کنم که عضو و یکی از برادران شما در وارش اسپرت باشم
آرزوی سربلندی برای همه شما
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط SajjaD_46 » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 8:40 am

[color=blue:9e52fc3f22]تولد وارش اسپرت رو به همه ی زحمتکشان ، از مدیرا و عکاسا گرفته ، تا طراحان عزیز و همه ی کاربرا و هرکسی که بی دریغ و به عشق تیم و شهرش زحمت می کشه ، تبریک می گم
اینم برج وارشی که قبلاً هم گذاشته بودم و بد نبود تو روز تولدشم بهش تقدیم کنم[/color:9e52fc3f22]
:P

[align=center:9e52fc3f22][img:9e52fc3f22]http://nicu.comyr.com/up/2b5b45ce743b.jpg[/img:9e52fc3f22][/align:9e52fc3f22]

[color=red:9e52fc3f22]ایشالا همیشه تو اوج و بالاترین جاها باشی[/color:9e52fc3f22]

----***---- [color=green:9e52fc3f22]راستی بنده یه قدم هایی در راه توسعه ی این وبسایت برداشتم و الان هم در حال مشورت با چند نفر متخصص هستم تا اگه ایشالا اشکالاتی (از نظر سئو و یا . . .) نداشته باشه سر یک فرصت مناسب و با صلاحدید مدیر سایت اون رو توی سایت پیاده سازی کنم . می خواستم توی سالروز سایت عملیش کنم که متاسفانه به دلیل مشغله نتونستم . ولی ایشالا سر یک فرصت مناسب ، پیادش میکنم . [/color:9e52fc3f22]----***---- :twisted:
اخبار روز IT ، آموزش و ترفند در : http://shorumsoft.blogfa.com

آبای همیشه زیر مایی
سرور هرچی مرده . . آبرار گیله مرده
فقط دامــــاش + + سپیــــدرود
نماد کاربر
SajjaD_46
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه فبريه 27, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 8:41 am

:P :P :P :P تبريك /3/ /3/ /3/ /3/ /3/
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط 777 » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 9:08 am

تولدوارش اسپرت روبه همه ی کاربران متعصب تبریک میگم
یک تبریک ویژه به مدیران زحمت کش این سایت ...خسته نباشید
باورکنیدکارهرکسی نیست اداره همچین سایتی مدیران این سایت خون دل خوردن تا وارش اسپرت شد[size=18:619ff1e123]وارش اسپرت[/size:619ff1e123] که دست مریزاد داره
من خودم حدود یک سال ونیم هست که عضو سایتم اما تقریبا از همون اوایل به سایت میزدم منتها عضونبودم که بااصرار دوست خوبم علی مسعودی(ali_damashi)عضوشدم
اما وقتی که عضوسایت شدم فکرش رو نمیکردم ایقدر وابسته بشم به این سایت
من تواین سایت دوستان بسیارخوب وباحال و بامرامی پیدا کردم که دوست خوب هم نعمتیه این رومدیون وارش هستم برای من وارش اسپرت بیشترازیک سایت هست من سال های قبل وقتی شارژ نتم تموم میشدشایدبعدازچندهفته هم دوباره تمدیدنمیکردم اماحالا به محض اینکه شارژم تموم میشه بصورت ضربتی تمدیدمیکنم فقط بخاطر وارش اسپرت
بنظرمن این سایت خیلی به داماش کمک کرده وخواهدکرد و از زمان تاسیسش بزرگ شده وخاری درچشم دشمنان داماش وشهربارن شده واین سایت بازهم جاداره بزرگ تروباکیفیت تربشه
وامیدوارم که داماش گیلان باپیروزی دربازی امروز هدیه گرانبهایی به مدیران وکاربران متعصب این سایت بده/13/
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 9:12 am

[color=blue:de23ed4f55]تاپیک به موقع و درستی بود رضا جان، ممنون.[/color:de23ed4f55]
[size=18:de23ed4f55][color=black:de23ed4f55]بنده هم تولد 3 سالگی وارش به مدیران زحمتکش و کاربرهای عزیز، تبریک میگم [/color:de23ed4f55] [/size:de23ed4f55]/7/ /13/
[color=red:de23ed4f55]امیدوارم همیشه در ایم جمع دوستانه موفق و شاد و پویا باشیم.[/color:de23ed4f55]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 9:29 am

به نظر من موفقیت وارش وابسته به کاربراش هست ... یعنی کاربرهای سایت چون هم تو ورزشگاه و هم تو دنیای مجازی دنبال مسائل این تیم هستند ، تونستند این سایت رو به عنوان منبعی برای دریافت اطلاعات تیم داماش کنند ... البته یک جورایی منبع موثقی برای ورزش گیلان هم شده ...

در این راه زحمات مدیران که از سرمایه ، وقت و از همه مهمتر اعصاب خودشون مایه گذاشتند هم نباید گذشت ...

وارش وارش شد چون تیم خوبی از مدیریت + کاربرها تشکیل شد ... حالا یکبار مدیران گفتند و ما پشتشون رفتیم ، یه وقت هم کاربرها گفتند و مدیران اومدن پشت ما و خیلی مواقع هم به موازات رفتیم تا به یه اجماع کلی برسیم ...

تبریک تولد 3 سالگیمون و همچنین آرزوی آینده بهتر و پر از پیشرفت برای همه این مجموعه ...

/13/ /14/ /13/ /14/ /13/ /14/ /13/ /14/ /13/ /14/ /13/ /14/ /13/ /14/ /13/ /14/ /13/ /14/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

بعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 1 مهمان