[quote:cbb91f319f="The_King_of_rasht"][quote:cbb91f319f="soheil_shahre_baran"][b:cbb91f319f]مرسی حمزه جان قشنگ بود. از زحمات همه ی ابراران که در تهیه ی این بنر نقش داشتند تشکر میکنم.
اگر چه این حرکت و این تاپیکی که با این عنوان زدی کاملا موضوعش رایطه مستقیم با تاپیکی که من یکی دو روز قبلش با عنوان چرا از استقلال-پرسپولیس متنفریم زدم همسو هست (در واقع من همین تبعیض و فشار رو که شما فقط در مورد رشت گفتی به صورت کلی تر تامیم دادم به کل تیم های شهرستانیه پر طرفدار و ریشه ای در موردش نوشتم.) از شما و بقیه دوستان انتظار داشتم بیشتر تو اون تاپیک فعالیت کنند و نظراتشون رو ببینم. چون فکر میکنم ریشه ی تمام این دوست نداشتن ها و تبعیض ها تو نوشته ی من اومده.اما خب شاید بخاطر طولانی بودن متنم دوستان خیلی زحمت خوندن به خودشون ندادن و یا شایدم ته دلشون به دو تیم پایتخت علاقه مندند![/b:cbb91f319f][/quote:cbb91f319f]
سهیل جان اول از ابراز لطف شما و بقیه دوستان ممنونم
دوم این که اگر از این تاپیک استقبال شد به خاطر جریان کسر امتیاز و تهیه این بنر بود که در بچه های سایت شوری ایجاد کرد دلیل بر این نیست که خدای نکرده کسی از تاپیک شما استقبال نکرده چون توی اون تاپیک شما اون قدر جامع و کامل نوشته بودی که جای هیچ اظهار نظری رو باقی نگذاشتی
سوم اینکه به نظر من چون سبک نگارش من کمی تا اندکی احساسی هست این طور تاثیر میگذاره وگرنه نوشته اکثر دوستان دارای بار محتوایی بالایی هست
دلخور نشو مطمئنا خالص ترین هواداران داماش در این سایت دورهم جمع شدند
چهارم اینکه نا سلامتی من حمزه هستم کاربر ویژه!!!! (شوخی بود)
در مورد کامنت آقا مازیار هم عرض میکنم که به روی چشم هر وقت چیزی به ذهنم بیاد مینویسم[/quote:cbb91f319f]
[b:cbb91f319f]در اینکه شما استاد ما هستی هیچ شکی نیست حمزه جان!
ولی من منظور و یکی از اهدفم این بود که با زدن این تاپیک نشون بدم که ما وارشی ها و ما به اصطلاح داماشی های متعصب چقدر از این دوتیم بیزاریم و تو شهر ما این دو تیم هیچ جایگاهی ندارند. و از اون جهت برام مشارکت دوستان مهم بود نه اینکه خدایی نکرده بگم از نگارشم به به چه چه بشه. تو خودت تا حدودی با تفکرات من اشنایی داری و میدونی یکی از اهداف من بالا بردن سطح فکریه دوستان و ایجاد دیدی عمیق تر و دقیق تر نسبت به مسائل هستش. البته نه اینکه خدایی نکرده بخام این تفکرات رو ( مثل قرمز و ابی ستیزی) تحمیل کنم چون به این موضوع ایمان دارم که به واقع شهر هایی مثل رشت دارند به این سمت حرکت میکنند. اما میخواستم با اون متن تو تفکر دوستان یه چالش و دغدغه ایجاد کنم که با عدم استقبال و نظراتشون نمیدونم موفق شدم یا نه. و اگه گله ای هم کردم رو حساب چیز دیگه ای نذار ما هم مثل بقیه دوستان هم به تو ارادتمندیم و هم دوست داریم حمزه جان. فقط همونطور که گفتم از دوستان به قول معروف دست به قلمم مثل شما و استاد خرمی و ابرار pouryar_damash و خیلی از دوستان دیگه انتظار داشتم که این موضوع به واقع مهم و ریشه ای رو بیشتر حمایت و تبلیغ کنند تا او دغدغه و چالشی ای که گفتم بیشتر تو فکر بچه های سایت کلید بخوره چون همونطور که خودتم میدونی موضوع یاد شده تو متنم ریشه ی تمام بی عدالتی ها و فشار ها و کسر امتیاز ها و تبغیض ها و دوست نداشتن هاست.
خیلی مخلصیم و بازم به خاطر فعالیت ها و تلاشی که میکنی برای تیمت و شهرت ازت سپاسگزارم ابرار حمزه ی دوستداشتنی و گل.[/b:cbb91f319f]