[quote:5c14edd399="The_King_of_rasht"][quote:5c14edd399="civilboy"][quote:5c14edd399="ali_damashi"]we dont care
و برای ما اهمیتی ندارد[/quote:5c14edd399]
دیگه حالا همه انگلیسیون خوب شد
----
متن بسیار جالبی بود، به شخصه نمیدونستم این جمله سرچشمه ش از کجاست، فک کنم نودم این هفته نشونش بده
فقط ایکاش تو نوشتن پرده خوش سلیقگی بیشتری به خرج میدادین (فارسی زیرش نمینوشتین یا آرم داماشم تو پرده حک میشد[/quote:5c14edd399]
از خدا که پنهان نیست از شما چه پنهان واسه همین پرده نقاش اشک ما رو در آورد !
اولش پرده رو خراب کرد بعدش بهانه آورد و هزار و یک کلک رشتی زدیم تا اینجوری در اومد ولی انشالله به زودی یه بنر درست و حسابی درست میکنیم و قسمت دومش رو هم اضافه میکنیم تا جالب تر بشه
از سایر دوستانی که لطف کردند هم ممنونم و خواهش میکنم برای برنامه های نود و سکو هم عکس این پرده رو ارسال کنید چون تعدد بالا باعث میشه که مجبور بشن نشون بدهند
با تشکر[/quote:5c14edd399]
از حمزه ، پوریا و آرین بابت پیگیری این کار قشنگ تشکر می کنم و همچنین از حمزه بابت نوشتن چنین مطلب قشنگی که هر از چندگاهی با مطالب قشنگش حرف دل ما رو میزنه...(که اگه بیشتر بنویسه بیشتر خوشحال میشیم)
هر کدوم ار بچه های سایت خواستند پرده ای بنویسن با من هماهنگ کنند هم از لحاظ قیمتی و هم از لحاظ قشنگی ضرر نمی کنند...مسلما خیلی ارزونتر از جاهای دیگه براشون در میاد