توسط mahmood1331 » جمعه آگوست 30, 2013 7:16 am
[quote:d0d48c0901="pedram_1367"]به هیچ وجه موافق نیستم و به نظرم نباید بازیکن بدیم ...
من دقیق نمی دونم که آیا مسابقه ای در پیش داریم یا نه ولی اگه این اردو مثل اردوهایی هست که کی روش گذاشته بود برای تیم ملی و بازی ای در کار نباشه ؛ اصلا نباید اجازه بدیم بازیکنانمون که خیلی کلیدی هم هستند به این اردو برند ...
الان همه میگن اردوی تیم ملی لغو شده و ... . اما اردویی که توش بازی به درد بخور نداره ، [color=red:d0d48c0901][size=18:d0d48c0901]به درد سگ هم نمی خوره [/size:d0d48c0901][/color:d0d48c0901]... بازیکنان دارند تو باشگاه ها مثل آدم تمرین می کنند ... دیگه چه دلیلی داره بلند شن و برن بر فرض پرتغال تا اونجا تمرین کنند !!؟؟
بازیکنان ایرانی تنها با تعدد بازی به هماهنگی می رسند و اردو فقط محلی برای خوش گذرانی دیلاق ها هست و بس .[/quote:d0d48c0901]
من هم كاملاً با نظر پدرام عزيز موافقم
اين اردو فقط به ضرر تيمهايي مثل داماش شهرمونه چون بضاعت ما 5 يا 6 بازيكن تاثير گذاره كه اونهم به دليل اردويه بيخودي مث اين اردو ،خيلي متضرر ميشيم
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند