من به شخصه به همه احساسات و انرژی که هوادارا برای تیم داماش میزارند سپاسگذارم و احترام میزام و اگر نقطه نظری دارم در جهت حل و منافع تیم هست این حق رو بدید توی این خانواده بزرگ داماشی همه ما مثل برادر هستیم و یه بردار بزرگ بخاطر منافع خانواده بعضی وقت ها گله مند بشه و شکایت کنه
من خودم رو بدون اشتباه و کامل نمیدونم و یا خدا نکرده که دوستی به من گفتن اصلا ارسطو و سقراط نمیدونم فقط موقع تجزیه تحلیل در مورد بازی و حواشی و شرایط سعی میکنم تا حد امکان بدور از احساسات و منطقی فکر کنم .
من روی گل تک تک شمارو میبوسم از کسایی که بهم انتقاد کردن تا حمایت از نظرات ،فقط یکبارم شده بیایم و روی حرف دیگران فکر کنیم
به شخصه از 2 چیز همیشه ناراحت میشم
اول اینکه صراحت و انتقاد کردنم رو محکوم به هوادار واقعی نبودنم نسبت میدن
دوم کسانی که فکر میکنند هدف وسیله رو توجیه میکنه
در نهایت فوتبال با همه زیبایی هاش و جنبه هویتی داشتن ، ورزشی برای نزدیکی و اتحاد و ترویج جوانمردی هستش ، کاری به زشتی ها و نامردی ها و حق خوری های فوتبال ایران ندارم ولی امیدوارم اولین هوادارای فوتبالی ایرانی باشیم که دیدگاهمون به حد منشور فوتبال بین المللی فیفا برسه واسه پیروزی و نتیجه کار های غیر اخلاقی نکنیم و حق رو زیر پا نزاریم
داماش با این حامیان جوانی که داره کم کم عوض شده به تیمی که نه آسانسور هست و نه به تیم های بزرگ باج میده
همینطور که آرزوی نهایی هر داماشی آسیایی شدن تیم شهرمون هست
سعی کنیم دیدگاه و رفتارمون رو خیلی زودتر فراتر از هوادارای دیگه ایرانی کنیم
ولی اگه برای کوچکترین موارد که مطرح میکنم اینطور برخورد شدید مواجه بشم شاید دیگه کامنتی نزارم و فقط در استادیوم از تیم شهرم حمایت کنم
چون بعضی وقت ها خیلی دلسرد میشم از این برخوردها که فقط بخاطر منافع تیم شهرم مطرح میکنم
درود به همه شما

امیدوارم سپاهان رو شکست بدیم و همه شما رو خندون ببینم