[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان VS سپاهان اصفهان / تاپیک اصلی، نظرات، خبرهای کوتاه و ...

داماش گیلان VS سپاهان اصفهان / تاپیک اصلی، نظرات، خبرهای کوتاه و ...

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط khorami201 » چهارشنبه آگوست 28, 2013 7:31 pm

[size=13:5e5d5ea4e0][color=black:5e5d5ea4e0]اما از نظر من خیلی پسندیده و به جاست در تایپیک هایی مشخص در مذمت ناهنجاریها گفتمان داشته باشیم و بحثهای فرهنگی و کلی در آن مطرح بشود که تا کنون بارها و بارها بحثهای بسیار خوبی هم از طرف بزرگان و عزیزان مطرح شده [b:5e5d5ea4e0]امــا [/b:5e5d5ea4e0]از نظر شخص من در مورد یک بازی خاص و خطایی که از طرف عده ای قلیل از هواداران و تماشاگران و آن هم به دنبال یک اشتباه داوری ، صورت گرفته ( به خاطر آن در تیررس کمیته انضباطی هم قرار گرفته ایم و همگان هم دنبال احقاق حق پایمال شده آن هستیم) [b:5e5d5ea4e0]نباید [/b:5e5d5ea4e0]زیاد مانور داد...
منِ 33 ساله ، تو ، ما ، همه و همه در هر سن ، مقام ، وضعیت فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی ،در هر لباس و کسوت که باشیم همه و همه تنها و تنها یک عشق داریم و آن رشت ، گیلان ، داماش و هر چه که به شهر و دیارمان ارتباط دارد. همه ما سهممان از عشقمان برابر و بدون هیچ گونه تقدم و تاخری ست. اما وقتی معرفت ، تعصب ، و حمایتهای همه جانبه دوستانم از مدیران سایت گرفته تا کابران دیگر را میبینم که در تمامی زمینه ها عاشقانه از وقت و زمان و زندگی خود بخاطر شهرشان میزنند ، با افتخار با افتخارفریاد میزنم : [b:5e5d5ea4e0]" خداوند را شاکرم که در شهری زندگی می کنم که همه از من باتعصب تر و داماشی ترند"[/b:5e5d5ea4e0]
به عنوان یه برادر کوچک از همه عزیزان و همراهان وارشی از همه و همه طرفداران متعصب داماش در این سایت خواهش میکنم به بزرگواری خودشان و کوچکی بنده این بحث رو فراموش کنند و فقط و فقط به بازی با سپاهان بیندیشند تا به امید خدا با اتحاد و همدلی موفق شویم و سربلند از بازی بیرون بیاییم.[/color:5e5d5ea4e0][/size:5e5d5ea4e0]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط khorami201 در چهارشنبه آگوست 28, 2013 7:58 pm .
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه آگوست 28, 2013 7:57 pm

به خدا آقای خرمی، من هیچ ادعایی نداشته و ندارم ،محل کارم ضیابر هست و تا برسم رشت میشه نزدیک ساعت 18
امروز صبح پوریا به من زنگ زد که پارچه ای که قرار بود بنویسیم برای بازی با سپاهان توسط نقاش محترم خراب شده و این در حالی بود که 8000 تومان هم بهش پول داده بودیم! از ضیابر که برگشتم مستقیم اومدم سر تمرین داماش ،بعدش با پوریا و آرین رفتیم نقاشی و بعد از نیم ساعت صحبت و ایده دادن و چانه زدن نقاش محترم تسلیم شد و پارچه رو برامون درست کرد با همون قیمت . البته آخرش گفت باید به من 16000 تومان بدید که زیر بار نرفتم و کلا با همون8000 تومان سر و ته قضیه رو هم آوردیم تا رسیدم خونه ساعت 20:45 بود ولی وقتی اومدم و برخی رفتار ها رو دیدم تمام ذرات بدنم سخن شد !
من از کاربرهای همیشه حاضر و متعصب داماش که بحث های من اعصابشون رو خرد کرد عذر میخوام قصدم حمایت همه جانبه از هواداران داماش بوده و هست.
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » چهارشنبه آگوست 28, 2013 7:57 pm

[quote:f22c8feb47="r4sht"]بهتره بگم متاسفانه چند تا از دوستان من دقیقا حرف های منو جاهایش رو که دوست دارن مطرح میکنند تا ازش بهر برداری کنند
اگه گفتم طرفدارای داماش بیشتر نسل جوان هستن دروغ نگفتم و این یک واقعیت هستش ولی این اصلا چیز بدی نیست
اگه گفتم از زمان شکل گیری پگاه بودم دلیل به قدیمی جلوه دادن نیست دلیل به اینکه بیشتر از خیلی ها سرنوشت این تیم برام مهم بوده و هست
اگه میگم فحش دادن و میگین یه عده بودن نزدیک 100 تا 150 نفر آرشیو بازی هست صدای فحاشی به داور انقدر زیاد بوده که صدای استادیوم رو موقع پخش کم کردن
ا[color=red:f22c8feb47]گه گفتم حق ماست امتیاز کسر شده منظور اینه تیمی که هوادار نادان داشته باشه که بدتر از دشمن باشه حقشه که ضرر کنه [/color:f22c8feb47]
اگه هوادار واقعی کسی باشه نمیخواد بخاطر چهار تا فحش ناموسی دادن تیم شهرش ضرر کنه اونم به این سبک جدید
ا[color=blue:f22c8feb47]گه اعتراض کردم درجا تاپیک بازی بعد رو نزنید واسه این بوده که اجازه جمع بندی داده نمیشه و نظرات بین 2 تاپیک پخش میشه [/color:f22c8feb47]
و از همه بدتر متاسفم که باید واسه هر یه نظری که مخالف چند تا از دوستان هست 5 تا کامنت توضیح بدم
و بنده پشت سیستم ارسطو و سقراط نیستم
من یکی از همون هوادارای داماشی بودم که توی برگشت شیشه اتوبوس رو سرم خورد شد و همش ریخت سرم
واقعا بعضی رفتار ها باعث میشه به خودم بگم اصلا اشتباه میکتم درگیر این مسایل میکنم و برای طرفداری از تیم شهرم باید با همشهری هام هم بجنگم و بعد میگم اشکال نداره مهم تر از همه تیم شهرم هست
[color=orange:f22c8feb47]واقعا مردانگی به درک کردن و حق رو قبول داشتنه نه به تعصب [/color:f22c8feb47]
غیرت به این نیست به ناحق هم شده از تیم شهرت دفاع کنی
من جای که حقیقت بر علیه چیزایی که دوسشون دارم باشه جانب حقیقت رو میگیرم
امیدوارم این اخرین توضیحی باشه که اینجا میدم[/quote:f22c8feb47]

سلام شاهین جان باید بگم من هم اول رو نظرات تو حساس بودم ولی بعدا فهمیدم که تو از یک دید دیگه به موضوعات نگاه میکنی خب هر کی حق داره نظر خودشو بگه به نظر من باید همه بهش احترام بذارن ولی میتونن قبول نکنن من هم یک بار سر موضوع دریای کاسپی با تو بحث کردم ولی دیدم نظرت چیز دیگه ایه ما نمیتونیم مردم رو وادار کنیم تغییر نظر بدن ولی بذار من هم چند نکته بگم از چیزی که کفتی با رنگ ها جواب میدم

[color=red:f22c8feb47]
هوادار نادان خب هوادار نادان ممکن من هم باشم باید حقیقت رو بگیم ممکن در شرایطی از بازی ها یهو جو ورزشگاه عوض یشه فشار رو هوادار ها بیاد 30/40 نفر از اطراف ت چیزی بگن ممکنه من هم با اونا بگم پس باید همه ی دیدگاه ها رو نگاه کنی یا از یک دید نبینی یعد دربارش
حرف بزنی [/color:f22c8feb47]

[color=blue:f22c8feb47]خب شاهین جان ما باید فقط به قوانیین سایت احترام بذاریم تایپیک زدن جز اختیارات هر کاربر عضو هست من فکر نمیکنم بتونیم دخالتی داشته باشیم من تو نزدیک دوسال ندیدم که این کار مشکلی رو واسه جمع بندی داشته باشه پیش اومد تایپیک بازی جدید بره پایین ولی قدمی بالا باشه
[/color:f22c8feb47]
[color=orange:f22c8feb47]ممکنه تعریف مردانگی این باشه ولی از طرف دیگه یه تعریفی برای تعصب داریم که خلاف اینه [/color:f22c8feb47]
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط khorami201 » چهارشنبه آگوست 28, 2013 8:09 pm

[quote:0c7931e7a3="The_King_of_rasht"]به خدا آقای خرمی، من هیچ ادعایی نداشته و ندارم ،محل کارم ضیابر هست و تا برسم رشت میشه نزدیک ساعت 18
امروز صبح پوریا به من زنگ زد که پارچه ای که قرار بود بنویسیم برای بازی با سپاهان توسط نقاش محترم خراب شده و این در حالی بود که 8000 تومان هم بهش پول داده بودیم! از ضیابر که برگشتم مستقیم اومدم سر تمرین داماش ،بعدش با پوریا و آرین رفتیم نقاشی و بعد از نیم ساعت صحبت و ایده دادن و چانه زدن نقاش محترم تسلیم شد و پارچه رو برامون درست کرد با همون قیمت . البته آخرش گفت باید به من 16000 تومان بدید که زیر بار نرفتم و کلا با همون8000 تومان سر و ته قضیه رو هم آوردیم تا رسیدم خونه ساعت 20:45 بود ولی وقتی اومدم و برخی رفتار ها رو دیدم تمام ذرات بدنم سخن شد !
من از کاربرهای همیشه حاضر و متعصب داماش که بحث های من اعصابشون رو خرد کرد عذر میخوام قصدم حمایت همه جانبه از هواداران داماش بوده و هست.[/quote:0c7931e7a3]
[color=black:0c7931e7a3] حمزه عزیز و ارجمند و بسیار با تعصب ، بنده شما رو میشناسم. شما همون کسی هستید که وقتی بنا به مشکلات و مشغله های کاری حدود یک سال پیش در دوره ای قادر به اومدن به ورزشگاه نبودم ، شماره همراهتون رو در اختیارم قرار دادید تا بتونم به صورت آنلاین در جریان بازی قرار بگیرم. شما و دیگر بچه های سایت از جان و دل برای تیم و شهرتون مایه میذارید. دست مریزاد.[/color:0c7931e7a3]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » پنج شنبه آگوست 29, 2013 6:46 am

[quote:e25cd1c363="The_King_of_rasht"]به خدا آقای خرمی، من هیچ ادعایی نداشته و ندارم ،محل کارم ضیابر هست و تا برسم رشت میشه نزدیک ساعت 18
من از کاربرهای همیشه حاضر و متعصب داماش که بحث های من اعصابشون رو خرد کرد عذر میخوام قصدم حمایت همه جانبه از هواداران داماش بوده و هست.[/quote:e25cd1c363]
[size=24:e25cd1c363][color=blue:e25cd1c363]حمزه جان دوست داريم[/color:e25cd1c363]

[color=red:e25cd1c363]اي ول[/color:e25cd1c363][/size:e25cd1c363]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » پنج شنبه آگوست 29, 2013 7:24 am

[quote:ebdb7b7102="r4sht"]بهتره بگم متاسفانه چند تا از دوستان من دقیقا حرف های منو جاهایش رو که دوست دارن مطرح میکنند تا ازش بهر برداری کنند
اگه گفتم طرفدارای داماش بیشتر نسل جوان هستن دروغ نگفتم و این یک واقعیت هستش ولی این اصلا چیز بدی نیست
اگه گفتم از زمان شکل گیری پگاه بودم دلیل به قدیمی جلوه دادن نیست دلیل به اینکه بیشتر از خیلی ها سرنوشت این تیم برام مهم بوده و هست
اگه میگم فحش دادن و میگین یه عده بودن نزدیک 100 تا 150 نفر آرشیو بازی هست صدای فحاشی به داور انقدر زیاد بوده که صدای استادیوم رو موقع پخش کم کردن
اگه گفتم حق ماست امتیاز کسر شده منظور اینه تیمی که هوادار نادان داشته باشه که بدتر از دشمن باشه حقشه که ضرر کنه
اگه هوادار واقعی کسی باشه نمیخواد بخاطر چهار تا فحش ناموسی دادن تیم شهرش ضرر کنه اونم به این سبک جدید
اگه اعتراض کردم درجا تاپیک بازی بعد رو نزنید واسه این بوده که اجازه جمع بندی داده نمیشه و نظرات بین 2 تاپیک پخش میشه
و از همه بدتر متاسفم که باید واسه هر یه نظری که مخالف چند تا از دوستان هست 5 تا کامنت توضیح بدم
من یکی از همون هوادارای داماشی بودم که توی برگشت شیشه اتوبوس رو سرم خورد شد و همش ریخت سرم
واقعا بعضی رفتار ها باعث میشه به خودم بگم اصلا اشتباه میکتم درگیر این مسایل میکنم و برای طرفداری از تیم شهرم باید با همشهری هام هم بجنگم و بعد میگم اشکال نداره مهم تر از همه تیم شهرم هست
واقعا مردانگی به درک کردن و حق رو قبول داشتنه نه به تعصب
امیدوارم این اخرین توضیحی باشه که اینجا میدم[/quote:ebdb7b7102]

شاهين جان ممنون از اين همه توجه و تعصبت به باشگاه و شرايط و حواشي تيم . . .
خيلي از بچه ها با بسياري از مسائلي كه شما عنوان ميكنين موافقند ،ولي مطلب همون داستان بفرماييد و ب . . . و ب . . .
خيلي خوشحالم كه فرد تحليلگر و ركي مثل شما تو سايت حضور داره و بسياري از مسائل رو رك و صريح عنوان ميكنه ولي خب هميشه نظرات مخالف هم وجود داره و به قول خيلي از سياستمدارهاي بزرگ -زنده باد مخالف من-
با اين توضيح كه بنده هميشه مطالب شما رو با دقت و حوصله دنبال ميكنم و مطالعه ميكنم . . .
به اميد موفقيت و قلم زدن هر چه بيشتر شما در سايت وزين وارش اسپرت
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » پنج شنبه آگوست 29, 2013 7:30 am

[quote:4baa2737db="metall"][quote:4baa2737db="r4sht"]بهتره بگم متاسفانه چند تا از دوستان من دقیقا حرف های منو جاهایش رو که دوست دارن مطرح میکنند تا ازش بهر برداری کنند
ا[color=red:4baa2737db]گه گفتم حق ماست امتیاز کسر شده منظور اینه تیمی که هوادار نادان داشته باشه که بدتر از دشمن باشه حقشه که ضرر کنه [/color:4baa2737db]
ا[color=blue:4baa2737db]گه اعتراض کردم درجا تاپیک بازی بعد رو نزنید واسه این بوده که اجازه جمع بندی داده نمیشه و نظرات بین 2 تاپیک پخش میشه [/color:4baa2737db]
[color=orange:4baa2737db]واقعا مردانگی به درک کردن و حق رو قبول داشتنه نه به تعصب [/color:4baa2737db]
امیدوارم این اخرین توضیحی باشه که اینجا میدم[/quote:4baa2737db]

سلام شاهین جان باید بگم من هم اول رو نظرات تو حساس بودم ولی بعدا فهمیدم که تو از یک دید دیگه به موضوعات نگاه میکنی خب هر کی حق داره نظر خودشو بگه به نظر من باید همه بهش احترام بذارن ولی میتونن قبول نکنن من هم یک بار سر موضوع دریای کاسپی با تو بحث کردم ولی دیدم نظرت چیز دیگه ایه ما نمیتونیم مردم رو وادار کنیم تغییر نظر بدن ولی بذار من هم چند نکته بگم از چیزی که کفتی با رنگ ها جواب میدم

[color=red:4baa2737db]
هوادار نادان خب هوادار نادان ممکن من هم باشم باید حقیقت رو بگیم ممکن در شرایطی از بازی ها یهو جو ورزشگاه عوض یشه فشار رو هوادار ها بیاد 30/40 نفر از اطراف ت چیزی بگن ممکنه من هم با اونا بگم پس باید همه ی دیدگاه ها رو نگاه کنی یا از یک دید نبینی یعد دربارش
حرف بزنی [/color:4baa2737db]

[color=blue:4baa2737db]خب شاهین جان ما باید فقط به قوانیین سایت احترام بذاریم تایپیک زدن جز اختیارات هر کاربر عضو هست من فکر نمیکنم بتونیم دخالتی داشته باشیم من تو نزدیک دوسال ندیدم که این کار مشکلی رو واسه جمع بندی داشته باشه پیش اومد تایپیک بازی جدید بره پایین ولی قدمی بالا باشه
[/color:4baa2737db]
[color=orange:4baa2737db]ممکنه تعریف مردانگی این باشه ولی از طرف دیگه یه تعریفی برای تعصب داریم که خلاف اینه [/color:4baa2737db][/quote:4baa2737db]

دوستان من هم همچون جناب خرمی عزیز معتقدم خوبه که در مورد معضلات استادیوم بحث بشه ولی در گفتن مصداق ها باید دقت بشه تا آتو دست دشمنان (که بی شمار و نیز فرصت طلبند) داده نشه.
شاهین جان حتی اگر فکر میکنی داری حق را میگی ولی جای گفتن اینجا و به این طریق نیست.
در مورد پاسخ قرمز رنگ metall عزیز باید بگم اشتباه هوادار دلیل بر نادانیش نیست. ما کی و کجا به هوادارا هوش هیجانی را آموزش دادیم که الان داریم بخاطر عدم رعایت جریمشون میکنیم. آقا شاهین درست میگی میانگین سنی هواداران ما پایینه و این اثبات شده نوجوانان و جوانان دارای ضریب تحمل پایین و هیجان بالا هستند، اما راه کنترل این هیجان با جریمه، کتک کاری، مانع حضور در استادیوم شدن، توهین و تحقیر نیست، تنها راهش آموزش.
اما متاسفانه این اصل در جامعه ما ندید گرفته میشه و زمینه ارتکاب جرم براحتی فراهم میشه و اونوقت همه خود را در مقام قاضی میبینن و فقط دنبال جریمه کردن هستند. اگر همه ما که فکر میکنیم میتوانیم خود را کنترل کنیم در زمان مسابقه حاضر باشیم با خویشتن داری دیگران را آرام کنیم مطمئن باش در استادیوم هیچ توهینی به تیم حریف و داور نمیشنویم. اما اگر وقتی در استادیوم توهین میشه 4 تا بزرگتر نیشخند بزنند و عده ای هم مثل باکلاسها قیافه بگیرن و در نهایت اخم کنند هیچ وقت اون نوجوانی که تحت تاثیر قرار گرفته نمیتونه اون زمان خودشو کنترل کنه و آروم بشینه.
آقای حسن زاده که میگی انتخاب داور به من ربطی نداره و من فقط تخلفها را بررسی میکنم، خودت بهتر میدونی حتی اگر کسی مرتکب قتل هم شده باشه قاضی به شرایط ارتکاب جرم دقت میکنه، قتل عمد با قتل سهوی فرق میکنه، شرایط دفاع از خود با حمله به مقتول فرق میکنه و ... همه میدونیم اگر داور مسابقه صالحی نبود (داوری که 3 بار بر علیه داماش سوتهای کاملا مشکوک زده ) هرگز آن عده ی قلیل توهین نمیکردن.
درست تحت هر شرایطی توهین اشتباهه ولی اشتباه چیدمان داور را چرا کسی اشاره نمیکنه و در مجازات شریک نمیشه؟! چرا همواره این هوادار بخاطر کمترین اشتباه جریمه میشه !!!
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط r4sht » پنج شنبه آگوست 29, 2013 10:20 am

من به شخصه به همه احساسات و انرژی که هوادارا برای تیم داماش میزارند سپاسگذارم و احترام میزام و اگر نقطه نظری دارم در جهت حل و منافع تیم هست این حق رو بدید توی این خانواده بزرگ داماشی همه ما مثل برادر هستیم و یه بردار بزرگ بخاطر منافع خانواده بعضی وقت ها گله مند بشه و شکایت کنه
من خودم رو بدون اشتباه و کامل نمیدونم و یا خدا نکرده که دوستی به من گفتن اصلا ارسطو و سقراط نمیدونم فقط موقع تجزیه تحلیل در مورد بازی و حواشی و شرایط سعی میکنم تا حد امکان بدور از احساسات و منطقی فکر کنم .
من روی گل تک تک شمارو میبوسم از کسایی که بهم انتقاد کردن تا حمایت از نظرات ،فقط یکبارم شده بیایم و روی حرف دیگران فکر کنیم
به شخصه از 2 چیز همیشه ناراحت میشم
اول اینکه صراحت و انتقاد کردنم رو محکوم به هوادار واقعی نبودنم نسبت میدن
دوم کسانی که فکر میکنند هدف وسیله رو توجیه میکنه
در نهایت فوتبال با همه زیبایی هاش و جنبه هویتی داشتن ، ورزشی برای نزدیکی و اتحاد و ترویج جوانمردی هستش ، کاری به زشتی ها و نامردی ها و حق خوری های فوتبال ایران ندارم ولی امیدوارم اولین هوادارای فوتبالی ایرانی باشیم که دیدگاهمون به حد منشور فوتبال بین المللی فیفا برسه واسه پیروزی و نتیجه کار های غیر اخلاقی نکنیم و حق رو زیر پا نزاریم
داماش با این حامیان جوانی که داره کم کم عوض شده به تیمی که نه آسانسور هست و نه به تیم های بزرگ باج میده
همینطور که آرزوی نهایی هر داماشی آسیایی شدن تیم شهرمون هست
سعی کنیم دیدگاه و رفتارمون رو خیلی زودتر فراتر از هوادارای دیگه ایرانی کنیم
ولی اگه برای کوچکترین موارد که مطرح میکنم اینطور برخورد شدید مواجه بشم شاید دیگه کامنتی نزارم و فقط در استادیوم از تیم شهرم حمایت کنم
چون بعضی وقت ها خیلی دلسرد میشم از این برخوردها که فقط بخاطر منافع تیم شهرم مطرح میکنم
درود به همه شما /3/ امیدوارم سپاهان رو شکست بدیم و همه شما رو خندون ببینم
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط r4sht در پنج شنبه آگوست 29, 2013 10:26 am .
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط eshgh-damash » پنج شنبه آگوست 29, 2013 10:22 am

پیش‌بازی داماش- سپاهان/ روز انتقام یا تکرار خوشبختی؟/ یادش بخیر، دست احسان!داماش اگر بخواهد رتبه خودش را در میانه‌های جدول تثبیت کند نباید از این بازی دست خالی بیرون بیاید
سایت گل – هفته هفتم لیگ بر‌تر شاهد برگزاری یکی از مسابقات ویژه خود در رشت خواهد بود. دیدار توفان زرد فوتبال ایران با پسران شهر باران. مسابقه‌ای که به دلیل اتفاقات سال گذشته رشت مطمئنن بسیار حساس خواهد بود. بازی این هفته در رشت به یقین تحت تاثیر جو ورزشگاه به دلیل کسر امتیاز داماش خواهد بود. اما رشتی‌ها برای جلوگیری از تکرار این اتفاق بد نیست تابلویی مانند آنچه سپاهان دربازی خانگی‌اش نصب کرده بود به همراه بیاورند، اصفهانی‌ها نوشته بودند: توهین به داور = کسر امتیاز!

داماش در جستجوی آرزوهای بزرگ

رشتی‌ها سرانجام در هفته گذشته توانستند نخستین برد امسال را دشت کنند و فشار نبردن را از خود دور کنند. بازی قابل قبول و در خور داماش در تبریز حالا همه را به داشتن تیمی منسجم و با ثبات امیدوار کرده است. البته شاگردان ناظمی در این چند بازی هم خوب بازی می‌کردند و هم با انگیزه فراوان و میل به پیروزی حریفان‌شان را تحت تاثیر می‌گذاشتند، اما آنچه که برایشان حاصل نمی‌شد نتیجه دلخواه بود که در بازی آخر آن هم نصیب‌شان گردید. حالا ناظمی و همکارانش با خیالی آسوده‌تر می‌توانند به فکر پیاده کردن تفکرات‌شان در زمین باشند. داماش در بازی مقابل گسترش فولاد دست به یک تغییر سیستم اساسی زد و برای بار نخست در لیگ امسال با سیستم سه پنج دو گام میدان گذاشتند و حالا هیچ بعید نیست که این بار هم‌‌ همان سیستم را تجربه کنند.

داماش با یک برد و سه تساوی و دو شکست به لطف کسر یک امتیاز کمیته انضباطی با پنج امتیاز در رده یازدهم جدول جاخوش کرده است. داماش اگر بخواهد رتبه خودش را در میانه‌های جدول تثبیت کند نباید از این بازی دست خالی بیرون بیاید. آن‌ها که در این فصل دست‌شان از بابت بازیکن حسابی خالی است و امیدشان را به تجربه و تعصب بازیکن‌های قدیمی و انگیزه جوانان تازه وارد دوخته‌اند، با پشتیبانی هواداران دو آتشه‌شان امید بسیاری دارند تا بتوانند نتیجه بازی برگشت سال گذشته را تکرار کنند. اتفاقی که تکرارش بسیار سخت اما غیرممکن نخواهد بود.

سپاهان؛ توفان موسمی زرد

فرزندان دیار نصف‌جهان که ظهر پنجشنبه با یک پرواز مستقیم به رشت می‌آیند تا پس از یک تمرین سبک در ورزشگاه عضدی راهی هتل زیباکنار شوند، در حالی به شهر باران‌های نقره‌ای گام می‌گذارند که از آخرین حضورشان خاطراتی تلخ و غمگین سوغات برده بودند. آن‌ها پس از شکست دو بر یک مسابقه برگشت در رشت قهرمانی را از کف دادند. البته آن‌ها اگر به حرف افشین ناظمی در کنفرانس پس از آن بازی مبنی بر قول بردن استقلال در بازی آخر، اعتماد می‌کردند و بازی آخرشان را جدی‌تر می‌گرفتند شاید قهرمان سال گذشته رنگی به جز آبی داشت. سپاهان در حال حاضر با سه برد و یک تساوی و دو باخت با مجموع ده امتیاز در رده چهارم لیگ قرار دارد. آن‌ها هر چند بازی خانگی هفته گذشته‌شان برابر صبا را با برد پشت سر گذاشتند اما در حال حاضر یکی از کانون‌های حاشیه در لیگ بر‌تر هستند.

داستان مجتبی جباری و قهر و آشتی‌های او برای فوتبال ایران که از فرط تکرار خسته‌کننده شده و فقط لوکیشن این داستان از تهران به اصفهان انتقال یافته است. به جز آن خبر احتمال پیوست کرانچار به دینامو زاگرب هم در هفته گذشته کمی تمرکز زردپوشان فوتبال نصف جهان را بر هم زده است. اما کیست که نداند غول سپاهان همیشه آمادگی بیرون آمدن از چراغ جادو را دارد و در چشم بر هم زدنی می‌تواند هر غیرممکنی را ممکن سازد.

غایبان تاثیرگذار

هر دو تیم برای این مسابقه چند غایب سر‌شناس و غیرقابل جایگزین خواهند داشت. برای رشتی‌ها کاپیتان مهدوی که هفته گذشته به سبب سه کارته بودن در میدان حضور نداشت، این بازی را هم به دلیل مصدومیت غایب خواهد بود. محمد آبشک هم همچنان مصدوم است، تا سور سپاهان از بابت عدم حضور دو ستاره داماش کامل گردد. در سوی دیگر هم البته اوضاع اصلا خوب نیست. به جز مجتبی جباری که احتمالا این بازی هم وضعیتی مبهم خواهد داشت و در ترکیب نیست، آروین بولکو و امید ابراهیمی یکی به دلیل اخراج و دیگری به خاطر سه کارته شدن غایب هستند. شنیده می‌شود که یعقوب کریمی و محرم نویدکیا هم مصدوم هستند و به این بازی نخواهند رسید. آروین و ابراهیمی مکمل یگدیگر هستند و نبودن یک هافبک دفاعی برای هر تیمی یعنی فاجعه! حالا دست سپاهان در پست هافبک حسابی در پوست گردو مانده و هیچ بعید نیست که با راضی کردن مجتبی به حضور در بازی یک سورپرایز جالب برای هواداران‌شان رو کنند.

چهره ویژه: محمد غلامی

بدون شک محمد غلامی ویژه‌ترین چهره ورزشگاه عضدی رشت خواهد بود. او که یک سال پرفروغ را در رشت گذرانید، بدون شک لقب یکی از معدود انزلی‌چی‌های محبوب این شهر را هم یدک می‌کشد. غلامی درست پس از ورشکستگی داماش از این تیم جدا شد و نیاز شدید مالی او آن‌قدر واضح بود که در رشت هرگز کسی از رفتنش خرده نگرفت. درست در نیمه‌های لیگ سال گذشته بود که وقتی غلامی دید کرانچار اعتقادی به حضورش در ترکیب اصلی ندارد، به مسئولان داماش پیغام داد که اگر رضایتنامه‌اش را از سپاهان بگیرند او مایل به بازگشت به داماش است. این ابراز تمایل آن‌قدر جدی شده بود که غلامی در آستانه بازی رفت سپاهان – داماش به یکی از مسئولان داماش گفته بود: که اگر شرایط مهیا شود دوست دارد بعد از بازی با اتوبوس داماش به رشت بیاید!

اما قسمت این بود که کرانچار در یکی دو بازی که به عنوان یار تعویضی به محمد بازی داد او توانست با بازی تاثیرگذار و البته گلزنی‌اش دل سرمربی را بدست بیاورد و در سپاهان ماندگار شود. حالا غلامی با زدن چهار گل در صدر جدول گلزنان جای دارد و توانسته آرش افشین را هم ذخیره خود کند. غلامی به یقین روز آدینه مورد تشویق هواداران رشتی خود هم قرار می‌گیرد.

پدیده روز: مسعود حسن‌زاده

داماش سال گذشته در لیگ ایران یک آس رو کرد، علیرضا جهانبخش. ستاره‌ای که توانست پس از سال‌ها جای خالی بازیکنان ایران را در لیگ‌های اروپایی پر کند. ترانسفر او به لیگ هلند مطمئنا یکی از خبرهای خوب فوتبال ایران در سال گذشته بود. اما جای خالی او در ترکیب داماش حسابی مشهود بود و غیر قابل جایگزین نشان می‌داد. ولی انگار کارخانه بازیکن‌سازی داماش تازه موتورش روشن شده است و دارد هم به خودش کمک می‌کند و هم فوتبال حاضری‌خور ما. امسال برای داماش یک جوان ترکه‌ای قدبلند به نام مسعود حسن‌زاده قد علم کرده است. حسن‌زاده که در سال گذشته بیشتر بازی‌ها را از روی نیمکت تماشا کرد امسال توانسته بیشتر بازی‌ها را در ترکیب ثابت باشد و تاکنون دو گل هم به ثمر رسانده است. اعتقاد افشین ناظمی و کادرش به جوانان و حمایت امیر عابدینی در این بها دادن می‌تواند امید ظهور یک پدیده تازه در لیگ بر‌تر را قوت بخشد.

پیش‌گویی

با شروع لیگ سراسری، سپاهان و داماش تا کنون ۱۷بار در برابر هم قرار گرفته‌اند که ۱۴بازی آن‌ها در لیگ بر‌تر، دو بازی در لیگ آزادگان و یک مسابقه هم در جام‌حذفی بوده است. از نظر آماری باید برتری را به حساب حریف اصفهانی نوشت. چرا که سپاهان ۷بار به برتری رسیده و داماش ۴بار؛ در این میان ۶بازی هم به تساوی کشیده شده است. داماش بازی رفت سال گذشته را سه بر صفر به سپاهان واگذار کرد و در رشت دو بر یک پیروز شد. حالا این بازی قرار است روز انتقام توفان زرد باشد یا خوشبختی شهرباران‌های شلاقی، بر همگان پوشیده است. هر چند که پیش‌گویی می‌گوید: اگر تساوی نتیجه پایانی نباشد، شانس سپاهان بیشتر خواهد بود
فرمانروایی در جهنم بهتر از خدمت کردن در بهشت است
نماد کاربر
eshgh-damash
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 10, 2013 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » پنج شنبه آگوست 29, 2013 10:25 am

[color=darkblue:295ce4c901]به نظر شخصی بنده ، سپاهان تیم قابل احترامی است و دارای یک مربی با کلاس که فوتبال مدرن رو بخوبی درک و به بازیکنانش منتقل می کند .
سپاهان در خط دفاعی علیرغم دروازبان خوب و بازیکنانی نظیر خلیل زاده ، عقیلی ، حاج صفی و حمودی ، آن ثباتی را که از آن انتظار می رود ، ندارد .رحمان احمدی علیرغم هوش بالایش ، در سانتر ها ضعف هایی داردکه می تواند در فتح دروازه به ما کمک کند .
در بازی برگشت پارسال ( صرفنظر از اشتباه حاج صفی) پاشنه آشیل سپاهان کسی نبود جز علی احمدی و در وهله دوم شهاب گردان ، امیدوارم در این بازی نیز علی احمدی همچون بازی سال گذشته کمک شایانی به داماش کند ! در سایر خطوط نیز بازیکنان خوبی دارد که به نظر من نفرات اصلی و مهمتر آنها ، به دلایل مختلف در این بازی غایب هستند ، به نظر می رسد نفر شاخص سپاهان محمد غلامی باشد که با توجه به شناخت کادر فنی و بازیکنان ، خنثی نمودن آن دور از ذهن نمی باشد .
آمارها نشان می دهند که اکثر حملات آنها از جناح راست ، جایی که علی حمودی حضور دارد ، آغاز می گردد . بنابراین تقویت ابوذر رحیمی در این ناحیه ، می تواند بسیاری از حملات آنها را خنثی نماید .بعلاوه تصور می کنم ،در این بازی ، یعقوب کریمی با انگیزه در سمت چپ جولان دهد ؛ بنابراین جلوگیری از نفوذ این دو بازیکن ، می تواند بسیار مفید باشد
از نظر مهار غلامی ، به نظر بنده بیش از آنکه دفاع ما از نظر بدنی تحت فشار قرارگیرد ، از نظر سرعت غلامی شرایط سخت تری را تجربه خواهد نمود .[/color:295ce4c901]
.
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط eshgh-damash » پنج شنبه آگوست 29, 2013 11:17 am

داماش – سپاهان، به روایت آمار: برتری آماری از آن سپاهان، بردهای استراتژیک برای داماش
مدعا این بود که:حاج صفی برای قهرمان شدن استقلال چنین حرکتی را انجام داده و می خواهد سال آینده به تیم قلعه نوعی برود! اما حاج صفی ماند تا خیلی چیزها را ثابت کند.

سايت گل- سپاهان و داماش تا کنون 17 بار در برابر هم قرار گرفته‌اند که 14 بازی آنها در لیگ برتر، دو بازی در لیگ آزادگان و یک مسابقه هم در جام‌حذفی بوده است. از نظر آماری باید برتری را به صورت مطلق به حساب حریف اصفهانی نوشت. چرا كه سپاهان 7 بار به برتری رسیده و داماش 4 بار؛ در اين ميان 6 بازی هم به تساوی کشیده شده است. داستان بازی‌ها اما به این صورت بوده که به صورت اجمال از نظر می‌گذرانیم.

از آزادگان تا ليگ برتر

در فصل 80-79 كه سال آخر لیگ آزادگان بود، استقلال رشت در ورزشگاه عضدی توانست دو بر يك سپاهان اصفهان را شكست دهد و بازي برگشت دو تيم هم صفر- صفر مساوي به پايان رسيد. در فصل بعد يعني سال نخست لیگ برتر(81-80) بازي رفت در اصفهان برگزار شد كه در دقيقه 93 ادموند بزيك كه از پرسپوليس تازه به سپاهان رفته بود توانست گلزني كند و سپاهان با يك گل پيروز شد. بازي برگشت استقلال رشت و سپاهان هم با تساوي يك بر يك تمام شد. در فصل 83-82 در رشت پگاه با سه گلي كه توسط پژمان نوري و علي عشوري‌زاد به ثمر رسيد توانست با نتيجه سه بر يك سپاهان را شكست دهد. در بازی برگشت هم نوبت اصفهانی‌ها بود كه در ورزشگاه نقش‌جهان سه بر صفر برنده بازي باشند.

در فصل 84-83 و در بازي رفت در اصفهان ابتدا محمدخاني پگاه را يك بر صفر جلو انداخت و رسول خطيبي گل مساوي را به ثمر رساند. بازي برگشت هم باز به همين ترتيب بود و اول پگاه به گل رسيد و در ادامه سيدصالحي كه در آن زمان تازه خودش را مطرح كرده بود گل مساوي را به ثمر رساند. در فصل 87-86 در مسابقه رفت كه اولين بازي فصل هم بود تيم پگاه در حالي كه بر سپاهان مسلط بود با شوت از راه دور حجت زادمحمود به لطف دروازه‌بان نابغه‌ای به نام ساشا ایلیچ یک گل تماشایی از سپاهان دریافت كرد و یک ضدحمله هم با اشتباه مدافع جوانش محمد مختاري که توپ را به محمود كريمي لو داد و او هم گل دوم سپاهان را به ثمر رسانید. در بازي برگشت باز هم این سپاهان بود که پیروز میدان نام گرفت. تك گل حسين ملكي در برابر درخشش فوروارد آماده‌ی سپاهان نتوانست کاری برای رشتی‌ها بکند.

توفان پگاه در تك‌بازي جام‌حذفي

در انتهاي همان فصل دو تيم در چارچوب جام حذفی باز هم در برابر هم صف‌آرایی كردند. سپاهان که چند روز پیش‌تر در یک ماراتن نفس‌گیر در دقیقه 96 قهرمانی را به پرسپولیس واگذار کرده بود با یک تیم بی‌روحیه در رشت و در مرحله یک‌چهارم نهایی مقابل پگاه قرار گرفت كه ابتدا هوشنگ لوينيان سپاهان را جلو انداخت و مهدي نوري بازي را به تساوي كشاند. اما يك بار ديگر احسان حاج‌صفي كه در آن سال به همراه حسين ابراهيمي جزو پديده‌هاي جوان ليگ برتر شده بود با شوت پاي چپ نتيجه را دو بر يك كرد تا اينكه افشين چاووشي که در این بازی مصدوم هم بود با يك شوت پاي چپ مسابقه را به تساوی بکشاند تا تماشاگرانی که ورزشگاه را ترک کرده بودند دوباره بازگردند! بازي پرالتهاب دو تيم به وقت اضافه كشيده شد و حملات گسترده پگاه حاصلش دو گل ديگر از سوي افشين چاووشي و هادي سهرابي بود تا در پايان 120 دقيقه نتيجه 4-2 روي اسكوربورد ورزشگاه نقش ببندد.

آغاز برتری های سپاهان

در فصل 88-87 بازي رفت در اصفهان با دو پنالتي به تساوي يك بر يك رسيد. پنالتي اول را آدريانو الوز براي داماش تبديل به گل كرد و پنالتي بعدي را عماد رضا براي سپاهان گل كرد. در بازي برگشت در همان دقايق اوليه بازي مهدي جعفرپور دروازه داماش را باز كرد و بعد از آن گل داماش توسط آدريانو آلوز گل مساوي را وارد دروازه سپاهان كرد. در فصل 91-90 بازي رفت باز هم با درخشش عماد رضا سپاهان با سه گل پيروز شد تا دينورزاده هم برگه اخراجش از داماش صادر شود. در بازي برگشت باز هم در حالي كه بازي تا دقايق پاياني صفر- صفر مساوي دنبال مي‌شد باز هم عماد رضا در دقيقه 89 با گلي که به عقیده رشتی‌ها با دست به ثمر رسانده بود توانست سه امتیاز را برای تیمش به ارمغان بیاورد. در لیگ 91-92 داما در بازی رفت مهمان سپاهان بود، در این مسابقه فرزندان نصف جهان توانستند با درخشش غیر قابل انکار خلعتبری که دو گل زد و کاپیتانشان محرم نوید کیا سه بر صفر بر شاگردان حمید درخشان غلبه کنند.

جنجال حاج صفی و شورش زرد!

بازی یکی مانده به آخر لیگ دوازدهم است و سپاهان برای قهرمانی و داماش به خاطر ماندن در لیگ محتاج برد هستند. نيمه اول كه تمام می شود همه توجه شان به رختکن سپاهان می رود. چند نفر که آن حوالی مستقر هستند می گویند داخل رختکن خبرهایی است. با ورود زودهنگام سپاهان آن هم به مدت پنج دقیقه و البته بدون حضور حاج صفى ديگر همه یقین پیدا کرده اند که داستان خیلی جدی تر از آن است که فکرش را می شد کرد. سپاهان نیمه دوم را با دو تغییر آغاز کرد تا شاید بتواند خرابی های نیمه اول را جبران کند اما شدت زلزله خیلی بیشتر از آنی بود که بتوان آباداش کرد. سپاهان دو بر یک باخت تا رقابت قهرمانی را دو هفته جلوتر به استقلال واگذار کند و دستش به نشانه تسلیم به هوا بلند شود.

هواداران خشمگین سپاهان اما این داستان را بر نمی تابند. آنها ابتدا به صندلی های ورزشگاه حمله می کنند و بعد به هواداران تیم رقیب و خبرنگاران و سر آخر مامورین حفاظت ورزشگاه! اما درد آنها چیز دیگری است. کم کم اعتراضات یک صدا می شود و متهم ردیف اول حاج صفى می شود و بعد رحیمی مدیرعامل و کرانچار. رحیمی هر چقدر سعی می کند تا با صحبت شعله خشم آنها را آرام کند موفق نمی شود و ترجیح می دهد به داخل رختکن باز گردد. نوک پیکان به سوی کرانچار می رود که چرا حاج صفی را بازی داده است! کرانچار در جواب خبرنگاری که از هند عمد حاج صفی پرسیده بود می گوید: حاج صفی هم جزیی از فوتبال ما است و همین!

مدعا این بود که: حاج صفی برای قهرمان شدن استقلال و موفقیت قلعه نویی چنین حرکتی را انجام داده و می خواهد سال آینده به تیمی برود که قلعه نویی سرمربی آن خواهد بود. اما حاج صفی ماند تا خیلی چیزها را ثابت کند و شاید بازی امسال سپاهان در برابر داماش روز اثبات این خیلی چیزها باشد. خوب است بعد از این کمی انصاف داشته باشيم، خوب است کمی ستاره هایمان را دوست داشته باشیم.
نماد کاربر
eshgh-damash
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط eshgh-damash » پنج شنبه آگوست 29, 2013 12:00 pm

شیشه کرانچار در دست عابدینیِ کروات پسند

در رشت داماش و سپاهان دیداری دارند بسیار حساس که شاید اولین قربانی لیگ را هم معرفی کند.شاید زلاتکو کرانچار...

سایت گل – این شاید طنز تلخ تاریخ باشد که زلاتکو کرانچار در بازی مرگ و زندگی خود در سپاهان خورده به پست تیم عابدینی.نه اینکه عابدینی اولین کسی باشد که مربی کروات در ایران را باب کرده باشد که قبل از او رایکوف ها و جکیج ها هم در ایران کار کرده بودند.با این همه او بود که در دهه 70 با آوردن استانکو موجی از کروات گرایی را به فوتبال ایران تزریق کرد.موجی که با مربیانی مثل بگوویچ،مت کویچ،بوناچیچ،ایوانکویچ و ...غیره در فوتبال باشگاهی و با انزلیچی بلاژویچ و برانکو ایوانکویچ در فوتبال ملی ادامه یافت.

حالا زلاتکو کرانچار در شرایطی در رشت میهمان تیم عابدینی است که شایعات و شنیده ها از نزدیکی برکناری او خبر می دهند.کرانچار فصل خوبی نداشته و به نظر می رسد جدایی اش از اصفهان و پیوستنش به یک تیم باشگاهی معروف در کرواسی نزدیک است.

او هفته قبل بدون جباری یک برد خوب آورد و حالا برای محکم کردن جای خود یک برد خوب دیگر نیاز دارد.برد مقابل داماش سپاهان را به بازی برمی گرداند و کرانچار را با دو برد پیاپی از منطقه فرضی خطر برکناری دور می کند.با این همه یک باخت در رشت می تواند نقطه پایانی باشد بر کارنامه کاری او در اصفهان.یادتان باشد او فصل قبل در آسیا در همان مرحله اول و با شکست های سنگین حذف شد و در لیگ به سومی رسید و در جام حذفی تنها عنوان فصل سپاهان را رقم زد.
نماد کاربر
eshgh-damash
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط aryanrecord » پنج شنبه آگوست 29, 2013 3:21 pm

کرانچار: ماندنِ جباری مشکل بزرگی برای تیم بود!

قرار شد او مدتی دور از فوتبال باشد تا ببینیم آیا دلش می‌خواهد باز هم فوتبال بازی کند یا خیر

سایت گل- زلاتکو کراچار سرمربی سپاهان که در ابتدای فصل تیمی کهکشانی را در اختیار داشت اکنون با شرایط سختی مواجه شده است و از کمبود بازیکن تیمش ناراضی است. به گزارش گل کرانچار در کنفرانس خبری پیش از بازی با داماش درباره ی شرایط تیمش و این دیدار گفت: ما در این مقطع با کمبود بازیکن مواجه شده ایم و حقیقتا دست‌مان برای انتخاب نفرات بسته است.
اما پس از پیروزی در دیدار اخیر به دنبال پیروزی در این دیدار هستیم و برای سه امتیاز به رشت آمده‌ایم. می دانیم داماش هم شرایط خوبی دارد و با پیروزی پای به میدان گذاشته است اما با احترام به این تیم سه امتیاز را می خواهیم.
خبرنگاری درباره وضعیت جباری از کرانچار سوال پرسید که این مربی گفت: به اندازه‌‌ی کافی درباره‌ی جباری صحبت کرده‌ایم. من تیمم را در اختیار دارم و در حال حاضر دچار کمبود نیرو در این پست نیستیم. درباره جباری خودش باید تصمیم بگیرد که می خواهد در سپاهان بماند یا خیر!
خبرنگار سایت گل در این باره از کرانچار پرسید که چگونه می‌گویید کمبود نیرو ندارید در حالی که ابراهیمی و بولکو مصدوم شده اند و نیستند که کرانچار پاسخ داد: در واقع پست جباری هافبک هجومی است که برای این پست بازیکن آماده داریم, اما با مصدومیت ابراهیمی و بولکو ما در پست هافبک دفاعی با مشکل مواجه‌ایم.
درباره ی جباری بگویم خود او میل به بازی نداشت و بودنش در تیم مشکل بزرگی برای خودش و هم‌چنین تیم سپاهان بود.
قرار شد او مدتی دور از فوتبال باشد تا ببینیم آیا دلش می‌خواهد باز هم فوتبال بازی کند یا خیر!
خبرنگاری درباره ی اختلاف او با یعقوب کریمی پرسید که وی جواب داد: من هرگز با بازیکن بحث نمی کنم. زیرا بازیکن با باشگاه قرارداد دارد و باید با اصول باشگاه سازگار باشد. در این مورد با مدیریت باشگاه صحبت کردم و وی گفت کریمی در مصاحبه ای که با سایت رسمی باشگاه داشته صحبت هایش را تکذیب کرده است. کریمی سال گذشته که در نفت بود با مشکل شکستگی دنده مواجه شد که حدود دو ماه از فوتبال به دور بود. اکنون او کم کم با تیم وفق پیدا می کند و به تیم اضافه می شود.
خبرنگار سایت گل در سوالی دیگر در مورد پیشنهاد دیناموزاگرب از وی پرسید که کرانچار گفت: اینها تنها صحبت رسانه‌ها بود. من تاکید کردم که با سپاهان قرارداد دارم و به قراردادم نیز متعهد می‌مانم. این صحبت ها تنها در رسانه های کرواسی پیش آمد که پاسخ آن‌را دادم.
کرانچار درباره‌ی کنسل شدن اردوی تیم ملی نیز گفت: من زمانی که سرمربی تیم های ملی هم بودم این عقیده را داشتم که نباید به خاطر تیم ملی مسابقات لیگ به تعویق بیفتد و تعطیلی لیگ به ضرر تیم ملی است. بازیکنان با حضور مستمر در باشگاه ها باید آماده شوند و اگر اردویی هم قرار است برپا شود بهتر است آنرا یکماه مانده به برگزاری تورنمنت برگزار کرد
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » پنج شنبه آگوست 29, 2013 3:25 pm

ناظمي: اميدوارم مقابل سپاهان روز ما باشد

سرمربي تيم داماش گفت:اميدوارم فردا روز ما باشد و برنامه تاکتيکي خودمان را پياده کنيم.
[ناظمي: اميدوارم مقابل سپاهان روز ما باشد]

افشين ناظمي در نشست خبري پيش از بازي مقابل داماش عنوان کرد:ما بازي سختي با سپاهان داريم.کاري به بازي هاي گذشته و سال قبل هم نداريم.دنبال اين هستيم که در جدول شرايط بهتري را کسب کنيم تا دل مردم رشت شاد شود.

به گزارش اوج نيوز، وي درباره موضوع کسر امتياز از تيم داماش به دليل رفتار تماشاگران اين تيم در بازي با استقلال گفت: همه مظلوميت تيم ما را مشاهده کرديد.دو پنالتي در اين مسابقه به نفع ما با تاييد کارشناسان گرفته نشد و حالا اين اتفاق افتاده است.

سرمربي داماش افزود: تماشاگران ما لمس کرده بودند که اشتباهات داوري جزيي از فوتبال است و حتي در پايان بازي تيم خود را تشويق کردند.سرمربي استقلال از ميزباني تعريف کرد و فکر نمي کنم کسر امتياز در آن روز حق تيم ما باشد.اميدوارم امتياز ما برگردد چون رشت در طول مسابقات امسال ميزبان خوبي بوده است.

وي درباره غايبان تيمش گفت:ما محروم نداريم ولي سه مصدوم داريم.البته يک تيم نبايد به يک بازيکن متکي باشد.جواناني داريم که مي توانيم از آنها استفاده کنيم.مي توانند هر روزي لازم باشد در ترکيب اصلي قرار بگيرند.اميدوارم فردا روز ما باشد و برنامه تاکتيکي خودمان را پياده کنيم.

ناظمي افزود:مي خواهيم زياد درباره سيستم و برنامه هايمان براي بازي با سپاهان صحبت کنيم.براي سپاهان احترام زيادي قائل هستيم و مي خواهيم نتيجه بگيريم.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط meelad » پنج شنبه آگوست 29, 2013 3:40 pm

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، تیم داماش گیلان و سپاهان اصفهان عصر امروز تمرین خود را در زمین چمن مصنوعی ورزشگاه عضدی رشت و زیر ریزش باران انجام دادند.

-تیم سپاهان در هتل سپیدکنار انزلی اردو زده است.

-قرار بود تیم سپاهان ساعت 17 امروز جلسه تمرین خود را در زمین چمن مصنوعی رشت انجام دهد که این تمرین با یک ساعت تأخیر برگزار شد و دلیل آن در ترافیک ماندن تیم سپاهان در مسیر انزلی به رشت بود.

-داماشی‌ها با وجود اینکه به موقع سر تمرین حاضر شده بودند به احترام سپاهان تمرین خود را عقب انداختند.

-چند نفر از هواداران داماش در تمرین تیم سپاهان حضور داشتند و محمد غلامی مهاجم سپاهان و بازیکن دو فصل پیش داماش را تشویق کردند.

-بیش از 50 نفر از هواداران در تمرین داماش حضور یافته بودند.

-اردوی پیش از بازی داماش در هتل زیباکنار برگزار می‌شود.

-محمدرضا مهدوی کاپیتان داماش که به دلیل مصدومیت چند هفته‌ای از میادین فوتبال دور بود با عصا در تمرین داماش حاضر شد.
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان