[quote:ab4ccc3ddc="soheil_shahre_baran"][quote:ab4ccc3ddc="alex00755"][b:ab4ccc3ddc][color=blue:ab4ccc3ddc]قشنگ بود سهیل جان..حرف دل من رو زدی.
نهایت عصبانیت من رو اگر کسی میخاد ببینه وقتیه که با یه همچین انگل هایی رو برو میشم!
کسایی که عشق به تیم و شهری دارن که همه تلاششون توهین و تحقیر بقیه قومیت هاست.
شایید باورتون نشه ولی از برد ملوان جلوی این دو تا تیم خوشحال میشم!!!:roll:
با یه انزلی چی کل کل میکنم ولی یه لنگی یا یه کیسه کش رو که میبینم فقط دوست دارم خفش کنم!لایق فحش هم نیستن!
البته این تنفرم مختص اونایی که اصالت شهرستانی دارن و سنگ طه ران رو به سینه میزنن!![/color:ab4ccc3ddc][/b:ab4ccc3ddc][/quote:ab4ccc3ddc]
کاملا باهات موافقم محمد عزیز این دو تیم محترما ولی فقط برای هم وطن های تهرانیمون نه اینکه این ها با تحمیل و تبعیض ارجاع داده بشن به شهرستان ها. و همین سیاست و تیعیض و تحمیل هست که باعث ایجاد حس تنفر نسبت به این دو تیم میشه.[/quote:ab4ccc3ddc]
سهیل و محمد عزیز همه حرفها رو زدند
واقعا مردم سایر شهرها کی میخان از خواب بیدار بشن خدا میدونه.
باور کنید در بازی های اس اس و پس پس مردم از کرج و قم بیشتر میرن آزادی تا تهران، در داربی قرمز و آبی وقتی گزارشگر مصاحبه میگیره و طرف میگه از بوشهر اومدم، از بندرعباس اومدم هرچی تو دهنم هست بهش میگم.
همین الانم متاسفانه تو همه شهرهای ایران(حتی تبریز و رشت) این دو تیم طرفدارانی دارند چون در همه جا نادان وجود داره.
ولی اگر فوتبال ما روزی پاک و سالم باشه و مافیا نابود بشه(که متاسفانه این مافیا داره روز به روز بیشتر ریشه میکنه) دیگه این دو تیم حرفی واسه گفتن نخواهند داشت