[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - چرا از استقلال-پرسپولیس متنفریم؟

چرا از استقلال-پرسپولیس متنفریم؟

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

چرا از استقلال-پرسپولیس متنفریم؟

پستتوسط soheil_shahre_baran » پنج شنبه آگوست 29, 2013 8:03 am

[size=18:3e7f312b1f] سلام به همه ی دوستان وارشی. مدتی بود به فکر زدن تاپیکی با این عنوان بودم. همانطور که شما هم واقف هستید دو تیم پایتخت رو در ایران پرطرفدار ترین تیم های ایران قلمداد میکنند. اما به راستی چرا این دو تیمه پایتخت در همه ی شهرستان ها طرفدار دارند؟ و ایا هر نسل که میکذرد تعداد طرفداران این دو تیم بیشتر میشود یا در حال نزول است؟
مطمئنا شما هم در دوران کودکی یا از زمانی که تا حدی خود را شناختید با جمله ی استقلالی هستی یا پرسپولیسی از جانب دوستان دبستانی یا ... مورد سوال قرار گرفته اید. اما سوال اینجاست که چرا کودکی که شهرستانیست و تعلق خاطر و حسی به پایتخت ندارد از ازل باید طرفداره یکی از دو تیم تهرانی باشد؟
با کمی بررسیه تاریخ فوتبال ایران به جواب های مورد نظر خواهیم رسید. دو تیم تاج (استقلال) و پرسپولیس از همان ابتدا به واسطه ی کمک های دولتی تیم های پیشرو محسوب میشدند و بهترین بازیکنان شهرستانی (تیم های دیگر) و حتی خارجی به واسطه ی بودجه های کلان دولتی در اختیار این دو تیم ثروت مند قرار میگرفت. اما چرا نظام و دولت حتی در قبل از انقلاب از ازل به دنبال بزرگ کردن و قدرتمند کردن دو تیم از پایتخت بود؟ ایا هدفی جزء هدف سیاسی میتواند پشت این داستان قرار داشته باشد. از تبلیغات گسترده ی رادیو تلوزیون روزنامه گرفته ( به طور کلی رسانه های گفتاری و شنیداری) تا حمایت های نا عادلانه ی دولتی که تا الان هم پا برجاست همه و همه از سیاسی بودن این موضوع خبر میدهد.
در کشور های جهان سومی که مردمی عوام دارد بهترین راه دوری از جنگ های قومیتی و مذهبی ایجاد کردن کانون های قدرت در پایتخت است. و مردم عوام و نا اگاه به خاطر علاقه ی خود به بازیه مهیجی به نام فوتبال و به خاطر داشتن حس برتر طلبی نسبت به تیمی به ناچار به دلیل نداشتن تیم های قویه شهر خودی یکی از تیم های پایتخت را انتخاب میکردند و از سوی دیگر تبلیغات بسیار عظیم رسانه ی ملی که هر لحظه در حال ترویج سیاست یاد شده بوده ان شهرستانی- ان کشاورز- ان کارمند- ان انزلیچی و...که به دنبال زنگ تفریحی ادغام شده با حس برتری طلبیست و فقدان ان را در شهر و دیار خود میبیند به ناچار تسلیم به انتخاب یکی از دو تیم پایتخت میباشد که این حس ارامش بخش که همراه با تعصب میشود را به وی اهدا میکند. و این موضوع نسل به نسل ادامه میابد.
اما ایجاد کنندگان این سیاست به این موضوع فکر نمیکردند که روزی به واسطه ی بالا رفتن سطح سواد و به همراه ان توقعات و فراگیر شدنه اینترنت و ماهواره و ... فرزندان ان کارمند- ان انزلیچی و...خود را با مردمان سایر کشور ها ی توسعه یافته مقایسه میکنند و معنیه عقب مانده گی و دور افتادگی را خواهند فهمید. وقتی به المان و لیگ این تیم نگاه میکند میبیند که پایتخت ان برلین تیمی بسیار ضعیف تر از تیم های شهر های کوچک دارد. به طور فرض یک دورتمندی را نمیبیند که طرفدار بایرن مونیخ باشد که افتخارات و ثروت و قدرت بیشتری دارد. یا انگلستان را میبیند که کانون قدرت در لندن وجود ندارد و شهر منچستر در فوتبال بسیار پیشرو تر از ...
در کشور های توسعه یافته هرگز دیده نمیشود که هواداران یک تیم بسیار ضعیف تیم شهر و استان خود را رها کرده و به حمایت و ابراز تعصب به تیم شهری بپردازند که تیمی قدرتمند تر و ثروتمند تر دارد! بله هر نسل که میگذرد سطح اگاهی ها بالا تر رفته و ان سیاست منحوس شیطانی در حال تضعیف است. هوادارای شهرستانی تبعیض ها-تبلیغ ها-تحقیرها را میبینند و اینها عوامل تنفر از تیم های سرخ ابیه پایتخت است. سیاسیون در کشور جهان سومی چون ایران چه بخواهند چه نخواهند دیگر این دو تیم محبوبیت گذشته ی خود را در شهرستان ها ندارند و هر لحظه در حال کمرنگ و کمرنگ تر شدنند. گرچه توانسته اند با تبلیغات شدید و بودجه های کلان دولتی هنوز عده ی زیادی از مردم در شهرستان ها مانند (شیراز وخوزستان و...) را فریب دهند و دلگرم به این دو تیم شیطانی قرار دهند اما باید بپذیرند که در شهر های ابادان-تبریز-رشت-بوشهر-انزلی و... هواداران این دو تیم بسیار کم و حتی در شهر هایی مثل تبریز به صفر میل میکند. و یکی از دلایل محروم نگه داشتن و یا تحقیر و اعمال تبعیض و فشار نسبت به این شهرها همین ترسشان از سرایت اگاهی و تعصب هواداران این تیم ها به شهر ها و استان های دیگر است.
این موضوع داستان خیلی کلان و مفصلی داره که میشه یه کتاب در موردش نوشت اما از وقت و حوصله خارجه. به همین دلیل دیگه سخن رو کوتاه میکنم و منتظر دیدگاه ها و نظرات شما ابراران گل خواهم بود.[/size:3e7f312b1f]
آخرين ويرايش توسط soheil_shahre_baran on يکشنبه سپتامبر 01, 2013 1:41 pm, ويرايش شده در 2.
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » پنج شنبه آگوست 29, 2013 8:17 am

سهيل جان ميشه گفت شما خودت اكثر جوابها رو دادي و كليات بحث و تمام جوابها تو متني كه گذاشتين وجود داره،حالا ميشه به تك تك اونها پرداخت.
من خودم به شخصه يه زماني تو دوران تقريباً دور و نزديك طرفدار يكي از اين انگلها بودم ولي الان تنها حس من نسبت به هر دوتاشون . . . .
من دوست نزديكي دارم كه ساليان خيلي زياده كه تو كلن آلمان زندگي ميكنه
و شهروند آلمانيه اون خودش به ترتيب طرفدار تيمهاي فورتنا كلن و اف سي كلنه .به گفته خودش اين تفكر حدود 20 ساله كه خودشو جا انداخته در صورتيكه تو سالهاي قبل از اون ،ايده اي مثل اس اس و پس پس اينجا وجود داشت
و خيلي خوشحالم كه اين تفكر و اين نوع بينش داره تو مملكت ما هم جا پيدا ميكنه
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط mahmood1331 در چهارشنبه سپتامبر 04, 2013 4:19 am .
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » پنج شنبه آگوست 29, 2013 8:39 am

من فکر میکنم خیلی طول بکشه تا این بحث استقلال و پرسپولیس رو ریشه کن کرد.
ایران کشوری بزرگ هست که اگه اشتباه نکنم 31 استان داره و از این 31 استان 7 الی 8 استان هستند که در لیگ تیم دارند و یا داشتند.
خب استان هایی که تیم ندارند به ناچار سرخابی هستند و چون این امر از پدرانشون بهشون رسیده شاید با آمدن یک تیم جدید هم به آن استان مثل قم طرفداران سرخابی فراوان هستند.
اما انگلیس فقط یک جزیرست و اکثر مناطقش تیم فوتبال داره.حالا شاید در لیگ برتر نباشند اما دسته های پایین تر هستند.
خوشبختانه در رشت این بحث داره به حداقل میرسه امیدوارم همه روشنفکر باشند و به تیم شهرشون ایمان و تعصب داشته باشند.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » پنج شنبه آگوست 29, 2013 9:01 am

[quote:ef141021ad="aryanrecord"]من فکر میکنم خیلی طول بکشه تا این بحث استقلال و پرسپولیس رو ریشه کن کرد.
ایران کشوری بزرگ هست که اگه اشتباه نکنم 31 استان داره و از این 31 استان 7 الی 8 استان هستند که در لیگ تیم دارند و یا داشتند.
خب استان هایی که تیم ندارند به ناچار سرخابی هستند و چون این امر از پدرانشون بهشون رسیده شاید با آمدن یک تیم جدید هم به آن استان مثل قم طرفداران سرخابی فراوان هستند.
اما انگلیس فقط یک جزیرست و اکثر مناطقش تیم فوتبال داره.حالا شاید در لیگ برتر نباشند اما دسته های پایین تر هستند.
خوشبختانه در رشت این بحث داره به حداقل میرسه امیدوارم همه روشنفکر باشند و به تیم شهرشون ایمان و تعصب داشته باشند.[/quote:ef141021ad]

حرف شما درسته دوست عزیز اما ایا اون شهر ها تو دسته 1 یا 2 هم شهر یا استانشون تیم نداره؟ ایا تو کشور های اروپایی شهری که تو لیگ برتر تیم نداره هواداراش تردش میکنند و هواداره تیم یه شهر دیگه میشند. این ها بهانست او تبلیغات و سیاستی که تو متنم اشاره کردم هنوز اثراتش باقی مونده. حتی خیلی از شهرها تیمشون تو لیگ برتر هم تیم داره اما تا اس اس یا پس پس میان تو شهرشون بهش خیانت میکنند و تیم های تهرانی رو حمایت میکنند.
حکایت اونا مثل خیلی چیز های غلطیه که نسل به نسل چرخیده و در تفکر و اعتقادشون ریشه دوونده و تنها با اگاهی و مطالعه و حقیقت طلبی میشه اونا رو کنار گذاشت.
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط havadarehamishegi » پنج شنبه آگوست 29, 2013 9:21 am

چون زیادی بهشون بها داده میشه چون اخر مافیان چون هواشون و دارن با این همه تفاسیر بازم سوراخ شهر تهرانن
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط metall » پنج شنبه آگوست 29, 2013 9:48 am

دوست ما خوب گفت mahmood1331 حتی من هم دوران کودکی هوادار پس بودم و تو اون دوران کل کل هم میکردم چون دقیقا از دوران ابتدایی همه چی شروع میشه ولی الان دوست ندارم این دو تیم مافیا تو لیگ هم باشن

من کار به جا های دیگه ندارم که تیم ندارن ولی خیلی خوشحال هستم که روز به روز از تعداد هوادارن این دو تیم تو رشت کم میشه و این رو بدون تعصب دارم میگم
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط somehsara » پنج شنبه آگوست 29, 2013 10:16 am

پول مردم رو خیرات می کنند و فدراسیون بهشون بها داده و لوسشون کرده /11/
تصوير

وبلاگ تیفوسی های داماش

http://damashrasht.mihanblog.com/
نماد کاربر
somehsara
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 18, 2013 12:00 am

پستتوسط alex00755 » پنج شنبه آگوست 29, 2013 1:18 pm

[b:ba978e724c][color=blue:ba978e724c]قشنگ بود سهیل جان..حرف دل من رو زدی.
نهایت عصبانیت من رو اگر کسی میخاد ببینه وقتیه که با یه همچین انگل هایی رو برو میشم! /9/
کسایی که عشق به تیم و شهری دارن که همه تلاششون توهین و تحقیر بقیه قومیت هاست.
شایید باورتون نشه ولی از برد ملوان جلوی این دو تا تیم خوشحال میشم!!!:roll:
با یه انزلی چی کل کل میکنم ولی یه لنگی یا یه کیسه کش رو که میبینم فقط دوست دارم خفش کنم!لایق فحش هم نیستن! /9/ /9/
البته این تنفرم مختص اونایی که اصالت شهرستانی دارن و سنگ طه ران رو به سینه میزنن!![/color:ba978e724c][/b:ba978e724c]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » پنج شنبه آگوست 29, 2013 2:41 pm

[quote:d898619a93="alex00755"][b:d898619a93][color=blue:d898619a93]قشنگ بود سهیل جان..حرف دل من رو زدی.
نهایت عصبانیت من رو اگر کسی میخاد ببینه وقتیه که با یه همچین انگل هایی رو برو میشم! /9/
با یه انزلی چی کل کل میکنم ولی یه لنگی یا یه کیسه کش رو که میبینم فقط دوست دارم خفش کنم!لایق فحش هم نیستن! /9/ /9/
البته این تنفرم مختص اونایی که اصالت شهرستانی دارن و سنگ طه ران رو به سینه میزنن!![/color:d898619a93][/b:d898619a93][/quote:d898619a93]

کاملا باهات موافقم محمد عزیز این دو تیم محترما ولی فقط برای هم وطن های تهرانیمون نه اینکه این ها با تحمیل و تبعیض ارجاع داده بشن به شهرستان ها. و همین سیاست و تیعیض و تحمیل هست که باعث ایجاد حس تنفر نسبت به این دو تیم میشه.
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط soheil_shahre_baran » پنج شنبه آگوست 29, 2013 4:06 pm

[b:b7d459083b]نمونه ای از تحمیل در تفکر مردمان شیراز! تحمیل سرخ![/b:b7d459083b]

افتتاح اولين رستوران پرسپوليس در شيراز

اولين رستوران زنجيره‌اي پرسپوليس با حضور محمد رويانيان شنبه در شيراز افتتاح مي‌شود.

--------------------------------------------------------------------------------

طبق هماهنگي‌هاي انجام شده بين باشگاه پرسپوليس و شرکت صدرا سيستم اولين رستوران زنجيره‌اي پرسپوليس روز شنبه در شيراز با حضور محمد رويانيان افتتاح خواهد شد.

به گزارش فارس، همچنين پيشکسوتان باشگاه پرسپوليس امروز براي افتتاح ترم يک مدرسه فوتبال قزوين به اين استان رفتند و در چهار بخش نونهالان، نوجوانان، جوانان و اميد‌ها مدارس فوتبال پرسپوليس را با حضور خيل عظيم مردم و فوتباليست‌هاي کوچک افتتاح کردند.

در اين مراسم مديرکل ورزش و جوانان قزوين نيز حضور داشت.
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط gilan-astaneh » پنج شنبه آگوست 29, 2013 7:03 pm

این 2تیم مصداق بارز فساد در فوتبال هستن و مایه شرمساری فوتبال ایران!
مدیرعامل های دو تیم پایه گذاران لابی و تقلب هستن! یکی شون در حال پول دادن و لقب گرفتنه اون
یکی هم 5ملیارد میده بازیکن خطارکار میاره اسمشم میزاره حمایت از فوتبال ملی
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط Farzad-7091 » پنج شنبه آگوست 29, 2013 8:45 pm

این دوتا تیم فقط دارن سرمایه ملی رو هدر میدن آخر سرم هیجی به هیچی تو این همه سال یه بازیکن معرفی کردند همش از بازیکنای تیمها و شهرهای دیگه استفاده می کنند.ادعاشونم که هیچی....
Farzad-7091
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 20, 2012 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » جمعه آگوست 30, 2013 6:25 am

[quote:ab4ccc3ddc="soheil_shahre_baran"][quote:ab4ccc3ddc="alex00755"][b:ab4ccc3ddc][color=blue:ab4ccc3ddc]قشنگ بود سهیل جان..حرف دل من رو زدی.
البته این تنفرم مختص اونایی که اصالت شهرستانی دارن و سنگ طه ران رو به سینه میزنن!![/color:ab4ccc3ddc][/b:ab4ccc3ddc][/quote:ab4ccc3ddc]

کاملا باهات موافقم محمد عزیز این دو تیم محترما ولی فقط برای هم وطن های تهرانیمون نه اینکه این ها با تحمیل و تبعیض ارجاع داده بشن به شهرستان ها. و همین سیاست و تیعیض و تحمیل هست که باعث ایجاد حس تنفر نسبت به این دو تیم میشه.[/quote:ab4ccc3ddc]

سهیل و محمد عزیز همه حرفها رو زدند
واقعا مردم سایر شهرها کی میخان از خواب بیدار بشن خدا میدونه.
باور کنید در بازی های اس اس و پس پس مردم از کرج و قم بیشتر میرن آزادی تا تهران، در داربی قرمز و آبی وقتی گزارشگر مصاحبه میگیره و طرف میگه از بوشهر اومدم، از بندرعباس اومدم هرچی تو دهنم هست بهش میگم.
همین الانم متاسفانه تو همه شهرهای ایران(حتی تبریز و رشت) این دو تیم طرفدارانی دارند چون در همه جا نادان وجود داره.
ولی اگر فوتبال ما روزی پاک و سالم باشه و مافیا نابود بشه(که متاسفانه این مافیا داره روز به روز بیشتر ریشه میکنه) دیگه این دو تیم حرفی واسه گفتن نخواهند داشت
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » دوشنبه سپتامبر 02, 2013 4:45 pm

[align=justify:b303746739][color=black:b303746739][size=14:b303746739]چند روزی بود که حرفهایی در دل انباشته شده بود اما شاید فرصتی نبود و یا . . . بگذریم اما دیدم حرفهای دوستانی را که از درد دل همه گفتند سهیل عزیز آغاز کننده شد و دردی را بیان کرد که سالهاست فوتبال این سرزمین را به خود دچار کرده و بعد از آن تهمت و افترای ناجوانمردانه یک مشت قلم فروش که هواداران و تنها جایگاه واقعی آنها را مورد هدف قرار می داد و حمزه عزیز باجمله ای که شاید چشمهای کور شده را بینا کند گرچه بینایی ایشان هیچ ارتباطی با اگاهی و وجدان ندارد و سرانجام ،خبر آغاز بکار صفحه وارش اسپرت که مدتها بود انتظارش را داشتم
قبل از هرچیز یک بار دیگر بیان می کنم که متن زیر به هیچ عنوان به این معنی نیست که ما فاقد اشکال هستیم بلکه بیان این مطلب است ، آنها که ما را دوست ندارند و ادعای اخلاق دارند خود فاقد کوچکترین فضایل اخلاقی و انسانیت هستند برای همین به قول دوستان دوست نداشتنشان به هیچ عنوان مهم نخواهد بود [/size:b303746739]![/color:b303746739]
[/align:b303746739]
[align=justify:b303746739][size=14:b303746739]شاید در این متفق القول باشیم که داماش و هوادارانش خاری به چشم کسانی شده اند که هنوز آرزوی دو قطبی بودن فوتبال این کشور را در سر دارند در این بین شاید از دست رفتن جایگاه دو سوگلی مر کز نشینان در رشت جای تعمل بیشتری دارد چرا که همه می دانیم که منفور شدن قرمز و آبی در شهری مانند تبریز بیشتر از آنکه ناشی از آگاهی استعمار قرمز و آبی بر فوتبال ایران باشد ، ناشی از حس ناسیونالیستی است که در بین آذری زبان های هم وطن ما وجود دارد و یا منفور شدن پایتخت نشینان در اصفهان البته با درصد خیلی کمتر حاصل سرمایه گذاری عظیمی است که در فوتبال این استان انجام شده و این توانسته حداقل برای سپاهان فضایی متوازن در مقابل سرخ و آبی ها بوجود آورد جایگاهی که مرکز نشینان را بر آن داشته که با انواع جنجالهای تبلیغاتی به جنگ اصفهانیها بروند اگر یادتان باشد این رسانه ها فقط در یک بازی سعی کردند بازتاب دهنده مظلومیت داماش و هوادارانشان باشند آنهم در بازی با سپاهان در پایان فصل پیش بود و حرکات و رفتار اصفهانیها به شدت تحت پوشش قرار گرفت ! حالا سئوال اینجاست اگر یکی از قرمز و آبی های پایتخت به جای سپاهان بود آیا همین رسانه ها بدترین حمله را به هواداران داماش نمی کردند ؟!
همین رسانه هایی که بارها ثابت کرده اند چگونه می توان بین سیل عظیم هوادار داماش یک پرسپولیسی و یا استقلالی پیدا کرد !! اما نکته ای که هوادارن داماش را از دو شهر قبلی مجزا می کند نه وجود حس ناسیونالیستی به مانند گرایشی که در میان آذری ها است می باشد و نه سرمایه هنگفتی که فوتبال این شهر را به حرکت آورده باشد و با توجه به سابقه قرمز و آبی دوستی نسل قدیم فوتبال این شهر به جرعت می توان گفت که رشت اولین شهری است که نفرت و کینه از دو سوگلی پایتخت را با اگاهی کامل از استعمار فوتبالی پایتخت نشینان جایگزین دلبستگی حقیرانه ای کرد که متاسفانه هنوز بسیاری از شهرها به آن دچار هستند
و این خطری است که مرکز نشینان را چنین حقیرانه دشمن داماش و هوادارانش کرده، الگویی که می تواند شهرهای محروم دیگر را نیز مقابل این استعمار کنندگان فوتبال این سرزمین چه از لحاظ منابع و چه از دست رفتن بازار ، برای روزنامه های زرد خبری باشد .
برای همین شاید علت کینه ورزی و دروغ پراکنی عده ای قلم فروش آنقدر سخت نباشد البته اگر خوش بین باشیم و چنین حملاتی را تاشی از کینه و عقد ه های قومیتی و یا نژاد پرستی ندانیم موردی که متاسفانه اینروزها در قلم و دستان دشمنان این سرزمین بسیار می بینیم .
جالب است که دوستان آنچنان با لباس اخلاق و دفاع از اخلاقیات به جنگ فرهنگ گیلان و هواداران داماش می آیند که یک نگاه به سابقه سیاهشان به راحتی نشان می دهد که چگونه می توان نفاق را معنی کرد . آقایانی که ظاهرا اخلاقیات ارتباط مستقیم با منافعی دارد که برنامه ها و یا روزنامه های زردشان طالب آن هستند !
ایشان اما در مواقع خاص از شنیدن رسا ترین دشنامها هم عاجز هستند چرا که خریدارانشان هرگز دوست ندارند چهره زشت خود را در روزنامه ای که پولش را می پردازند بدهند ! شاید یک مثال برای انان که گوش شنوا و چشم بینا داشته باشد کافی باشد که دیگران را ....
دوستانی که سنگ اخلاق و معنویت را با توجه به منافع خود بر سینه می زنند به دیدار داماش و پرسپولیس در دو فصل پیش ارجاع می دهم همان بازی که داورش با چشمان اشک آلود بازی را نیمه تمام در پایتخت متمدن ایران رها کرد !! همان داوری که با اینکه یک پنالتی 100% اشتباه را به نفع میزبان گرفته بود اما طاقت نداشت تا بدترین فحاشیها را که عزیزترین کسانش را هدف قرار داده بود تحمل کند ! آنروز فوتبال ایران برای اولین بار شاهد ناتمام ماندن یک بازی فوتبال به علت فحاشی وحشتناک هواداران یکی از سوگولی های پایتخت به داور و هواداران تیم مقابل بود حالا خود مشاهده کنید واکنش داعیه داران امروز اخلاق را به حوادث آن شب سیاه فوتبال ایران ( قبلا از اینکه فضای این سایت را به این زردنامه های زرد آلوده می کنم پوزش می طلبم )[/size:b303746739]
[/align:b303746739]
[img:b303746739]http://www.8pic.ir/images/97617140580290363181.jpg[/img:b303746739]
[img:b303746739]http://www.8pic.ir/images/51717079423550571168.jpg[/img:b303746739]
[img:b303746739]http://www.8pic.ir/images/43373754672654936260.jpg[/img:b303746739]
[img:b303746739]http://www.8pic.ir/images/51971966929160464434.jpg[/img:b303746739]
[img:b303746739]http://www.8pic.ir/images/76586769129254233405.jpg[/img:b303746739]
[img:b303746739]http://www.8pic.ir/images/40702443868168049615.jpg[/img:b303746739]
[img:b303746739]http://www.8pic.ir/images/14235949159901432895.jpg[/img:b303746739]

[align=justify:b303746739][size=14:b303746739]این تیتر روزنامه هایی است که امروز دم از اخلاق گرایی می زنند روزنامه هایی که هیچ کدام ننوشتند یک مشت هوادار وحشی چه به روز داوری آوردند که از قضاوت پشیمانش کنند ! هیچ کدام ننوشتند که بر فرض یک قضاوت اشتباه چگون فریاد فحاشی هزاران نفر استادیوم پیر آزادی را لرزاند ! آفایان اخلاق مدار آنروز وجدان خود را به چند فروختید که اشکهای یک داور از فحاشیهای هوادارانی که فردا منتظر زردنامه هایتان بودند را نبینید ؟! شما که امروز منتظرید تا بهانه ای بیابید تا چهر ه ای مخدوش از هوادار داماش ارائه بدهید آنروز اخلاق را در کدام فراموش خانه دفن کردید که حتی یکی از شما دل به حال داوری نسوزاند که بدترین فحاشیها را تحمل کرد ؟! چرا کسی دل برای مرگ اخلاق در پایتخت ایران نسوزاند ؟! حالا امثال شما ادعای بی اخلاقی در عضدی و سایتهای هوادار داماش می کنید ؟!!! شاید بهتر باشد دوستان معنی منافق در فرهنگ اسلامی را جستجو کنند !
آقایان حتما به یاد دارند که چگونه بازیکنان همین دو سوگولی ( 9 دی 79 ) چگونه در برابر چشمان ملیونها بیننده مثل قاتلین بربر قرون وسطی به جان هم افتادند و ماه ها بعد همین بازیکنان در برنامه ها و گزارشات تبلیغاتی شما دم از اخلاق می زدند !
شاید احتیاج به آوردن مثالهای بیشتری نباشد چرا که دست آلوده شما آنقدر برای جوان امروزی رو شده که دیگر نمی توان او را با بازی کثیف تیلیغاتی فریب داد و هواداران داماش بدون شک بیشتر از شما دلسوز فرهنگ و ریشه گیلان زمین هستند و اگر امروز گاهی رفتاری خارج از فرهنگ اصیل گیلان زمین انجام می دهند حاصل تهاجم ناجوانمردانه فرهنگی است که شما به روز این سرزمین آوردید و این دردی است که به دست خود گیلانیان درمان خواهد شد نه امثال شما !
و این حرف دل هوادار داماش است که برایمان مهم نیست که دوستمان بدارید اگر قرار باشد بهای آن جلب نظر امثال شما باشد[/size:b303746739][/align:b303746739]

[align=center:b303746739]
[color=darkblue:b303746739][size=16:b303746739]NO ONE LIKES US[/size:b303746739][/color:b303746739]

[color=darkred:b303746739][size=16:b303746739]WE DON'T CARE[/size:b303746739][/color:b303746739][/align:b303746739]
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط totti » دوشنبه سپتامبر 02, 2013 4:55 pm

هواداران تيم فوتبال پرسپوليس پس از تمرين عصر امروز اين تيم در جلوي در ورزشگاه درفشي‌فر با يکديگر درگير شدند.

پس از اينکه تمرين عصر امروز تيم فوتبال پرسپوليس به پايان رسيد، تعدادي از هواداران سرخ‌پوش که بيرون وزشگاه درفشي‌فر ايستاده بودند با يکديگر درگيري شديدي پيدا کردند که سعيد شيريني سرپرست پرسپوليس براي پايان دادن به اين درگيري بين هواداران رفت.

شيريني دست هواداري که معترض بود را گرفت و او را به داخل ورزشگاه درفشي‌فر برد تا با او صحبت کند. در اين درگيري چند ليدر پرسپوليس نيز حضور داشتند و با هوادار معترض درگيري فيزيکي پيدا کردند.

پس از چند دقيقه ماموران نيروي انتظامي که بيرون از ورزشگاه ايستاده بودند از مردم خواستند تا محل را ترک کنند. همچنين سرپرست پرسپوليس هم به جمع مردم آمده و به خاطر اين اتفاق از آنها عذرخواهي کرد.
اينم از وحشيگري هاي سوگلي پايتخت
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 23, 2013 12:00 am

بعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان