[quote:cb620ac892="saman_sim_sam"][quote:cb620ac892="navidmadan"][quote:cb620ac892="The_King_of_rasht"][quote:cb620ac892="saman_sim_sam"]اینجا هم قانوناش مثل اونیکی پیشبینیه؟

[/quote:cb620ac892]
پ.ن:
-پیش بینی دیدار استقلال خوزستان و استقلال تهران تا ساعت 19 روز پنجشنبه؛ و پیش بینی سایر دیدارهای هفته هفتم تا ساعت 19 روز جمعه 8 شهریور
-به پیش بینی های ویرایش شده ترتیب اثر داده نخواهد شد.
-در صورت جا انداختن نتیجه یک یا چند بازی در کامنت خود، پیشبینی بازی (های) جا انداخته شده را در کامنت جدید قرار داده و از ویرایش کامنت قبلی خودداری شود.
-در صورت انجام پیش بینی مجدد، اولین پیش بینی کاربر به عنوان ملاک امتیازدهی قرار گرفته و پیش بینی مجدد وی، کان لم یکن تلقی خواهد شد.
-در صورت برابر شدن امتیازات، میزان امتیاز کسب شده در همان هفته ملاک رده بندی کاربران خواهد بود.
-پیش بینی بازیهای داماش گیلان، فقط در تاپیک «پیش بینی نتایج بازیهای داماش شهر باران»
شما فقط نتیجه رو پیش بینی کن اگر همه نتایج رو درست پیش بینی کنی میشی نوستر آداموس هفته و اگر نتیجه ها رو با تعداد گلهای غلط درست پیش بینی کنی به تعداد بازیهایی که درست پیش بینی کردی امتیاز میگیریمثل اگر چهار بازی رو درست پیش بینی کنی 4 امتیاز میگیری[/quote:cb620ac892]
[color=black:cb620ac892]آبرار saman_sim_sam : صحبت دوستمونو دقیق تر کنم که : به هر پیش بینی درست با تعداد گل صحیح 3 امتیاز و به هر پیش بینی صحیح نتیجه کلی بازی با تعداد گل غلط 1 امتیاز داده میشه و کسی که مجموع امتیازات هفتش بالاتر از سایر کاربرا باشه عنوان پیشگو یا نوسترآداموس هفته رو به خودش اختصاص میده ...
حالا اگه سوالتون چیز دیگه ای بود باز بپرسید ، من دقیقا متوجه سوال نشدم ، فقط خواستم صحبت آبرار گلمونو کامل کرده باشم...[/color:cb620ac892][/quote:cb620ac892]
آخه اونیکی اینجوری نیست

من قاطی کردم

اونیکی اختلاف گل باید درست باشه فک کردم اینجا هم همونجوریه

خب خدا رو شکر اینجا قوانین سرسختانه نداره

[/quote:cb620ac892]
[color=black:cb620ac892]آهان

خیر ، اون تاپیکو آبرار meraj130 زحمتشو میکشه و طبیعتا چون مسابقه برای پیش بینی یک بازی هست، قوانین خاص تری هم می طلبه که داشته باشه ،،،،،،،،،،،،،،،،،،، ولی اینجا قوانین مسابقه مثل قوانین عمومی سایر مسابقه های پیش بینی هستش که توو خیلی از سایتا وجود داره ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، در ضمن اشتباه از من بود که توو قسمت پ.ن توضیح ندادم که امتیازات چطور داده میشه ،،،،،،،،،،، اصلاح شد...[/color:cb620ac892]