[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - .....>زنگ تفریح< ....

.....>زنگ تفریح< ....

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط abarar0131 » چهارشنبه آگوست 14, 2013 9:32 pm

شبي اوباما و همسرش تصميم گرفتند كه كاري غيرعادي انجام دهند و براي شام به رستوراني
كه زياد هم گران قيمت نبود، بروند. وقتي آنها به رستوران رفتند صاحب رستوران از محافظان
رئيس جمهور پرسيد كه آيا مي تواند خصوصي با همسر رئيس جمهور صحبت كند و آنها هم اجازه دادند. و همسر اوباما به طور خصوصي با آن مرد صحبت كرد. بعد از آن اوباما از همسرش پرسيد كه چرا او اين همه مشتاق خصوصي صحبت كردن با تو بود؟ همسرش گفت كه صاحب رستوران گفته در ايام جوانيش ديوانه وار عاشق او بوده است ... سپس اوباما گفت و اگر تو با او ازدواج مي كردي اكنون صاحب اين رستوران بودي. همسر اوباما در پاسخ گفت: اگر من با او ازدواج مي كردم او الان رئيس جمهور بود..
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط alex00755 » چهارشنبه آگوست 14, 2013 11:41 pm

[img:42034e56d9]http://8pic.ir/images/54104033550604850576.jpg[/img:42034e56d9]
[color=blue:42034e56d9]
ینی هیچکی دوسم نداره؟؟؟؟[/color:42034e56d9]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » پنج شنبه آگوست 15, 2013 10:10 am

[color=darkblue:2c4c493b66][size=24:2c4c493b66]عکسی دلخراش از یک جنایت چینی :[/size:2c4c493b66][/color:2c4c493b66]

[size=18:2c4c493b66][color=red:2c4c493b66]زیست نیوز: محموله‌ای شامل پوست 645 راس گرگ در فرودگاه بین المللی پکن (چین) کشف شد[/color:2c4c493b66].[/size:2c4c493b66]

کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » پنج شنبه آگوست 15, 2013 10:13 am

[size=24:c494480e52][color=green:c494480e52]يه چيزايي واسه فكر كردن : [/color:c494480e52]:[/size:c494480e52]

[size=18:c494480e52][color=blue:c494480e52]باراک اوباما در تعطیلات تابستانی خود در ماساچوست برای خرید غذا به یک "فست فود" رفته است[/color:c494480e52].[/size:c494480e52]

کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط mahmood1331 » پنج شنبه آگوست 15, 2013 2:54 pm

[size=24:2ce8aea664][color=green:2ce8aea664]انزلیچی اسلامي دختر شريفي نيا [/color:2ce8aea664]:[/size:2ce8aea664]

به گزارش خزرآنلاين وبه نقل از باشگاه خبرنگاران، مليكا شريفي نيا، بازيگر نقش "ستاره" در مجموعه انزلیچی در 21 آبان 1365 در تهران در خانواده اي هنرمند بدنيا آمد. او فرزند "محمدرضا شريفي نيا" و "آزيتا حاجيان" بازيگران سينما و تلويزيون و خواهر مهراوه شريفي نيا است.مليكا بازي در سينما را از سال 1370با فيلمي به نام "اوينار" به كارگرداني شهرام اسدي كار خود را آغاز كرد.

شريفي نيا، هنر آموخته رشته گرافيك بوده و در زمينه هاي گرافيك، عكاسي، تصويرسازي كتاب و همچنين ساخت آثار حجمي بطور جدي فعاليت مي كند.

او در فيلم ها و سريال هاي مختلفي نقش آفريني كرد اما با ايفاي نقش "دريا" در سريال "شمس العماره" به كارگرداني سامان مقدم به موفقيت رسيد.

او براي اولين بار در مجموعه "آشپزباشي" با خواهر بزرگش مهراوه شريفي نيا هم بازي شد. مليكا شريفي نيا، در 14 ارديبهشت 1386 ازدواج كرد.

متن كارت انزلیچی مليكا شريفي نيا خواندني است:

«به بسمه تعالي شأنه با عمل به سنت پيامبر اعظم (ص) مجلس جشن و سرور به مناسبت وصلت ميمنت اثر انزلیچی خانوم ميليكا خاتون‌ "نقاش باشي و آكتوريس" صبيه آقا محمد رضا خان شريفينيا و سركار عليه آزيتا خانوم حاجيان از "مشاهير تيارت و سينما توقراف" و ماه داماد ميرزا اميررضا "مدير صنايع و طرب" ولدخلف محمود رضاخان طلاچيان از كسبه مؤمن و محترم بازار تهران و سركار عليه ايران خانوم سرور بخش در منزل شخصي منعقد است.

مدعوين محترم از خواتين مكرمه و رجال معظم در يوم الجمعه به دار الضيافه نزول اجلال بفرماييد كه در آن انواع اطعمه و اشربه حلال و حلويات به نحو احسن مهيا مي باشد و مراسم به قواعد اسلامي برقرار و مجلس از آلات لهو و لعب از جمله جاز و قيتار و ساكسيفون و ترومپت و ديگر آلات غنا مبرا و منزه بوده و متبرك به صلوات، لكن انواع كف و كل و بشكن و اصوات بلبلي بلا اشكال است. »
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط SajjaD_46 » پنج شنبه آگوست 15, 2013 7:04 pm

اخبار روز IT ، آموزش و ترفند در : http://shorumsoft.blogfa.com

آبای همیشه زیر مایی
سرور هرچی مرده . . آبرار گیله مرده
فقط دامــــاش + + سپیــــدرود
نماد کاربر
SajjaD_46
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه فبريه 27, 2012 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » جمعه آگوست 16, 2013 4:47 pm

نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » جمعه آگوست 16, 2013 4:56 pm

پروفسور سمیعی و بانوی محترم.
[img:ee2a1313b4]http://www.8pic.ir/images/41864131729540769923.jpg[/img:ee2a1313b4]
حاجتی رایان گیکز
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط hesam150 » جمعه آگوست 16, 2013 6:29 pm

سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی / دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی
چشم آسایش که دارد از سپهر تیزرو / ساقیا جامی به من ده تا بیاسایم دمی
زیرکی را گفتم این احوال بین خندید و گفت / صعب روزی، بوالعجب کاری، پریشان عالمی
سوختم در چاه صبر از بهر آن شمع چو گل / شاه ترکان فارغ است از حال ما کو رستمی
[size=18:21f2b00180]در طریق عشق بازی امن و آسایش بلاست / ریش باد آن دل که با درد تو خواهد مرهمی
اهل کام و ناز را در کوی رندی راه نیست / رهروی باید جهانسوزی، نه خامی بی غمی
آدمی در عالم خاکی نمی آید به دست / عالمی دیگر بباید ساخت و ز نو آدمی[/size:21f2b00180]
خیز تا خاطر بدان ترک سمرقندی دهیم / کز نسیمش بوی جوی مولیان آید همی
گریه ی حافظ چه سنجد پیش استغنای عشق / کاندرین دریا نماید هفت دریا شبنمی[color=blue:21f2b00180] [/color:21f2b00180]
امشب صدای تیشه از بیستون نیامد / شاید به خواب شیرین، فرهاد رفته باشد
نماد کاربر
hesam150
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

پستتوسط abarar1990 » شنبه آگوست 17, 2013 12:11 am

اقا بره داداش شوخی بد نکنین با هم عاقبتش این میشه: /15/

http://s30.uploadboy.com:8080/d/uvnkw2r ... you.ir.FLV
خدایا: بارها دقیقا همان جایی ""دستم"" را گرفتی که میتوانستی ""مچم"" را بگیری.خدایا شکرت...
abarar1990
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 12, 2013 12:00 am

پستتوسط abarar1990 » شنبه آگوست 17, 2013 9:38 am

طرح جدید کفش های ادیداس :D
http://www.8pic.ir/images/03590320529012915417.jpg
خدایا: بارها دقیقا همان جایی ""دستم"" را گرفتی که میتوانستی ""مچم"" را بگیری.خدایا شکرت...
abarar1990
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط abarar0131 » شنبه آگوست 17, 2013 10:09 am

منار بازار

دوستان چند روز پیش رفتم اینجا پله داره تا بالا رفتم فوق العاده بود
پیش خودم فکر میکردم این الان تو اصفهان بود دورش ی دیوار میکشیدن بلیط فروشی راه مینداختن کلی مسافر جذب میکردن ولی این مناره تنها سوت کور بود ولی خیلی خوش گذشت بهتون پیشنهاد میکنم حتما برید

آدرس :صومعه سرا- سر راه دهکده جاده کنار به مناره بازار در شهرستان
نوع بنا : تاریخی
قدمت : سلجوقی
[img:c6de8221a4]http://www.8pic.ir/images/12677918542858956156.jpg[/img:c6de8221a4]

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... e=1&ref=nf
حاجتی رایان گیکز
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط abarar1990 » شنبه آگوست 17, 2013 4:33 pm

اقدام عجیب داور مسلمان در حین انجام مسابقه فوتبال
در لیگ فوتبال سنگال یک اتفاق عجیب و بی‌سابقه رخ داد. داور دیدار بین دو تیم از لیگ سنگال در نیمه اول بازی پس از شنیدن صدای اذان بازی را متوقف کرد تا افطار کند.
داور دیدار تیم‌های کاسا اسپورت و گیدیاوایی در دقیقه‌ ۳۰ نیمه اول وقتی صدای اذان را شنید بازی را متوقف کرد تا افطار کند. او نتوانست ۱۵ دقیقه دیگر صبر کند تا زمان استراحت بین دو نیمه فرا برسد و بعد از آن افطار کند.
این اقدام داور با صدای سوت حاضران در ورزشگاه همراه شد، اما خود داور بعد از پایان بازی این گونه از تصمیمش دفاع کرد: درست است که قانون اجازه نمی‌دهد که به خاطر افطار کردن بازی را متوقف کرد، اما یک داور می‌تواند به خاطر نیاز جسمش به آب بازی را متوقف کند و من این کار را کردم. /10/
abarar1990
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط abarar1990 » شنبه آگوست 17, 2013 4:40 pm

اقا به خدا من بی تقسیرم. /7/ /7/ /7/
ازنظرقرآن <<دیوث>>به چه کسانی گفته می شود! /18/

هر مردی که همسرش آرایش کند و از منزل با حالت آرایش کرده خارج شود دیوث است
اهمیت حدیث زیر این است که پیامبر این را با استفاده از آیات قرآن به مسلمین فرموده اند. ایشان فرمود:
امت من (مسلمانان) چهار گروه هستند:
۱٫ گروهی نماز می خوانند، ولی در نمازشان سهل انگارند “ویل” برای آن هاست، و “ویل” نام یکی از طبقات زیرین جهنم است. خداوند فرمود: (فویل للمصلین الذ ینهم عن صلاتهم ساهون) پس “ویل” برای نمازگزاران است، آن هایی که در نمازشان سهل انگارند.
سوره ی ماعون آیه ی ۴ و ۵
۲٫ گروهی گاهی نماز می خوانند و گاهی نمی خوانند، پس “غی” مال آن هاست، و “غی” نام یکی از طبقات پایین جهنم است. خداوند متعال فرمود: (فخلف من بعدهم خلف اضاعوا الصلوه و اتبعوا الشهوات فسوف یلقون غیا) سپس جانشین آن مردم خدا پرست قومی شدند که نماز را ضایع کرده و از شهوات پیروی کردند، و اینها به زودی در “غی” افکنده خواهند شد.
سوره ی مریم آیه ی ۵۹
۳٫ گروهی هیچ وقت نماز نمی خوانند، “سقر” برای آنهاست، “سقر” هم نام یکی از طبقات زیرین جهنم است که خداوند متعال فرمود: (ما سلککم فی سقر قالوا لم نک من المصلین) اهل بهشت از اهل جهنم سوال می کنند چه چیزی شما را به سقر کشاند؟ در جواب می گویند: ما از نمازگزاران نبودیم.
سوره ی مدثر آیه ی ۴۲
۴٫ گروهی همیشه نماز می خوانند، و در نمازشان خشوع دارند. خداوند متعال فرمود: (قد افلح المومنون الذین هم فی صلاتهم خاشعون) مومنان رستگار شدند، آنهایی که در نمازشان با خشوع هستند.
سوره ی مومنون آیه ی ۱ و ۲

منبع” المواعظ العددیه، باب چهارم ، ص ۱۲۲

پیامبر اکرم (ص) فرمود:
هر مردی که همسرش آرایش کند و از منزل با حالت آرایش کرده خارج شود دیوث است، و هر کس او را دیوث بنامد گناه نکرده است و چنانچه زنی با چهره ی آرایش کرده و عطر زنان از منزلش خارج شود، و شوهرش نیز به این کار او راضی و خشنود باشد، با هر گامی که زن با این حالت بر می دارد، برای شوهرش خانه ای در آتش جهنم بنا می شود. پس پر و بال خانم هایتان را از این جهت ببندید که رضایت خدا و شادمانی و بهشتی شدن بدون حساب را در پی دارد و پر بال زنانتان را در این جهت باز نگذارید.
بحار الانوار، جلد ۱۰۰، صفحه ی۲۴۹
منبع:دوستیها
گردآوری: آریاتاک
نویسنده : حسن خان
تاریخ ارسال : مرداد ۱۵م, ۱۳۹۲

http://www.ariatalk.com/%D8%A7%D8%B2%D9 ... D8%AF.html
abarar1990
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط RASHTBOY » شنبه آگوست 17, 2013 5:40 pm

[color=blue:e7a50b0860]شهاب‌باران برساووشی یکی از زیباترین شهاب‌باران‌های سالیانه است که حوالی 22 مرداد به اوج فعالیت خود می‌رسد. دیوید میهیو از کلرادو با ترکیب تصاویری که بامداد 22 مردادماه از اوج شهاب‌باران برساووشی گرفته بود، این چشم‌انداز زیبا را خلق کرد. امتداد شهاب‌ها به کانون بارش می‎رسد.[/color:e7a50b0860]

[color=red:e7a50b0860]

[size=18:e7a50b0860]تقدیم به دوستان اهل نجوم[/size:e7a50b0860][/color:e7a50b0860]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان