[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - افشین ناظمی،تا پایان لیگ در کنارت هستیم + نظرسنجی

افشین ناظمی،تا پایان لیگ در کنارت هستیم + نظرسنجی

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

آیا با فرصت دادن به افشین ناظمی موافقید؟

بله
93
94%
خیر
6
6%

کل آرا : 99

پستتوسط ali126 » شنبه آگوست 17, 2013 9:10 am

[quote:d412c17202="totti"][quote:d412c17202="soroosh8"]کاش گزینه ممتنع رو هم میگذاشتید!
من واقعا دوست دارم افشین ناظمی رو,اما تا نفهمم این ترکیب های من درآوردی و تابلو ازکجا میاد نظری ندارم![/quote:d412c17202]
همه ي اين تركيب هازيرسر عبدالله مرغوب(عامل نابودي فوتبال رشت)هستش[/quote:d412c17202]
فقط این و میگم اگه مرغوب نبود نظیفکار داماش نبود
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط ParhamRashti » شنبه آگوست 17, 2013 9:43 am

ابره اين تركيب ديگه تابلو كه مال عابدينيه.افشين ناظمي بايد تركيب خودشو بزاره تا تيم نتيجه بگيره.اون حسن زاده * نبايد فيكس بزاره.
دنيا فقط سه كلمه گيلان/رشت/داماش. /13/
ParhamRashti
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 11, 2011 12:00 am

پستتوسط Mordab » شنبه آگوست 17, 2013 9:59 am

[size=18:d331918874]وقتی تایپیک و متن amin_asadolahpor خوندم شوکه شدم یعنی چی که مرغوب میگه منو کسی نمیتونه بندازه بیرون!!!!
اقای amin_asadolahpor شما مطمئنید این بشر حقیر همچین حرفی زده؟!!!!
یعنی این مرغوب اینقدر ادم شده !!! ای خدا دارم اتیش میگیرم سالهاست فوتبال رشت این اقا و دوستانش دارن نابود میکنن
سالهاست که بازیکنای بومی و امید ما به خاطر این انسان پست پشت خط موندن
حالا که به ارزوی خودش رسیده و از همیشه به تیم نزدیک شده و داره تیم نابود میکنه با اون تمرینات اماتوری و تعویض های خنده دار و به اون درک فنی فوق العاده پایین
.....................
مرغوب یعنی تویی که تو محله لطف اباد همه با فحش بهت سلام میکنن و کسی تو رو ادم حساب نمیاره شدی همه کاره داماش و مافیای فوتبال رشت!!!!!
..........................
اقای مهندس عابدینی که تو این سایت خیلی سینه چاک داری متوجه هستی جه توهینی داره بهت میشه ادمی که میاد پای جنابعالی رو تو تشت اب میذاره و میشوره میگه کسی منو نمیتونه بندازه بیرون
میخوای خیلی از مسائل دیگه رو بگم که کاربران سایت بدونن چه کثافت بازی داره تو باشگاه انجام میشه
و اما علی سراوانی اگه بخوام مسائل رو باز کنم جنابعالی خیلی ضرر میکنی
.........................
اقای عابدینی یادتونه جلسه ای که با شما و حمید درخشان داشتیم به شما گفتم علت موفقیت شما در پرسپولیس به خاطر مجموعه و گروه موفق تون بود ولی شما در داماش از این امتیاز بی بهره هستید یادتونه؟؟
و شما گفتید وقتی من تیم از پگاه گرفتم این حضرات بودن و من که از تهران با خودم ادم نیاوردم
درسته شما از تهران با خودتون ادم نیاوردید ولی چندتا انگل و زالو بومی رو دور بر خودتون نگه داشتید
شما اصلا" مهدی تنهایی _ رضا خباز _ مجید جهانپور و ...میشناسید ؟ تمام این اقایون تو فوتبال رشت شناسنامه دارن / میدونید چرا نمیشناسید چون نذاشتن شما دور بر خودتون رو بهتر ببینید
...................
حالا میبینید اگه بغض بخواد بترکه چه چیزایی رو افشا میکنه
مهندس عابدینی به عنوان نماینده هوادارای فوتبال رشت میخوام که از اعتبار و مدیریت فوتبالی و برند امیر عابدینی دفاع کنید
مهندس یکبار برای همیشه دور بر خودتون رو از نجاست پاک کنید من به شما قول میدم عده ای از ما هوادارا که منتقد مدیریت شما هستیم از شما حمایت کنیم
.................
مرغوب داره تیم رو به فنا میبره مهندس تو رو خدا فریاد منو بشنو بجای اینکه ناظمی رو برکنار کنی دور بر ناظمی رو با ادمای با دانش پر کن
........................[/size:d331918874]
آخرين ويرايش توسط Mordab on شنبه آگوست 17, 2013 11:46 am, ويرايش شده در 4.
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyar7192 » شنبه آگوست 17, 2013 9:59 am

[quote:cd0b8698be="pouri_sb"][quote:cd0b8698be="amirdamashcity"][quote:cd0b8698be="pouri_sb"][size=24:cd0b8698be] ما خواهان یک دروازبان [color=red:cd0b8698be] خارجی [/color:cd0b8698be]هستیم!!!! لایقی فر کیه دیگه!؟ اگه خوب بود تو این 3 سال یه بازی میکرد قد نداره برا دروازبانی!!! [/size:cd0b8698be][/quote:cd0b8698be]

منتظر باش الان آقای عابدینی برات یه دونه نابشو میخره

چه دله خجسته ای داری ها میگیم نره میگی بدوش!!! :roll:[/quote:cd0b8698be]

با 200-300 میلیون می تونه یه دروازبانه خوب بیاره! نیلسون پارسال میگه چقدر گرفت از لنگ؟؟ الان دروازبان از نون شبم برامون واجب تره! بعدشم نهایتا بشن طلبکار داماش دیگه![/quote:cd0b8698be]
اگه یه دروازه بان خوب بخواد بیاره عابدینی حداقل باید 200-300هزار دلار بده که میشه 1میلیارد تومن،و ما این پولو نداریمو با داشته هامون باید بسازیم
نماد کاربر
mahyar7192
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » شنبه آگوست 17, 2013 10:30 am

100% موافق حضور ناظمی هستم "امـا اگه اراده نداره و نمیتونه حرف آخر رو بزنه بهتر کنار بکشه.
چون دوست دارم خاطرات خوش بازی با استقلال توی تهران و سپاهان با این ترکیب های مسخره خراب نشه .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » شنبه آگوست 17, 2013 11:36 am

اصلا نیازی به این نظرسنجی نیست!!!مگه چی در اختیار افشین ناظمی قرار داده شده که الان ازش انتظار داریم!!؟؟موقعی میشه در مورد افشین نظر داد و انتقاد کرد که بازیکن و ابزار لازم رو در اختیارش بزاریم بعد اگه بد نتیجه نگرفت میشه امد گفت همه چی در اختیارت بود و تو نتیجه نگرفتی.یه تیم بهش داده شده از دروازه تا نوک حملش ضعف داره و تقریبا هیچکدوم از بازیکنایی که میخواست جذب نشد.مورینیو هم بیاد با این ابزاری که در اختیار داره کار واسش سخته.در حال حاظر تغییر مربی و حتی حرف اینکار و حتی فرصت دادن که مثلا بگیم تو چنتا بازی اینده نتیجه نگرفت عوض شه مزخرف ترین پیشنهاد ممکنه.وقتی توپ رو تا نزدیک دروازه میبریم و نمی تونیم استفاده کنیم دیگه هر مربی هم بیاد همینکارو میکنه و هیچ مربی خودش نمیره توپ اخرو گل نمیکنه!!!در حال حاظر تنها کاری که میتونیم بکنیم حمایت از افشین ناظمی.تا اینکه نیم فصل ضعف های تیم برطرف بشه.شاید الان یکی از بزرگترین مشکلاتمون دروازه بان باشه که باید یا یه دورازبان خارجی اضافه بشه که بنظرم میشه با قیمت پایین یکی گیر اورد که حداقل از این دروازبانای کونونیمون بهتر باشه.اگه نمیتونن بیارن حداقل به علی نظر محمدی میدان بدن.هم خودش دوست داره هم فکر کنم به کار کادر فنی بیاد.شاید بشه اینکه تیم پول نداره رو قبول کرد ولی اینکه قرار باشه تیم نابود بشه و فقط بخاطر عقاید شخصی اشخاص خاصی از علی نظر استفاده نشه قابل قبول نیست.نمیگم علی میاد معجزه میکنه ولی دیگه هرچی باشه از اینا خیلی سرتره.دیگه حداقل حداقل در روحیه تیم و جو ورزشگاه مطمئا باشید خیلی تاثیره خوبی داره تازه اگه از نظر فنی از اینا بالاتر نباشه.فقط خیلی حرفا زده میشه که بعضی ها میخوان تو ترکیب افشین ناظمی دخالت کنن ولی واقعا نمیشه با صراحت این حرفو زد و هرچی هست در حد شایعست.خود افشین ناظمی میگه فقط مشاوره میگیریم که اگه اینطور بنظرم هییچ مشکلی نداره و یه چیز طبیعی در فوتباله ولی اگه قراره تو کار افشین دخالت کنن و این برخلاف چیزی باشه که افشین ناظمی میخواد همه مطمئن باشن که ما پشت افشینیم و پشتشو خالی نمیکنیم.احیانا احیانا اگه کسی قصد داره کاس و کوزه رو سر افشین ناظمی خراب کنه بدونن که زورشون نمیرسه پس الکی زور نزنن.هروقت ابراز لازمو در اختیار ناظم قرار دادیم اونوقت میشه ازش انتظار هم داشت.الان بریم کی رو بیاریم؟؟امثال درخشانو که اصلا نمی شد اطمینان داشت واقعا میخوان تیم نتیجه بگیره یا نه!!!!
خطاب به افشین ناظمی:کارتو بکن و جوری که میخوای تیمو ارنج کن و بدون که هوادارا پشتتن.فصل پیش نشون دادی که میتونی پس این فصل هم میتونی
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط amin_asadolahpor » شنبه آگوست 17, 2013 1:49 pm

مرغوب تو چشم من نگاه کرد و این حرفو جلوی 30 نفر دیگه هم زد،چون امثال آقای مرغوب پشتشون به حاجی الماسخاله گرم هستش
ایران داماش
نماد کاربر
amin_asadolahpor
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 16, 2012 12:00 am

پستتوسط shervin1381 » شنبه آگوست 17, 2013 2:35 pm

یکی از دلایلی که من شنیدم باعث عدم قرار داد بستن صبوری همین اقا ودارو دسته اش بود
نماد کاربر
shervin1381
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مارس 31, 2013 12:00 am

پستتوسط amin_asadolahpor » شنبه آگوست 17, 2013 2:42 pm

صبوری فو ق العاده بودش، بهش گفتن برو رضایت نامه بیار.
اون هم رفتش باشگاه سپیدرود،باشگاه سپیدرود هم گفت 20 تا بده اونم طفلکی پولی نداشت پرداخت کنه.

متاسف یاید بود بازیکن خوبی مثل اون تو تیم نیستش اما خیلیا از تهران و جاهای دیگه میان جای بومی های رو میگیرن.
امثال اینجور اقایون خیانت به فوتبال رشت زیاد کردن، اما خیلیا روزه سوکت پیشه کردن بخاطر منافع شخصی خودشون
نماد کاربر
amin_asadolahpor
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 16, 2012 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » شنبه آگوست 17, 2013 3:13 pm

[quote:5ad02c46c6="Mordab"][size=18:5ad02c46c6]اقای مهندس عابدینی که تو این سایت خیلی سینه چاک داری متوجه هستی جه توهینی داره بهت میشه ادمی که میاد پای جنابعالی رو تو تشت اب میذاره و میشوره میگه کسی منو نمیتونه بندازه بیرون
میخوای خیلی از مسائل دیگه رو بگم که کاربران سایت بدونن چه کثافت بازی داره تو باشگاه انجام میشه
و اما علی سراوانی اگه بخوام مسائل رو باز کنم جنابعالی خیلی ضرر میکنی
.........................
اقای عابدینی یادتونه جلسه ای که با شما و حمید درخشان داشتیم به شما گفتم علت موفقیت شما در پرسپولیس به خاطر مجموعه و گروه موفق تون بود ولی شما در داماش از این امتیاز بی بهره هستید یادتونه؟؟
و شما گفتید وقتی من تیم از پگاه گرفتم این حضرات بودن و من که از تهران با خودم ادم نیاوردم
درسته شما از تهران با خودتون ادم نیاوردید ولی چندتا انگل و زالو بومی رو دور بر خودتون نگه داشتید
شما اصلا" مهدی تنهایی _ رضا خباز _ مجید جهانپور و ...میشناسید ؟ تمام این اقایون تو فوتبال رشت شناسنامه دارن / میدونید چرا نمیشناسید چون نذاشتن شما دور بر خودتون رو بهتر ببینید
...................
حالا میبینید اگه بغض بخواد بترکه چه چیزایی رو افشا میکنه
مهندس عابدینی به عنوان نماینده هوادارای فوتبال رشت میخوام که از اعتبار و مدیریت فوتبالی و برند امیر عابدینی دفاع کنید
مهندس یکبار برای همیشه دور بر خودتون رو از نجاست پاک کنید من به شما قول میدم عده ای از ما هوادارا که منتقد مدیریت شما هستیم از شما حمایت کنیم
.................
مرغوب داره تیم رو به فنا میبره مهندس تو رو خدا فریاد منو بشنو بجای اینکه ناظمی رو برکنار کنی دور بر ناظمی رو با ادمای با دانش پر کن
........................[/size:5ad02c46c6][/quote:5ad02c46c6]

متنتون جالب بود من عبداله مرغوب رو دقیقا نمی شناسم ولی اسمش رو شنیدم اون موقع که دایی هام تو منتخب گیلان بودن نمی دونم چه جور آدمیه ولی اینجور که معلومه باند مافیایی داره و باید از تمی بیرون بره
از دوستان میخوام با آقای عابدینی جلسه ای خصوصی داشته باشن تا بقولی این مشکلات رو حل کنن به نظرم افراد بزگ زیادی تو رشت هستن که میتونن تو این شرایط بدون هیچ منتی بیان و به تیم شهرشون کمک کنن حداقل یه مشاوره بدن یا اینکه قبل از بازی های داماش با تیم مقابل برن بازی اون تیم رو ببینن و تیم حریف رو آنالیز کنن
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » شنبه آگوست 17, 2013 3:24 pm

منم موافقم.
این اتفاق چوب دو سر طلاست (!)
اگه مرغوب آدم پاکی باشه (!) این شایعات رو رفع میکنه و همه چیز حل میشه و اگـه هم آدم ناپاکی باشه باید کنار گذاشته بشه .
چقدر این شایعات باید ما رو منفی کنه به جو داخل توی تیم ؟!
بهتر نیست برای ریشه کن شدن این ماجرا تلاش کنیم ؟حالا جلسه با عابدینی باشه یا سراونی با خود مرغوب.
این مهم که 15 هواداری که میان استادیوم منهای کل گیلان بدونن که چی داره توی باشگاه میگذره .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط r4sht » شنبه آگوست 17, 2013 3:50 pm

به نظر من با توجه به شرایط مالی و جایگاه داماش باید ناظمی بمونه تا تیم ضربه نخوره
در مورد دروازه من فکر میکنم فرهانی از نظر روحی و فشار های وارده نمیتونه در حد مطلوب توی دروازه بمونه و بهتره چند بازی ذخیره بمونه
حبیب دهقانی در سخت ترین بازی اومد دروازه و گلی هم که مجیدی زد تقریبا اکثر دروازه بان ها میخوردن
نمیگم خیلی خوب بوده ولی با چند بازی بهتر میشه
به هرحال دهقانی تجربه لیگ برتر رو داره ولی لایقی فر نداره
در مورد ارنج تیم معتقدم هر بازی تیم با شرایط اون بازی باید ارنج بشه ولی در کل استفاده با 2 مهاجم کار جالبی هست که میتونه جواب بده
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » شنبه آگوست 17, 2013 5:02 pm

این نظر سنجی به نظر من اصن اشتباهه ما سر اشتباهات فردی باختیم وقتی هر توپی که میاد دروازبان نه نمیگه افشین ناظمی چی کنه؟؟؟ وقتی بازیکن توپ و میزنه توی دست دروازبان افشین ناظمی چی کنه حالا سه تا گل این طوری توی مسابقات هدر داد اونممن میگم بخاطر فشار روحی بود

مشکلات تیم داماش رشت یه عده اند که همه هم میدونن کیان و نمیدونم چرا نمیشه جلوشون و گرفت و روز ب روز هم نوچه هاشون داره روی سکو ها هم زیاد میشه... راستی من دوباره برگشتم /16/
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه آگوست 17, 2013 6:03 pm

درصد آرای اخذ شده به نفع ناظمی ، موید سیل عظیمی از دوستداران اوست که او را مورد اعتماد خودمعرفی نموده اند.

جناب ناظمی ، آدم باهوشی هستید ، امیدوارم از این حسن نظر دوستداران شما نهایت بهره را ببرید ؛
به امید موفقیت ، رشت ، باشگاه داماش و افشین ناظمی /3/
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط Mordab » شنبه آگوست 17, 2013 7:23 pm

amin_asadolahpor
با تمام احترامی که برای اقای الماس خاله قائلم و مطمئنم که تا جایی که در توانش بوده به داماش کمک کرده ولی این رو هم مطمئنم مسائل درون خانوادگی داماش به ایشون هیچ ربطی نداره چون این تیم دولتی نیست که مثلا"هزار نفر توش دست داشته باشن داماش تیم خصوصی و از بودجه و حمایت دولتی بی بهره ست
اما در مورد اینکه مرغوب جلوی سی نفر گفته من رو کسی از داماش نمیتونه بندازه بیرون بلانسبت دوستان و با عذرخواهی خدمت کاربران سایت وارش خیلی بیخود کرده
اگه مهندس عابدینی این خبر به گوششون برسه و اقدامی نکنند بدون تعارف بگم مدیریت فوتبالی خودشون رو زیر سوال بردن
........................
mahyarmaya
کاربر محترم شایعات!!! کدوم شایعات؟؟؟
بنده میگم فوتبال رشت سالهاست اثیر مافیا بازی این اقایون شده { بر اساس مستندات}بعد شما میگید شایعات هست!!!
جلسه!!! با کی؟ با مرغوب جلسه بذاریم و ازش دلیل بخوایم ؟!!!بخدا قسم مرغوب اگه به من سلام کنه من جواب سلامش رو نمیدم
مگه بشری که هزار نفرین پیشکسوت و همین طور نفرین جوونا و همینطور دوستای من تو فوتبال این شهر پشتش هست جلسه میذاره
دندون کرمو را باید کند و انداختش بیرون : بنظرم اگه جلسه ای قرار با عابدینی گذاشته بشه در مورد مسائل خیلی مهمتر میشه صحبت کرد نه اینکه در مورد ادمی که اسم و وجودش باعث نفرین مردم رشت شده
............................
بنده باز هم عرض میکنم با اینکه میدونم افشین ناظمی از لحاظ فنی مقداری ضعف داره ولی با این حال باید ازش حمایت کرد و یه ادم فنی قوی رو در کنارش گذاشت همون اتفاقی که در دهه هفتاد پرسپولیس افتاد و تیم ها ارزو میکردن در مصاف با پرسپولیس تو یه نیمه حداقل دو الی سه گل بخورن...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 5 مهمان