[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - افشین ناظمی،تا پایان لیگ در کنارت هستیم + نظرسنجی

افشین ناظمی،تا پایان لیگ در کنارت هستیم + نظرسنجی

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

آیا با فرصت دادن به افشین ناظمی موافقید؟

بله
93
94%
خیر
6
6%

کل آرا : 99

پستتوسط pouri_sb » جمعه آگوست 16, 2013 7:41 pm

[size=24:f6d522ec5d] ما خواهان یک دروازبان [color=red:f6d522ec5d] خارجی [/color:f6d522ec5d]هستیم!!!! لایقی فر کیه دیگه!؟ اگه خوب بود تو این 3 سال یه بازی میکرد قد نداره برا دروازبانی!!! [/size:f6d522ec5d]
نماد کاربر
pouri_sb
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » جمعه آگوست 16, 2013 7:48 pm

[quote:373a921be2="pouri_sb"][size=24:373a921be2] ما خواهان یک دروازبان [color=red:373a921be2] خارجی [/color:373a921be2]هستیم!!!! لایقی فر کیه دیگه!؟ اگه خوب بود تو این 3 سال یه بازی میکرد قد نداره برا دروازبانی!!! [/size:373a921be2][/quote:373a921be2]

منتظر باش الان آقای عابدینی برات یه دونه نابشو میخره

چه دله خجسته ای داری ها میگیم نره میگی بدوش!!! :roll:
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط pouri_sb » جمعه آگوست 16, 2013 7:52 pm

[quote:fe800c65f5="amirdamashcity"][quote:fe800c65f5="pouri_sb"][size=24:fe800c65f5] ما خواهان یک دروازبان [color=red:fe800c65f5] خارجی [/color:fe800c65f5]هستیم!!!! لایقی فر کیه دیگه!؟ اگه خوب بود تو این 3 سال یه بازی میکرد قد نداره برا دروازبانی!!! [/size:fe800c65f5][/quote:fe800c65f5]

منتظر باش الان آقای عابدینی برات یه دونه نابشو میخره

چه دله خجسته ای داری ها میگیم نره میگی بدوش!!! :roll:[/quote:fe800c65f5]

با 200-300 میلیون می تونه یه دروازبانه خوب بیاره! نیلسون پارسال میگه چقدر گرفت از لنگ؟؟ الان دروازبان از نون شبم برامون واجب تره! بعدشم نهایتا بشن طلبکار داماش دیگه!
نماد کاربر
pouri_sb
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » جمعه آگوست 16, 2013 7:57 pm

بدون هیچ تردیدی نه تنها باید به افشین ناظمی فرصت داد بلکه باید با همه قدرت از او حمایت کرد .
البته این به این معنی نیست که نباید از او انتقاد کرد چرا که بعضی از تصمیمات ایشان جای پرسش بسیار دارد و در ضمن تا زمانی که افشین نلظمی در قبال دخالتهای دیگران ( هر کسی که باشد ) صحبتی نکرده از نظرمن مسئول هر نتیجه ای برای داماش فقط ایشان است و ایشان است که باید پاسخگو باشد مدیران باشگاه در حیطه مدیزیت خود باید پاسخگو باشد پس بهتر است دوستان اگر پرسشی درباره ترکیب و یا نوع بازی دارند از ناظمی بپرسند نه از مرغوب و یا عابدینی مگر اینکه افشی ناظمی خود بگوید که در ارنج کردن و تعویض ها دخالت می شود که آنگاه بحث جدا است که البته همه می دانیم دخالت با مشورت فرق دارد
همه مشکلات تیم را می دانیم دفاع ضعیف و دو بالی که شاید با وجود کاردوست در جناح راست کمی به ترمیمش امیدوار باشیم و درواز ه بی سنگر بانی که به جرعت جایگاه تیم را تا قعر جدول کاهش داده
دوستان در این لیگ هیچ تیمی ضعیف نیست و هیچ بازی آسان نیست ساعتی پیش فجر بر سپاهان پیروز شد و این نشان می دهد که 3 امتیاز برای یک تیم چقدر ارزشمند است افشین ناظمی هم باید بداند که داشته های تیم چیست و ما منتظریم که به جای حرفهای کلیشه ای اشتباه فردی و چیزهایی نظیر این هنر او را در هدایت مردان داماش ببینیم .
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط shervin1381 » جمعه آگوست 16, 2013 8:04 pm

[quote:ac363581d5="damash_fsz"]نمیگم دیشب خوب بازی کردیم ولی هرچی بودیم از استقلال بهتر بودیم و حداقل بازی باید مساوی میشد
تیم که پول نداره،بازیکن شاخصی رو هم نخریده هیچ به بازیکنی که از تیم های دیگه 2 برابر اینجا پیشنهاد داره هی امروز و فردا بکنی که اقا من بهت پول میدم خدایی با این وضع یه مربی چجوری می خواد کار کنه؟
نمیگم افشین ناظمی اشتباه نداشته ولی توی این میان هستند افراد مقصر تری که توی مصاحبه شون یه خط از داماشه و 10 خط از پرسپولیس و دعوای علی کریمی و دایی و سازمان لیگ و ...........
اقای عابدینی که ماهی یه بار تشریف میاری رشت و داری مدیریت از راه دور رو تدریس میکنی 3 ساله روی اعصاب این بازیکنی با این امروز و فردا کردن هات
اگه میتونی پول جور کنی بکن نمیتونی بگو نمیتونم
نمیگم این بازیکنا آس هستن ولی مثل همین بازیکنا دارن از تیم های دیگه 2 برابر میگیرن
اینقدر از تعصب این بچه ها سو استفاده نکن[/quote:ac363581d5]
مهران عزیز سلام مواظب خودت باش از این حرفا میزنی ممکنه دوستان تورو به عنز لیچیا وصل کنند وتو روخائن بخونند من که با توجه به اطلاعاتی که داشتم قبل از شروع مسابقات چندین بار همین ها را گفتم اما نه تنها گوش شنوایی نبود بلکه بنده را غیر رشتی خطاب کردند حتی گفتم اگر قرار است زانوی غم بغل کنیم بذارید از الان که بازیها شروع نشده اقدامی کنیم تا مبادا به همچین روزهای برسیم به هر حال کم مانده بود که بنده را به فتنه 88هم وصل کنند که بیخیال ماجرا شدم وگذاشتم تا دوستان مورا ببینند نه پیچش انرا
نماد کاربر
shervin1381
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مارس 31, 2013 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه آگوست 16, 2013 8:13 pm

کاش گزینه ممتنع رو هم میگذاشتید!
من واقعا دوست دارم افشین ناظمی رو,اما تا نفهمم این ترکیب های من درآوردی و تابلو ازکجا میاد نظری ندارم!
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط metall » جمعه آگوست 16, 2013 8:46 pm

بـــــــــــــــــــــله <<ولی باید قدر فرصت شو بدونه که بعد از این روند تیم عوض بشه وگرنه شخص مهم نیست فقط داماش مهمه >>برای این هدف شاید غربانبی هم بدیم
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط ali126 » جمعه آگوست 16, 2013 9:36 pm

آقا من میگم هر توپی اومد گل شد چرا به نظرمحمدی ندیم دروازه رو؟؟تو تمرین واقعا ی توبه عالیه و گرفت بخدا در حال حاظر چیلاورت شهر باران از همه بهتره
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط rashtlove » جمعه آگوست 16, 2013 10:04 pm

من موافق نیستم

مربی که ترکیب رو از جای دیگه بگیره که مطمئنم مشورت میگیره فایده ای نداره

یعنی چی پیش فصل دست رو دست گذاشتن 2 تا بازیکن درست حسابی نیاورد

الان میگین عابدینی حتما پول نمیداده این حرفها..

من خودم با همین شخص عابدینی که واسم محترم هستند امابا کارهاش مشکل دارم اخه یعنی چی این چه بالایی سر تیم اومده

چه فایده داره نیم فصل تیم تقویت بشه تا اون موقع چه کنیم ؟3 امتیازارو بدیم!!!!
این تیم به باخت عادت کرده

ناظمی به عنوان سپر استفاده میشه در کوقع عدم نتیجه گیری

موافق نیستم با موندنش چون ناظمی سپر میشه این وسط و خراب میشه...

یکی رو بیارن که حداقل 3 تا بازیکن خارجی درست حسابی اضاف کنن تیم یه شوکی بهش وارد بشه

نظراتم کاملا شخصی هست

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
www.iranufc.biz
نماد کاربر
rashtlove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 09, 2012 12:00 am

پستتوسط ali126 » جمعه آگوست 16, 2013 10:27 pm

[quote:498533481d="rashtlove"]من موافق نیستم

من خودم با همین شخص عابدینی که واسم محترم هستند امابا کارهاش مشکل دارم اخه یعنی چی این چه بالایی سر تیم اومده

یکی رو بیارن که حداقل 3 تا بازیکن خارجی درست حسابی اضاف کنن تیم یه شوکی بهش وارد بشه

نظراتم کاملا شخصی هست[/quote:498533481d]
مخالفم/اگه ناظمی و برداریم ناظمی نابود میشه و اصلا به ناظمی ربطی نداره و تیم خوب فوتبال بازی میکنه و وقتی کاپیتانمون با این همه تجربه اون توپ و گل نکرد تقصیر ناظمی نیست
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » جمعه آگوست 16, 2013 11:55 pm

باید از ناظمی حمایت کنیم من مطمئن هستم ناظمی تیم رو از این بحران خارج میکنه /7/
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط rashtlove » شنبه آگوست 17, 2013 12:55 am

[quote:a6cf62f06d="ali126"][quote:a6cf62f06d="rashtlove"]من موافق نیستم

نظراتم کاملا شخصی هست[/quote:a6cf62f06d]
مخالفم/اگه ناظمی و برداریم ناظمی نابود میشه و اصلا به ناظمی ربطی نداره و تیم خوب فوتبال بازی میکنه و وقتی کاپیتانمون با این همه تجربه اون توپ و گل نکرد تقصیر ناظمی نیست[/quote:a6cf62f06d]

ابرار منم نمیگم الان ورش داریم اما نباید بزاریم اوضاع از این داغون تر بشه
مهدوی توپش تو گل هم میرفت من حرفم همین بود تیم داره بازی فصل قبلش رو انجام نمیده اون همت تو ساق پای بچه ها نیست

این هنر ناظمی باید باشه که این شرایط و هِمت بوجود بیاره و 100 البته استقلال فنی و کاری داشته باشه

منم از خدامه ناظمی باشه اما با افتخار باشه... من میگم عابدینی قراره کاری کنه الان انجام بده نذاره ناظمی رفت تازه بیاد اقدامی از نظر اوردن باریکن خارجی ویا غیره... انجام بده
غیر این نتیجه معکوس میشه و اون چیزایی که گفتم رخ میده

ابرار این جو استادیوم همیشه روال نمیمونه...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
www.iranufc.biz
نماد کاربر
rashtlove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 09, 2012 12:00 am

پستتوسط amin_asadolahpor » شنبه آگوست 17, 2013 5:59 am

همه حرفایی که میزنید کاملا درسته، اما بچه ها پولی نیست که بازیکن خارجی بیاد، 1نفر گفت علی نظر بیاد دروازه،اخه اون خیلی وقته از تمرین دوره.در ضمن لیست بازیکنا رو نمیشه اضافه کرد.

من این مطلبو زدم، که هوشیار باشید در اطراف تیم چه خبره،ما داریم از داخل تیم باشگاه به تیم لطمه میزنن.

ما باید با هم متحد باشیم،اجازه فرصت به اونایی که هوادارو فقط برای روزهایی که هوا گرگ میش هست اجازه سو استفاده ندیم.

من 17 ساله با این تیمم،اما هرگز تا این حد ندیدم چطور هوادار برای منافع شخصی خودشون استفاده میکنن.

الان وقت حمایت هستش،امروز با افشین ناظمی حرف میزنم وبهتون میگم چه مسایلی هستش، حرفهایی هستش نمیشه اینجا زد.

ایران داماش
ایران داماش
نماد کاربر
amin_asadolahpor
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 16, 2012 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » شنبه آگوست 17, 2013 6:01 am

امین با تعصب مچکریییم
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط totti » شنبه آگوست 17, 2013 8:47 am

[quote:0cf8227522="soroosh8"]کاش گزینه ممتنع رو هم میگذاشتید!
من واقعا دوست دارم افشین ناظمی رو,اما تا نفهمم این ترکیب های من درآوردی و تابلو ازکجا میاد نظری ندارم![/quote:0cf8227522]
همه ي اين تركيب هازيرسر عبدالله مرغوب(عامل نابودي فوتبال رشت)هستش
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 23, 2013 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان