من از دیشب که بازی تموم شد راجع به مسائل فنی کامنتی نگذاشتم و نظرم رو نگفتم چون اعتقاد دارم بعد باخت به خاطر ناراحتی و اون احساس عصبی نمشیه منطقی و منصفانه نظر داد و احساس حاکم میشه. و تنها در مورد حواشی و اون چند ... که شیشه های اتوبوس رو اوردن پایین صحبت کردم. واقعا وقتی فکر میکنم چقدر زحمت کشیده شد تا جو خوب بشه و دید تمام رسانه ها و ... که همیشه مغرضانه در مورد داماش و رشت مطلب مینوشتند عوض بشه ( دیگه نتونند هر مزخرفی رو به زبان گفتاری و نوشتاری بیارند) دلم میسوزه که با این حرکت یه عده عقب افتاده ی ... تمام زحمات یه جورایی هدر رفت. بگذریم میخوام نظرم رو در مورد بعد فنی بازی و همچنین نظرات بچه ها بگم.
دوستان اولا ما باید این رو بپذیریم دو بال تاثیر گذارمون + دربازه بانمون که انصافا ستون و تکیه گاه ما در فصل پیش برامون بودند رو نداریم و باید بپذیریم بضاعت تیم ما همینه. به اعتقاد من استقلال بازی رو توسط تجربه ی بازیکنای اسمیش و اشتباهات وحشتناک بچه های ما برد.
بله نظیف کار ضعیف بوده ابوذر اشتباه وحشتناکی کرد کاپیتان مهدوی در بدترین شرایطش هست (البته از اسیب دیدگیش هم نباید چشم پوشی کرد) اما متاسفانه بعضی دوستان طوری نظر میدند که اصلا انصاف و منطقی من توش نمیبینم. که این نظرات هم شاید ناشی از نتایج تیم و باخت به اس اس باشه و تا حدی بهشون حق میدم. اما اینکه بگیم نظیف کار اصلا نه هد میزنه نه... و بازیکنی که با غیرت و بی پول چند فصله داره با تعصب واسه ما بازی میکنه یا به ابوذر رحیمی بخاطر یه اشتباه حالا هر چقدر هم کشنده باشه بگیم بازیکنی در حد دسته یکه اونم با اینکه میدونیم همیشه یکی از نقاط مطمئن ما دفاع چپمونه به واسطه ی حضور همین رحیمی واقعا دور از انصافه. نمیگم کارلوسه اما انصافا یکی از بهترین های ما بوده این چند فصل. یا به مهدوی توهین کنیم که من کم تو ورزشگاه نشنیدم که حتی به کاپیتان هم کم لطفی شد. بدون اینکه در نظر بگیریم قبل هر بازی دوتا امپول میزنه. البته منم قبول دارم که اگه بازیکنی مسی هم باشه اما شرایط نرمال نداشته باشه نباید بازی کنه و من تعجب میکنم که چرا تو این 5 بازی به مهدوی با این شرایط بازی میده کادر فنی!
دهقانی هم به نظرم خیلی مطمئن نیومد اما امکان داره اگه بیشتر بهش بازی برسه کم کم به شرایطه خوبی برسه. مختاری خیلی خوب کار کرد. و به نظرم هوشمندانه ترین تصمیم کادر فنی استفاده از هادی محمدی تو دفاع راست بود تا قدرت سر زنیه تیم افزایش پیدا کنه و با اینکه گاهی بخاطر جوونی و کم تجربگیش سوتی هایی رو هم میداد اما در مجموع خوب بود.
بدترین تصمیم کادر فنی تو این بازی استفاده از حاجی زاده بود که علامت سوال رو بین همه ایجاد کرد که با وجود سهرابیه خلاق متعصب چرا حاجی زاده؟؟؟! کاردوست خوب بود مخصوصا تو فاز دفاعی بازیه درگیرانه ای رو به نمایش گذاشت و همراه هادی محمدی تقریبا سمت چپ اس اس رو فلج کرد. حاجتی بازیه معمولیش رو کرد و سعی کرد مثل همیشه بدون اشتباه و ریسک بازی کنه حرکت انچنانی هم ازش ندیدم که بگم خیلی خوب بود.
بهترین بازیکنه داماش بدون شک تو این بازی متوسل زاده بود که هم خوب سر های اول رو میزد هم یه گل با تجربه ی بالاش زد هم یه پاس گله صد در صد به مهدوی داد. حسن زاده روز خیلی خوبی نداشت و مطابق انتظاری که ازش بود ظاهر نشد. بازیکنای تعوضی هم تاثیر خیلی مثبتی در روند بازی نداشتند.
در مورد سیستم بازی که اگه اشتباه نکنم 2-4-4 بود نظر خاصی ندارم و به نظرم سیستم بدی واسه این بازی نبود چون ما اومده بودیم واسه برد. اما در مورد بازی کردن یه سری از بازیکنا من واقعا متعجب و مشکوکم!(حاجی زاده و مهدوی) خیلی بعید به نظر میرسه ناظمیه که تیم رو تمرین میده و به بازیه بازیکنا و امادگیشون اشراف داره اونا رو تو ترکیب قرار دادهد باشه. مهدوی که 4 بازیه قبلش ضعیف ظاهر شده حاجی زاده ای که اصلا با سهرابی قابل مقایسه نیست چطور تو ترکیب قرار میگیره؟ امیدوارم من اشتباه کنم اما به نظرم عابدینی در چینش و حتی سیستم تیم دخالت مستقیم داره.
خلاصه اینکه این بازی هم با تمام اتفاقات تلخش تموم شد و ما باید به فکر اینده باشیم و این رو هم فراموش نکنیم که داماش ما همینه با همین بازیکنا و نباید انتظار معجزه هم داشت بلکه باید کاری کرد که همین نفرات بیشترین بازده رو داشته باشند. به نظرم ناظمی تو هدایت بچه ها بد عمل نکرده و بیشترین چیزی که داره تیم رو ازار میده اشتباهات وحشتناکه فردیه و بعدش هم فشار روحی روانی که امیدوارم هر چه سریع تر به پایان برسه و همچنین به نظرم ناظمی باید فشار تمرینات و شکل و شمایل تمرینات رو کمی تغییر بده و فشرده تر کنه. و به اعتقاد من بازی با گسترش در فهمیدن عیار تیم بسیار تعیین کنندست و بعد این بازی میشه خیلی مسائل رو فهمید که توان تیم در چه حدیه و باید امیدوار بود یا نا امید. البته ما که همیشه عادت به امیدواری داریم چون عاشق تیم و شهرمونیم و تا اخر باهاش هستیم.
به امید روز های روشن(بزودی_سحر نزدیک است ...از این صحبت ها)