[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانvsاستقلال تهران| نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

داماش گیلانvsاستقلال تهران| نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط civilboy » جمعه آگوست 16, 2013 10:01 am

[quote:f682ca7a6c="eshgh-damash"]ناظر بازی گزارش داد: فحاشی هوادارا

ناظر بازی فحاشی طرفداران داماش به استقلالی ها در 3 صحنه را در گزارش خود ذکر کرده است.

سایت گل – هر چند در اکثر دقایق بازی دو تیم داماش و استقلال جو خوبی بر ورزشگاه حکمفرما بود و توهینی صورت نمی گرفغت اما ناظر بازی در گزارش نهایی خود 3 بار توهین تماشاگران میزبان به داور و بازیکنان استقلال را ثبت کرده.در صحنه های مشکوک به پنالتی تماشاگران میزبان به خوبی از خجالت داور در آمدند که البته صدای توهینشان از تلویزیون هم قابل استماع بود.[/quote:f682ca7a6c]
یکی از دلایل محرومیت های فصل پیش (عدم حضور تماشاگر و یا بازی در قزوین) بخاطر گزارشات مغرضانه همین به اصطلاح ناظرین بازیست، ظاهرا تیغشون فقط واسه ما تیزه. البته بعضی تماشاگر نماها هم مقصرند. دلیلش اینه که از اول کاری کردن که همه ذهنیت بدی نسبت به هواداران داماش داشته باشن. کاری که دقیقا عکسشو طرفداران تراکتور کردن، وقتی چیزی از اول بد جا بیفته تا اخرشم بده و درست کردنش کاره سختیه، هواداران تراکتور از اول جو خوبیو تو استادیوم بوجود اوردن که حتی تشویقم شدن ولی بعد از اون باران یخ تو تبریز درست کردن (بازیه جنجالی تراکتور- استقلال)، هزاران صندلیو شکوندن (بازیه تراکتور-صبا) و داورو تو پمپ بنزین مورد نوازش قرار دادن (بازیه تراکتور-نفت) و حتی تو بازیه اول گسترش فولاد و استقلال 90 دقیقه فقط و فقط فحاشی کردن و اب اط اب تکون نخورد
بنده برخلاف سایر دوستان از حضور حسن زاده در استادیوم خیلی خوشحال شدم و دوس دارم در بقیه بازی ها هم خودش شخصا حضور داشته باشه.
انصافا دیروز جو ورزشگاه خیلی خوب بود و خود قلعه نوعی هم تشکر کرد.
ولی متاسفانه یه عده که معلوم نیست پیش خودشون چی فک میکنن (یا اصلا توانایی فکر کردن دارن یا نه) به اتوبوس استقلال سنگ پرتاب کردن که همه چیزو خراب کرد.
از فردا باید منتظر حمله مطبوعات به داماش باشیم. کسر امتیازم اگه خدای ناکرده رقم بخوره باید به حساب همون افراد نوشت، ان شالله سرشون به سنگ بخوره تا از این به بعد بیشتر خودشونو کنترل کنن
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط eshgh-damash » جمعه آگوست 16, 2013 10:02 am

داور بازي داماش - استقلال بي اشتباه بود

دو تن از کارشناسان داوري فوتبال ايران قضاوت احمد صالحي را در ديدار استقلال و داماش، خوب توصيف کردند.

نادر جعفري و حميد خوشخوان عملکرد تيم داوري ديدار استقلال و داماش را در گفت و گو با ايسنا،خوب و بدون اشتباه توصيف کردند.

* جعفري: صحنه مشکوک به پنالتي، شبيه‌سازي بود

نادر جعفري درباره عملکرد احمد صالحي و کمک‌هايش در بازي استقلال و داماش گفت: خوشبختانه داور بازي را خوب قضاوت کرد و مشکل خاصي وجود نداشت. اخطارهايي هم که داور داد صحيح بود.

وي درباره صحنه‌اي که گيلاني‌ها نسبت به تصميم داور در اعلام نکردن پنالتي اعتراض داشتند، اظهار کرد: آنچه در آن صحنه به نظر مي‌رسيد اين بود که بازيکن سعي کرد با شبيه‌سازي، اين‌گونه وانمود کند که خطاي پنالتي صورت گرفته در حالي که تصميم داور درست بود.

* صالحي تقريبا با تجربه است

جعفري در ادامه درباره احمد صالحي، داور ديدار هم گفت: جابجايي‌هاي داور در بازي خوب بود و در چند صحنه آوانتاژهاي خوبي داد. صالحي ديگر تقريبا داور با تجريه اي است.

* هميشه بازنده به داور اعتراض مي‌کند

حميد خوشخوان نيز عملکرد داوران ديدار استقلال و داماش را خوب دانست و گفت: داوري بازي هيچ مشکلي نداشت. فکر مي‌کنم دليل انتقاد برخي از داور، باختن تيم‌شان باشد. هميشه تيمي که مي‌بازد به داور اعتراض مي‌کند چون بايد دليلي براي باختش پيدا کند. تيم برنده از داور انتقاد نمي‌کند. تماشاگران هم از آن جايي که طرفدار تيم َان هستند، دوست دارند هميشه تيم شان برنده باشد و به همين دليل به هنگام باخت، ديواري کوتاه‌تر از داور پيدا نمي‌کنند.

* دنبال مورد مي گردند داوران را بکوبند

اين داور قديمي و خوس‌نام ايران در ادامه به توصيف وضعيت فعلي داوري فوتبال در ايران پرداخت: پس از بازي پرسپوليس و سايپا يکي از دوستانم گفت که داور به اشتباه براي سايپا کرنر گرفت و آن توپ به گل تبديل شد! آخر اين چه استدلالي است؟ چرا اين‌قدر دنبال موردي براي کوبيدن داوران مي‌گردند؟ داشته‌هاي داوري ما همين قدر است. مسئولان کميته و دپارتمان داوري ديگر چه بايد بکنند؟ همين مسائل باعث مي‌شود که داوران بيچاره ما ناراحت شوند.
فرمانروایی در جهنم بهتر از خدمت کردن در بهشت است
نماد کاربر
eshgh-damash
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 10, 2013 12:00 am

پستتوسط mtb368 » جمعه آگوست 16, 2013 10:28 am

من موندم مهدوی چطور اون توپ رو گل نکرد
گل نزدنش سخت تر از گل کردنش بود
وای خدا دارم دیوونه می شم
ما تموم کننده نداریم
حالا که تواین چند بازی برد نداشتیم حداقل از بازی های بعد با سه فوروارد بازی کنیم یا می بریم یا می بازیم ما از این سه بازی که مساوی کردیم 3امتیاز گرفتیم اگه یه بازی رو ببریم هم 3 امتیازداره پس مساوی گرفتن بدرد مانمی خوره یا زنگی زنگ یارومی روم
آقای ناظمی حداقل تو بازی های خونگی ازابتدا با سه فوروارد بازی کن چرا وقتی گل می خوریم به فکراضافه کردن مهاجم میافتی برادر من /17/ /17/ /17/ /17/ /17/ /17/ /17/ /17/ /17/ /17/
نماد کاربر
mtb368
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 27, 2011 12:00 am

پستتوسط mtb368 » جمعه آگوست 16, 2013 10:35 am

من موندم مهدوی چطور اون توپ رو گل نکرد
گل نزدنش سخت تر از گل کردنش بود
وای خدا دارم دیوونه می شم
ما تموم کننده نداریم
حالا که تواین چند بازی برد نداشتیم حداقل از بازی های بعد با سه فوروارد بازی کنیم یا می بریم یا می بازیم ما از این سه بازی که مساوی کردیم 3امتیاز گرفتیم اگه یه بازی رو ببریم هم 3 امتیازداره پس مساوی گرفتن بدرد مانمی خوره یا زنگی زنگ یارومی روم
آقای ناظمی حداقل تو بازی های خونگی ازابتدا با سه فوروارد بازی کن چرا وقتی گل می خوریم به فکراضافه کردن مهاجم میافتی برادر من /17/ /17/ /17/ /17/ /17/ /17/ /17/ /17/ /17/ /17/
نماد کاربر
mtb368
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 27, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه آگوست 16, 2013 11:23 am

[quote:05ef38510f="soroosh8"][quote:05ef38510f="eshgh-damash"]ناظر بازی گزارش داد: فحاشی هوادارا

ناظر بازی فحاشی طرفداران داماش به استقلالی ها در 3 صحنه را در گزارش خود ذکر کرده است.

سایت گل – هر چند در اکثر دقایق بازی دو تیم داماش و استقلال جو خوبی بر ورزشگاه حکمفرما بود و توهینی صورت نمی گرفغت اما ناظر بازی در گزارش نهایی خود 3 بار توهین تماشاگران میزبان به داور و بازیکنان استقلال را ثبت کرده.در صحنه های مشکوک به پنالتی تماشاگران میزبان به خوبی از خجالت داور در آمدند که البته صدای توهینشان از تلویزیون هم قابل استماع بود.[/quote:05ef38510f]

[color=darkblue:05ef38510f]
[size=18:05ef38510f]اصلا همینی که هست!/9/[/size:05ef38510f][/color:05ef38510f][/quote:05ef38510f]
یعنی چی همینی که هست ؟!!!!
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط RainyGilman » جمعه آگوست 16, 2013 11:32 am

[quote:73766135b2="eshgh-damash"]ناظر بازی گزارش داد: فحاشی هوادارا

سایت گل – هر چند در اکثر دقایق بازی دو تیم داماش و استقلال جو خوبی بر ورزشگاه حکمفرما بود و توهینی صورت نمی گرفغت اما ناظر بازی در گزارش نهایی خود 3 بار توهین تماشاگران میزبان به داور و بازیکنان استقلال را ثبت کرده.در صحنه های مشکوک به پنالتی تماشاگران میزبان به خوبی از خجالت داور در آمدند که البته صدای توهینشان از تلویزیون هم قابل استماع بود.[/quote:73766135b2]

اخه دیگه تابلو تر از این؟!

انتخاب احمد صالحی
اومدن حسن زاده و بهروان به رشت
نگرفتن پنالتی ها
گزارش های خلاف واقع
جو رسانه فقط واسه سه صحنه!

............................................................................................................................
من موندم باشگاه چرا از اول به انتخاب احمد صالحی اعتراض نکرد، که حالا داره انتقاد میکنه؟!
حیف که وضعیت مالکیت باشگاه همچنان در هاله ای از ابهام قرار داره...
نماد کاربر
RainyGilman
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 21, 2012 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » جمعه آگوست 16, 2013 1:09 pm

[quote:bbbb5250bd="The_King_of_rasht"]داوری رو بیخیال چون بار اول نیست اونهم صالحی !
ما توی این بازی بعضی از بازیکنها نشون دادند که تا صد سال هم فوتبالیست نمیشوند و بهتره برن دنبال یه شغل دیگه.
واقعا عجیبه یعنی کسی بازی ضعیف نظیف کار رو ندیده؟ پاس گل ابوذر رحیمی رو چی؟
به نظر من با این بازی های ضعیف، نظیف کار بهتره بره توی شالیزار بیل بزنه این رو چه به فوتبال !مدافعی که نه هد درست و حسابی میزنه نه درست دفع توپ میکنه نه توپ رو راحت دور میکنه نه میتونه درست حسابی پاس بده و الحمدالله سرعت که نداره و به راحتی توپ رو به مهاجم حریف تقدیم میکنه بهتره همین امشب فوتبال رو کنار بگذاره و بره دنبال یه شغل دیگه تا جوانی اش بیشتر از این هدر نده!بعد بازی با فولاد هم گفتم که نظیفکار کلا یار حریف بود!!!
ابوذر رحیمی هم که در اکثر گل هایی که میخوریم حضور پر رنگ داره! اونهم بهتره ماشینش رو بفروشه و یه وانت بخره و بزنه توی کار جمع آوری ضایعات!!!! روی کهنه؛مس کهنه،پلاستیک کهنه و از این چیزها!!!
هادی محمدی و مختاری امروز عالی بودند درود به شرفشون
دهقانی دو گل خورد ولی فکر کنم یکی دو تا رو خوب گرفت که اگه اون جرثومه دراز(فراهانی) بود قطعا گل میخورد.
حاجی زاده رو نباید سیبل کرد چون بد نبود و چون کلا در همین حد هست ایرادی بهش نیست.
کاردوست بهترین بازیکن ما بود درود به شرفش.
حاجتی افت کرده هر چند پستش و نوع بازیش معمولا به چشم نمیاد.
از کاپیتان میخوام بپرسم؛ چرا؟؟؟؟آیا گل زدن اون توپ راحت تر از نزدنش نبود؟ چرا وقتی میدونی بازیکن حریف الکی خودش رو زمین زده باز هم توپ رو میزنی اوت؟؟؟ عزیز من، برادر من ، اصلا تو پهلوان ،تو پوریای ولی خواهشا این فردین بازی رو بزارید کنار.ده سال دیگه کسی یادش نمیاد که ما توی تیممون فردین و بهروز وثوق رو با هم داشتیم ولی یادشون میمونه که داماش این بازی رو باخت!!!!!!
حسن زاده که امروز روزش نبود و متوسل زاده ایکاش قدر گلش رو میدونستیم .
سیف اللهی بد نبود و خوب هم نبود .
کبه هم که چیز خاصی نبود.
* گلزن استثنایی و قهار تیم ها یعنی چاوشی هم فکر کنم کلا چهار بار توپ بهش رسید یکی رو از قوس محوطه جریمه هد زد یکی دو تای دیگه رو هم پاس داد تمام شد و رفت!
افشین ناظمی هم ایراداتی بهش هست ولی وقتی بازیکن خودمون به حریف پاس گل میده ایرادی به سرمربی نیست یا کاپیتان توپ رو تقدیم گلر حریف میکنه ایراد ناظمی نیست وقتی نظیف کار تمام دفع توپهاش اشتباه هست و به هافبک های حریف میرسهایرادی به ناظمی نیست.
باید از ناظمی حمایت کرد، باید از این بحران در بیاییم.[/quote:bbbb5250bd]
[color=darkblue:bbbb5250bd]
حمزه عزیز ، مدت تقریباً زیادی است که نظیفکار خوب ما ، دیگه اون بازیکن سابق نیست و بدل به یک بازیکن مغرور شده است ، لوسیوی زحمتکش ، اگر قرار بود بمانی و به این نحو بازی کنی ،همان بهتر که میرفتی ، اگرچه در رابطه با عدم دریافت مطالباتشان ، حق رو همواره به بازیکنان خوبمان داده ام و حتی در کامنت های گذشته ام ، عابدینی را عامل شارژ بازیکنان خطاب نمودم اما به نظر می رسه ، نظیفکار بیش از حد لازم در این مورد مصاحبه می کنه و تاثیر منفی اش را در بازیهایش می بینیم ؛ من اگر جای افشین ناظمی بودم ، حتماً او را نیمکت نشین می کردم .
در رابطه با رحیمی نیز از اول او را یک بازیکن در حد لیگ یک می دیدم و خواهم دید ، ولی اینکه چرا دوستان او را در حد روبرتو کارلوس می دانند در شگفتم !!!!!
دهقانی بهتر از فراهانی و لایقی فر بهتر از دهقانی جواب خواهد داد ، فقط باید به او اعتماد نمود .
در رابطه با صالحی ، ای کاش این آقا به حلال و حرام بودن پولی که برای خانواده اش می بره ، معتقد بود !!!!!!
یک عده ، اعم از پوربخش و سایر نفرات نیز که از دیرباز ، شخصیتشان برای بنده مشخص و مبرهن بوده است ، نیاز به تکرار مکررات نیست ، برای این قشر نیز همان آرزوی صالحی را می کنم !
در پایان طبق معمول از هواداران فهیم و خونگرم شهرم تشکر می کنم ولی معتقدم که این تیم در آینده حرف هایی برای گفتن دارد ، اگر . . .[/color:bbbb5250bd]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » جمعه آگوست 16, 2013 4:04 pm

نيکبخت: بدشانس بودم که توپم به ديرک خورد

به نقل از سايت رسمي باشگاه استقلال، عليرضا واحدي نيکبخت در مورد ديدار مقابل داماش و شرايطش صحبت ها زير را انجام داد.

*استقلال از بازي مقابل داماش 3 امتياز مهم به دست آورد، نظرتان در اين خصوص چيست؟

خدا را شکر مي‌کنم که توانستيم از بازي در زمين چمن مصنوعي که خيلي هم خطرناک است 3 امتياز بگيريم، به نظرم مستحق پيروزي بوديم و در نهايت هم به آن رسيديم.

*کيفيت زمين چمن مصنوعي رشت چطور بود؟

بازي روي چمن مصنوعي هم سخت است و هم خطرناک چون احتمال مصدوميت بازيکن بالاست. با اين حال ما توانستيم موقعيت‌هاي خوبي روي دروازه حريف ايجاد کنيم و به 3 امتياز بازي هم برسيم.

*به نظر مي‌آيد نيکبخت واحدي رفته رفته درحال پيدا کردن جايگاه واقعي خودش در ترکيب است و اين بازي هم در ترکيب ثابت قرار گرفتيد؟

من خدا را شکر مي‌کنم که رفته رفته در حال بهتر شدن هستم. به نظرم در بازي با داماش بهتر از بازي اولم بودم. بازي اولي که با وجود اين همه تجربه، در آن استرس داشتم. فکر مي‌‌کنم هفته به هفته بهتر مي‌شوم و اينکه کادرفني از من راضي باشند خبر خوشحال‌کننده‌‌اي برايم خواهد بود.

*عملکرد داماشي‌ها را چطور ديديد؟

آنها به واسطه اينکه بايد جلوي استقلال بازي مي‌‌کردند و بازي هم پخش مستقيم مي‌شد انگيزه خيلي زيادي داشتند. به نظرم آنها هم خوب کار کردند ولي ما مستحق برد بوديم و به آن رسيديم.

[b:ea8ab3e83b]*[color=blue:ea8ab3e83b]جو ورزشگاه عضدي هم به نظر آنقدر نامناسب بود که اکثر بازيکنان نسبت به اين مهم ابراز ناراحتي کنند؟!

متأسفانه جو اصلاً خوب نبود، از دقيقه اول بازي نسبت به بازيکنان ما فحاشي مي‌کردند و علاوه ‌بر اين‌ها در پايان بازي هم با سنگ شيشه اتوبوس‌مان را شکستند. اميدوارم کميته انضباطي اين رفتارها را هم ببيند و فقط استقلال نباشد که در اين بين متضرر مي‌شود!

*برخورد تماشاگران داماش با شما چطوربود؟

به من حرف خاصي زده نشد ولي متأسفانه به برخي بازيکنان ما خيلي توهين شد، توهين به هم‌تيمي من هم مثل توهين به خودم است و به نظرم اينطور رفتارها به هيچ وجه درست نيست[/color:ea8ab3e83b].[/b:ea8ab3e83b]

*در اين بازي بدشانس هم بوديد چرا که در يک صحنه توپ‌تان به ديرک خورد؟

خيلي خوشحال مي‌شدم اگر براي استقلال اولين گلم را به ثمر مي‌رساندم ولي انگار قسمت نبود. با اين حال اميدوارم در بازي‌هاي بعدي اين بدشانسي من از بين برود تا بتوانم گلزني کنم.

*استقلال بازي قبل از اولين ديدار آسيايي‌اش را با پيروزي پشت سر گذاشت؛ فکر مي‌کنيد تيم براي بازي‌هاي آسيايي آماده شده باشد؟

بازي سختي پيش رو داريم چون آنها تيمي هستند که موفق شده‌‌اند نماينده‌اي از کره‌جنوبي را حذف کنند. من اميدوارم با حمايت تماشاگران بتوانيم در تهران کار را يکسره کنيم تا ديگر در تايلند کارمان به اما و اگر نکشد.

*نيکبخت واحدي در بازي‌هاي آسيايي سابق بر اين، بازيکني موفق براي استقلال بود، امسال هم اين اتفاق رقم مي‌‌خورد؟

ان‌شاءا... من مي‌خواهم تا در ترکيب استقلال اول جا بيفتم و بعد براي تيم مثمرثمر واقع شوم.

[color=red:ea8ab3e83b][b:ea8ab3e83b]جالبه ! نیکبختی که معجونی از انواع و اقسام بی نزاکتی و بی شخصیتی ها ، سوپرمن منشوری ها محسوب می شود ، برای ما تماشاگران رو ارزیابی می کند!!!!!
تا بابت این نوع مصاحبه ها ، امتیازی از ما کسر نگردیده ، چاره ای اندیشیده شود ، البته اگر مسئولین باشگاه ، خودشان را به خواب نزده باشند[/b:ea8ab3e83b] [/color:ea8ab3e83b]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » جمعه آگوست 16, 2013 4:40 pm

نیکبخت عزیز حالت مامانت خوبه گلم.
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه آگوست 16, 2013 4:45 pm

[quote:d303066fb7="RASHTBOY"][quote:d303066fb7="The_King_of_rasht"]داوری رو بیخیال چون بار اول نیست اونهم صالحی !
ما توی این بازی بعضی از بازیکنها نشون دادند که تا صد سال هم فوتبالیست نمیشوند و بهتره برن دنبال یه شغل دیگه.
واقعا عجیبه یعنی کسی بازی ضعیف نظیف کار رو ندیده؟ پاس گل ابوذر رحیمی رو چی؟
به نظر من با این بازی های ضعیف، نظیف کار بهتره بره توی شالیزار بیل بزنه این رو چه به فوتبال !مدافعی که نه هد درست و حسابی میزنه نه درست دفع توپ میکنه نه توپ رو راحت دور میکنه نه میتونه درست حسابی پاس بده و الحمدالله سرعت که نداره و به راحتی توپ رو به مهاجم حریف تقدیم میکنه بهتره همین امشب فوتبال رو کنار بگذاره و بره دنبال یه شغل دیگه تا جوانی اش بیشتر از این هدر نده!بعد بازی با فولاد هم گفتم که نظیفکار کلا یار حریف بود!!!
ابوذر رحیمی هم که در اکثر گل هایی که میخوریم حضور پر رنگ داره! اونهم بهتره ماشینش رو بفروشه و یه وانت بخره و بزنه توی کار جمع آوری ضایعات!!!! روی کهنه؛مس کهنه،پلاستیک کهنه و از این چیزها!!!
هادی محمدی و مختاری امروز عالی بودند درود به شرفشون
دهقانی دو گل خورد ولی فکر کنم یکی دو تا رو خوب گرفت که اگه اون جرثومه دراز(فراهانی) بود قطعا گل میخورد.
حاجی زاده رو نباید سیبل کرد چون بد نبود و چون کلا در همین حد هست ایرادی بهش نیست.
کاردوست بهترین بازیکن ما بود درود به شرفش.
حاجتی افت کرده هر چند پستش و نوع بازیش معمولا به چشم نمیاد.
از کاپیتان میخوام بپرسم؛ چرا؟؟؟؟آیا گل زدن اون توپ راحت تر از نزدنش نبود؟ چرا وقتی میدونی بازیکن حریف الکی خودش رو زمین زده باز هم توپ رو میزنی اوت؟؟؟ عزیز من، برادر من ، اصلا تو پهلوان ،تو پوریای ولی خواهشا این فردین بازی رو بزارید کنار.ده سال دیگه کسی یادش نمیاد که ما توی تیممون فردین و بهروز وثوق رو با هم داشتیم ولی یادشون میمونه که داماش این بازی رو باخت!!!!!!
حسن زاده که امروز روزش نبود و متوسل زاده ایکاش قدر گلش رو میدونستیم .
سیف اللهی بد نبود و خوب هم نبود .
کبه هم که چیز خاصی نبود.
* گلزن استثنایی و قهار تیم ها یعنی چاوشی هم فکر کنم کلا چهار بار توپ بهش رسید یکی رو از قوس محوطه جریمه هد زد یکی دو تای دیگه رو هم پاس داد تمام شد و رفت!
افشین ناظمی هم ایراداتی بهش هست ولی وقتی بازیکن خودمون به حریف پاس گل میده ایرادی به سرمربی نیست یا کاپیتان توپ رو تقدیم گلر حریف میکنه ایراد ناظمی نیست وقتی نظیف کار تمام دفع توپهاش اشتباه هست و به هافبک های حریف میرسهایرادی به ناظمی نیست.
باید از ناظمی حمایت کرد، باید از این بحران در بیاییم.[/quote:d303066fb7]
[color=darkblue:d303066fb7]
حمزه عزیز ، مدت تقریباً زیادی است که نظیفکار خوب ما ، دیگه اون بازیکن سابق نیست و بدل به یک بازیکن مغرور شده است ، لوسیوی زحمتکش ، اگر قرار بود بمانی و به این نحو بازی کنی ،همان بهتر که میرفتی ، اگرچه در رابطه با عدم دریافت مطالباتشان ، حق رو همواره به بازیکنان خوبمان داده ام و حتی در کامنت های گذشته ام ، عابدینی را عامل شارژ بازیکنان خطاب نمودم اما به نظر می رسه ، نظیفکار بیش از حد لازم در این مورد مصاحبه می کنه و تاثیر منفی اش را در بازیهایش می بینیم ؛ من اگر جای افشین ناظمی بودم ، حتماً او را نیمکت نشین می کردم .
در رابطه با رحیمی نیز از اول او را یک بازیکن در حد لیگ یک می دیدم و خواهم دید ، ولی اینکه چرا دوستان او را در حد روبرتو کارلوس می دانند در شگفتم !!!!!
دهقانی بهتر از فراهانی و لایقی فر بهتر از دهقانی جواب خواهد داد ، فقط باید به او اعتماد نمود .
در رابطه با صالحی ، ای کاش این آقا به حلال و حرام بودن پولی که برای خانواده اش می بره ، معتقد بود !!!!!!
یک عده ، اعم از پوربخش و سایر نفرات نیز که از دیرباز ، شخصیتشان برای بنده مشخص و مبرهن بوده است ، نیاز به تکرار مکررات نیست ، برای این قشر نیز همان آرزوی صالحی را می کنم !
در پایان طبق معمول از هواداران فهیم و خونگرم شهرم تشکر می کنم ولی معتقدم که این تیم در آینده حرف هایی برای گفتن دارد ، اگر . . .[/color:d303066fb7][/quote:d303066fb7]

چی بگم واالله ؟
من هم مثل شما به آینده خوشبین هستم.
ولی هیچ بازیکنی نباید خیالش راحت باشه که هر جور خواست بازی کنه و به بازی بقیه تیم هم تِر بزنه ولی باز بازی بعدی فیکس باشه.متاسفانه توپ که از خط هافبک رد میشه باید "یا حسین " یا اباالفضل " بگیم چون کارایی خط دفاعی در حد لیگ محلات هم نیست !!!دروازه بان هم که قربونش برم هیچی!!!!!!
من هرگز نمیتونم با چشم بسته حمایت کورکورانه بکنم ! بگم چون نظیف دوسال پیش خوب بود الان هم خوبه! یا چون بازی با سایپا گل زد (که انصافا دمش گرم) این دلیل نمیشه اشتباهات زیادش رو در 5 بازی گذشته ندیده بگیرم .
هوادار نباید کور باشه بدبین هم نباید باشه باید واقع گرا باشیم
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » جمعه آگوست 16, 2013 5:02 pm

بدون شک کل تیم به دلیل مشکلات مالی دارن بد بازی می کنند نیمکت داماشم که خالی از بازیکنی هستش که بتونه برگ برنده باشه یا تعویض طلایی .حالا چرا از بازیکنی مثل دادرسی که واقعا بازیکن تاثیر گذاری هستش استفاده نمیکنه فقط جوابش امیر عابدینی میدونه بس
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » جمعه آگوست 16, 2013 7:21 pm

من از دیشب که بازی تموم شد راجع به مسائل فنی کامنتی نگذاشتم و نظرم رو نگفتم چون اعتقاد دارم بعد باخت به خاطر ناراحتی و اون احساس عصبی نمشیه منطقی و منصفانه نظر داد و احساس حاکم میشه. و تنها در مورد حواشی و اون چند ... که شیشه های اتوبوس رو اوردن پایین صحبت کردم. واقعا وقتی فکر میکنم چقدر زحمت کشیده شد تا جو خوب بشه و دید تمام رسانه ها و ... که همیشه مغرضانه در مورد داماش و رشت مطلب مینوشتند عوض بشه ( دیگه نتونند هر مزخرفی رو به زبان گفتاری و نوشتاری بیارند) دلم میسوزه که با این حرکت یه عده عقب افتاده ی ... تمام زحمات یه جورایی هدر رفت. بگذریم میخوام نظرم رو در مورد بعد فنی بازی و همچنین نظرات بچه ها بگم.
دوستان اولا ما باید این رو بپذیریم دو بال تاثیر گذارمون + دربازه بانمون که انصافا ستون و تکیه گاه ما در فصل پیش برامون بودند رو نداریم و باید بپذیریم بضاعت تیم ما همینه. به اعتقاد من استقلال بازی رو توسط تجربه ی بازیکنای اسمیش و اشتباهات وحشتناک بچه های ما برد.
بله نظیف کار ضعیف بوده ابوذر اشتباه وحشتناکی کرد کاپیتان مهدوی در بدترین شرایطش هست (البته از اسیب دیدگیش هم نباید چشم پوشی کرد) اما متاسفانه بعضی دوستان طوری نظر میدند که اصلا انصاف و منطقی من توش نمیبینم. که این نظرات هم شاید ناشی از نتایج تیم و باخت به اس اس باشه و تا حدی بهشون حق میدم. اما اینکه بگیم نظیف کار اصلا نه هد میزنه نه... و بازیکنی که با غیرت و بی پول چند فصله داره با تعصب واسه ما بازی میکنه یا به ابوذر رحیمی بخاطر یه اشتباه حالا هر چقدر هم کشنده باشه بگیم بازیکنی در حد دسته یکه اونم با اینکه میدونیم همیشه یکی از نقاط مطمئن ما دفاع چپمونه به واسطه ی حضور همین رحیمی واقعا دور از انصافه. نمیگم کارلوسه اما انصافا یکی از بهترین های ما بوده این چند فصل. یا به مهدوی توهین کنیم که من کم تو ورزشگاه نشنیدم که حتی به کاپیتان هم کم لطفی شد. بدون اینکه در نظر بگیریم قبل هر بازی دوتا امپول میزنه. البته منم قبول دارم که اگه بازیکنی مسی هم باشه اما شرایط نرمال نداشته باشه نباید بازی کنه و من تعجب میکنم که چرا تو این 5 بازی به مهدوی با این شرایط بازی میده کادر فنی!
دهقانی هم به نظرم خیلی مطمئن نیومد اما امکان داره اگه بیشتر بهش بازی برسه کم کم به شرایطه خوبی برسه. مختاری خیلی خوب کار کرد. و به نظرم هوشمندانه ترین تصمیم کادر فنی استفاده از هادی محمدی تو دفاع راست بود تا قدرت سر زنیه تیم افزایش پیدا کنه و با اینکه گاهی بخاطر جوونی و کم تجربگیش سوتی هایی رو هم میداد اما در مجموع خوب بود.
بدترین تصمیم کادر فنی تو این بازی استفاده از حاجی زاده بود که علامت سوال رو بین همه ایجاد کرد که با وجود سهرابیه خلاق متعصب چرا حاجی زاده؟؟؟! کاردوست خوب بود مخصوصا تو فاز دفاعی بازیه درگیرانه ای رو به نمایش گذاشت و همراه هادی محمدی تقریبا سمت چپ اس اس رو فلج کرد. حاجتی بازیه معمولیش رو کرد و سعی کرد مثل همیشه بدون اشتباه و ریسک بازی کنه حرکت انچنانی هم ازش ندیدم که بگم خیلی خوب بود.
بهترین بازیکنه داماش بدون شک تو این بازی متوسل زاده بود که هم خوب سر های اول رو میزد هم یه گل با تجربه ی بالاش زد هم یه پاس گله صد در صد به مهدوی داد. حسن زاده روز خیلی خوبی نداشت و مطابق انتظاری که ازش بود ظاهر نشد. بازیکنای تعوضی هم تاثیر خیلی مثبتی در روند بازی نداشتند.
در مورد سیستم بازی که اگه اشتباه نکنم 2-4-4 بود نظر خاصی ندارم و به نظرم سیستم بدی واسه این بازی نبود چون ما اومده بودیم واسه برد. اما در مورد بازی کردن یه سری از بازیکنا من واقعا متعجب و مشکوکم!(حاجی زاده و مهدوی) خیلی بعید به نظر میرسه ناظمیه که تیم رو تمرین میده و به بازیه بازیکنا و امادگیشون اشراف داره اونا رو تو ترکیب قرار دادهد باشه. مهدوی که 4 بازیه قبلش ضعیف ظاهر شده حاجی زاده ای که اصلا با سهرابی قابل مقایسه نیست چطور تو ترکیب قرار میگیره؟ امیدوارم من اشتباه کنم اما به نظرم عابدینی در چینش و حتی سیستم تیم دخالت مستقیم داره.
خلاصه اینکه این بازی هم با تمام اتفاقات تلخش تموم شد و ما باید به فکر اینده باشیم و این رو هم فراموش نکنیم که داماش ما همینه با همین بازیکنا و نباید انتظار معجزه هم داشت بلکه باید کاری کرد که همین نفرات بیشترین بازده رو داشته باشند. به نظرم ناظمی تو هدایت بچه ها بد عمل نکرده و بیشترین چیزی که داره تیم رو ازار میده اشتباهات وحشتناکه فردیه و بعدش هم فشار روحی روانی که امیدوارم هر چه سریع تر به پایان برسه و همچنین به نظرم ناظمی باید فشار تمرینات و شکل و شمایل تمرینات رو کمی تغییر بده و فشرده تر کنه. و به اعتقاد من بازی با گسترش در فهمیدن عیار تیم بسیار تعیین کنندست و بعد این بازی میشه خیلی مسائل رو فهمید که توان تیم در چه حدیه و باید امیدوار بود یا نا امید. البته ما که همیشه عادت به امیدواری داریم چون عاشق تیم و شهرمونیم و تا اخر باهاش هستیم.
به امید روز های روشن(بزودی_سحر نزدیک است ...از این صحبت ها) :wink:
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه آگوست 16, 2013 8:10 pm

[quote:e6c51f1ae9="mahyarmaya"][quote:e6c51f1ae9="soroosh8"][quote:e6c51f1ae9="eshgh-damash"]ناظر بازی گزارش داد: فحاشی هوادارا

سایت گل – هر چند در اکثر دقایق بازی دو تیم داماش و استقلال جو خوبی بر ورزشگاه حکمفرما بود و توهینی صورت نمی گرفغت اما ناظر بازی در گزارش نهایی خود 3 بار توهین تماشاگران میزبان به داور و بازیکنان استقلال را ثبت کرده.در صحنه های مشکوک به پنالتی تماشاگران میزبان به خوبی از خجالت داور در آمدند که البته صدای توهینشان از تلویزیون هم قابل استماع بود.[/quote:e6c51f1ae9]

[color=darkblue:e6c51f1ae9]
[size=18:e6c51f1ae9]اصلا همینی که هست!/9/[/size:e6c51f1ae9][/color:e6c51f1ae9][/quote:e6c51f1ae9]
یعنی چی همینی که هست ؟!!!![/quote:e6c51f1ae9]

یعنی اینکه تماشاگرهای ماکه فحش نمیدن انصافا,اما اینا اگه اصرار دارن که میدیم همینی که هست,غلطم کردن امتیاز کم کنن,بدترش میکنیم اصلا واقعا میدیم,ببینیم چه غلطی میکنن!بابا تمومش کنید دیگه هی ما میاییم خوش بین باشیم,داور تر میزنه توی بازی همه میگن داور "هو هو" بعد میگن فحش میدید!دیگه داره گندش در میاد!
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » شنبه آگوست 17, 2013 6:09 am

[quote:65df75de6e="mahmood1331"]خداي من
دقيقه 17 هستش و من تو محل كارم زنداني
داماش من همين الان يك هيچ جلو افتاده
به اميد خدا 3 امتياز رو بگيريم
خدايا خودت يه كاري كن كه دو ساعت ديگه كه اين كامنت رو نگاه ميكنم لذت ببرم
به اميد خودت[/quote:65df75de6e]
[color=green:65df75de6e]تو ذوق بازي بودم و بعد از گذاشتن اين نظر ،
تيممون دو تا خورد و من بدبخت فشارم رو 6 ،
از محل كار مستقيم بردنم بيمارستان و بستري
حالا خوبه تو كامنت خودم از خدا خواستم كه . . .
و الا الان . . . .
تا همين حالا هم تو شوك باختم و هنوزم ويران[/color:65df75de6e]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » شنبه آگوست 17, 2013 6:13 am

به نظرم ما باختیم و با این بازی که کردیم حقمون باخت بود.
ایرادات تاکتیکی به کنار ولی وقتی در 5 بازی 7 گل میخوری همشونم مفت نشون از ضعف خط دفاعیه، با وجود اینکه دفاع های ما چه از نظر سن و سال و چه از نظر فیزیک بدنی در شرایط خوبی هستن ولی همیشه روی اشتباهات مهلک گل میخورن، همه بچه ها میگن چرا مهدوی توپو گل نکرد و ....
درست مهدوی خیلی ضعیف شده ولی تو بهترین خط حمله هم داشته باشی با اینجور دفاع کردن به جایی نمیرسی، بجز دو گلی که از اس اس خوردیم یه دروازه خالی را اضی به آسمون کوبید و یه توپم نیکبخت زد به دیرک.
چه بسا در رشت 4 تا میخوردیم و آبرومون میرفت، تا اوضاع خرابتر نشده باید فکری کرد.
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان