[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانvsاستقلال تهران| نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

داماش گیلانvsاستقلال تهران| نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط pouri_sb » جمعه آگوست 16, 2013 8:09 am

آقا تکرار کامل بازی رو کجا می شه دید؟ شبکه باران تکرار می کنه؟ صحنه خطا روی مهدوی تو نیمه اول که داور نگرفت رو می خوام ببینم. فکر کنم همون توپ گل شد...! کسی یادشه؟
نماد کاربر
pouri_sb
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » جمعه آگوست 16, 2013 8:22 am

ما هروقت میایم درباره مشکلات فنی و غیر فنی بحث میکنیم ولی انگار فقط خودمون رو خسته داریم میکنیم

مثلا اقای مهدوی عزیز از 5 بازی 3 بازی گل 100درصد [size=24:e41330586b]دو قدمی[/size:e41330586b] دروازه رو نزد[color=red:e41330586b] [/color:e41330586b]
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط meysam1986 » جمعه آگوست 16, 2013 8:29 am

آقايان ديروز جو ورزشگاه عالي بود.چرا همش بحث فحاشي رو پيش ميكشيد؟فحش دسته جمعي طولاني داده نشدكه.خداييش ديروز هركي هم كه تك وتوك ميخواست جمعو تحريك كنه با هوشياري خود ما بچه ها ساكت شد ونشست.قبول كنيد خيليا اصلا به بهانه خراب كردن داماش و رشت ميان.اما خدارو شكر ديروز نتونستن به هدفشون برسن.بايد هميشه هوشيار بود

درمورد تيم هم بايد گفت بازي خوبي انجام دادن وباز سر اشتباه خودمون و تجربه اونا گل خورديم.دقيقا جاي خالي ابراهيمي و جهانبخش حس ميشه و مشكل اصلي اصلي تيم خط دروازه هستش.بهرحال عابديني بايد هرچه زودتر واسه نيم فصل يه دروازبان ششدانگ بياره وگرنه زحمت تمام تيم و ما تماشاچيا هدر ميره.
نماد کاربر
meysam1986
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 12, 2013 12:00 am

پستتوسط sansi » جمعه آگوست 16, 2013 8:51 am

[color=red:ccb61391d7][size=24:ccb61391d7]سلام ...از دوستان کسی photoshop cs6 کار کرده...راهنمایی میخوام
http://www.shiaupload.ir/images/5260733 ... 453878.jpg[/size:ccb61391d7][/color:ccb61391d7]
نماد کاربر
sansi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 22, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » جمعه آگوست 16, 2013 8:56 am

[quote:13052e3e57="mehdi_damash"]میان اینجا مینویسن فلانی از رشت یعنی واسه رشته ؟؟خوب منم میرم تو سایت کذایی اونا نظر میدم مینویسم مهدی از انزلی.[/quote:13052e3e57]

[b:13052e3e57][color=black:13052e3e57]آقا مهدی ، دوست عزیز بنده در جامعه ؛ بنده از تعصب زیاد شما به خوبی آگاه هستم و میدونم نظراتت ناشی از این تعصب هست اما خواهشا از الفاظ تند بر علیه کاربران این سایت خودداری کن...
چون شاهد بودیم تعداد زیادی از کاربران سایت به دلیل واکنش تند برخی کاربران ، مایل به نظر گذاشتن نیستند ، پس سعی کنیم اگر هم مخالف نظر دیگران هستیم با آرامش و احترام جوابگو باشیم.[/color:13052e3e57][/b:13052e3e57]
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه آگوست 16, 2013 9:00 am

[quote:efffa9023f="metall"]ما هروقت میایم درباره مشکلات فنی و غیر فنی بحث میکنیم ولی انگار فقط خودمون رو خسته داریم میکنیم

مثلا اقای مهدوی عزیز از 5 بازی 3 بازی گل 100درصد [size=24:efffa9023f]دو قدمی[/size:efffa9023f] دروازه رو نزد[color=red:efffa9023f] [/color:efffa9023f][/quote:efffa9023f]

اصلا مباحث فنی چیه عزیز من,وقتی یهو حاجی زاده فیکس میشه معلومه چه خبر هستش دیگه.
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط eparsi » جمعه آگوست 16, 2013 9:02 am

[quote:3c9c5b126b="metall"]ما هروقت میایم درباره مشکلات فنی و غیر فنی بحث میکنیم ولی انگار فقط خودمون رو خسته داریم میکنیم

مثلا اقای مهدوی عزیز از 5 بازی 3 بازی گل 100درصد [size=24:3c9c5b126b]دو قدمی[/size:3c9c5b126b] دروازه رو نزد[color=red:3c9c5b126b] [/color:3c9c5b126b][/quote:3c9c5b126b]

مهدوی بدنش دیگه نمیکشه من خیلی دوسش دارم ولی باید کم کم فکری به حال پستش کنیم من دوست ندارم کسی تویه ورزشگاه به اسطوره ام بخاطر خراب کردن موقعیت حرفی بزنه پس دوست دارم مربیم جایی می بینه که دیگه حضورش به نفع خودش و تیم نیست تعویضش کنه اسم بازیکنی هم نمیارم که بگند رفیق اون بازیکنه یا ازش پول گرفته /10/
تصوير
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 18, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه آگوست 16, 2013 9:02 am

متوسل‌زاده: داور دو تصميم مشکوک گرفت

مهاجم تيم فوتبال داماش گيلان گفت: تصميم داور در دو صحنه مشکوک بود و در يکي از صحنه‌ها که خودم نزديک بودم، پنالتي واضح به نظر مي‌رسيد.

امين متوسل‌زاده در مورد شکست دو بر يک تيمش در ديدار روز گذشته مقابل استقلال گفت: ديروز بازي جاندار و زيبايي را مشاهده کرديم، مسابقه بسيار تماشاگرپسند و پاياپاي بود که استقلال با استفاده از تجربه و شخصيت تيمي خود توانست به پيروزي برسد، آنها برتري محسوسي نداشتند و حداقل ما شايستگي کسب يک امتياز را داشتيم.

به نقل از فارس، وي در مورد انتقاد امير عابديني از داور مسابقه عنوان کرد: دو صحنه بسيار مشکوک رخ داد که در يکي از آن صحنه‌ها که نزديک آن بودم پنالتي واضح بود، به هرحال چون دقايق پاياني بازي بود و فشار زيادي وجود داشت شايد داور پنالتي را نگرفت.

مهاجم داماش گيلان در مورد اينکه با وجود گذشتن پنج هفته هنوز پيروزي کسب نکرده‌اند، گفت: فکر مي‌کنم نتايج ما در ادامه درست مي‌شود، نبايد دستپاچه شويم و با ارائه يک بازي منسجم مي‌توانيم هر حريفي را حتي در خانه خودش شکست دهيم.

وي در مورد ارزيابي‌اش از ديدار مقابل گسترش فولاد تبريز در هفته ششم خاطر نشان کرد: گسترش فولاد تيم خوب، يکدست و سرحالي است اما توانايي شکست اين تيم در خانه خود را داريم و اگر تمرکزمان را حفظ کنيم مي‌توانيم برنده شويم.

متوسل‌زاده در مورد اينکه آيا مشکلات مالي اين تيم حل شده است، گفت: تا به اين جاي کار هنوز مشکلات مالي حل نشده اما صحبت‌هايي شده که قرار است به زودي پرداختي به بازيکنان صورت بگيرد تا وضعيت‌مان بهتر شود.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط soroosh8 در جمعه آگوست 16, 2013 9:05 am .
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » جمعه آگوست 16, 2013 9:03 am

چاوشي: از استقلال بهتر بوديم اما نبرديم

مهاجم تيم فوتبال داماش گيلان گفت: ديروز بازي خوبي انجام داديم و از استقلال بهتر بوديم اما نتوانستيم به پيروزي برسيم.

افشين چاوشي در مورد شکست تيمش مقابل استقلال گفت: ديروز بازي خوبي انجام داديم اما پيروز نشديم خيلي بهتر از ديدارهاي قبل بوديم و کسب سه امتياز برايمان حياتي بود که از آن محروم شديم.

به نقل از فارس، وي در مورد انتقادات امير عابديني به داوري و عدم ديده شدن پنالتي‌هاي داماش عنوان کرد: نمي‌خواهم در مورد داوري صحبت کنم اما دو صحنه وجود داشت که داور مي‌توانست اعلام پنالتي کند. به هر حال اتفاقي بود که افتاد و بايد تلاش کنيم تا در جريان مسابقه پيروزي را به خود اختصاص دهيم.

چاوشي در مورد اينکه در اين فصل هنوز به پيروزي نرسيده‌اند، خاطرنشان کرد: وضعيت نتيجه‌گيري تيم خراب است کسب سه امتياز از پنج مسابقه اصلا خوب نيست. قول مي‌دهم هفته به هفته بهتر شويم و مقابل گسترش فولاد سپاهان 6 امتياز را کسب کرده و به جايگاه‌مان سامان بدهيم.

مهاجم داماش گيلان در مورد مشکلات مالي تيمش اظهار داشت: اين مشکلات در حال حل شدن است در دو هفته اخير مبلغ کمي را امير عابديني به تيم تزريق کرده و قرار است به زودي پولي به تيم داده شود تا بچه‌ها از لحاظ روحي رواني شرايط بهتري پيدا کنند.

چاوشي در مورد ديدار مقابل گسترش فولاد تبريز گفت: آنها تيم دونده و با انگيزه‌اي هستند بازي سختي داريم اما با تمرکز فراوان با اين هدف به تبريز مي‌رويم که سه امتياز را کسب کنيم.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط shervin1381 » جمعه آگوست 16, 2013 9:06 am

قبل از بازی چند نکته را یاداور شده بودم که متاسفانه دقیقا همانها اتفاق افتاد
[color=green:6cc8b52297]1[/color:6cc8b52297].احمد صالحی :که این اقا رو پدرش کاشته ومادرش هم زاییده تافقط وفقط علیه داماش سوت بزنه ودقیقا در هردو گلی که دریافت کردیم رد پای این اقا پیداست وپنالتی نگرفته برای داماش که جای خود دارد در صحنه گل دوم دقیقا پتاب اوت از 10متر جلوتر اتفاق افتاد که یک خطای اشکار بوده وهمین صالحی بد نام دقیقا دقایقی قبل همچین خطایی را در جلوی میز داور چهارم علیه تیم ما گرفت .
2.ترکیب :تنها چیزی که میتوانست خودزنی باشد انتخاب ترکیب اشتباه در بازی که سراسر ایران انرا میدیدند بود البته مطمئنم که این ترکیب چیدمان اقای ناظمی نبود وکلاایشان در سمت مربی مشغول فعالیت هستند وشخص مدیر عامل با حفظ سمت مشغول سر مربیگری هستند
3.اتوبان :همانطور که گفته بودم با توجه به بازی دو داماشی و پگاهی قدیم در جناح چپ استقلال و با توجه به فشاری که تماشگران به انها وارد میکردنند وهمچنین ناامادگی این دو میتوانست اتوبان پژمان -نیکی نام بگیرد وقابل توجه است تنها گل ما از جای خالی نیکی ومواجه شدن متوسل زاده با دفاع اخرها استقلال وجا گذاشتن انها به ثمر رسید .
4.تماشاگران :همان طور که گفتم ماها مهمترین نقش این مسابقه را به عهده داشتیم که متاسفانه کوتاهی کردیم بعد از گلی که ما زدیم بقیه بازی را به تیم سپردیم در صحنه گل استقلال که میبایست با سر وصدا به بازیکن پرتاب کننده اوت فشار میاوردیم سکوت اختیار کردیم ودر نیمه دوم نیز این حمایت در سایه قرار گرفته بود وحتی در مواقعی معکوس شده وبر اثر عصبانیت موجب اعتراض به بازیکنان خودی شده بود
در پایان مطالب عرض کنم که با اینکه مطئمنم مدیر عامل زودتر از من هوادار نام داور را میدانست چرا هیچ اقدامی برای تعویض ان نکرد با اینکه فکر میکنم ایشان 99درصد میتوانست دلیلش هم گفته خود ایشان در برنامه دیدار در وقت اضافه شبکه تهران میباشد که در ایام عید پخش میشد وایشان سهم خود را در قهرمانی پرسپولیس بسیار زیاد میدانست ومیگفت که با لابی بازیهای پرسپولیس را به بعد از بازیهای استقلال می انداخته است تا باتوجه به نتایج استقلال تیم محبوبشان نتیجه بگیرد و دیگر اینکه به شخص شخیص اقای عابدینی خواهشی دارم که حالا که قصد کوچ کردن داماش را دارند حداقل در کلاسهای مربیگری ثبت نام کنند تا دانش خودرا در این زمینه بالا ببرند تا ما شاهد باختهای بیشتری برای داماش نباشیم و درادامه اینکه کمترین سهم باخت متوجه بازیکنان تیممان میباشد که با توجه به عدم دریافت مطالباتشان وچیدمان بد ترکیب و ناداوریهای موجود همچنان بازی خوبی را انجام داده وغیرتمند حاضر میشوند وسرانجام تماشاگران خوب تیممان که با توجه به اینکه ساعاتی قبل از بازی در این هوای گرم وداغ مرداد سختی ورنج نشستن بر روی سکوها بدون داشتن امکانات وبا زبان تشنکی بار دیگر پشت داماش ورشتی را خالی نکردند وهمچنان هواداری خود را اثبات نموده ویاور تیم وشهرشان شدند
[color=indigo:6cc8b52297] باتشکر ازتمامی دوستان و هوادران داماش وبه امید پیروزی در میدانهای اینده ودرس گرفتن از گذشته
[/color:6cc8b52297]
نماد کاربر
shervin1381
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مارس 31, 2013 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » جمعه آگوست 16, 2013 9:06 am

متاسفانه بازی رو نتونستم از نزدیک ببینیم و دور هم از خانه تماشا کردیم ...

البته این یک توفیق اجباری بود تا به جنبه های زیباتر بازی بازیکنانمون پی ببرم و این 4-4-2 لوزی مد نظرم برای بازی های خارج از خونه رو هم دیدم و به قول معروف پسندیدم /7/ /7/

اما باز این چینش خیلی حرف داره ... ما تو بازی های قبلی 12 به 10 بازی می کردیم و این بازی 13 به 9 بودیم !! به هر حال حاجی زاده و دهقانی و فراهانی رو من اصطلاحا نخودی میدونم ...

این ترکیب دفاع ها بسیار پسندیده بود چون مشکل دفاعیمون حل شد و استقلالی که فقط لب خط می رفت و بهترین تیم تو لب خط هست ، نتونست توپی رد کنه از دفاع کناری هامون و این همون چیزی هست که ما خودمون رو کشتیم و تازه الان کادر فنی به این موضوع رسید !!؟؟؟

خدا رو شکر کاردوست رو وقتی متمایل کردیم به گوش راست ، هم تو دفاع و هم حمله عالی بود و این همون استفاده از 100٪ کارایی بازیکن هست که خدا رو شکر تو این بازی انجام شد ... حالا کادر فنی عزیز باز آبشک و کاردوست رو با هم بذارین !!! و به هر دو تا رو هم وظیفه نفوذ بدید و جلوی دفاع رو خالی کنید ... کاردوست یه نظرم به هیچ وجه نباید وظیفه دفاعی داشته باشه ولی آبشک رو میشه توجیه کرد که جلوی دفاع رو جمع کنه و این اشتباه کادر فنی هست که در هنگام بازی دادن این دو با هم ، کاردوست رو عقب می ذاره و همین میشه نقطه ضعف تیم ...

اشتباه از اونجایی شروع شد که حاجتی رو می بریم لب خط ( نمی دونم چند بازی باید این اشتباه رو انجام بگیریم و جواب نگیریم و باز تکرار و تکرار و تکرار و ... ) و حاجی زاده رو می ذاریم جلوی دفاع و اونجوری گل تقدیم میکنه به حریف !! آخه بزرگوار ( خیلی تلاش کردم که صحبت بی ادبانه انجام نشه ) ، تو وقتی میای جلوی نظیفکار و با اون هیکلت میری طرف توپ ، همه زنده ها و مرده ها به این نتیجه می رسند که تو حداقل توپ رو می زنی ... حالا یا اوت ، یا گل به خودی ، یا دفع و یا پاس گل و یا هر چیز دیگه ... و وقتی نمی زنی ؛ خیلی راحت یک اتفاق میوفته و اونم اینه : داماش 1 [color=red:1b9e628619][size=24:1b9e628619]استقلال 1[/size:1b9e628619][/color:1b9e628619] !!! اگه این نمی رفت ؛ نظیفکار توپ رو خیلی راحت می زد ...

مهاجم های ما هم کاملا در خدمت تیم و موثر بودند اما وقتی ما یک هافبک داریم که فقط از راست اضافه میشه ، دیگه 2 تا مهاجم نوک برای چی می ذاریم و هر دو تا هم قدرتی و قد بلند ؟!؟!؟!؟!؟

متاسفانه مشکلی که در تیم ما وجود داره اینه که این تیم خیلی بد داره هدایت میشه و مطمئنم این تفکر ناظمی و حتی نیمکت هم نیست و این افکار اون چهارپایه معروف جلوی راهرو هست !!! این تعویض های بعد گل خوردن به شکل عجیبی من رو یاد پرسپولیس زمان پروین میندازه که به محض گل خوردن بازیکنانی نظیر اصلانیان ( بخونید چاووشی ) ، اضافه کردن انصاریان به نوک حمله ، اضافه کردن محمد برزگر و ... اضافه میشدند ...

اگه با اضافه کردن مهاجم تیم گل می زنه ؛ پس از این بازی به جای یک بازیکن ، 2 تا دروازه بان تو ترکیب بذاریم و اینجوری گل نمی خوریم !!! کاردوست ، حاجتی و حسن زاده رو بیرون می کشیم و چاووشی و سیف اللهی و کبه رو داخل میفرستیم و چه نتیجه ای گرفتیم تا الان ؟؟ اگه قرار بود با این حرکات جواب بگیریم که جلوی فولاد جواب می گرفتیم یا جلوی نفت و ... آخه یک بازی کبه رو بازی ندید بذارید بفهمه باید بهتر بازی کنه !! این چه وضعش هست که کنترل توپ رو نمی تونه انجام بده ...

توی این بازی به جای حاجی زاده باید حاجتی و به جای حاجتی باید سهرابی رو بازی می دادیم که حداقل 2 تا هافبک های کناریمون بتونند 2 تا سانتر کنند ... بیچاره کاردوست که این دیلاق ها رو یکی پس از دیگری دریبل میزد و لایی مینداخت و نتونستیم نتیجه بگیریم ...

دروازه هم آقای دهقانی که کولاک کرد و خدا رو شکر که ما کناره ها رو بسته بودیم وگرنه توی همین بازی رکورد 60 گل خورده رو میزد ... فراهانی هم به شدت نیاز به نیمکت و با کمی سخت گیری نیاز بسیار زیادی به سکو داره ... و [color=red:1b9e628619][size=24:1b9e628619][b:1b9e628619]در حالت کلی باز به این سوال میرسم که آیا بهتر نبود این گل ها رو لایقی فر بخوره ؟؟!!![/b:1b9e628619][/size:1b9e628619][/color:1b9e628619]

حرف آخر ؛ این سیستم بازی به شدت مورد علاقه من هست اما برای بازی های خارج خونه ... چون تو عضدی و زمینش و هوادارهامون ؛ به صورت پیشفرض جلو هستیم ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه آگوست 16, 2013 9:31 am

نیکبخت در گفتگو با اوج: قسمت نبود به داماش گل بزنم/ بازی با بوریرام اصلا آسان نیست

بازیکن تیم استقلال گفت: انشالله در بازیهای بعدی برای تیمم گلزنی می کنم.
علیرضا نیکبخت واحدی در گفتگو با اوج نیوز درباره بازی با داماش گفت: شرایط خیلی سختی داشتیم. درست است که من پارسال بازیکن داماش بودم و نزدیک به 4 ماه برای این تیم بازی کردم اما بازی در چمن مصنوعی بسیار سخت و خطرناک است و خوشحالم که اتفاق خاصی برای بازیکنان دو تیم نیفتاد.
او درباره پرتاب سنگ به سمت اتوبوس استقلال گفت: خدا را شکر که حادثه تلخی رخ نداد. متاسفانه یکسری از تماشاگرنماها کارهایی انجام می دهند که دور از شان فوتبالی است.
نیکبخت درباره اظهارات سرمربی داماش مبنی بر اینکه استقلال در بازی پنج شنبه شب موقعیت گلزنی نداشت، تصریح کرد: مهم نیست سایرین چه می گویند. مهم پیروزی استقلال است. تیم ما چند موقعیت گل داشت که یکی از آنها ضربه من به تیرک دروازه حریف بود. دیگر نمی دانم اسم این را باید چه گذاشت.
نیکبخت که نتوانست جلوی داماش اولین گلش برای استقلال را به ثمر برساند، ادامه داد: متاسفانه قسمت نبود و امیدوارم در بازی بعدی برای تیم گل بزنم.
بازیکن استقلال درباره بازی با بوریرام گفت: بر خلاف آنکه خیلی ها می گویند استقلال کار راحتی جلوی حریف تایلندی اش دارد اما به نظرم آنها با داشتن بازیکنان اسپانیایی تیم خطرناکی محسوب می شوند و باید جلوی آنها محتاط باشیم. امیدوارم در استادیوم آزادی کار را تمام کنیم تا کارمان به تایلند نکشد.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط eshgh-damash » جمعه آگوست 16, 2013 9:32 am

ناظر بازی گزارش داد: فحاشی هوادارا

ناظر بازی فحاشی طرفداران داماش به استقلالی ها در 3 صحنه را در گزارش خود ذکر کرده است.

سایت گل – هر چند در اکثر دقایق بازی دو تیم داماش و استقلال جو خوبی بر ورزشگاه حکمفرما بود و توهینی صورت نمی گرفغت اما ناظر بازی در گزارش نهایی خود 3 بار توهین تماشاگران میزبان به داور و بازیکنان استقلال را ثبت کرده.در صحنه های مشکوک به پنالتی تماشاگران میزبان به خوبی از خجالت داور در آمدند که البته صدای توهینشان از تلویزیون هم قابل استماع بود.
فرمانروایی در جهنم بهتر از خدمت کردن در بهشت است
نماد کاربر
eshgh-damash
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 10, 2013 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه آگوست 16, 2013 9:33 am

متوسل زاده: تجربه استقلال باعث برتری آنها شد/داماش قطعا در لیگ می ماند
مهاجم تیم داماش، تجربه استقلال را دلیل برتری این تیم عنوان کرد.
امین متوسل زاده در گفتگو با اوج درباره بازی تیم های داماش و استقلال گفت: بازی خیلی خوبی بود اما متاسفانه نتیجه به سود استقلال رقم خورد. استقلال تیم با تجربه ای است و این موضوع را اصلا نمی توان انکار کرد. فکر می کنم اگر در لحظات مهم، بهتر تصمیم می گرفتیم، می توانستیم جلوی این تیم بازنده نباشیم.
او درباره اظهارات سرمربی تیمش مبنی بر اینکه استقلال موقعیت گلزنی نداشت، گفت: استقلال هم موقعیت داشت اما ما بیشتر کنترل توپ و میدان را در اختیار داشتیم. فکر می کنم منظور آقای ناظمی این موضوع بود.
متوسل زاده درباره اینکه طلسم نبردن داماش در لیگ چه زمانی شکسته می شود، تصریح کرد: انشالله هفته آینده جلوی گسترش طلسم را می شکنیم و با 3 امتیاز شیرین از تبریز برمی گردیم.
مهاجم داماش در پاسخ به این سئوال که هواداران تیمش برخورد خوبی با بازیکنان استقلال به خصوص پژمان نوری نداشتند، گفت: به نظرم شعارهای هواداران مثل گذشته منفی نبود و داستان کسر امتیاز موثر بوده است. اگر بخواهیم جو استادیوم را با بازیهای قبلی مقایسه کنیم باید بگوییم که اصلا توهینی در استادیوم شنیده نشد.
متوسل زاده درباره داوری بازی گفت: باید کارشناسان نظر دهند اما فکر می کنم داور یک پنالتی برای ما نگرفت.
او در پایان با اشاره به اینکه داماش قطعا در لیگ می ماند، گفت: این تیم، تیم ریشه داری است و اصلا دوست ندارم که خبرنگاری درباره ماندن یا سقوط داماش از من سئوال بپرسد اما متاسفانه چنین سئوالاتی مطرح شود. کمترین شایستگی بازیکنان داماش، ماندن در لیگ برتر است.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » جمعه آگوست 16, 2013 9:35 am

[quote:85151ea228="eshgh-damash"]ناظر بازی گزارش داد: فحاشی هوادارا

ناظر بازی فحاشی طرفداران داماش به استقلالی ها در 3 صحنه را در گزارش خود ذکر کرده است.

سایت گل – هر چند در اکثر دقایق بازی دو تیم داماش و استقلال جو خوبی بر ورزشگاه حکمفرما بود و توهینی صورت نمی گرفغت اما ناظر بازی در گزارش نهایی خود 3 بار توهین تماشاگران میزبان به داور و بازیکنان استقلال را ثبت کرده.در صحنه های مشکوک به پنالتی تماشاگران میزبان به خوبی از خجالت داور در آمدند که البته صدای توهینشان از تلویزیون هم قابل استماع بود.[/quote:85151ea228]

[color=darkblue:85151ea228]
[size=18:85151ea228]اصلا همینی که هست!/9/[/size:85151ea228][/color:85151ea228]
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 2 مهمان