[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانvsاستقلال تهران| نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

داماش گیلانvsاستقلال تهران| نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط popo131 » پنج شنبه آگوست 15, 2013 7:00 pm

69,841 بازديد تا اين لحظه ...بچه ها مواظب باشيد ...مطمئنن ..فقط ما و داماشي ها از اين سايت بازديد نميكنم /13/ /13/
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه آگوست 15, 2013 7:03 pm

داوری رو بیخیال چون بار اول نیست اونهم صالحی !
ما توی این بازی بعضی از بازیکنها نشون دادند که تا صد سال هم فوتبالیست نمیشوند و بهتره برن دنبال یه شغل دیگه.
واقعا عجیبه یعنی کسی بازی ضعیف نظیف کار رو ندیده؟ پاس گل ابوذر رحیمی رو چی؟
به نظر من با این بازی های ضعیف، نظیف کار بهتره بره توی شالیزار بیل بزنه این رو چه به فوتبال !مدافعی که نه هد درست و حسابی میزنه نه درست دفع توپ میکنه نه توپ رو راحت دور میکنه نه میتونه درست حسابی پاس بده و الحمدالله سرعت که نداره و به راحتی توپ رو به مهاجم حریف تقدیم میکنه بهتره همین امشب فوتبال رو کنار بگذاره و بره دنبال یه شغل دیگه تا جوانی اش بیشتر از این هدر نده!بعد بازی با فولاد هم گفتم که نظیفکار کلا یار حریف بود!!!
ابوذر رحیمی هم که در اکثر گل هایی که میخوریم حضور پر رنگ داره! اونهم بهتره ماشینش رو بفروشه و یه وانت بخره و بزنه توی کار جمع آوری ضایعات!!!! روی کهنه؛مس کهنه،پلاستیک کهنه و از این چیزها!!!
هادی محمدی و مختاری امروز عالی بودند درود به شرفشون
دهقانی دو گل خورد ولی فکر کنم یکی دو تا رو خوب گرفت که اگه اون جرثومه دراز(فراهانی) بود قطعا گل میخورد.
حاجی زاده رو نباید سیبل کرد چون بد نبود و چون کلا در همین حد هست ایرادی بهش نیست.
کاردوست بهترین بازیکن ما بود درود به شرفش.
حاجتی افت کرده هر چند پستش و نوع بازیش معمولا به چشم نمیاد.
از کاپیتان میخوام بپرسم؛ چرا؟؟؟؟آیا گل زدن اون توپ راحت تر از نزدنش نبود؟ چرا وقتی میدونی بازیکن حریف الکی خودش رو زمین زده باز هم توپ رو میزنی اوت؟؟؟ عزیز من، برادر من ، اصلا تو پهلوان ،تو پوریای ولی خواهشا این فردین بازی رو بزارید کنار.ده سال دیگه کسی یادش نمیاد که ما توی تیممون فردین و بهروز وثوق رو با هم داشتیم ولی یادشون میمونه که داماش این بازی رو باخت!!!!!!
حسن زاده که امروز روزش نبود و متوسل زاده ایکاش قدر گلش رو میدونستیم .
سیف اللهی بد نبود و خوب هم نبود .
کبه هم که چیز خاصی نبود.
* گلزن استثنایی و قهار تیم ها یعنی چاوشی هم فکر کنم کلا چهار بار توپ بهش رسید یکی رو از قوس محوطه جریمه هد زد یکی دو تای دیگه رو هم پاس داد تمام شد و رفت!
افشین ناظمی هم ایراداتی بهش هست ولی وقتی بازیکن خودمون به حریف پاس گل میده ایرادی به سرمربی نیست یا کاپیتان توپ رو تقدیم گلر حریف میکنه ایراد ناظمی نیست وقتی نظیف کار تمام دفع توپهاش اشتباه هست و به هافبک های حریف میرسهایرادی به ناظمی نیست.
باید از ناظمی حمایت کرد، باید از این بحران در بیاییم.
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط mirza_younes » پنج شنبه آگوست 15, 2013 7:04 pm

[quote:f05c351879="ahura"]افشين ناظمي فقط تيمو تمرين ميده. ارنج اصلا دستش نيس بازيكن تو زمين راه ميرفت اما تعويض نشد. تصميم نهايي رو كسي ديگه ميگيره[/quote:f05c351879]ما دوتا سرمربی داريم كه دوستان هم ميدونن اونن كيا هستن متاسفانه همه چی به اسم افشين ناظمی تموم ميشه.
سرمربيم يخورده بايد اقتدار داشته باشه نذاره هركسی تو كارش دخالت كنه كه متاسفانه...
نماد کاربر
mirza_younes
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط Dane_Ali » پنج شنبه آگوست 15, 2013 7:05 pm

[quote:cbda0697db="gilan-astaneh"][quote:cbda0697db="Dane_Ali"]ای دوستان روشن فکر و با فرهنگ لطفا یکم هم در مورد بازی صحبت کنید بجای نکوهیدن اون 10 نفری که زدن شیشه استقلال رو شکستن[/quote:cbda0697db]

آبرار وقتی بازی واگذار کردیم و تیم ضعیف بازی کرد دیگه چه حرفی برای گفتن میمونه (البته قبول دارم داورم کمی رو اعصاب بود)
در مورد اون 10نفر هم باید یه جایی فرهنگ سازی صورت بگیره هرچی حرف زده میشه درجا باید دهنمون ببندیم میدونم دشمن شاد کنه اما نمیشه دست رو دست گذاشت تا از تیم امتیاز کسر کنن[/quote:cbda0697db]

آبرار عزیز اون چند نفری که میزنن شیشه میشکونن فک نکنم اهل محیط مجازی باشن که با خوندن نظرات ما متنبه بشن و دست از اینکارا بردارن
نماد کاربر
Dane_Ali
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » پنج شنبه آگوست 15, 2013 7:07 pm

[quote:aa7dce140b="Dane_Ali"]ای دوستان روشن فکر و با فرهنگ لطفا یکم هم در مورد بازی صحبت کنید بجای نکوهیدن اون 10 نفری که زدن شیشه استقلال رو شکستن[/quote:aa7dce140b]

ا[color=darkblue:aa7dce140b][size=18:aa7dce140b]از فردا هیچکس درباره داوری و بازی خوب داماش و برد استقلال حرف نمی زنه همه درباره بی فرهنگی رشت حرف میزنن چون تو بازی انزلی این اتفاق افتاده بود همه اونو از چشم ما می بینن دیگه خسته شدم [/size:aa7dce140b][/color:aa7dce140b]
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » پنج شنبه آگوست 15, 2013 7:08 pm

[quote:124918f63f="Milad_777"][quote:124918f63f="soheil_shahre_baran"][quote:124918f63f="Milad_777"][quote:124918f63f="soheil_shahre_baran"]من نمیخوام راجع به بازی و مسائل فنی الان صحبت کنم چون اعصاب معصاب ندارم. فقط این رو میگم اونایی که شیشه اتوبوس رو شکستید ننگ بر شما باد.
این همه زحمت کشیدیم جو ورزشگاه رو به نسبت کنترل کردیم. اون لات بی همه چیزی که شیشه های اتوبوس رو اورد پایین عمرا طرفداره داماش نبوده بلکه یه پرسپولیسی غریبه پرست بوده که نه تیمش نه شهرش نه هیچ چیزی واسش مهم نبوده. یه بی غیرت بی عقل وحشی بوده. ننگ بر تو.[/quote:124918f63f]

کسر امتیاز برای جلو گیری از بد رفتاری های جمعی انجام میگرفت! وقتی فحاشی میشه عده کثیری از هوادارا بد رفتاری میکنند که باشگاه میتونه جلوشو بگیره! شکستن شیشه اتوبوس بد رفتاری جمعی نیستش! همونجور که از ملوان به خاطر شکستن شیشه اتوبوس امتیاز کسر نکردن ! به خاطر فحاشی امتیاز کسر کردن![/quote:124918f63f]

اصلا من کاری به کسر امتیاز ندارم برو ببین همین الان ورزش3 چی سری تیتر کرده:
هواداران داماش گيلان که از باخت دو بر يک تيم‌شان مقابل استقلال عصباني بودند
بعد از خروج اتوبوس استقلال از ورزشگاه عضدي رشت شيشه اتوبوس اين تيم را شکستند.
اینجارو گوش کن:
اين اولين بار نيست که چنين اتفاقاتي در رشت رخ مي دهد.
واقعا تحمل درد باخت واسم راحت تر بود تا خوندن این مطالب. نمیدونم باید چی بگم اصلا حال خوشی ندارم.[/quote:124918f63f]

منم عصبی شدم از این موضوع! کی تو رشت تا به حال شیشه شکسته ؟ کی این اتفاق تو رشت افتاده ؟
ورزش 3 که از خودش خبرنگاری نداره ! مطالب فارس یا گل رو منتشر میکنه ! گاهی هم کلیپ های نود رو میزاره تو ویدئوش!

خبرنگار گل که ردانی بود! اما این خبرنگارای فارس تو همین چند هفته ثابت کرده که با رشت مشکل دارن! (دقت کنید تو مطالبشون همین سه هفته که میزبان بودیم) الان هم بهونه پیدا کردن تا از کاه کوه بسازن ![/quote:124918f63f]

من نظرم اینه که تو این مواقع باید کانون هوادران داماش قوی باشه و با بیانه ای ضمن محکوم کردن این حرکت هوادار آن را طرفدار واقعی داماش نداند و از حضور تماشگران و جو مناسب ورزشگاه هم تشکر کنه. چون فعلا" جو به نفع ما هست با تعریفهای که شده.
البته اگه کانونی وجود داشته باشه وخاب نباشه
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » پنج شنبه آگوست 15, 2013 7:08 pm

از نظر من
نظیف کار مهدوی رحیمی و حاجی زاده افتضاح بودن
مختاری و کاردوست و متوسل زاده خوب بودن
بقیه هم زیر متوسط
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » پنج شنبه آگوست 15, 2013 7:10 pm

این مسائل وقتی تموم میشه که وضعیت باشگاه کامل مشخص بشه!پول از کجا میاد مالک اصلی کی هستش هیئت مدیره کی هستش,... هیچی معلوم نیست,هیچی!!!!!!
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » پنج شنبه آگوست 15, 2013 7:11 pm

[size=18:9f194499bb]م[color=brown:9f194499bb]ن نظرم اینه که تو این مواقع باید کانون هوادران داماش قوی باشه و با بیانه ای ضمن محکوم کردن این حرکت هوادار آن را طرفدار واقعی داماش نداند و از حضور تماشگران و جو مناسب ورزشگاه هم تشکر کنه. چون فعلا" جو به نفع ما هست با تعریفهای که شده.
البته اگه کانونی وجود داشته باشه وخاب نباشه[/color:9f194499bb][/size:9f194499bb]

اعضاء کانون هواداران حالا خوابن
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط mahyar7192 » پنج شنبه آگوست 15, 2013 7:12 pm

[quote:5271042679="hamidjavan"][quote:5271042679="Milad_777"][quote:5271042679="soheil_shahre_baran"][quote:5271042679="Milad_777"][quote:5271042679="soheil_shahre_baran"]من نمیخوام راجع به بازی و مسائل فنی الان صحبت کنم چون اعصاب معصاب ندارم. فقط این رو میگم اونایی که شیشه اتوبوس رو شکستید ننگ بر شما باد.
این همه زحمت کشیدیم جو ورزشگاه رو به نسبت کنترل کردیم. اون لات بی همه چیزی که شیشه های اتوبوس رو اورد پایین عمرا طرفداره داماش نبوده بلکه یه پرسپولیسی غریبه پرست بوده که نه تیمش نه شهرش نه هیچ چیزی واسش مهم نبوده. یه بی غیرت بی عقل وحشی بوده. ننگ بر تو.[/quote:5271042679]

کسر امتیاز برای جلو گیری از بد رفتاری های جمعی انجام میگرفت! وقتی فحاشی میشه عده کثیری از هوادارا بد رفتاری میکنند که باشگاه میتونه جلوشو بگیره! شکستن شیشه اتوبوس بد رفتاری جمعی نیستش! همونجور که از ملوان به خاطر شکستن شیشه اتوبوس امتیاز کسر نکردن ! به خاطر فحاشی امتیاز کسر کردن![/quote:5271042679]

اصلا من کاری به کسر امتیاز ندارم برو ببین همین الان ورزش3 چی سری تیتر کرده:
هواداران داماش گيلان که از باخت دو بر يک تيم‌شان مقابل استقلال عصباني بودند
بعد از خروج اتوبوس استقلال از ورزشگاه عضدي رشت شيشه اتوبوس اين تيم را شکستند.
اینجارو گوش کن:
اين اولين بار نيست که چنين اتفاقاتي در رشت رخ مي دهد.
واقعا تحمل درد باخت واسم راحت تر بود تا خوندن این مطالب. نمیدونم باید چی بگم اصلا حال خوشی ندارم.[/quote:5271042679]

منم عصبی شدم از این موضوع! کی تو رشت تا به حال شیشه شکسته ؟ کی این اتفاق تو رشت افتاده ؟
ورزش 3 که از خودش خبرنگاری نداره ! مطالب فارس یا گل رو منتشر میکنه ! گاهی هم کلیپ های نود رو میزاره تو ویدئوش!

خبرنگار گل که ردانی بود! اما این خبرنگارای فارس تو همین چند هفته ثابت کرده که با رشت مشکل دارن! (دقت کنید تو مطالبشون همین سه هفته که میزبان بودیم) الان هم بهونه پیدا کردن تا از کاه کوه بسازن ![/quote:5271042679]

من نظرم اینه که تو این مواقع باید کانون هوادران داماش قوی باشه و با بیانه ای ضمن محکوم کردن این حرکت هوادار آن را طرفدار واقعی داماش نداند و از حضور تماشگران و جو مناسب ورزشگاه هم تشکر کنه. چون فعلا" جو به نفع ما هست با تعریفهای که شده.
البته اگه کانونی وجود داشته باشه وخاب نباشه[/quote:5271042679]
به سراوانی حرف میزنی میگه پول نداریم من چیکار کنم؟کلا کانونو وابدین بره همچین چیزی وجود نداره در تشکیلات باشگاه
نماد کاربر
mahyar7192
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه آگوست 15, 2013 7:13 pm

متاسفانه چیزی رو که در لحضات پایانی بازی لمس کردم روشن شدن فیتیله اعتراضات به صورت زیر پوستی هست قطعا اگه همین نتایج ادامه پیدا کنه اون وقت دیگه نمیشه سکوها رو جمع کرد.
امروز پدرمون در اومد تا سکوی خودمون ( H ) رو کنترل کردیم ولی وقتی هوادار شروع کنه به اعتراض کسی از زیرش دستش سالم در نمیره!!!! (هشدار به مدیر عامل و مسئولین و بازیکنان و کادر فنی داماش)
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyar7192 » پنج شنبه آگوست 15, 2013 7:15 pm

[b:3c26bd77b7]شب همگی خوش،سرم ترکید از بس حرص خوردم...
فقط یه جمله به آقای مرغوب میگم
برادر از ما بکش بیرون،یه روز باید جواب این خون دل مارو بدیا[/b:3c26bd77b7]
ملوان آسیایی...زیرخوس رشتیایی
نماد کاربر
mahyar7192
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » پنج شنبه آگوست 15, 2013 7:20 pm

افتضاح وپراشتباه
من اگرجای ناظمی بود این بازیکنارو بعدبازی یک ساعت دور زمین دو میدادم تا اینا باشن بفهمن توبازی دارن چیکار میکنن.
ای کاش جای حاجی زاده سهرابی بازی میکرد
اخه وقتی دوتا مهاجم میذاری یکیش سرعتی باشه دیگه این حسن زاده امروزمحو بود بایدکنارامین یاافشین یاسیف اللهی رومیذاشت
من فقط دلم برای این تماشاگرا میسوزه که توگرما میان ساعت ها تیمشون رو حمایت میکنن اخرشم بخاطر چند اشتباه مرگبار میبازیم
هی میگن پول به تیم برسه همه چی درست میشه اخه وقتی بازیکن جلو دروازه توپ رومیکوبونه به دروازه بان دیگه پول چیه
افشین خان تمرینات تیم واقعا افتضاح مزخرفه الحمدلله تعویض هم بلدنیستی بکنی بایداجازه رو اقا بده تا تعویض کنی!
کلی انتقاد دارم نسبت به تیم وکادرفنی
به بازیکن اعتراض کنم میگم اقا بدون پول داره بازی میکنه
به مربی اعتراض کنم میبینم مهره نداره دلم میسوزه حرفی بزنم...
فقط میتونم امیدوارباشم همین /15/
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » پنج شنبه آگوست 15, 2013 7:21 pm

[quote:5055cf01e7="soroosh8"]این مسائل وقتی تموم میشه که وضعیت باشگاه کامل مشخص بشه!پول از کجا میاد مالک اصلی کی هستش هیئت مدیره کی هستش,... هیچی معلوم نیست,هیچی!!!!!![/quote:5055cf01e7]

اگه مسایل مالی هم حل بشه یه عده مرض وجود داره که می خوان داماش نباشه و دارن به خواسشون میرسن
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط amirdamashcity » پنج شنبه آگوست 15, 2013 7:27 pm

دیگه نمیخوام در مورد کادرفنی و ... صحبت کنم ولی تو کامنت بعد بازی با فولاد در جواب آقا نیما گفتم موضوع از چه قراره ولی خیلی از دوستان داشتن مربی بومی رو افتخار دونستن همونجور که تو این چندتا بازی به خاطر ازدست دادن 12 امتیاز به ما به علت داشتن مربی بومی مدال دادن اما امیدوارم الان به حرفم رسیده باشن اگر هم نرسیدن تو چند تا بازی آینده میرسن البته بگم من دوست دارم داماش بهترین نتایج رو بگیره ولی با این وضع نمیشه چون حتی بردش هم با این نوع بازی کردن دلچسب نیست :?:
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 2 مهمان