[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانvsاستقلال تهران| نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

داماش گیلانvsاستقلال تهران| نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط mahyar7192 » پنج شنبه آگوست 15, 2013 6:16 pm

[quote:ae9504ba1e="mahyarmaya"]دوستان داور چیز تازه ای نیست و عجیبی نیست .
چیزی که خیلی عجیبه ترکیب مسخره و غیرقابل درک آقای ناظمی هستش.البته شک دارم که ناظمی اینجوری بخواد "ادامه بده که زیر فشار مرغوب و ... ترکیب بذاره
بنظرم اسمش رو خراب نکنه زیر این فشار.کسی که حاجی پور بذاره سهرابی نذاره ....[/quote:ae9504ba1e]
ناظمی آدم دوست داشتنیه اما صرف اینکه آدم سرمربی بشه و زیر هرچیزی بره اصلا شایسته همچین آدمی نیست!
من نظرم اینه ناظمی استعفا بده مرغوب و عابدینی تیمو ارنج کنن لااقل اسم افشین خراب نمیشه :roll:
نماد کاربر
mahyar7192
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط shahin_darknight » پنج شنبه آگوست 15, 2013 6:17 pm

کلا الان حال خوبی ندارم نمی خوام زیاد بحث کنم ولی فقط اینو بگم واقعا برای افشین خان متاسفم ... امروز واقعا فهمیدم بعضی ها نیمکت نشین بشن روزگار واسه مربی نمی ذارن ...تاسفم واسه این که افشین خان از این داستان می ترسه و چشمشو رو بازی مسخره ی بعضی ها میبنده .... یه نفر بیاد توضیح بده این حاجتی چه کار مثبتی تو این بازی انجام داد خـــــــــــــــداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ما رو از دست این مرغوب نجات بده که جلوی بازی جونارو میگیره /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/
وطن بی تو هرگز وجودم مباد // بلند آنکه نام تو ایران نهاد
نماد کاربر
shahin_darknight
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 12, 2012 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » پنج شنبه آگوست 15, 2013 6:18 pm

[quote:c63a36007c="civilboy"][quote:c63a36007c="mojtaba24"][quote:c63a36007c="mojtaba24"]داماش‌ها شيشه اتوبوس‌ استقلال را شکستند

هواداران تيم فوتبال داماش گيلان شيشه اتوبوس استقلال را شکستند.
[داماش‌ها شيشه اتوبوس‌ استقلال را شکستند]

هواداران داماش گيلان که از باخت دو بر يک تيم‌شان مقابل استقلال عصباني بودند بعد از خروج اتوبوس استقلال از ورزشگاه عضدي رشت شيشه اتوبوس اين تيم را شکستند.

اين اولين بار نيست که چنين اتفاقاتي در رشت رخ مي دهد. البته در بين هواداران داماش و ملوان بروز چنين اتفاقاتي به يک امر طبيعي تبديل شده و کسر امتياز هم ظاهرا افاقه نمي کند.[/quote:c63a36007c]

ترو خدا یکی این خبرو تکذیب کنه

اگه راست باشه دهنمون سرویسه[/quote:c63a36007c]

خبر درسته
نمیدونم چجوری بعضیا اسمشونو میزارن هوادرا دیگه گندشو در اوردن
بعد از بازی خودم با یکی که میخواست بطری پرت کنه درگیر شدم[/quote:c63a36007c]

همش منتظر بودم بشنوم که تو ورزشگاه فحاشی شده ولی خدا رو شکر نشد و قلعه نوعی هم تشکر کرد

ولی اصلا انتظار چنین حرکتی رو نداشتم فکر کنم کار انزلی چی ها باشه آخه چرا شیشه اتوبوس رو می شکونید حالا هم امتیاز کسر میکنن هم محروم از تماشاگر
خدا به خیر کنه
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط civilboy » پنج شنبه آگوست 15, 2013 6:20 pm

[quote:cd428ae321="mojtaba24"][quote:cd428ae321="civilboy"][quote:cd428ae321="mojtaba24"][quote:cd428ae321="mojtaba24"]داماش‌ها شيشه اتوبوس‌ استقلال را شکستند

هواداران تيم فوتبال داماش گيلان شيشه اتوبوس استقلال را شکستند.
[داماش‌ها شيشه اتوبوس‌ استقلال را شکستند]

هواداران داماش گيلان که از باخت دو بر يک تيم‌شان مقابل استقلال عصباني بودند بعد از خروج اتوبوس استقلال از ورزشگاه عضدي رشت شيشه اتوبوس اين تيم را شکستند.

اين اولين بار نيست که چنين اتفاقاتي در رشت رخ مي دهد. البته در بين هواداران داماش و ملوان بروز چنين اتفاقاتي به يک امر طبيعي تبديل شده و کسر امتياز هم ظاهرا افاقه نمي کند.[/quote:cd428ae321]

ترو خدا یکی این خبرو تکذیب کنه

اگه راست باشه دهنمون سرویسه[/quote:cd428ae321]

خبر درسته
نمیدونم چجوری بعضیا اسمشونو میزارن هوادرا دیگه گندشو در اوردن
بعد از بازی خودم با یکی که میخواست بطری پرت کنه درگیر شدم[/quote:cd428ae321]

همش منتظر بودم بشنوم که تو ورزشگاه فحاشی شده ولی خدا رو شکر نشد و قلعه نوعی هم تشکر کرد

ولی اصلا انتظار چنین حرکتی رو نداشتم فکر کنم کار انزلی چی ها باشه آخه چرا شیشه اتوبوس رو می شکونید حالا هم امتیاز کسر میکنن هم محروم از تماشاگر
خدا به خیر کنه[/quote:cd428ae321]

این دیگه از اون حرفا بودا... !
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » پنج شنبه آگوست 15, 2013 6:20 pm

من نمیخوام راجع به بازی و مسائل فنی الان صحبت کنم چون اعصاب معصاب ندارم. فقط این رو میگم اونایی که شیشه اتوبوس رو شکستید ننگ بر شما باد.
این همه زحمت کشیدیم جو ورزشگاه رو به نسبت کنترل کردیم. اون لات بی همه چیزی که شیشه های اتوبوس رو اورد پایین عمرا طرفداره داماش نبوده بلکه یه پرسپولیسی غریبه پرست بوده که نه تیمش نه شهرش نه هیچ چیزی واسش مهم نبوده. یه بی غیرت بی عقل وحشی بوده. ننگ بر تو.
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » پنج شنبه آگوست 15, 2013 6:22 pm

[quote:e7386c24e7="shahin_darknight"]کلا الان حال خوبی ندارم نمی خوام زیاد بحث کنم ولی فقط اینو بگم واقعا برای افشین خان متاسفم ... امروز واقعا فهمیدم بعضی ها نیمکت نشین بشن روزگار واسه مربی نمی ذارن ...تاسفم واسه این که افشین خان از این داستان می ترسه و چشمشو رو بازی مسخره ی بعضی ها میبنده .... یه نفر بیاد توضیح بده این حاجتی چه کار مثبتی تو این بازی انجام داد خـــــــــــــــداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ما رو از دست این مرغوب نجات بده که جلوی بازی جونارو میگیره /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/[/quote:e7386c24e7]

دوست عزیز فوتبال رو بی خیال کسر امتیاز و بازی بدون تماشاگر رو بچسب آخه این همه افشین خان گفت آتو دست استقلالیا ندین بعد باخت می زنن شیشه اوتوبوس رو میشکوننن اونم اتوبوس استقلال که اگه آینه بغلش بشکنه میگن اتوبوس رو له کردن چه برسه به شیشه هاش

حالا تمام خبرگزاری ها با حالت حق به جانب رشت رو میکوبند

تو این زمینه واقعا متاسفم برای بعضی از تماشاگرا که اسمشون رو هوادار میزارن
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط Milad_777 » پنج شنبه آگوست 15, 2013 6:24 pm

[quote:0e992fc086="soheil_shahre_baran"]من نمیخوام راجع به بازی و مسائل فنی الان صحبت کنم چون اعصاب معصاب ندارم. فقط این رو میگم اونایی که شیشه اتوبوس رو شکستید ننگ بر شما باد.
این همه زحمت کشیدیم جو ورزشگاه رو به نسبت کنترل کردیم. اون لات بی همه چیزی که شیشه های اتوبوس رو اورد پایین عمرا طرفداره داماش نبوده بلکه یه پرسپولیسی غریبه پرست بوده که نه تیمش نه شهرش نه هیچ چیزی واسش مهم نبوده. یه بی غیرت بی عقل وحشی بوده. ننگ بر تو.[/quote:0e992fc086]

کسر امتیاز برای جلو گیری از بد رفتاری های جمعی انجام میگرفت! وقتی فحاشی میشه عده کثیری از هوادارا بد رفتاری میکنند که باشگاه میتونه جلوشو بگیره! شکستن شیشه اتوبوس بد رفتاری جمعی نیستش! همونجور که از ملوان به خاطر شکستن شیشه اتوبوس امتیاز کسر نکردن ! به خاطر فحاشی امتیاز کسر کردن!
نماد کاربر
Milad_777
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 19, 2013 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » پنج شنبه آگوست 15, 2013 6:27 pm

نمیخواستم اینو بگم ولی با این وضع کاندیدای اول سقوط هستیم.
این تیم احتیاج به یه شک یا روحیه داره.
از هفته های آینده و بازی های پیش رو خیلی میترسم.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط civilboy » پنج شنبه آگوست 15, 2013 6:28 pm

کسر امتیازو بعید میدونم ولی جریمه نقدی و یا محرومیت از حضور تماشاچیان زیاده یه مشت... که اسمشونو گذاشتن هوادار میان تو استادیوم زحمت همه رو بر باد میدن. در ضمن اینا نه پس پسی بودن و نه انزلیچی
شرمنده دوستان خیلی عصبیم، چون با اینکار هم جو ستنگین این چند روز از رو دوش انزلی چی برداشته میشه و هم داماش ضربه میخوره و بدتر اینکه کل ایران فکره دیگه ای در مورد رشت میکنن
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » پنج شنبه آگوست 15, 2013 6:28 pm

واسه داماش 2تا پنالتی نگرفتن به غیر از خطا رو کبه که صد در صد پنالتی بود این یکی از چشمها دور موند که خطا رو حسن زاده بود ادامه این صحنه حسن زاده میفته و میتونین تو ورزش 3 ویدئو بازی رو دانلود کنید و ادامش رو ببینین(به پای مدافع دقت کنین) پور بخش هم میگه قشنگ پاشو زد.

در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط amirdamashcity در پنج شنبه آگوست 15, 2013 6:31 pm .
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » پنج شنبه آگوست 15, 2013 6:29 pm

[quote:93243b5fdb="Milad_777"][quote:93243b5fdb="soheil_shahre_baran"]من نمیخوام راجع به بازی و مسائل فنی الان صحبت کنم چون اعصاب معصاب ندارم. فقط این رو میگم اونایی که شیشه اتوبوس رو شکستید ننگ بر شما باد.
این همه زحمت کشیدیم جو ورزشگاه رو به نسبت کنترل کردیم. اون لات بی همه چیزی که شیشه های اتوبوس رو اورد پایین عمرا طرفداره داماش نبوده بلکه یه پرسپولیسی غریبه پرست بوده که نه تیمش نه شهرش نه هیچ چیزی واسش مهم نبوده. یه بی غیرت بی عقل وحشی بوده. ننگ بر تو.[/quote:93243b5fdb]

کسر امتیاز برای جلو گیری از بد رفتاری های جمعی انجام میگرفت! وقتی فحاشی میشه عده کثیری از هوادارا بد رفتاری میکنند که باشگاه میتونه جلوشو بگیره! شکستن شیشه اتوبوس بد رفتاری جمعی نیستش! همونجور که از ملوان به خاطر شکستن شیشه اتوبوس امتیاز کسر نکردن ! به خاطر فحاشی امتیاز کسر کردن![/quote:93243b5fdb]

میلاد جان اگه امتیازم کم نکنن پرچم رشت رو پایین آوردن آره به نظر منم هوادار نبوده یعنی نیروی انتظامی نتونسته اون نفر رو بگیره خدایی باید چنین نفراتی شناسایی بشن و از ورود به ورزشگاه جلوگیری بشه نمی دونم چه کار باید کرد ولی خیلی افتضاحه خیلی عادل بی عدالت ول کن این ماجرا نیست از همین لحظه دارن عکس و مصاحبه تهیه میکنن برای 2 شنبه و فردا هم تیتر اول روزنامه ها هستیم خدا به خیر کنه
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط Milad_777 » پنج شنبه آگوست 15, 2013 6:29 pm

[quote:7c2c4d91c4="aryanrecord"]نمیخواستم اینو بگم ولی با این وضع کاندیدای اول سقوط هستیم.
این تیم احتیاج به یه شک یا روحیه داره.
از هفته های آینده و بازی های پیش رو خیلی میترسم.[/quote:7c2c4d91c4]

با 32 امتیاز موندنمون در لیگ قطعیه (کمی بیشتر از میانگین 1 امتیاز برای هر بازی)! نگران نباش! برای نیم فصل بازیکن میخریم چون وضعمون خوب میشه ! بازی های راحتمون هم هنوز مونده!
نماد کاربر
Milad_777
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط popo131 » پنج شنبه آگوست 15, 2013 6:34 pm

دوستان(افراد محدود) شما يه چيزو ميدونيد هزاران چيزي نميدونيد ...يكم صبر داشته باشيد .مشخص ميشه (در مورد افشين ناظمي )
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » پنج شنبه آگوست 15, 2013 6:35 pm

[quote:413e144681="Milad_777"][quote:413e144681="soheil_shahre_baran"]من نمیخوام راجع به بازی و مسائل فنی الان صحبت کنم چون اعصاب معصاب ندارم. فقط این رو میگم اونایی که شیشه اتوبوس رو شکستید ننگ بر شما باد.
این همه زحمت کشیدیم جو ورزشگاه رو به نسبت کنترل کردیم. اون لات بی همه چیزی که شیشه های اتوبوس رو اورد پایین عمرا طرفداره داماش نبوده بلکه یه پرسپولیسی غریبه پرست بوده که نه تیمش نه شهرش نه هیچ چیزی واسش مهم نبوده. یه بی غیرت بی عقل وحشی بوده. ننگ بر تو.[/quote:413e144681]

کسر امتیاز برای جلو گیری از بد رفتاری های جمعی انجام میگرفت! وقتی فحاشی میشه عده کثیری از هوادارا بد رفتاری میکنند که باشگاه میتونه جلوشو بگیره! شکستن شیشه اتوبوس بد رفتاری جمعی نیستش! همونجور که از ملوان به خاطر شکستن شیشه اتوبوس امتیاز کسر نکردن ! به خاطر فحاشی امتیاز کسر کردن![/quote:413e144681]

اصلا من کاری به کسر امتیاز ندارم برو ببین همین الان ورزش3 چی سری تیتر کرده:
هواداران داماش گيلان که از باخت دو بر يک تيم‌شان مقابل استقلال عصباني بودند
بعد از خروج اتوبوس استقلال از ورزشگاه عضدي رشت شيشه اتوبوس اين تيم را شکستند.
اینجارو گوش کن:
اين اولين بار نيست که چنين اتفاقاتي در رشت رخ مي دهد.
واقعا تحمل درد باخت واسم راحت تر بود تا خوندن این مطالب. نمیدونم باید چی بگم اصلا حال خوشی ندارم.
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط Milad_777 » پنج شنبه آگوست 15, 2013 6:37 pm

[quote:fdebf982f2="mojtaba24"][quote:fdebf982f2="Milad_777"][quote:fdebf982f2="soheil_shahre_baran"]من نمیخوام راجع به بازی و مسائل فنی الان صحبت کنم چون اعصاب معصاب ندارم. فقط این رو میگم اونایی که شیشه اتوبوس رو شکستید ننگ بر شما باد.
این همه زحمت کشیدیم جو ورزشگاه رو به نسبت کنترل کردیم. اون لات بی همه چیزی که شیشه های اتوبوس رو اورد پایین عمرا طرفداره داماش نبوده بلکه یه پرسپولیسی غریبه پرست بوده که نه تیمش نه شهرش نه هیچ چیزی واسش مهم نبوده. یه بی غیرت بی عقل وحشی بوده. ننگ بر تو.[/quote:fdebf982f2]

کسر امتیاز برای جلو گیری از بد رفتاری های جمعی انجام میگرفت! وقتی فحاشی میشه عده کثیری از هوادارا بد رفتاری میکنند که باشگاه میتونه جلوشو بگیره! شکستن شیشه اتوبوس بد رفتاری جمعی نیستش! همونجور که از ملوان به خاطر شکستن شیشه اتوبوس امتیاز کسر نکردن ! به خاطر فحاشی امتیاز کسر کردن![/quote:fdebf982f2]

میلاد جان اگه امتیازم کم نکنن پرچم رشت رو پایین آوردن آره به نظر منم هوادار نبوده یعنی نیروی انتظامی نتونسته اون نفر رو بگیره خدایی باید چنین نفراتی شناسایی بشن و از ورود به ورزشگاه جلوگیری بشه نمی دونم چه کار باید کرد ولی خیلی افتضاحه خیلی عادل بی عدالت ول کن این ماجرا نیست از همین لحظه دارن عکس و مصاحبه تهیه میکنن برای 2 شنبه و فردا هم تیتر اول روزنامه ها هستیم خدا به خیر کنه[/quote:fdebf982f2]

همه جای دنیا از این عقب مونده های ذهنی وجود داره! این که شکی نیست که کارشون اشتباه بوده و به اسم همه ما تموم میشه!
خبرنگار ها کلا نسبت به ما ذهنیت منفی دارن! اون از خبرنگار فارس که میگه تعداد هوادارا 7600 تا بوده یا اینکه میگه صدای بلند گورو زیاد کردن تا صدای تماشاچی ها شنیده نشه(تا به قرینه برسونه که تماشا چیا داشتن فحش میدادن)! از همون اول ورود دنبال بهونه میگشتن ! هیچی هم پیدا نمیکردن برای سوژه گیر میدادن به چمن ورزشگاه و سوسک مرده تو زوم کن برای تخریب رشت! جو خبرنگارا به صورت پیش فرض علیه ما هست!

من فقط میگم فلسفه کسر امتیاز اینجا مصداقی نداره! نگران کسر امتیاز نباشید!
نماد کاربر
Milad_777
کاربر فعال
کاربر فعال

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان