[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - .....>زنگ تفریح< ....

.....>زنگ تفریح< ....

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط mahmood1331 » يکشنبه آگوست 11, 2013 10:07 am

[size=24:ce7f551916][color=darkblue:ce7f551916]ملاقاتی ویژه انسان در قبر[/color:ce7f551916]:[/size:ce7f551916]

کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط sansi » يکشنبه آگوست 11, 2013 2:12 pm

به گزارش آلامتو به نقل از مجله مهر:«خدایا ما را بخاطر قمپوزهایی که تابه حال در کردیم و لُغُزهایی که خواندیم ببخش و بیامرز و در آمپاس قرارنده… الهی آمیییین».شاید اگر این پیامک بامزه، یک ماه زودتر میان مردم دست به دست می شد، کسی نمی توانست زیاد از مفهومش سردربیاورد. اما وقتی این اصظلاحات در ماه مبارک رمضان هرشب بارها و در موقعیت های مختلف، در سریال «دودکش» و از زبان شخصیت اصلی سریال شنیده می شود، خیلی زود ان را تبدیل به تکه کلام های محبوب میان مردم کرده است. اما این تکه کلام ها چه معنایی دارد و در چه مواردی گفته می شود؟
[size=24:bafd94a001]قُمپُز در کردن[/size:bafd94a001]:

این اصطلاح از زمان جنگ دولت عثمانی با ایران مورد استفاده قرار گرفت. قمپزنوعی توپ جنگی سَرپُر بود که دولتِ امپراطوری عثمانی در جنگهایش با ایران به کار می برد. قمپز اما برخلاف توپ های جنگی دیگر، هیچ اثر تخریبی نداشت و تنها در نقاط کوهستانی شلیک می شد تا با کمک پژواک صدا در کوهستان،صدای مهیبی تولید کند و موجب رعب و وحشت سربازان ایرانی شود. این توپ گلوله ای نداشت و فقط در آن مقدار زیادی باروت می ریختند و پارچه های کهنه و مستعمل را با سُنبه داخل آن می کردند و می کوبیدند تا کاملا سفت و محکم شود و سپس آن را شلیک می کردند. چندی بعد که ایرانیان به ماهیت دروغین و توخالی این توپ ها پی بردند، اصطلاح «قمپز در کردن» را برای ادعایی که سروصدای زیادی دارد اما بی اثر و دروغین است به کار می بردند.
[size=12:bafd94a001]لُغُز خواندن[/size:bafd94a001] :

در لغت نامه دهخدا، معنای لغز که از نظر دستوری «مصدر مرکب» تعریف شده، این طور بیان شده است:«بر کسی عیب گرفتن, به کنایه از کسی بد گفتن, کرکری خواندن.» اصطلاح لغز خواندن وقتی استفاده می شود که کسی از روی دشمنی یا حسادت و مدعی بودن، حرفی بزند یا از کسی بدگویی کند. هرچند گفته می شود لغز، نام دیگر علم «منطق» هم بوده است و فیلسوفان باستان علم منطق را به نام لغز می خواندند. شاید به همین دلیل باشد که لغز را کلام پیچیده و غیرقابل درک هم معنا کرده اند.
ان قُلت آوردن:

ریشه این واژه عربی از یک جمله آمده است. در واقع معنای واژه به واژه این عبارت، «اگر تو بگویی» است. این تکه کلام وقتی به کار می رود که مخاطب سعی در ایرادگرفتن و اشکال تراشی بیهوده از حرف های گوینده و یا کار و عمل او را داشته باشد. آن موقع است که گوینده تذکر می دهد:«ان قلت نیار»!
[size=24:bafd94a001]آمپاس[/size:bafd94a001]:

شاید مورد استفاده ترین اصطلاح میان تکه کلام های سریال دودکش، همین اصطلاح باشد. آمپاس از واژه آلمانی Engpass پرفته شده و وارد زبان فارسی شده است. این واژه آلمانی در لغتنامه دهخدا به معنای تنگنا ، فشار و کار انجام شده آمده است.
آچمز :

شطرنج بازها این اصطلاح را خیلی خوب می شناسند. این اصطلاح که ریشه ترکی دارد، در شطرنج وقتی استفاده می شود که یکی از مهره های شطرنج در موقعیتی قرار می گیرد که اگر حرکت داده شود، مهره شاه در موقعیت کیش قرار می گیرد و بنابراین چاره ای ندارد جز این که یا از جایش حرکت نکند و یا این که مهره شاه به خانه های دیگر منتقل شود تا از خطر کیش دور شود. معمولا مهره هایی که در موقعیت آچمز قرار می گیرند، با همین ترفند توسط حریف از جریان بازی خارج می شوند. بنابراین اصطلاح آچمز شدن وقتی استفاده می شود که فردی در موقعیت انجام شده قرار بگیرد و چاره ای نداشته باشد جز این که کاری را به اجبار انجام دهد. معنای لغوی آچمز در زبان ترکی هم «بازنشدنی» است.
ضرس قاطع:

این اصطلاح از دو واژه تشکیل شده. ضرس به معنای دندان تیز و برنده است. اما این اصطلاح دوکلمه ای وقتی به کار می رود که بخواهند از چیزی، حرفی یا کاری با قاطعیت دفاع کنند. آن موقع است که می گویند:«به ضرس قاطع می گم …»
نماد کاربر
sansi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 22, 2012 12:00 am

پستتوسط Mordab » يکشنبه آگوست 11, 2013 9:30 pm

[img:8bc1383520]http://upload7.ir/images/65660469894417936122.jpg[/img:8bc1383520]
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه آگوست 11, 2013 9:50 pm

[quote:7c3ec506bd="mahmood1331"][size=24:7c3ec506bd][color=darkblue:7c3ec506bd]ملاقاتی ویژه انسان در قبر[/color:7c3ec506bd]:[/size:7c3ec506bd]

[/quote:7c3ec506bd]
[color=brown:7c3ec506bd][size=24:7c3ec506bd]یا علی[/size:7c3ec506bd][/color:7c3ec506bd] :o :o
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » دوشنبه آگوست 12, 2013 7:17 am

[size=24:d14bf3d42e][color=green:d14bf3d42e]مرده های باغ رضوان رشت به سمت غیر قبله دفن شدند[/color:d14bf3d42e][/size:d14bf3d42e]

عابد در گفتگو با خبرنگار خزرآنلاین، رطوبت خاک را مشکل اصلی برای حفر قبرهای چندطبقه دانست و عنوان کرد: تنها در صورت ارائه مجوز از دفتر نماینده محترم ولی فقیه، می توان قبرهایی که بیش از ۳۰ سال از تاریخ دفن آنها می گذرد را نبش قبر کرده و اموات جدید را دفن نمود.
وی با بیان اینکه قبرستان باغ رضوان در حال حاضر ظرفیت کافی برای تدفین اموات را دارد، در اظهاراتی جالب گفت: تعدادی از اموات باغ رضوان در سال ۷۱ در قبرهایی که متاسفانه در جهت قبله نبود، دفن شدند و این روال اشتباه تا سال ۷۴ ادامه داشت.

وی درباره اینکه آیا تصمیمی برای اصلاح وضعیت موجود گرفته شده یا خیر؟ گفت: در حال حاضر مشغول رایزنی با شهرداری رشت هستیم تا بتوانیم حداقل سنگ قبرها را رو به قبله قرار دهیم!!
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط SajjaD_46 » دوشنبه آگوست 12, 2013 5:49 pm

[align=center:b1c3c2f29c][img:b1c3c2f29c]http://nvei.net76.net/up/8a427afafda8.jpg[/img:b1c3c2f29c][/align:b1c3c2f29c]
:idea:
اخبار روز IT ، آموزش و ترفند در : http://shorumsoft.blogfa.com

آبای همیشه زیر مایی
سرور هرچی مرده . . آبرار گیله مرده
فقط دامــــاش + + سپیــــدرود
نماد کاربر
SajjaD_46
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه فبريه 27, 2012 12:00 am

پستتوسط hesam150 » دوشنبه آگوست 12, 2013 6:32 pm

[img:e56bd153f9]http://www.8pic.ir/images/24761282204156884035.jpg[/img:e56bd153f9]
امشب صدای تیشه از بیستون نیامد / شاید به خواب شیرین، فرهاد رفته باشد
نماد کاربر
hesam150
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » سه شنبه آگوست 13, 2013 4:07 pm

[b:dec38e8e7b][color=blue:dec38e8e7b]شکار لحظه ها ؛ عکس زیر درواقع ، لحظه ای قبل از وقوع آتشفشان را به نمایش می گذارد[/color:dec38e8e7b] [/b:dec38e8e7b]

نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » سه شنبه آگوست 13, 2013 7:03 pm

[color=indigo:43aff5c44f][size=18:43aff5c44f][b:43aff5c44f]من و تو دو تا پرنده .. تو قفس زندونی بودیم
جای پر زدن نداشتیم .. ولی آسمونی بودیم

ابر و بارون‌و می‌دیدیم .. اما دنیامون قفس بود
چشم به دوردستا نداشتیم .. همینم واسه ما بس بود

اما یک روز اونایی که .. ما رو با هم دوست نداشتن
تو رو پر دادن و جاتم .. یه دونه آینه گذاشتن

من خوش‌باور ساده .. فکر می‎کردم رو‌به‌رومی
گاهی اشتباه می‌کردم .. من کدومم تو کدومی

با تو زندگی می‌کردم .. قفس تنگ و سیاه‌و
عشق تو از خاطرم برد .. عشق پر زدن تا ماه‌و

اما یک روز باد وحشی .. رویاهام‌و با خودش برد
قفس افتاد و شکست و .. آینه افتاد و ترک خورد

تازه فهمیدم دروغ بود .. دنیایی که ساخته بودم
دردم از اینه که عمری .. خودم‌و نشناخته بودم

تو تو آسمونا بودی .. با پرنده‌های آزاد
من تن‌خسته رو حتا .. یه دفعه یادت نیفتاد

حالا این قفس شکسته .. راه آسمون شده باز
اما تو قفس نشستم .. دیگه یادم رفته پرواز
[/b:43aff5c44f][/size:43aff5c44f][/color:43aff5c44f]
[img:43aff5c44f]http://upload7.ir/images/06922490054869565517.jpg[/img:43aff5c44f]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه آگوست 13, 2013 10:34 pm

دیوید بکام و نیمار از دیروز تا امروز.
عکسی قدیمی و جدید از نیمار و بکام در کنار همدیگر . نیمار عاشق دیوید بکام بوده است.
.

[img:6c281eaf10]http://www.8pic.ir/images/16224129374405452148.jpg[/img:6c281eaf10]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » چهارشنبه آگوست 14, 2013 4:23 am

[color=green:12e87db598][size=24:12e87db598]اینجا سینه دختران را اتو می‌کنند[/size:12e87db598][/color:12e87db598]

یکی از اصول نجابت برای زن و مبنای حفظ "نجابت” وی، پوشاندن برجستگی ‏اندام های زنانه است. در کشور ما برمبنای همین تفکر سنتی، اندام زنانه توسط چادر و ‏مانتو پوشیده می شود تا مردان تحریک نشوند، ولی در کشور کامرون (یکی از کشورهای افریقایی) ، رسم ‏سنت بر این است که برجستگی سینه دختران نابود گردد!‏…

به این منظور، دختران در سنین بلوغ تحت عمل خشونت آمیز «اتو کردن سینه» Breast Ironing توسط ‏مادرانشان قرار می گیرند تا توجه جنسی پسران و مردان را جلب نکنند. از آنجاییکه رشد ‏پستانها نشانه بلوغ جنسی است، صاف کردن پستانها به این منظور صورت می گیرد که ‏دختر کم سن و سال تر جلوه کند و جذابیت جنسی او کاهش یابد.‏

سنت اتوکردن سینه در کامرون رایج است بطوریکه ٢۶ درصد ‏دختران کامرونی در سنین بلوغ، یعنی حدود ۴ میلیون دختر، تحت خشونت «اتوکردن ‏*» قرار می گیرند.

این کار عموما توسط مادر دختر انجام می گیرد. وسایلی که برای ‏اتوی سینه استفاده می شود، از جمله کفگیر، موز، گوشت کوب چوبی، و پوسته نارگیل ‏است که ابتدا روی آتش داغ می شود و سپس برای ضربه و مالش * مورد استفاده ‏قرار می گیرد. گرچه هنوز تحقیقات علمی درباره عوارض مشخص این عمل در دراز مدت ‏انجام نگرفته است، اما این روش که بسیار دردناک است به بافت * آسیب ‏می رساند.‏اخیرا یک سازمان غیردولتی ،‏ پیکاری را برعلیه ‏سنت اتوکردن * دختران آغاز نموده و به کمک سازمان آلمانی ‏GTZ‏ که به توسعه ‏پایدار کشورهای درحال رشد کمک می کند، این پیکار کم کم به یک کارزار بین المللی علیه ‏اتوکردن * دختران در افریقا تبدیل شده است.

مهمترین هدف این کارزار، رشد آگاهی ‏زنان و دختران و ترک این سنت خشونت زا و زن ستیز است.‏با آن که دولت کامرون این کار را جرم اعلام نموده و آن را قابل مجازات تا حداکثر سه سال ‏زندان می داند، اما منع قانونی باعث از بین رفتن این سنت نشده است. مادران از این ‏سنت دفاع کرده و آن را برای تامین آینده بهتر برای دخترانشان ضروری می دانند.

گاه ‏حتی برخی از دختران خود به تحمل این شکنجه رضایت می دهند تا از ازدواج زودرس و ‏تجاوز در امان مانده و به تحصیل در مدرسه ادامه دهند.‏

تجربه نشان می دهد که اتوکردن سینه نه تنها مانع از رشد غریزه جنسی در دختران ‏نمی شود، بلکه حتی آنان را از بارداری زودرس و ابتلا به بیماری ایدز در امان نگاه ‏نمی دارد. نمونه دخترانی که مورد این خشونت قرار گرفته و * هایشان باصطلاح اتو و ‏صاف شده وجود دارند که پیش از ازدواج رابطه جنسی برقرار کرده و حامله شده اند. چنین ‏نمونه هایی به مادران نشان می دهند که از اعمال خشونت و اقدام به مثله کردن بدن ‏دخترانشان برای دورنگه داشتن آنان از رابطه جنسی بپرهیزند.‏

به نظر می رسد که دلیل اصلی اعمال این خشونت شاید "نجابت” بیش از حد مادران ‏باشد که مانع از گفتگوی صریح و بی پرده آنان با دخترانشان درباره رابطه جنسی ‏می شود. مادران از اینکه دخترانشان مورد تجاوز قرار گیرند، باردار شوند و یا مبتلا به ‏بیماری ایدز شوند بشدت وحشت دارند. اما در عین حال همین مادران آمادگی گفتگو و ‏صحبت درباره رابطه جنسی،-شیوه های کنترل رابطه و روش های پیشگیری از بارداری و ‏ایدز را ندارند گرچه آمادگی اعمال خشونت شکنجه وار بر روی دختران نوجوان خود را دارند.‏

از این رو، یکی از راههای موثر کارزار مبارزه با اتوکردن سینه، دریدن پرده های شرم و ‏حیایی است که مانع گفتگو درباره رابطه جنسی، روش های پیشگیری و بهداشت ‏جنسی می گردد و اینکار از طریق آموزش گفتگو درباره رابطه جنسی به مادران صورت ‏می گیرد تا بتوانند به صراحت با دختران خویش درباره اینکه چگونه بر بدن خود کنترل ‏داشته باشند، گفتگو کنند. اما با توجه به فرهنگ سنتی این جامعه، خود مادران نیز ابتدا ‏باید بیاموزند که جذابیت جنسی زن جرم نیست و برجستگی اندام های زنانه هیچ زنی را ‏مسئول تعرض جنسی مرد نمی سازد.
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط mahmood1331 » چهارشنبه آگوست 14, 2013 4:26 am

[color=blue:b80880980f][size=24:b80880980f]برنده آکادمی گوگوش در برنامه ۹۰[/size:b80880980f][/color:b80880980f]

به گزارش تعامل، در برنامه 90 اين هفته در حین پخش آیتم مربوط به حاشیه بازی پرسپولیس و سایپا، که به برنامه های سرگرمی قبل بازی که برگزار شده بود اشاره داشت علاوه بر نشان دادن رقص محلی قومیت های مختلف همراه با موسیقی گروه رستاک، لحظات کوتاهی از اجرای صالح برنده بخش صداهای غایب آکادمی گوگوش 2013 در ورزشگاه سایپای کرج نیز به نمایش در آمد.

صالح در برنامه آکادمی گوگوش از سوی بینندگان این برنامه به عنوان بهترین صدای غایب شناخته شد. وی یکی از هنرمندان با ذوق و قریحه روشندل قائمشهری است

mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط mahyar7192 » چهارشنبه آگوست 14, 2013 5:46 am

[quote:4695840686="mahmood1331"][size=24:4695840686][color=darkblue:4695840686]ملاقاتی ویژه انسان در قبر[/color:4695840686]:[/size:4695840686]

[/quote:4695840686]
خدارو شکر رشت ازین لانتیا نداره وگرنه عمرا میمردم بره :lol:
نماد کاربر
mahyar7192
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » چهارشنبه آگوست 14, 2013 6:13 am

[size=24:0bb183b1b8][color=green:0bb183b1b8]عكسي بجا مانده چند لحظه قبل از مرگ[/color:0bb183b1b8][/size:0bb183b1b8]

"رشیده کاراتاش" بانوی 22 ساله ترکیه ای ساکن منطقه " موقلا" شب گذشته به همراه همسرش برای تفریح به منطقه کوهستانی " مازا" رفته بود و این عکس را درست چند لحظه قبل از اینکه در اثر عدم تعادل از کنار و لبه بلندی به پایین کوه پرت شود، همسرش از او گرفته است.

کاراتاش پس از سقوط از ارتفاع به بیمارستان منتقل شد اما در اثر شدت ضربات و جراحات ناشی از سقوط از بلندی جان سپرد.
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط mahmood1331 » چهارشنبه آگوست 14, 2013 8:03 am

[color=red:2147252e06][size=24:2147252e06]محمدرضا گلزار :[/size:2147252e06][/color:2147252e06]

mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان