[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - فولاد خوزستان - داماش گیلان | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

فولاد خوزستان - داماش گیلان | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط Farzad-7091 » شنبه آگوست 10, 2013 7:35 pm

سر گل اول و سوم فراهانی مقصر بود آخه اون گل بود خورد کاش رودباریان حفظ می شد
Farzad-7091
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » شنبه آگوست 10, 2013 7:39 pm

[quote:70134949ff="Inja-Rasht"]من فقط به شدت از ناظمی دلخورم:
جناب آقای ناظمی عزیز مربی بومی و جوان، چه اصراری داری برای استفاده از دروازه بانی که به هیچ توپی نه نمیگه و واقعا هیچ توپی رو یک ضرب جمع نمیکنه؟؟!!! 3 فصل متوالی داریم با اشتباهات بچه گانه و در حد محلات این آقا میسازیم. واقعا اگر این همه سرمایه گذاری روی فروزان یا لایقی فر میکردیم الان دروازه پاشنه آشیل تیم بود؟؟؟!!!!
چه اصراری برای استفاده از بازیکنی در کناره ها داری که نه قدرت حمل توپ داره، نه سانتر کردن و نه سرعت چشم گیری. فقط به صرف اینکه تو فصل گذشته یک گل به استقلال زد؟؟؟؟!!!!!! این شوت مسخره و خودخواهانه ای که این آقا زد میتونست با یک پاس حداقل به یک موقعیت گل ختم بشه. این رو تو دروازه هم بذاری از دروازه خودمون به قصد چهارچوب شوت میزنه.
آقا لطفا یکی من رو قانع کنه شاید من چرت و پرت میگم!
افشین چاوشی رو بخاطر یک بازی بد نابود میکنیم اونوقت تیم رو نابود میکنیم بخاطر یک بورکینافاسویی که دیگه رغبتی ندارم اسمشو بیارم بخاطر یک گل تصادفی.
به لایقی فر فرصتی برای خودنمایی نمیدیم چون میترسیم سوتی بده. آقا مگه بالاتر از سیاهی هم رنگی هست؟ از فراهانی بدتر هم مگه داریم؟ مگه قلعه نویی به فروزان فرصت نداد و دو سه بازی صبر نکرد تا خودش رو پیدا کنه؟؟!!! واسه این دروازه بان دو سه فصل صبر کردید. دیگه بسه. این واقعا این کاره نیست.

تحلیل من از کلیت تیم: گرچه هادی محمدی، مهدوی، ابوذر رحیمی خوب نبودن ولی میشه ازشون چشم پوشی کرد چون بخاطر یکی دو بازی هیچ بازیکنی رو دار نمیزنن.
من منتقد حسن زاده بودم ولی امروز بهش امیدوار شدم. تسلط و حضور ذهنش در به ثمر رسیدن گل بسیار قابل ستایش بود.
امین متوسل زاده در دقایق حضورش عالی بود و اگر دروازه بان تیم حریف یکی مثل دروازه بان ما بود یک گل هم میزد.
سیف الهی مثل سه بازی گذشته خیلی خوب بود.
از سیاه انتظار چنین بازی خوبی نداشتم.
حاجتی متوسط به پایین و کاردوست متوسط به بالا بودن.
آبشک مثل همیشه جنگنده، متعصب و کارا بود اما حضور ذهن و خلاقیت خوبی تو این بازی نشون نداد.
هادی محمدی اگر اون اشتباه مهلک رو روی گل دوم مرتکب نمیشد بسیار عالی و باتسلط بود. دفاعی هست که اگر مربی خوبی بالای سرش باشه و اشتباهاتش رو برطرف کنه یکی از معدود دفاع های بازی سازمون هست.
از نظیف کار کارکشته انتظار بیش از این داشتم ولی با گرمای هوا و خط حمله پرسرعت تیم مقابل بازیش قابل قبول بود.
همونطور که گفتم مهدوی و ابوذر رحیمی اصلا در حد و اندازه های خودشون نبودن ولی کاش 5 نفر تو این تیم مثل کاپیتان میدویدن.
هادی سهرابی دوست داشتنی هم چیز خاصی نشون نداد.

[color=darkblue:70134949ff][size=18:70134949ff]در پایان: آقای ناظمی عزیز تر از جان تورو به جان هرکس دوست داری یکی دو بازی از لایقی فر استفاده کن [/size:70134949ff][/color:70134949ff]و دیگه هرگز از کبه استفاده نکن. کبه بدرد کناره ها نمیخوره مهاجم نوک هم که حسن زاده، چاوشی و متوسل زاده به مراتب از اون بهترن. مطمئن باش اگر فقط دو سه بازی به چاوشی میدان بدی نتیجه مثبتش رو خواهی دید.[/quote:70134949ff]

===============================
من این تیکه رو بزرگ کردم چون حرف دل همه ماست!
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » شنبه آگوست 10, 2013 7:40 pm

[quote:00c1bb72d3="mehdi_damash"][quote:00c1bb72d3="miladcivil"][color=red:00c1bb72d3][size=18:00c1bb72d3]دوووووووووووستان ! [/size:00c1bb72d3][/color:00c1bb72d3]
[color=blue:00c1bb72d3]وقتی در تاپیکهای حمایتی در آغاز فصل شور حسینی شمارو گرفته بود و یکی میگفت میخوایم مثل بارسا با ناظمی کار کنیم
و یکی میگفت ناظمی کاپلو و .......... الان یادمون رفت که برنامه حمایتی باید از نیروهای بومی خودمون داشته باشیم و بازم
مثل همیشه خودسوزانی نکنیم ![/color:00c1bb72d3]
[color=black:00c1bb72d3][size=24:00c1bb72d3]لطفا این بحث ادامه پیدا نکنه.[/size:00c1bb72d3][/color:00c1bb72d3][/quote:00c1bb72d3]
ممنون دوست عزیز.متاسفانه بعضی از کاربرابی محترم احساساتی میشن سریع.ناظمی چیکار کنه دروازه ان و دفاع ما ضعیفه.تازه 1باخت آوردیم بجای حمایت از همشهریت داری اینجا سیبلش میکنی.انتظار دارید مربی های تاکسی برگشتی بیان اینجا نتیجه هم نگیرن ولی نیروی بومیت با این همه تعصب نباشه بالا سر تیم.با عرض معذرت کسایی که این طرز فکرو دارن اولین کسایی هستن که تو ورزشگاه علیه هر مربی شعار حیا کن رها کن سر میدن.هفته چهارم تازه نکنه انتظار داری تو این بی پولی بریم مربی بایرن رو بیاریم(هاینکس).بس کنید آقا[/quote:00c1bb72d3]

کسی پشت ناظمی رو خالی نکرد عزیز دل انگیز. شما اگه میتونی مارو قانع کن که کبه و فراهانی در حد لیگ برتر هیچ ولی لیگ 1 هستن. بخدا استفاده از این دوتا داره تیم رو به پرتگاه میبره همونطور که استفاده از جهانگیر عسگری و حلافی تو ملوان و بودن فراهانی عملا تیممون رو 8 نفره کرده بود. این ترکیب چیدن ها هم بخاطر بی پولی هست؟؟؟ بهتر از اینها نداریم؟؟؟
اینجا اومدیم از سرمربیمون انتقاد میکنیم و تا آخر لیگم پشتش هستیم. فولاد تیمی نبود که 3-1 بهش ببازیم.
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » شنبه آگوست 10, 2013 7:40 pm

[quote:a34c5d4d8b="soroosh8"][color=darkblue:a34c5d4d8b][size=18:a34c5d4d8b]جالب اینه من اول فصل گفتم هیچ بازیکنی هم نگرفتیم اشکال نداره,یه دروازه بان سطح متوسط بگیریم,بعضیها اومدن میگن فراهانی باید بهش فرصت داده بشه,اونقدها هم بد نیست!!؟؟!؟؟[/size:a34c5d4d8b][/color:a34c5d4d8b]/9/9/9/9[/quote:a34c5d4d8b]

زدی سر خال! قبل شروع فصل دهنمون مو درآورد از بس که گفتیم فراهانی در سطح لیگ برتر نیست بعد اونوقت یسری پیدا شدن که گفتن گلر خوبی حالا درسته 4 تا اشتباه داشته اما تو فلان صحنه عالی کارکرده :?: یکی نیست بهشون بگه گلری که اگر 100 ضربه روی دروازه میاد حدقل سر 70% ضربه ها واکنش مناسبی نداره یعنی ضعیفه دیگه حتی اگر سر 30% بقیه هم خوب کار کنه

متاسفانه یسری فقط همین 30% میبینن به او 70% کاری ندارند!!
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyar1369 » شنبه آگوست 10, 2013 7:43 pm

دوستان شما انتظارتون چيه از داماش تيم به نظر من خيلي خوب بازي ميكنه حتي بهتر از استقلال و تراكتور و سپاهان فقط تو زدن ضربات آخر يكم ضعف داريم اونم ايشالله به زودي حل ميشه. باخت امروزم بخاطر گرماي شديد خوزستان و ضعف زياد فراهاني و اماده نبودن كاپيتان مهدوي بود.البته محمد سياه خيلي خوب بازي كرد و مارو اميدوار كرد بازي با استقلال از هادي تو هافبگ چپ و سيف اللهي راست استفاده كنيم .
افشين ناظمي بايد بمونه حتي تيم ببازه .
نماد کاربر
mahyar1369
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه نوامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » شنبه آگوست 10, 2013 7:45 pm

[quote:d76271f68b="mahyar1369"]دوستان شما انتظارتون چيه از داماش تيم به نظر من خيلي خوب بازي ميكنه حتي بهتر از استقلال و تراكتور و سپاهان فقط تو زدن ضربات آخر يكم ضعف داريم اونم ايشالله به زودي حل ميشه. باخت امروزم بخاطر گرماي شديد خوزستان و ضعف زياد فراهاني و اماده نبودن كاپيتان مهدوي بود.البته محمد سياه خيلي خوب بازي كرد و مارو اميدوار كرد بازي با استقلال از هادي تو هافبگ چپ و سيف اللهي راست استفاده كنيم .
افشين ناظمي بايد بمونه حتي تيم ببازه .[/quote:d76271f68b]

کسی نگفت افشین ناظمی باید بره,بنظر من مقصر نیست.البته بعضی جاها انتقاد دارم به ترکیب ولی مقصر اون نیست.
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar0131 » شنبه آگوست 10, 2013 7:48 pm

من خودم به شدت از حامیان ناظمی هستم و نتایج درخشان سال گذشته رو فراموش نکردم ولی جناب آقای ناظمی نمیدونم این تیکه از مصاحبه شما شیطنت رسانه ای یا نه ولی اگه نیست خیلی زوده که راجع به ماندگاری تو لیگ صحبت کنیم!!!!!!!!!!!ما انتظار قهرمانی نداریم ولی مربی تیم باید اینقدر برش داشته باشه که تیم رو از بحران در بیاره بابا جان باخت هم جزیی از فوتباله این بارسلونا پارسال 7 گل تو 2 مسابقه از بایرن خورد ولی با تلاش قهرمان لیگش شد چون روحیه جنگندگی شون رو حفظکردن ما پارسال با همین مربی گری شما ترکتور و سپاهان واستقلال رو زدیم و به پرسپولیس تو پنالتی باختیم خدارو شکر چشمه مالی هم که داره وا میشه.
...........................
سرمربی داماش گیلان تأکید کرد: در بازی آینده مقابل استقلال می‌رویم و می‌خواهیم مثل سال قبل تماشاپسند بازی کنیم [color=red:44257579f9]انشاءالله در پایان مسابقه بتوانیم در لیگ بمانیم شرایط بسیار سختی است و برگزاری دو بازی‌ در طول هفته واقعاً سخت است.[/color:44257579f9]
:(
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » شنبه آگوست 10, 2013 7:51 pm

از خودزنی بپرهیزیم,ما با امکاناتی که داریم افشین ناظمی خوب تیم رو جمع و جور کرده!
من میگم باید در ترکیب بازیمون تجدید نظرجدی صورت بگیره!
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط gilan-astaneh » شنبه آگوست 10, 2013 7:55 pm

[quote:c45c8db61e="mahyar1369"]دوستان شما انتظارتون چيه از داماش تيم به نظر من خيلي خوب بازي ميكنه حتي بهتر از استقلال و تراكتور و سپاهان فقط تو زدن ضربات آخر يكم ضعف داريم اونم ايشالله به زودي حل ميشه. باخت امروزم بخاطر گرماي شديد خوزستان و ضعف زياد فراهاني و اماده نبودن كاپيتان مهدوي بود.البته محمد سياه خيلي خوب بازي كرد و مارو اميدوار كرد بازي با استقلال از هادي تو هافبگ چپ و سيف اللهي راست استفاده كنيم .
افشين ناظمي بايد بمونه حتي تيم ببازه .[/quote:c45c8db61e]

معلومه که ناظمی باید بمونه اما نسبت ترکیب امروزش کمی انتقاد هست میتونست بهتر عمل کنه
آبرار لطفن باخت امروز به شرایط جوی ربط نده اینا بازیکنان حرفه ای هستن تو لیگ محلات بازی نمیکنن که! باید تو هر شرایط جوی بازی خودشون ارائه بدن اینا بازی های خارج خونه رو تو این همه شهر باید بازی کنن یجا هوا بارونی یک جا برفی یجا ارتفاع خیلی زیاده باید انقدر بدنسازی مناسبی داشته باشن که بتونن موفق بشن
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط shervin1381 » شنبه آگوست 10, 2013 7:55 pm

اقای ناظمی عزیز در مصاحبه پس از بازی اعلام کرد که برای ماندن در لیگ باید تلاش کنییم میخوام بگم اقای ناظمی عزیز امروز بازی رو باختییم دنیا که به اخر نرسیده باید تلاشمون رو دو چندان کنییم واز اشتباهات درس بگیریم امروز نتیجه رو باختیم اونم با اشتباهات فردی اما تیممون مثل 3بازی قبل باوجود ایرادهایی ،کم از حریف نبود که در لحظاتی بهتر از تیم مقابل بازی میکردییم خوب نیست از الان ایه یاس بخونییم پس چه بهتر اشتباهات رو کاهش بدیم وبه تیم انرژی مثبت تزریق کنییم اقای ناظمی عزیز که خیلی از وارشیها از جمله خودم خیلی دوست داریم وعاشق موفقییتت هستیم با همین بازیکنان دانش خودت رو نشون بده و کوتاه نیا که خیلیها منتظر سقوط تو وداماش هستند (به کوری چشم بدخواهان تو داماش 9)
نماد کاربر
shervin1381
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مارس 31, 2013 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » شنبه آگوست 10, 2013 7:58 pm

[color=black:14c9e4c451]من هم مثل شما عصبانی هستم ولی از باخت تیمم فقط ناراحتم اما عصبانیتم از حضور دروازه بانی است که کاسه ی صبر همه رو لبریز کرده و این بین فقط باید کادرفنی(عدم استفاده از گلرهای جوان) و مدیریت باشگاه (مخالفت با حضور علی نظرمحمدی) پاسخگو باشه...
اما در گرمای 43 درجه باختیم و فدای سر یه تار موی کاپیتان مهدوی ، نظیف کار و باقی بازیکنان...
هیچ وقت مهدوی رو ندیده بودم که نتونه بدویه ، ولی توی این بازی از شدت خستگی و گرمای زیاد نای راه رفتن نداشت ، پس تقصیر کادرفنی نیست ، مگه همه ما نمی گفتیم کادرفنی بومی می خوایم؟پس چی شد؟با یه باخت بندازیم بیرون؟!
ما با افشین عهد اخوت نبستیم ، ولی چنین نظراتی حق افشین نیست حتی اگه از عصبانیت و احساسات باشه!
اگر ما به افشین کمک نکنیم ، مطمئن باشید تا سال های سال باید خواب سرمربی بومی رو ببینیم ، ما باید سعی کنیم به افشین بفهمونیم که اشتباهاتی داره و نیاز به تقویت کادرش داره و نباید تخریبش کنیم ، باید علاوه بر حمایت ، هدایتش کنیم[/color:14c9e4c451]

/7/
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط MAZIYAR در شنبه آگوست 10, 2013 8:12 pm .
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » شنبه آگوست 10, 2013 8:00 pm

من بعد دو روز اومدم سایت و بازی رو هم ندیدم ولی بازم فراهانی؟؟!! :o
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyar1369 » شنبه آگوست 10, 2013 8:01 pm

[quote:733c38b675="soroosh8"][quote:733c38b675="mahyar1369"]دوستان شما انتظارتون چيه از داماش تيم به نظر من خيلي خوب بازي ميكنه حتي بهتر از استقلال و تراكتور و سپاهان فقط تو زدن ضربات آخر يكم ضعف داريم اونم ايشالله به زودي حل ميشه. باخت امروزم بخاطر گرماي شديد خوزستان و ضعف زياد فراهاني و اماده نبودن كاپيتان مهدوي بود.البته محمد سياه خيلي خوب بازي كرد و مارو اميدوار كرد بازي با استقلال از هادي تو هافبگ چپ و سيف اللهي راست استفاده كنيم .
افشين ناظمي بايد بمونه حتي تيم ببازه .[/quote:733c38b675]

کسی نگفت افشین ناظمی باید بره,بنظر من مقصر نیست.البته بعضی جاها انتقاد دارم به ترکیب ولی مقصر اون نیست.[/quote:733c38b675]

بيشتر دوستان نه اينجا تو وارش كلا ميگم تا تيم نتيجه نميگيره بدون در نظر گرفتن شرايط و هفته چندم بودن دارن به شدت , به افشين ناظمي اعتراض ميكنن.
خووب اين كه انتقاد كسي داره بحث فرق ميكنه مثال تو تعويض كردنش تو بازي امروز ضعيف عمل كرد بنظر من بايد مهدوي با سهرابي و حاجتي با متوسل زاده و حسن زاده با افشين چاووشي چون بازيكن فرصت طلب و از همه مهمتر اينكه شوت زن هستش .

كلا داماش نميگيم قشنگ ولي خوب بازي ميكنه
نماد کاربر
mahyar1369
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه نوامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » شنبه آگوست 10, 2013 8:03 pm

توو این بازی من یاد جمله معروف خداد عزیزی افتادم : واقعا زور ما به فولاد نمیرسید!! قدرت بازیکنای دو تیم باهم قابل مقایسه نبود!!! نمیدونم چرا رضا مهدوی بازیهای خارج خانه جز تهران خیلی ضعیف بازی میکنه!!! آقای ناظمی مسی بعضی اوقات تعویض میشه گناه نیست اگه یه بار مهدوی رو تعویض کنی و سهرابی رو بذاری جاش بازی کنه.. درکل امروز خوب نبودیم که البته باتوجه به شرایط جوی خوزستان وبازیکنانشون چیز طبیعی بود!!
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » شنبه آگوست 10, 2013 8:03 pm

[quote:1b61c8a3ef="mahyar1369"][quote:1b61c8a3ef="soroosh8"][quote:1b61c8a3ef="mahyar1369"]دوستان شما انتظارتون چيه از داماش تيم به نظر من خيلي خوب بازي ميكنه حتي بهتر از استقلال و تراكتور و سپاهان فقط تو زدن ضربات آخر يكم ضعف داريم اونم ايشالله به زودي حل ميشه. باخت امروزم بخاطر گرماي شديد خوزستان و ضعف زياد فراهاني و اماده نبودن كاپيتان مهدوي بود.البته محمد سياه خيلي خوب بازي كرد و مارو اميدوار كرد بازي با استقلال از هادي تو هافبگ چپ و سيف اللهي راست استفاده كنيم .
افشين ناظمي بايد بمونه حتي تيم ببازه .[/quote:1b61c8a3ef]

کسی نگفت افشین ناظمی باید بره,بنظر من مقصر نیست.البته بعضی جاها انتقاد دارم به ترکیب ولی مقصر اون نیست.[/quote:1b61c8a3ef]

بيشتر دوستان نه اينجا تو وارش كلا ميگم تا تيم نتيجه نميگيره بدون در نظر گرفتن شرايط و هفته چندم بودن دارن به شدت , به افشين ناظمي اعتراض ميكنن.
خووب اين كه انتقاد كسي داره بحث فرق ميكنه مثال تو تعويض كردنش تو بازي امروز ضعيف عمل كرد بنظر من بايد مهدوي با سهرابي و حاجتي با متوسل زاده و حسن زاده با افشين چاووشي چون بازيكن فرصت طلب و از همه مهمتر اينكه شوت زن هستش .

كلا داماش نميگيم قشنگ ولي خوب بازي ميكنه[/quote:1b61c8a3ef]

آفرین داماش خوب بازی میکنه اما در دفاع و دروازه ضعفی که داریم پشت تیم رو میلرزونه!
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 9 مهمان