[quote:b0426a9d7e="pedram_1367"][quote:b0426a9d7e="golsar-boy"][quote:b0426a9d7e="pedram_1367"]موفقیت در این بازی فقط بستگی به این داره که آیا آقای عابدینی پول داده به بازیکنان یا نه !!
با این وضع فاصله بین بازی ها که کار فنی نمیشه انجام داد و هنر کادر فنی این باید باشه که بدن ها رو از خستگی در بیاره ...
من سیستم و ترکیب زیر رو پیشنهاد میدم :
این ترکیب فکر نمی کنم باخت بده ... از آنجایی که ما باید به شدت امتیاز جمع کنیم ، فکر می کنم می تونه 3 امتیاز رو بیاره برامون ... این تیم نباید باخت بیاره چون از همه تیم ها سر هستیم ...
این سیستم یه جورایی یاد زنده یاد برادر گرانقدر درخشان رو هم زنده میکنه چون عاشق این سیستم بود ...
هادی سهرابی باید مواظب باشه که کارت نگیره ... چون 2 کارته هست تا الان

[/quote:b0426a9d7e]
اگر قرار بود این ترکیب جواب بده درخشان نتیجه میگرفت دیگه
اینجوری مهدوی هافبک راست نمیتونه دوندگی زیاد داشته باشه و هم در کار دفاعی و هم حمله شرکت داشته باشه.
در بازی قبلی هم چندبار سیف اللهی چپ و راست بازی کرد و وقتایی که راست بود بهتر بازی میکرد بعدا دوباره گذاشتیش چپ![/quote:b0426a9d7e]
ببخشید !
من نگفتم درخشان جواب گرفت ... گفتم سیستم مورد علاقه درخشان ... درخشان بازیکنان رو بد میچید توی این سیستم .... همون موقع هم میگفتیم ...
سیف اللهی کلا بازیکن کناری هست ... وقتی ما هر چی داریم تو راست هست و چپمون ضعیفه ؛ باید یکی رو بذاریم چپ و عادتش بدیم که اونور بازی کنه ... جهانبخش هم تو راست عالی بود ولی اینقدر چپ بازیش دادند که اونجا جا افتاد ...
در مورد مهدوی هم همونطوری که مشخصه من نذاشتمش هافبک راست بلکه پشت فوروارد و نزدیک محوطه هست ... تازه این همه هافبک دفاعی پشتش هست و دیگه مهدوی و سیف اللهی بیان عقب چیکار کنن ؟!؟![/quote:b0426a9d7e]
به هر حال من بعید میدونم این ترکیب جواب بده
در مورد جهانبخشم ما اون موقع حسین ابراهیمی آماده رو در راست داشتیم و مجبور بودیم جهانبخشو سمت چپ بزاریم ولی الان سمت راست کی داریم؟ نه حلافی و نه جهانگیر آماده نیستن، مهدوی هم در وسط بازیساز تیم ماست بره کناره تیم ضربه میخوره (گرچه به نظرم فعلا مهدوی 60% آمادگی داره)