[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - فولاد خوزستان - داماش گیلان | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

فولاد خوزستان - داماش گیلان | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط hamidjavan » چهارشنبه آگوست 07, 2013 1:59 pm

[quote:35ed562694="havosh"]شاید بد نباشه یه بازی مظلوم رو تو پست هافبک چپ امتحان کنیم .[/quote:35ed562694]
البته من فکر میکنم مظلوم اکثرا" اردوی تیم ملی است و اصلا" تو تمرینات ما نبوده کلا" تو فوتبال ایران تیمهای ملی نوجوانان و جوانان برای خودشون یه باشگاه هستند کلی اردو وبازی تدارکاتی دارند. اما در خوب بودن و آینده دار بوئن مظلوم شکی نیست و امیدوام بعداز بازیهای تیم با شگاه نوجوانان ایران تو جام جهانی نوجوانان و درخشش امیرمحمدمظلوم بتونه به تیممون اضافه بشه.
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط toshiba » چهارشنبه آگوست 07, 2013 6:49 pm

به نظرم آقای ناظمی باید یکبار دیگه به محمد سیاه فرصت بده نباید بایکبار اشتباه بازیکن رو محوکرد پارسال به جز بازی با تراکتور تو بقیه بازیها عالی بود خدایش بازیکنه خوبی بازیهای خوبشو نباید نادیده گرفت .ماهادی سهرابی رو جای دیگه احتیاج داریم هادی بازیکن خلاق وبازی سازی هست پاسور فوق العادیه باید یباد توپست هافبک دفاعی مابه بازی سازی های هادی سهرابی احتیاج داریم
نماد کاربر
toshiba
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 30, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » چهارشنبه آگوست 07, 2013 7:29 pm

الان داشتم بازی این لنگی هارو میدیدم,با یه سانتر خوب و ضربه سرتونستن به گل برسن,ولی متاسفانه تیم ما با داشتن این همه قد بلند دریغ از یه سانتر خوب و دقیق!
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط metall » چهارشنبه آگوست 07, 2013 7:43 pm

[quote="soroosh8"]الان داشتم بازی این لنگی هارو میدیدم,با یه سانتر خوب و ضربه سرتونستن به گل برسن,ولی متاسفانه تیم ما با داشتن این همه قد بلند دریغ از یه سانتر خوب و دقیق![/quote

به نظر من این سانتر کردن آسون ترین حرکت تو فوتبال هست
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط r4sht » چهارشنبه آگوست 07, 2013 7:55 pm

مشکل اصلی ما به نظر من دفاع تیم هستش
خدارو شکر ما در خط هافبک بازیکنای خوبی داریم که تکنیک بالایی دارند و قابلیت بازی سازی دارند
ناظمی باید بهترین سیستم دفاعی یعنی حمله رو در دستور کارش قرار بده
با این همه بازیکن با قابلیت هجومی اگه با سیستم 4 -3-3 بازی کنیم و از اول حمله کنیم شاید بهتر نتیجه بگیریم
فقط باید مواظب زدحمله ها بود مخصوصا تو دفاع ضعیف هستیم متاسفانه
کبه نشون داده اماده نیست
حسن زاده و سیف الهی خوب هستن و باید ترکیب ثابت باشند
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط behrad » چهارشنبه آگوست 07, 2013 9:52 pm

ما تيم خوبي داريم ولي بازي با فولاد بازي سختيه با توجه به گرماي هوا.ولي در كل عشق است داماش و شهرم
داماش در قلب من جا دارد
نماد کاربر
behrad
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 25, 2011 12:00 am

پستتوسط rahan » پنج شنبه آگوست 08, 2013 5:27 am

درسته که بازی با فولاد خیلی سخته .اما ما به بازیکنانمون اعتماد کامل داریم وشک نداریم که میتونن برنده باشن اینو بازی فصل قبلشون ثابت میکنه که چقدر توانمندند.درسته که ما هزاران مشکل تو داماش داریم اما همه مشکلات حل شدنی هستش.امیدوارم این بازیو ببرن وطلسم تساویرو بشکنن /11/ /11/ /23/ /23/ /23/ /3/ /3/ /3/
نماد کاربر
rahan
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 24, 2013 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » پنج شنبه آگوست 08, 2013 6:02 am

[quote:334e25519b="soheil_shahre_baran"]من هر چی امروز فکر کردم که با چه ترکیبی با فولاد بازی کنیم به این نتیجه رسیدم و فکر میکنم ترکیب ایده ال ما اینه:

فرهانی

رحیمی محمدی نظیفکار سیاه

حاجتی ابشک

مهدوی

سهرابی سیف اللهی

متوسل زاده

تعویضی ها هم اگه اتفاقات خاصی مثل مصدومیت و.... پیش نیاد بنظرم اگه عقب بیفتیم 4-2-3-1 رو بکنیم 4-4-2 و یه هافبک دفاعی مون رو (حاجتی) رو به جای (کبه) تعویض کنیم و با زوج متوسل زاده و کبه که قد خوبی دارند از چپ و راست توسط سیف و اللهی و سهرابی سانتر بفرستیم. و تویض دیگمونم میتونه اومدن (چاووشی) به جای (سهرابی) باشه.
اما اگه جلو بودیم همون 4-2-3-1 ادامه بدیم و میتونیم (متوسل زاده) رو با (چاووشی) عوض کنیم و رو سرعت افشین و ضد حمله ها حساب کنیم و (حاجی زاده) رو که قدرت سر زنی خوبی داره جای (حاجتی) بیاریم.
نگرانیه من بیشتر سمت دفاع راستمونه.
به هر حال این به نظر من ایده ال ترین ترکیبیه که میتونیم اول بازی به زمین بفرستیم.البته این به شرایط بازیکنا تو تمریناتو امادگی و عدم مصدومیت و ... هم مربوطه. امیدوارم با دست پر از اهواز برگردیم و مساوی هم برامون کمتر از برد نخواهد بود.[/quote:334e25519b]

آبرار فکر کنم اگر آنالیز بازی قبل فولاد مقابل صبا رو مطالعه کنی نظرت عوض میشه
تیم فولاد در سمت راست خودش از خالقی فر، شریفات و نوری استفاده میکنه و این بازیکنان کاملا سرعتی ، تکنیکی با قابلیت انجام کارهای ترکیبی بالا هستند و با کمترین پاس فرصت حمله ایجاد میکنند.
خوشبختانه نقطه قوت ما هم در سمت چپ با وجود ابوذر رحیمی و آبشک و البته به نظرم حاجتی در این دیداره، چون ابوذر کمتر جا میمونه و حاجتی هم در کارهای دفاعی خوبه، اما نقطه ضعف ما دفاع راسته در حالیکه سمت چپ تیم فولاد بیشتر سعی در تصاحب توپ داره تا حملات سرعتی، پس ما باید در اونجا از بازیکنانی استفاده کنیم که کمترین ضریب اشتباه را داشته باشند و با توجه به بازی خوب سیف اللهی در راست به هنگام حمله ، اگر سهرابی در دفاع راست باشه خیالمون جمع تره چون حتی به هنگام ضد حملات از سمت چپ فولاد هادی میتونه اونا رو متوقف و یا معطل کنه و سیف اللهی سریع برگرده. فقط میمونه بازی ساز قهار تیمشون بختیار رحمانی، که انتظار میره یک هافبک دفاعی مامور مستقیم خراب کردن بازیش بشه.
مدافعان قد بلند ما فقط باید موقع ارسالها در جاگیری و یارگیری دقت کنن و اجازه سر زدن به حاتمی ندن چون برخلاف تیم ما سانترهای فولادی ها کاملا دقیق ارسال میشه.
در دفاع آخر اونا از دو مدافع خوب بهره میبرند و با توجه به اینکه در خونه بازی میکنن میان برای حمله و کسب سه امتیاز و باید تیم ما از کمترین موقعیتهاش گل بسازه، در این چند بازی حسن زاده پرتلاش بوده ولی گویا اعتماد به نفس لازم برای ضربه زدن را نداره ولی متوسل زاده با تجربه هر توپی که بیاد را میخاد بزنه (حتی توپی که جلوی پای کاپیتان مهدوی در الگیلانو میفته :lol: :lol: :lol: ) به همین خاطر فکر میکنم استفاده از متوسل زاده بهتر باشه
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyar7192 » پنج شنبه آگوست 08, 2013 7:06 am

[b:9566ac6c8a] نشست خبری سرمربیان دو تیم فولاد خوزستان و داماش گیلان جمعه برگزار می شود.[/b:9566ac6c8a]
به گزارش سایت باشگاه فولاد خوزستان، کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار دو تیم فولاد خوزستان با داماش گیلان در چارچوب هفته چهارم رقابت های لیگ برتر فوتبال کشور، ساعت 17:30 روز جمعه 18مرداد 1392 با حضور حسین فرکی و افشین ناظمی در محل سالن کنفرانس هتل فجر سپاه واقع در ملی راه اهواز برگزار می گردد.
نمایندگان رسانه های گروهی اعم از روزنامه ها، خبرگزاری ها و صدا و سیما می توانند با حضور در این کنفرانس خبری ، سوالات خود در ارتباط با این دیدار را با سرمربیان و بازیکنان دو تیم مطرح نموده و پوشش خبری و تصویری این نشست را انجام دهند.
مطابق ضوابط رسانه ای ، مدت زمان مقرر برای سرمربی و بازیکن هر تیم حداکثر بیست دقیقه می باشد.گفتنی است حضور سرمربیان در نشست ‌های خبری قبل و بعد از مسابقات لیگ برتر، در فصل جاری اجباری شده است.بدین ترتیب سرمربیان تیمهای لیگ برتری ملزم به حضور در نشست ‌های خبری قبل و بعد از مسابقات هستند و در غیر اینصورت، جرایمی برای آنها در نظر گرفته خواهد شد.
ملوان آسیایی...زیرخوس رشتیایی
نماد کاربر
mahyar7192
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط totti » پنج شنبه آگوست 08, 2013 8:19 am

تركيب موردنظزمن:
فراهاني
ابوذر-نظيفكار-محمدي-سهرابي
كاردوست-ابشك
چاووشي-مهدوي-سيف اللهي(جهانگير)
متوسلزاده(حسنزاده)
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 23, 2013 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه آگوست 08, 2013 9:42 am

موفقیت در این بازی فقط بستگی به این داره که آیا آقای عابدینی پول داده به بازیکنان یا نه !!

با این وضع فاصله بین بازی ها که کار فنی نمیشه انجام داد و هنر کادر فنی این باید باشه که بدن ها رو از خستگی در بیاره ...

من سیستم و ترکیب زیر رو پیشنهاد میدم :

این ترکیب فکر نمی کنم باخت بده ... از آنجایی که ما باید به شدت امتیاز جمع کنیم ، فکر می کنم می تونه 3 امتیاز رو بیاره برامون ... این تیم نباید باخت بیاره چون از همه تیم ها سر هستیم ...

این سیستم یه جورایی یاد زنده یاد برادر گرانقدر درخشان رو هم زنده میکنه چون عاشق این سیستم بود ...

هادی سهرابی باید مواظب باشه که کارت نگیره ... چون 2 کارته هست تا الان /7/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » پنج شنبه آگوست 08, 2013 9:58 am

[quote:a0e294bbdd="pedram_1367"]موفقیت در این بازی فقط بستگی به این داره که آیا آقای عابدینی پول داده به بازیکنان یا نه !!

با این وضع فاصله بین بازی ها که کار فنی نمیشه انجام داد و هنر کادر فنی این باید باشه که بدن ها رو از خستگی در بیاره ...

این ترکیب فکر نمی کنم باخت بده ... از آنجایی که ما باید به شدت امتیاز جمع کنیم ، فکر می کنم می تونه 3 امتیاز رو بیاره برامون ... این تیم نباید باخت بیاره چون از همه تیم ها سر هستیم ...

این سیستم یه جورایی یاد زنده یاد برادر گرانقدر درخشان رو هم زنده میکنه چون عاشق این سیستم بود ...

هادی سهرابی باید مواظب باشه که کارت نگیره ... چون 2 کارته هست تا الان /7/[/quote:a0e294bbdd]

اگر قرار بود این ترکیب جواب بده درخشان نتیجه میگرفت دیگه
اینجوری مهدوی هافبک راست نمیتونه دوندگی زیاد داشته باشه و هم در کار دفاعی و هم حمله شرکت داشته باشه.
در بازی قبلی هم چندبار سیف اللهی چپ و راست بازی کرد و وقتایی که راست بود بهتر بازی میکرد بعدا دوباره گذاشتیش چپ!
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه آگوست 08, 2013 10:04 am

[quote:991d1ee622="golsar-boy"][quote:991d1ee622="pedram_1367"]موفقیت در این بازی فقط بستگی به این داره که آیا آقای عابدینی پول داده به بازیکنان یا نه !!

هادی سهرابی باید مواظب باشه که کارت نگیره ... چون 2 کارته هست تا الان /7/[/quote:991d1ee622]

اینجوری مهدوی هافبک راست نمیتونه دوندگی زیاد داشته باشه و هم در کار دفاعی و هم حمله شرکت داشته باشه.
در بازی قبلی هم چندبار سیف اللهی چپ و راست بازی کرد و وقتایی که راست بود بهتر بازی میکرد بعدا دوباره گذاشتیش چپ![/quote:991d1ee622]

ببخشید !

من نگفتم درخشان جواب گرفت ... گفتم سیستم مورد علاقه درخشان ... درخشان بازیکنان رو بد میچید توی این سیستم .... همون موقع هم میگفتیم ...

سیف اللهی کلا بازیکن کناری هست ... وقتی ما هر چی داریم تو راست هست و چپمون ضعیفه ؛ باید یکی رو بذاریم چپ و عادتش بدیم که اونور بازی کنه ... جهانبخش هم تو راست عالی بود ولی اینقدر چپ بازیش دادند که اونجا جا افتاد ...

در مورد مهدوی هم همونطوری که مشخصه من نذاشتمش هافبک راست بلکه پشت فوروارد و نزدیک محوطه هست ... تازه این همه هافبک دفاعی پشتش هست و دیگه مهدوی و سیف اللهی بیان عقب چیکار کنن ؟!؟!
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه آگوست 08, 2013 11:39 am

[color=indigo:b8c4e8c36b]تشکر از بروبچ مدیر سایت، اون آنالیز هم بدعتی جدید در سایت وزین وارش بود و هم کمک بسیاری در شناخت تیم حریف میکنه.[/color:b8c4e8c36b]

[color=black:b8c4e8c36b]در هر صورت، جدا از تمام مسائل و شناختی که من از فولاد و فرکی دارم اینه که این تیم از لحاظ بازی قادر به بردن ما نیست، مگر
اینکه همچون دوران حضور در نفت تهران اقدام به دقاع و ضدحمله کنه و یا اشتباهات فاحش خط دفاعی ما بهش چنین اجازه ای بده
و یا شرایط آب و هوایی و گرمای هوا و عدم تطبیق بچه های ما با جو موجود در اهواز ![/color:b8c4e8c36b]

[color=blue:b8c4e8c36b]بارزترین نقطه تیم فولاد توپهای هوایی و مخصوصا ضربات ایستگاهی هست و در درجه دوم شوت زنی رحمانی و نوری میتونه برامون
گرون تموم بشه. [/color:b8c4e8c36b]

[color=red:b8c4e8c36b]به همین دلیل، به شخصه روش و چیدمان 4.2.3.1 با افراد زیر برای مهار نقاط قوت فولاد و در وهله بعدی ضربه زدن به این تیم پیشنهاد میدم:[/color:b8c4e8c36b]

just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط golsar-boy » پنج شنبه آگوست 08, 2013 11:48 am

[quote:b0426a9d7e="pedram_1367"][quote:b0426a9d7e="golsar-boy"][quote:b0426a9d7e="pedram_1367"]موفقیت در این بازی فقط بستگی به این داره که آیا آقای عابدینی پول داده به بازیکنان یا نه !!

هادی سهرابی باید مواظب باشه که کارت نگیره ... چون 2 کارته هست تا الان /7/[/quote:b0426a9d7e]

در بازی قبلی هم چندبار سیف اللهی چپ و راست بازی کرد و وقتایی که راست بود بهتر بازی میکرد بعدا دوباره گذاشتیش چپ![/quote:b0426a9d7e]

ببخشید !

من نگفتم درخشان جواب گرفت ... گفتم سیستم مورد علاقه درخشان ... درخشان بازیکنان رو بد میچید توی این سیستم .... همون موقع هم میگفتیم ...

سیف اللهی کلا بازیکن کناری هست ... وقتی ما هر چی داریم تو راست هست و چپمون ضعیفه ؛ باید یکی رو بذاریم چپ و عادتش بدیم که اونور بازی کنه ... جهانبخش هم تو راست عالی بود ولی اینقدر چپ بازیش دادند که اونجا جا افتاد ...

در مورد مهدوی هم همونطوری که مشخصه من نذاشتمش هافبک راست بلکه پشت فوروارد و نزدیک محوطه هست ... تازه این همه هافبک دفاعی پشتش هست و دیگه مهدوی و سیف اللهی بیان عقب چیکار کنن ؟!؟![/quote:b0426a9d7e]

به هر حال من بعید میدونم این ترکیب جواب بده
در مورد جهانبخشم ما اون موقع حسین ابراهیمی آماده رو در راست داشتیم و مجبور بودیم جهانبخشو سمت چپ بزاریم ولی الان سمت راست کی داریم؟ نه حلافی و نه جهانگیر آماده نیستن، مهدوی هم در وسط بازیساز تیم ماست بره کناره تیم ضربه میخوره (گرچه به نظرم فعلا مهدوی 60% آمادگی داره)
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 5 مهمان