به نظر من بهتره راجع به مسایل فنی تیم صحبت نکنیم چون کاملا مشخصه تنها مشکل تیم ما بلاتکلیفی تیم و مشکلات مالی و مدیریتیه .
تا زمانی که تیم سر و سامان نگیره وضعیت همینه .
بعضی دوستان فقط موقع بازی میان استادیوم و از تمرینات و حواشی اطراف تیم خبر ندارن متاسفانه بعد از بازی تمام تیم رو نابود میکنن .
کاش یکم بیشتر به این جمله ی افشین ناظمی دقت کنیم که میگه : ما مشکلات زیادی داریم اما با این حال من به نظرات هواداران احترام میذارم و ازشون ممنونم .
تو همین یه جمله خیلی حرف ها هستش اما اکثرا به این مسایل توجه نمیکنن و فقط به 90 دقیقه ی بازی نگاه میکنن .
دوستان عزیز آقای ناظمی میگه تیم تا قبل بازی نمیخواست تمرین کنه از نظر روحی داغون بودن شما گیر دادین به بازیکنا و تاکتیک بازی ؟؟؟؟؟؟؟؟
میدونم الان جواب خیلی ها اینه که میگن مگه 2 فصل پیش این مشکلات نبود اما باید بگم خوب هر آدمی یه طاقت و صبری داره شاید صبر بازیکنای ما دیگه تموم شده خیلیاشون تازه ازدواج کردن شغل دیگه ای جز فوتبال ندارن به نظرتون با این وضع سخت زندگی میتونن تو زمین تمرکز کنن ؟؟؟؟؟؟؟
بخدا همینکه از تیمای مقابلمون از نظر فنی سرتریم و آزارشون میدیم باید کلی خدا رو شکر کنیم . فقط کافیه شما شرایط تیمایی مثل نفت و سایپا و امکاناتشون رو با تیم ما مقایسه کنین بخدا به حال داماشمون گریه میکنین اون موقع هستش که باید افتخار کنیم بازیکنای ما جلوی چه تیمایی سربلند بازی میکنن تا حالا شده یه بار یه بازیکن نفت یا سایپا راجع به مشکلات مصاحبه کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بخدا خود ما هم تو کارهای زندگیمون این مسایل رو داریم . عشق و تعصب جای خودش اما بازیکن باید بتونه زنگیشو بچرخونه آیندشو تامین کنه بخدا از طرف خونواده هاشون روشون فشاره شما به اون بازیکنای میلیاردی استقلال و پرسپولیس و تراکتور و سپاهان نگاه نکنین اونا وضعشون با ما خیلی فرق میکنه ...
دیروز خیلی منتظر بودم اما یک بار یه نفر تو استادیوم حاضر نشد از مسئولین استانی و شهری انتقاد کنه کامنت های دوستان بعد از بازی رو خوندم اما هیچکی حرف از مشکلات بیرون زمین و بی تفاوتی مسئولان بی غیرت این شهر و استان نزد آدم دلش از این چیزا میگیره تو رو خدا همونطوری که 90 دقیقه ی بازی رو میبینین و بازیکنا رو زیر تیغ اتهام میبرین مسایل بیرون زمین رو هم ببینین به بی غیرتی مسئولای این شهر و استان توجه کنین آقا عابدینی داره داد میزنه من تنهام نمیتونم کاری بکنم بعد ما گیر دادیم به فراهانی و کبه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینکه به مسایل فنی بازی اشراف داشته باشیم و ایرادات تیم رو بگیریم خیلی خوبه اما زمانی که مشکلات بیرون زمین حل شده باشه بخدا 60 درصد یا حتی بیشتر از این نتیجه ی بازی و روند یه تیم تو بیرون زمین رقم میخوره ما یه تیم با روحیه ی داغون و بیمار بدون حمایت مالی و روحی فرستادیم تو زمین اونوقت ازشون بارسلونا هم میخواییم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به نظر من الان ارتباط بین تیم و هوادارا عالیه و دیگه نیازی به فراخوان گذاشتن و رفتن سر تمرین حداقل تا قبل بازی فولاد نیست همه ی بازیکنا میدونن ما چقدر دوسشون داریم تشویق های بعد بازی این رو به همه نشون داد الان وقته اینه که با هماهنگی مسئولین باشگاه و نیروی انتظامی یه تجمع اعتراض آمیز البته در کمال آرامش و با رعایت ادب جلوی استانداری برگزار کنیم و یه طومار بلند بالا با امضای هوادارا واسه مسئولین این شهر و استان بنویسیم و رسانه ایش کنیم بخدا اگه دیر اقدام کنیم این تیم امسال بدجوری ضربه میخوره من حاضرم قول شرف بدم این تیم ما یکم آرامش روحی و مالی بگیره میتونه بین 5 تیم اول لیگ امسال باشه در این شکی ندارم البته اگه حمایت بشه .
واقعا دیگه نایی برای نوشتن مسایل فنی ندارم چون حال و روز تیم و بازیکنا و مخصوصا افشین ناظمی رو درک میکنم میدونم با چه مشکلاتی دارن دست و پنجه نرم میکنن بخدا آدم دلش واسه مظلومیت این تیم میسوزه مصاحبه های افشین ناظمی رو چند بار خوب بخونین ببینین چه بغضی تو گلوی این مرده بخدا کار سختیه حفظ تیم با این شرایط شاید تو گفتن واسه ما راحت باشه اما این کار یه همت واقعی و چند تا مرد میخواد که خدا رو شکر تو تیم ما وجود دارن .
خطاب به کل مجموعه ی تیم و سرمربی محترم داماش گیلان :
من به عنوان یه هوادار با شما احساس همدردی میکنم و با تمام وجود به شما افتخار میکنم همه میدونن که این تیم جز هوادار هیچ پشتوانه ی دیگه ای نداره درود بر غیرت پاک همتون که تا الان مردانه پای تیم موندین به امید روزی که این غیرت بالای شما باعث بشه به غیرت نداشته ی مسئولان این شهر و استان بربخوره و مشکلات تیم حل بشه . من از تیمم با این همه مشکلات سخت و طاقت فرسا راضیم و دست تک تکشونو میبوسم این تیم تو هر جای دیگه ی کشور بود الان باید تو دسته 2 بازی میکرد و به خاطرات می پیوست تیم هایی مثل شاهین بوشهر برق شیراز پاس همدان ابومسلم مشهد و... هنوز از یادمون نرفته که به چه سرنوشتی دچار شدن .
دوستان و هواداران عزیز آقای عابدینی و کادر تیم داره تمام تلاششو میکنه بهترین کاری که ما میتونیم در حال حاضر انجام بدیم یه تجمع اعتراض آمیز و تهیه ی یه طومار با امضای هواداران البته در کمال ادب و احترام و قانونی خطاب به مسئولین شهری و استانی هستش که انگار نه انگار این تیم مال این استانه و باید ازش حمایت کنن ...
خیلی نگران آینده هستم اما باز امیدم به خداست
خدایا غرور و هویت ما داماش رو کمک کن