انزلیچی قایقران انزلی چی بود ولی انزلی چی ها از انزلیچی نیستن

مطالب عمومی و متفرقه و مقالات تاریخی مربوط به استان را در این بخش قرار دهید

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط shervin1381 » يکشنبه آگوست 04, 2013 5:45 pm

[quote:375a5451a2="Rashti0131"][quote:375a5451a2="soroosh8"][color=darkblue:375a5451a2][size=18:375a5451a2]من خودم به همه مفاخر گیلان احترام میذارم ولی یه سئوال:
آیا اگه این قضیه برعکس بود انزلیچیها هم به مفاخر رشت احترام قائل بودن و واسشون تاپیک میزدند,میگفتن فلانی که رشتی بود خدا بیامرزتش ما دوستش داریم؟!!!
بیخیال بچه ها دیگه خسته شدیم از به فکر همه چی بودن از این همه سعی واسه نگه داشتن حرمت,هنوز اون شب کذایی یادمون نرفته...[/size:375a5451a2][/color:375a5451a2][/quote:375a5451a2]

دمت گرم ابره حرف دل منو زدی...تو فیسبوک همین انزلیچی ها پیج درست میکنن به میرزار پروفسور سمیعی توهین میکنن ولی ما چی همیشه یاد انزلیچی رو زنده نگه داشتیم انزلیچی نصف مرام رشتی رو نداره[/quote:375a5451a2]
ابرار های عزیز اگه فکر میکنیم که یه فرقی بین ما جماعت رشتی واون *است همینه که ما همیشه پشت مفاخر و اسطوره های شهر واستان مون بودیم وهمیشه احترامشون رو بر خودمون واجب دونستیم که این نشان از فرهنگ اصیل و والای ما ست و این جماعت رو همیشه نسبت به بقیه تمیز میدیم وبه وجودشان افتخار میکنییم اما افتخار اون مادر به خطا ها سر شکستن وبدن زخمی کردن و شیشه ماشین شکستنهاست پس بزارید تو جهل ونادانی خودشون بمونندو همچنان در بی فرهنگی خود در جا بزنند
نماد کاربر
shervin1381
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مارس 31, 2013 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » يکشنبه آگوست 04, 2013 6:36 pm

از نظر من اسطوره باید یک قابلیت هایی داشته باشه.
این قابلیت ها در افرادی چون:
علی کریمی، علی دایی، آندرانیک تیموریان، جواد نکونام، مهدی مهدوی کیا، حتی انزلیچی قایقران و ... دیده نمیشه. هر کدوم از این به اصطلاح اسطوره ها نقایص اخلاقی بزرگی دارن که بهتره ازشون چیزی نگیم. انسان جایز الخطاست و من خودم خطا کار تر از همه. ولی وقتی صحبت از اسطوره میشه معیار فقط خوب فوتبال بازی کردن، چندسال تو یک تیم بازی کردن یا حتی کمکهای مالی نیست. بیایید اینقدر راحت واژه اسطوره رو خرج نکنیم. انزلیچی قایقران فوتبالسیت خوب و آدم خیری بود. شک ندارم اگه الان زنده بود یکی میشد مثل محمد احمدزاده که نه انزلیچیها احترامی براش قائل بودن و نه رشتیها دوستش داشتن. یادم نرفته که جماعت اسطوره پرست انزلی چطور از پدر فوتبال شهرشون پذیرایی کردن و به چه کسایی لقب قایقران دادن.
شان این سایت و هواداران داماش بالاتر از این هست که مشغول این حرفهای بیهوده بشه. همون بهتر که نه کسی توهین بکنه و نه کسی اینقدر یکی رو بیخودی بالا ببره.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » دوشنبه آگوست 05, 2013 8:30 am

خب نظر دوستان خوندم که بعضی ها موافق و بعضی ها مخالف این تایپیک بودن که همه قابل احترام هستن

فقط جواب بعضی از دوستانی که ابهام داشت رو میدم

soroosh8
من خودم به همه مفاخر گیلان احترام میذارم ولی یه سئوال:
آیا اگه این قضیه برعکس بود انزلیچیها هم به مفاخر رشت احترام قائل بودن و واسشون تاپیک میزدند,میگفتن فلانی که رشتی بود خدا بیامرزتش ما دوستش داریم؟!!!
بیخیال بچه ها دیگه خسته شدیم از به فکر همه چی بودن از این همه سعی واسه نگه داشتن حرمت,هنوز اون شب کذایی یادمون نرفته...
======================
جوا ب باید بگم اگه قضیه برعکس بود این کار را نمیکردن همین الان هم نمیکنن نمونه میرزا و سمیعی و.... ولی ما بافرهنگیم نه اونا پس تفاوت رو باید احساس کنیم

mahyarmaya

بنظر من اگـه ای قدر اهمیت به این موضوع ندیم بهتر هستش.
اگـه این آدم نمـا ها برای این مـٌـرده براشون " ارزش داشت توی او ترک های میموندن .
دیدن که چیزی برای گفتن ندارن دارن به هر ریسمانی چنگ میندازن.
مـا اگه قصد توهین داشتیم جلوی اون همه آذری نمیموندیم توی سردار شعار انزلیچی قایقرا روحت شاد روحت شاد سر میدادیم.
اگه قایقران برای مـا ارزش نداشت خون اون ترک های رو نمیریختیم "اینا همه از مـعرفت ماست.
به شخصه قایقران برای من با یه بازیکن گیلک فرقی نمیکنه امـا جلوی هر ترک و فارس دیگه برایم مهم میشن حتی پژمـان نوری.
==============
جواب چرا به این موضوع اهمیت ندیم میخوای با اهمیت ندادن بی فرهنگی این جماعت رو مخفی کنی بذار همه بفهمن بسته دیگه هرچی وانمود کردن ماشدیم بده

gilan-astaneh

از نظر من نیازی به این تاپیک نبود
انقدر تو این سایت حرف از این شهرک نشین ها است خسته شدیم اینا مگه شعور این چیزا دارن؟؟
================
جواب به نظر من خیلی لازم بود حتی اگر چند نفر از هم استانی های ما این ها رو بشناسن برای من کافیه یادمون نره این سایت از همه جا بیننده داره خودم چند نفر از لنگرود و کیاهشهر میشناسم که اینجا سر میزنن

Inja-Rasht

جواب ما سعی نکردیم کس رو بالا ببریم اگه با متر شما حساب کنیم که نمیشه مگه انسان کامل هم وجود داره
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

قبلي

بازگشت به فقط گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان