[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - عابدینی: سیاست فدراسیون یک بام و دو هوا است.

عابدینی: سیاست فدراسیون یک بام و دو هوا است.

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

عابدینی: سیاست فدراسیون یک بام و دو هوا است.

پستتوسط Amir0131 » شنبه آگوست 03, 2013 2:09 pm

[align=center:f42431b4c5][img:f42431b4c5]http://s4.picofile.com/file/7830335913/abedini6.jpg[/img:f42431b4c5][/align:f42431b4c5]

[b:f42431b4c5]عابدینی: سیاست فدراسیون یک بام و دو هوا است/ شیشه های اتوبوس داماش را شکسته اند، حسن زاده می گوید همه چیز خوب بود/ سازمان لیگ تکلیف را معلوم کند[/b:f42431b4c5]

مدیرعامل باشگاه داماش گیلان گفت: متاسفانه در فدراسیون نبود افراد متخصص موج می زند.

امیر عابدینی در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز، درباره دیدار تیمش مقابل ملوان و اتفاقات حاشیه ای که در این دیدار رخ داد، اظهار داشت: اتفاقات خوبی در این دیدار رخ نداد البته بسیاری اش طبیعی بود چون هرساله این اتفاقات رخ داده است. دیگر در فوتبال ما ناسزاگویی یک عادت شده است.

وی ادامه داد: متاسفانه آقایانی که به ورزشگاه می روند، دو گروه هستند. یکسری هواداران هستند و گروه دیگر افرادی که در VIP می نشینند. آنهایی که در جایگاه نشسته اند، خیلی از مسائل را نمی شنوند و مصاحبه می کنند که همه چیز خوب و لطیف بوده است. این واقعا جالب است که هیچ تذکری هم داده نمی شود.

مدیرعامل داماش همچنین گفت: متاسفانه سیاست یک بام و دو هوا در فدراسیون فوتبال وجود دارد. این مسائل ربطی به کفاشیان ندارد. فدراسیون تکلیفش با خودش مشخص نیست. در یک بازی به خاطر لیزر انداختن به چشم دروازه بان مهمان و در حالی که تیم میزبان در حال حمله است، ناظر، بازی را 10 دقیقه قطع می کند اما در بازی دیگری ناظر همان لیزر انداختن را می بیند و می گوید نمی تواند در این مسائل دخالت کند. در یک بازی توپ به پشت بازیکن برخورد می کند و داور پنالتی می گیرد اما در بازی دیگر دروازه بان در محوطه جریمه روی پای فوروارد شیرجه می رود و پای او را می زند اما داور ادامه بازی اعلام می کند!

عابدینی در ادامه صحبت هایش گفت: جالب است که شیشه های اتوبوس تیم میهمان شکسته می شود اما رییس کمیته انضباطی به برگزار کنندگان بازی تبریک می گوید! علیرضا جهانبخش 19 ساله با 8 گل زده بدون پنالتی بهترین گلزن داماش می شود اما او که جوان ترین لژیونر ایران است پدیده لیگ نمی شود و بازیکنی را انتخاب می کنند که دو بازی برای تیمش انجام داده است. متاسفانه در فدراسیون نبود افراد متخصص موج می زند. چون تخصص وجود ندارد، این اتفاقات رخ می دهد. من اطمینان دارم اتفاقاتی در فدراسیون دارد می افتد.

وی با انتقاد از سازمان لیگ خاطرنشان کرد: سازمان لیگ باید تکلیف را معلوم کند. آنها برگزارکننده بازی های لیگ هستند و باید هدایت کننده هم باشند. به نظر من ناظر ها را سازمان لیگ باید انتخاب کند و خود مسئولان این سازمان هم بازی ها را کنترل کنند. قانون برای همه باید یکسان شود و دوگانگی ها از بین برود. تا زمانی که این دوگانگی ها وجود دارد همیشه وضعیت اینگونه است. کمیته داوران هم باید با هر سیستمی که می داند تعاریف را مشخص کند. داوران ما در دقیقه 93 و 94 شجاعت خود را از دست می دهند. امکان ندارد در این دقایق داوران پنالتی بگیرند.

عابدینی درباره اینکه هواداران ملوان شیشه های اتوبوس بازیکنان و هواداران داماش را شکستند، تصریح کرد: من نمی گویم آنها هوادار ملوان بودند اما به هر حال افرادی این کار را کردند. آنقدر هم هنرمند بودند که تمام شیشه های اتوبوس هواداران و بازیکنان را شکستند. خدا پدر نیروهای انتظامی را بیامرز که اتوبوس بازیکنان را اسکورت کرد که اگر این اتفاق نمی افتد معلوم نبود چه حوادث دیگری رخ می داد.

وی درباره شرایط تیمش افزود: من از شرایط تیم رضایت دارم اما بازیکنان از من رضایت ندارند. مشکلات مالی زیادی داریم. بازیکنی نزد من آمده و می گویدبرای نان شب به مشکل خورده است. حق هم دارد. ما به تعهدی که داده ایم عمل نکردیم. دم بازیکنان داماش گرم که فقط گله می کنند و بعد به تمرین می روند. ما هنوز بدهی های قویدل کلاهبردار را می دهیم. چک هایی دست ما دارد اما خودش پیدایش نیست.

عابدینی در پایان گفت: تیم ما خوب بسته شده است. دو، سه بازیکن جوان و خوب مثل حسن زاده، کاردوست، محمدی و ... داریم که در آینده بازیکنان بزرگی می شوند. داماش به هیچ وجه سقوط نمی کند. جلسات متعددی برگزار می کنیم و امیدواریم مشکلات مالی حل شود. فردا هم یک جلسه دیگر داریم که انشاءالله نتیجه بدهد.
نماد کاربر
Amir0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 08, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » شنبه آگوست 03, 2013 2:18 pm

حسن زاده فکر کنم موقع بازی داماش م ل و ان عینک جوشکاری زده بود...حتما باید کشته میدادیم تا ان زلی چیها رو محروم کنن؟ مثل میدون جنگ بود از هر طرف سنگ پرتاب میشد.من میگم ان زلی چیها رو بفرستن فلسطین خوب سنگ میندازن. این همه فحاشی میکردن بعد ادعای با فرهنگ بودن رو هم دارن من فکر کنم فحش دادن تو ورزشگاه سن سی انزلیچی ازاده کمیته ی انضباطی هم اینارو جریمه نمیکنه...اگه محروم نشن عیب نداره بازی برگشتی هم وجود داره
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط rashti_sarvar در شنبه آگوست 03, 2013 2:34 pm .
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1990 » شنبه آگوست 03, 2013 2:24 pm

اقای عابدینی همین. :(
خدایا: بارها دقیقا همان جایی ""دستم"" را گرفتی که میتوانستی ""مچم"" را بگیری.خدایا شکرت...
abarar1990
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 12, 2013 12:00 am

پستتوسط ali126 » شنبه آگوست 03, 2013 2:41 pm

[quote:6e83e8e21d="abarar1990"]اقای عابدینی همین. :([/quote:6e83e8e21d]
چی بگه فحش بده؟؟؟
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyar7192 » شنبه آگوست 03, 2013 3:02 pm

فقط با حرف زدن نمیشه که حاجی،عمل!!!
ملوان آسیایی...زیرخوس رشتیایی
نماد کاربر
mahyar7192
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1990 » شنبه آگوست 03, 2013 3:59 pm

[quote:013c88d62e="ali126"][quote:013c88d62e="abarar1990"]اقای عابدینی همین. :([/quote:013c88d62e]
چی بگه فحش بده؟؟؟[/quote:013c88d62e]
:D نه بلامیسر گفتم شاید بیشتر درباره ی تماشاگراشون بگه در موردن حملاتشون همین.بازم ببخشید :)
خدایا: بارها دقیقا همان جایی ""دستم"" را گرفتی که میتوانستی ""مچم"" را بگیری.خدایا شکرت...
abarar1990
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 12, 2013 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه آگوست 03, 2013 4:08 pm

/15/
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط shervin1381 » شنبه آگوست 03, 2013 7:21 pm

این حسن زاده اشغال که حیفه اسم اشغال رو کثیف کنم چراکه خیلی لجنتر از این حرفاست میگه که همه چی اروم بوده البته راست هم میگه چراکه اومده بود تا بر رفتار طرفداران داماش نظارت کنه و واقعا هم راست گفتی که همه چیز اروم بوده به خاطر اینکه تماشاگران رشتی واقعا اروم وبا ادب بودند وهیچ کاری نکردند اما یادت باشه که یه روز باید تقاص همه این ندیدنهات رو پس بدی از اقای عابدینی هم انتظار میره که تندتر وشدیدتر مصاحبه کنه واز طرفداران حمایت بیشتری کنه
نماد کاربر
shervin1381
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مارس 31, 2013 12:00 am

پستتوسط metall » شنبه آگوست 03, 2013 7:27 pm

خدا شاهده اگه برخوردی با ملوان نشه تو بازی برگشت کنترول از دست همه خارج میشه حسن زاده همین رو میخوای بس ببین /9/
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط neye_kabir » شنبه آگوست 03, 2013 8:50 pm

اونایی که آدم هستن اصلا نیازی به گفتن بیشتر از این ندارن.خودشون میفهمن.اونایی هم که مثل حسن زاده یا نمیفهمن یا خودشونو زدن به نفهمی هم هرچی بگیم باز نمیفهمن یا خودشونو میزنن به نفهمی و کار خودشونو میکنن.اگه قرار به گفتن باشه باید تو یه برنامه زنده مثل نود گفته بشه
باران
خیال خیس خورده ایست
که در اوج سقوطش
مرئی شده است...
نماد کاربر
neye_kabir
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed1992 » شنبه آگوست 03, 2013 10:20 pm

[size=24:7b951f41ee][color=darkblue:7b951f41ee]میدونم با این حرفهایی که الان میخوام بزنم من میشم آدم بده ولی بخدا همش حقیقته:[/color:7b951f41ee][/size:7b951f41ee]
آ[color=black:7b951f41ee]قای عابدینی بقران با حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نمیشه،از کدوم انشاالله حرف میزنی مرد مومن؟
ما از این انشاالله ها خیلی شنیدیم و گوشمونم از این حرفا بر شده.
کی دیگه وضع ما خوب میشه؟
مرد مومن بازیکنا سر تمرین نمیان اونوقت شما میگین وضعمون خوب میشه!؟
یعنی این بازیکنا لیاقت یه خسته نباشید ندارن؟نگین که گفتین که نیست.
امروز نظیفکار نیومد سر تمرین فردا هم یکی دیگه نمیاد و...
خوب اونا هم حقشونو میخوان،وعده سر خرمن که واسشون نون وآب نمیشه
الان 3 ساله ما هر روز داریم میشنویم که وضع باشگاه داره خوب میشه،البته اینو هم نباید فراموش کنیم که چندین بارم گفتین بهتره تیم منحل بشه!
آخه چرا به این مردم خوب گیلان و رشت اینهمه وعده الکی میدین؟
اگه واقعا نمیتونین تکلیف تیمو روشن کنین،بازیکنامون اصلا شور وشوق تمرینو ندارن(تمرین امروز و به نقل از خود بازیکنا)
ازتونم خواهش میکنم که دیگه تو مصابحه هاتون اینقدر نگین وضع تیم رو به بهبوده که دیگه حناتون رنگی نداره،در ضمن یادم رفت بگم که تیم محبوبتونم مساوی کرد با ذوب آهن ولی من تعجب کردم مصاحبه ای از شما ندیدم
خسته شدم از اینهمه ......
شرمند سرتونو درد آوردم[/color:7b951f41ee]
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط amin_asadolahpor » يکشنبه آگوست 04, 2013 6:00 am

این عابدینی 1چیز میگه اونجای آدم به حرف میاد.

واقعا مدیر عامل ندیدم اینقدر دوروغگو ،بی خیال باشه.من جای این بازیکنان باشم هرگز واسه باشگاهی که هیچ احترامی واسه تماشاگر قایل نیست و خود بازیکنان هرگز بازی نمیکردم.

واقعا واسه شخص باشگاه و خود اقای سراوانی باید متاسف بود ،تو سایتها همه اون کارهای ناشایست رو به هوادار داماش چسبوندن، امادریغ از یک مصاحبه

برید خجالت بکشید.تو ورزشگاه اگه 1بار نام این افراد صداکنید،توف پرت کردید روی خودتون.

امیر عابدینی اونقدر تو حسابش پول هستش که باشگاه کمک کنه؟

تو باشگاه ما هم اصلا کسی نیس به این آقابگه بالای چشمت ابرو هست.

حاجی رفته غیبت کبری،مدیر عامل به این بی وجودی ندیدم حتی به خودش زحمت نمیده بیاد ورزشگاه.
اما دوردگر میاد قبل بازی با بازیکنان ما دست میده.

ما دیگه مدیر عامل دوروغگو ،بی غیرتی نمیخوایم.

باشگاه نه هیت مدیره داره نه هچی،حالت دیکتاتوریی به وجود اورده تا کسی بهش حرف نزنه.

شما با دسته کورها طرف نیستیو این تیم مال این شهر.پول نداری،بزن برو،تحویل هیت فوتبال بده

اقا نمیخوایم تو باشی نمیخوااااهیم
ایران داماش
نماد کاربر
amin_asadolahpor
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 16, 2012 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » يکشنبه آگوست 04, 2013 6:14 am

[quote:6baeb2e59e="neye_kabir"]اونایی که آدم هستن اصلا نیازی به گفتن بیشتر از این ندارن.خودشون میفهمن.اونایی هم که مثل حسن زاده یا نمیفهمن یا خودشونو زدن به نفهمی هم هرچی بگیم باز نمیفهمن یا خودشونو میزنن به نفهمی و کار خودشونو میکنن.اگه قرار به گفتن باشه باید تو یه برنامه زنده مثل نود گفته بشه[/quote:6baeb2e59e]

اگر برای مل مل محرومیتی در خور وحشی گری و فحاشی که کردن در نظر نگیرن، من همینجا قسم میخورم بر خلاف میل درونیم، بازی برگشت به استادیوم نیام و در عوض مقدمات ریختن خون آبای در خیابونها رو فراهم کنم
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط behrad » يکشنبه آگوست 04, 2013 10:21 am

چه مل ملو محروم كنن چه نكنن توي رشت اباي كشي... :( :( حالا با وجوداي انزلي بيان /7/ /7/ /7/ انزلي با وجود داره......فكر نكنم.اباي *# بكاشته
داماش در قلب من جا دارد
نماد کاربر
behrad
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 25, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » يکشنبه آگوست 04, 2013 11:25 am

نمیدونم چرا اینقد سطح فرهنگ مردم این دو شهر فرق میکنه!!! آخه چقد راحت دروغ میگن. واقعا میخان با این دورغها رفتار عصر هجریشونو بپوشونن!! آخه کی به مجمسمه آسیب زد؟؟ حالا خوبه خوده هوادارا اونو گذاشتن سرجاش!!
منتظر همچین مصاحبهی از درودگر بودم. دارم براش اساسی :wink:
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

بعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان