ملوان بندر انزلی - داماش گیلان | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط toshiba » شنبه آگوست 03, 2013 6:50 pm

وای خدا من خنده مردم یه سربریدسایت ملوان این درودخر ودارودستش چه مظلوم نمایی کردن انگارنه انگار که طرفداراشون شیشه اتوبوسها شیشه مینیبوسها سرطرفدارامونو همه رو باهم شکوندند دیده که ازهرطرف هواداراشون محکوم هستند تندیس قایقران رو بهانه کرده جالب اینجاست فحشو هواداران ملوان دادند شیشه های ماشین رو هواداران ملوان شکوندن بعدگفته بازی برگشت باید بدون هوادار باشه ماازالان داریم واسعه بازی برگشت ثانیه شماری میکنیم
نماد کاربر
toshiba
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 30, 2012 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » شنبه آگوست 03, 2013 7:00 pm

[size=18:b4ca9e6f9f]بچه ها فکر کنم به اندازه کافی به حواشی بازی دربی پرداخته شد...تو رو خدا این بازی رو دیگه به فراموشی بسپارید.
ما بازی بعدمون با نفت تهران هست و تمام حواسمون هنوز به بازی دربی هست!!!!
یه پیشنهاد دارم برای مدیران محترم سایت:
خواهشا این تاپیک رو قفل کنید.
تمام قدرت هوادارا باید متمکز باشه روی بازی با نفت[/size:b4ca9e6f9f]
[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyar7192 » شنبه آگوست 03, 2013 7:16 pm

محمدرضا مهدوی : هواداران داماش تنها به تشویق تیم خود پرداختند اما هواداران میزبان حاشیه را آغاز کردند
سایت هواداران داماش گیلان - اف سی داماش دات آی آر : محمدرضا مهدوی با اشاره به دربی داماش و ملوان در هفته دوم لیگ برتر، اظهار کرد: در مجموع بازی کیفیت چندانی نداشت و دو تیم فوتبال راضی کننده‌ای را به نمایش نگذاشتند.

وی ادامه داد: این بازی به غیر از 20 دقیقه پایانی هیجان و چیز خاصی نداشت.

کاپیتان تیم فوتبال داماش گیلان درباره جو ورزشگاه تختی انزلی ، اذعان کر د: قبل از بازی حرف‌های زیادی عنوان شده بود تا این بازی به دور از حاشیه‌ها برگزار شود اما در طول مسابقه باز هم شاهد بودیم که در بیشتر دقایق شعارهای ناشایستی داده می‌شد.

وی افزود: هواداران داماش اقدامی نکردند و تنها به تشویق تیم خود پرداختند و کاری به بازیکنان تیم حریف نداشتند اما هواداران میزبان حاشیه را آغاز کردند و موجب ملتهب شدن جو ورزشگاه شدند.

مهدوی با اشاره به مشکلات مالی داماش، گفت: بیش از دو سال است که با مشکلات مالی مواجه‌ هستیم و هنوز درصد بسیار زیادی از قرارداد سال گذشته خود را طلب داریم و امسال تاکنون پولی نگرفته‌ایم و فکر نمی‌کنم هیچ تیمی مانند داماش باشد.

وی اضافه کرد: بازیکنان داماش از روی مرام و معرفت خود و به عشق هواداران برای این تیم بازی می‌کنند.

این بازیکن داماش خواستار توضیح مسئولان امر باشگاه درباره وضعیت مالی داماش شد و خاطرنشان کرد: ما نیز باید حداقل تکلیف خود را بدانیم.
ملوان آسیایی...زیرخوس رشتیایی
نماد کاربر
mahyar7192
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » شنبه آگوست 03, 2013 7:33 pm

[quote:34c2669bb4="amirreza_pro"][size=18:34c2669bb4]بچه ها فکر کنم به اندازه کافی به حواشی بازی دربی پرداخته شد...تو رو خدا این بازی رو دیگه به فراموشی بسپارید.
ما بازی بعدمون با نفت تهران هست و تمام حواسمون هنوز به بازی دربی هست!!!!
یه پیشنهاد دارم برای مدیران محترم سایت:
خواهشا این تاپیک رو قفل کنید.
تمام قدرت هوادارا باید متمکز باشه روی بازی با نفت[/size:34c2669bb4][/quote:34c2669bb4]

فراموش کنیم چی رو فحش های که دادن فراموش کنیم نـــــــــــــــــــه حالا حالا من کار دارم باهشون
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » شنبه آگوست 03, 2013 10:02 pm

http://diyarmirza.ir/1392/05/%D8%AD%D8% ... %86%D8%B8/

اسماعیل حسن‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بندرانزلی با اشاره به دربی تیم‌های ملوان و داماش، اظهار کرد: باید بگویم یکی از آرام‌ترین و سالم‌ترین دربی‌های چند سال اخیر فوتبال گیلان را شاهد بودیم و تنش‌های روی سکوها کمتر از گذشته بود.خبرگزاری فارس: برای دربی گیلان محرومیتی در نظر گرفته نمی‌شود/ احتمال تشویق داماشی‌ها

وی افزود: هواداران دو تیم نسبت به گذشته بسیاری از مسایل را رعایت کردند و فضای خوبی شاهد بودیم و در مجموع این دربی شب خوبی را پشت سر گذاشت.

رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، با ستایش از خویشتن‌داری هواداران و به ویژه هواداران داماش، اذعان کرد: از هواداران رشتی باید بیشتر تشکر کنم که عملکرد خوبی را در این دربی به نمایش گذاشتند.

وی ادامه داد: ما باید نکات مثبت را هم ببینیم و احتمالاً این بار هواداران داماش را مورد تشویق قرار دهیم.

حسن‌زاده درباره جرایم دربی گیلان، تصریح کرد: یک‌سری مواردی بوده که آنها را یادداشت کرده‌ام و از طرفی باید منتظر گزارش ناظر بازی باشم تا در این زمینه تصمیم‌گیری شود.

وی اضافه کرد: ممکن است جرایم ما در زمینه دربی گیلان در حد تذکر و توبیخ باشد و محرومیتی در نظر گرفته نمی‌شود.

رئیس کمیته انضباطی با قدردانی از رسانه‌ها افزود: رسانه‌ها درباره کاهش حواشی این دربی کمک زیادی کردند و گیلانی‌ها نیز با رفتار خود فرهنگ بالای خود را نشان دادند.

وی در پاسخ دلیل حضور خود در دربی گیلان با توجه به همزمانی دربی تبریز، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه گیلانی هستم مایل بودم دربی گیلان را از نزدیک ببینم.
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط raincityboy » شنبه آگوست 03, 2013 10:06 pm

اینم از آرتین زهرابی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

به بهانه پایین کشیدن سردیس قایقران / به خودم می بالم که یک گیلانی ام...
ورزش > لیگ برتر - قصه قصه ای پر غصه است ، قصه های الکی ؛ غصه های الکی...
قصه،قصه ای پر غصه است. قصه های الکی،غصه های الکی...
آرتین زهرابی: قصه های داربی گیلان،قصه های غریبی نبود. آدم ها،آدم های غریبی نبودند. غربتی نبودند. مال دوردست ها نبودند. اهل اینجا بودند. مال گیلان،اهل بندر،اهل رشت.
داربی های الکی چند سالی است که جدی جدی وارد فاز تازه ای شده. فازی که دیگر فاز سابق را به آدم نمی دهد. فازی که همه ما را بر ای دیدن یک داربی قدیمی،گشنه نگه داشته...تازگی ها همه چیز تازه اش خوب است اما از داربی که می پرسید می گوییم قدیمی اش نعمت بود و نیمه قدیمی اش حکمت. داربی های جدید اما چیزی برای عرضه ندارد،منهای اندکی ریخت و پاش های فرهنگی و به حراج گذاشتن های زورکی...
اولش همه چیز با بی احترامی شروع شد؛ با بحث های الکی رشتی و انزلی چی. بی احترامی به فرهنگ فحاشی تغییر مسیر دارد و از فحاشی به فرهنگ چوب کشی رسیدیم.
قصه های داربی گیلان این گونه تلخ شد،چون آدم بزرگ های فوتبال گیلان،همه رفتند. مهد کودکی ساختیم از فوتبال و آن را توزیع کردیم میان آدم های فوتبال ندیده. داربی هایی برایشان ساختیم که دیگر از حالت داربی خارج شده و آتشی درست کرده برای نزاع. نزاعی خونین میان دو شهر که هواداران فوتبالش دیگر هیچ کسی را نمی شناسند؛ نه بزرگان فوتبالشان را و نه آنهایی که این روزها در کنج خانه نشسته اند.
آنچه اهمیت دارد خالی کردن عقده دل است. مناسبتی بهتر از داربی پیدا نمی شود. فحش که بدهید احتمالا خالی می شوید. دیگر حتی به تندیس قهرمان هم فکر نمی کنید. سر که شکست. شیشه که شکست. این هم روی همه. تندیس قهرمان که بشکند ملالی نیست.سر قایقران را از جایش درآوردن و چند متری آن را چرخاندن لابد حکمتی دارد که از آن بی خبریم.
مهم این چیزها نیست. مهم این کینه ای است که من دارم و بی منت تقدمیت می کنم. مهم عداوتی است که تو داری و برای آن سر هم می شکنی. داربی گیلان برای ما خاطرت خوبی بود. فوتبال گیلان را دوست داشتیم. منتخب گیلان را دوست داشتیم.ملوان و استقلال رشت و همه تیم های رشت را دوست داشتیم.انزلیچی قایقران را که عاشقش بودیم.
فوتبال گیلان برای ما خاطره بود. روزهای خوبی را با آن سپری کردیم. روزهایی که پس از پایان بازی های سپیدورد و ملوان می شد ساعت ها زیر باران قدم زد...
این حادثه را اهانتی بزرگ به فوتبال گیلان تلقی می کنیم و برای این داربی متاسفیم. اگر این اسمش داربی است، ما از تمام داربی های دنیا متنفریم. شما هم می توانید به خودتان ببالید که یک گیلانی هستید!
http://www.khabaronline.ir/detail/30656 ... ere-league
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط fire_boy » شنبه آگوست 03, 2013 10:18 pm

این خبر آنلاین بی وجدان هیچی از قوم مغول ننوشت نقطش گیر کرد رو ماجرای ساختگی سر دیس انزلیچی /9/ /9/
http://www.khabaronline.ir/detail/30652 ... ere-league
نظرات رو بخونید پاتک درودخر جواب داد همینو میخواست بی.... :(
تف به ذات قلم فروشان
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » شنبه آگوست 03, 2013 10:18 pm

هیچکس لینک خلاصه این بازی رو نداره؟؟؟؟؟
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » شنبه آگوست 03, 2013 10:26 pm

الان معنی سینه چاککه عابدینی اشاره کرده بود رو میفهمم .
منم بودم این رو میگفتم.داماش سینه چاک نداره"یعنی کسی نیست برای بازیکن چاقو بکشه"کسی نیست "فحش به بازیکن خودی بده "گزارشگر رو خفت کنه بابت یه مقاله که فقط اسم شهرک رو آورده"سینه چاک داره که هر دربی پنالتی میشه نمیگیرن فنس ورزشگاه سالم هستش.
اینجا اگه سینه چاک داشت وهابی که دم گوشم ماست "جرات نمیکرد گاله باز کنه
پوربخشی که برای رای الماسخاله خاله زنک بازی در میاره دم از داماشی میزنه امـا توی رسانه لال میشه
آرتین بی ریشه تهرانی پرست راه به راه دستش رو جای دیگه گرم کنه.
اگه داماشی هواداران لات یا بی فرهنگ و بی خانواده داشت مثل بچه *# ها این قدر دشمن نداشت"اگه داماشی توی یکی از این کوچه های ساعت 2 شب خانواده طرف رو با خودش خفت میکرد این همه دشمن توی شهرش نداشت.
اگه گزارشگر رادیو یه بار شیشه مغازه خودش و باباش و آژانسـش توی گلسار پودر میشد یا خونه توی انزلی داشت یا خاک پای هواداران داماش رو لیس میزد .
الان فهمیدم منظور سیه چاک نداره یعنی چی"
صد البته که سینه چاک نداریم آقای عابدینی "حق با شماست.
اینجا پوربخش راحت نون رو به نرخ روز از نانوایی میخره به قیمت روز.
آرتین مقاله می نویسه فردا توی خیابان خدا بیامورزی میکنیم!
اینجا وهابی ....
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » شنبه آگوست 03, 2013 10:28 pm

[quote:7dd17bdfde="fire_boy"]این خبر آنلاین بی وجدان هیچی از قوم مغول ننوشت نقطش گیر کرد رو ماجرای ساختگی سر دیس انزلیچی /9/ /9/
تف به ذات قلم فروشان[/quote:7dd17bdfde]
دوستان ته نوشتش دو تا کلید واژه است بزنید ببینید چی میاد.آخرین خبر راجع به داماش این خبرگزاری مربوط به قبل رفتن جهانبخشه!!!!!!!!!
خواستم بگم شک نکنین که بابا دروغخر هزینه این قلم ها را خوب داره پرداخت می کنه!
کلا تنها خبر این فصلش راجع به داماشش هم مربوط به رفتن جهانبخشه!
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط fire_boy » شنبه آگوست 03, 2013 10:30 pm

فقط یک راه مونده برای دفاع از حقانیتمون
90
حالا مبنا رو بر این بگیریم چنین کاری انجام شده (پایین آوردن سر دیس انزلیچی)
یعنی افتادن سنـــــــــــــــگ از جان هوادارن & بازیکنان داماش مهمتره که رو یک سنگ(بی جان) زوم کردن؟؟؟؟؟؟؟
مجروح شدن هواداران داماش را کسی ندید؟؟؟
شکسته شدن شیشه اتوبوس هوادارن & بازیکنان داماش را کسی ندید؟؟؟
زدن گاز(اسپره فلفل) توسط ماموران در اتوبوس هواداران را کسی ندید؟؟؟
تف به ذات کثیفتون /9/
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط fire_boy » شنبه آگوست 03, 2013 10:32 pm

[quote:c430e8dd50="abarar0131"][quote:c430e8dd50="fire_boy"]این خبر آنلاین بی وجدان هیچی از قوم مغول ننوشت نقطش گیر کرد رو ماجرای ساختگی سر دیس انزلیچی /9/ /9/
تف به ذات قلم فروشان[/quote:c430e8dd50]
دوستان ته نوشتش دو تا کلید واژه است بزنید ببینید چی میاد.آخرین خبر راجع به داماش این خبرگزاری مربوط به قبل رفتن جهانبخشه!!!!!!!!!
خواستم بگم شک نکنین که بابا دروغخر هزینه این قلم ها را خوب داره پرداخت می کنه!
کلا تنها خبر این فصلش راجع به داماشش هم مربوط به رفتن جهانبخشه![/quote:c430e8dd50]

من دقیقا دارم از همین میسوزم :(
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط Inja-Rasht » شنبه آگوست 03, 2013 10:56 pm

بابا تورو به جان هرکی دوست دارید تموم کنید این حرف ها رو پارسال اگر اینجوری سر این بازی لعنتی انرژی هدر نمیدادیم رتبمون زیر 9 بود. چند جلسه محروم شدیم و کلی بهانه دادیم دست یک مشت از خدا بی خبر. آبرارای عزیز کسی نیست ندونه وزارت ورزش علیه ماست. دقت کنید وزارت ورزش، نه فدراسیون!!! فکر میکنید تصادفی این اتفاقات میفته و از تیم شهرک همه جوره حمایت میشه. این نتیجه اون باندبازی زمان انتخابات فدراسیون هست. همون زمانی که عابدینی مقابل وزارت قرار گرفت و دسیسه هاشون رو ملغی کرد. همون موقع که امثال درودگر بی وجود پاچه خاری و جاسوسی وزارت کردن. نگید اینارو نمیدونید که شک میکنم هوادار داماشید. حالا که این هارو میدونید این هم بدونید که دیگه عمر این وزارت به سر اومده پس اجازه ندید تو این مدتی که از عمرش باقی مونده ضربه ای بخوریم. اجازه ندید آخر فصل حسرت این رو بخوریم که از نفت تهران تو رشت 3 امتیاز نگرفتیم. خیلیها میان میگن بازی برگشت تلافی کنیم!!!!! که چی بشه دوستان؟؟؟ تا کی تلافی کنیم؟؟!! پس شان رشتی کجا رفت؟؟؟ آیا شان میرزا با انزلیچی قایقران یکی هست؟؟؟ چند نفر وجود مبارزه مسلحانه علیه 3 دولت بزرگ رو در تاریخ این مملکت داشتن؟؟؟ بابا تورو به روح میرزا کوتاه بیاید ما از نظر مشاهیر و غنای فرهنگی با اونا قابل مقایسه نیستیم. ما در دوره معاصر رقیب شهرهایی مثل تبریز و اصفهان بودیم و از نظر فرهنگی و مشاهیر از اونها هم برتر. واقعا از درگیری با یکی از کوچکترین زیر مجموعه های خودمون چی گیرمون میاد؟؟؟؟ ما بیشتر ضرر میکنیم یا اونا؟؟؟؟ ما به چند نفر از مشاهیر اونا میتونیم توهین کنیم؟؟؟ اونا به چند نفر از ما؟؟؟
هر جوری بشینی حساب کتاب کنی میبینی ما این وسط بیشتر متضرر میشیم چون اونا چیزی واسه از دست دادن ندارن. پارسال ما رو بازوندن باز هم بالا تر از اونا بودیم. بیاین دست به دست هم بدیم و تنه بزنیم به سپاهان اصفهان و تراکتور تبریز. نه کل کلمون با نفت آبادان باشه و مل مل انزلی. بخدا اف داره. فقط یک لحظه تمرکز کنید به رسانه ها که بگن رشت و انزلی رقیبن. خاک بر سر من به عنوان رشتی که انزلی رو رقیب رشت بدونم. رقبای شهر من تو ذهن من تبریز و اصفهان و شیرازن که تو اقتصاد مارو جا گذاشتن و ما غافل شدیم و ...
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط kablakijay » شنبه آگوست 03, 2013 11:46 pm

پس از سپری شدن داربی گیلان و اتفاقات پس از آن و هم زمانی این اتفاقات با روز جهانی قدس رئیس دفتر سیاسی حماس پس از مشاهده این اتفاقات اعلام نمود که اگر مردم ما همانند جوانان انزلیچی در پرتاب سنگ و خرابکاری مهارت داشتند ما تاکنون اسرائیل را شکست داده بودیم وی ضمن تمجید از جوانان *# خاطر نشان کرد که از جمله قابلیت های بالای این افراد حمله به اتوبوس های در حال اسکورت پرتاب سنگ و وحشی گری است که می توان از آنها در جهت جنگ و خرابکاری استفاده نمود.
نماد کاربر
kablakijay
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 21, 2012 12:00 am

پستتوسط kablakijay » شنبه آگوست 03, 2013 11:47 pm

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور انزلیچی ضمن حمایت از اقدامات صورت گرفته در این کشور از هواداران داماش شکایت کرد که چرا سر و صورت خود را در معرض سنگ پراکنی های انجام شده از سوی اتباع این کشور قرار دادند. وی همچنین به کمیته انضباطی فدراسون فوتبال ایران هشدار داد در صورتی که هواداران داماش را به علت این اقدام ناشایست محروم نکید انزلیچی در شورای امنیت سازمان ملل بعلت جنایت علیه بشریت از شما شکایت خواهد نمود.
نماد کاربر
kablakijay
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 21, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان