[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - ملوان بندر انزلی - داماش گیلان | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

ملوان بندر انزلی - داماش گیلان | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط havadarehamishegi » شنبه آگوست 03, 2013 12:32 pm

[quote:dda854b913="mahyar7192"][b:dda854b913]الان جناب آقای مسوول کانون هواداران میتونست یه بیانیه بده بگه هوادارای داماش اینکارو نکردن و از حق ما دفاع کنه،واقعا داری چیکار میکنی آقای سراوانی؟[/b:dda854b913][/quote:dda854b913]

مهیار جان این سوالیه که من 3سال داره میپرسم و کسی هم پاسخگو نیست
1-آقای عبدالله مرغوب توی باشگاه چیکارست؟؟
2- آقای سراوانی دقیقا داری چیکار می کنی؟؟؟

ومن هیچ وقت پاسخ این دو سوال و نگرفتم ...

البته بگم که آقای سراوانی در برخی مواقع یه چنتا حرکت خوب کرد از این هم نباید چشم پوشی کرد اما نمیدونم چرا ساکت هستند ...
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط Dane_Ali » شنبه آگوست 03, 2013 12:47 pm

من خودم اونجا بودم و این صحنه رو دیدم

یکی از بچه ها ( که اسمشو نمیارم ) رفت با مجسمه عکس بگیره که مجسمه شل بود افتاد اون بنده خدا هم از بالا افتاد پایین

بعدش بچه ها مجسمه رو گذاشتن سر جاش

یه توصیه ای که دارم به بچه های خودمون اینه که اصلا به پیج اونا و سایتشون نرید
چون فقط و فقط باعث میشه خشمتون نسبت به این جماعت مجهوال الهویت بیشتر بشه
از بس توهین میکنن و از بس دروغ میگن و حاشیه میسازن
نماد کاربر
Dane_Ali
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » شنبه آگوست 03, 2013 12:58 pm

خبر گزاري ايپنا ...خبر گزاري ورزش ايران

http://ipna.ir/ItemView.aspx?ni=91364
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » شنبه آگوست 03, 2013 1:05 pm

‏علی احمدی سراوانی / Ali Ahmadi Saravani‏

سلام.عباس ادمین این پیج هستم.الان با اقای سراوانی چت کردم و میخوام متن چت رو بدون اجازه ازشون اینجا بزارم.خودتون قضاوت کنیید...
فیلم فحاشی ها رو به عابدینی دادم و ازش خواستم با 90 هم مصاحبه کنه دیشب هم هماهنگ کردم که با سکو مصاحبه کنه تمام عکسایی که خبرگزاریهایی مثل فارس و مهر گذاشتن رو من دادم سایت گل هم توسط رادنی دیدار مطلب گذاشته خودم تو فیسبوک مطلب نوشتم که بسیاری از خبرنگارانی که دوستم هستند ازش استفاده می کنند به صدا و سیما نامه شدید بخاطر جابجایی لوگوی داماش با سایپا دادم به خبرگزاریها گفتم با فراهانی و مهدوی و عسگری و محمدی مصاحبه کردند شماره همه بچه ها رو دادم اما اینا مصاحبه کردند عکسها رو برای سکو و 90 فرستادم من دیگه باید چکار کنم ... بعد از بازی با اینکه بشدت بیمار بودم تا 4 صبح تو دفترم موندم و عکسا رو برای همه فرستادم ...3 تا دوربین با خودم به انزلی بردم و فیلم مناسبی آماده کردیم که حاجی اینا رو میبره فدراسیون تا به حسن زاده حالی کنه جو آروم کجا بود؟ مطمئن باشید حاجی از حق بچه ها نمیگذره .... اما چرا همه انتظار دارند عابدینی مثل درودگر باشه ...وقتی عابدینی تو سکو میگه کفاشیان باید این لکه ننگ رو از بین ببره خیلی معنی داره وقتی بر عدم انتخاب جهانبخش به عنوان پدیده فریاد میزنه داره از حق ما دفاع میکنه ...نباید توقع داشته باشیم سطح آدما رو پایین بیاریم.

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط nima_beckham » شنبه آگوست 03, 2013 1:15 pm

[quote:4e31a19d80="popo131"]‏علی احمدی سراوانی / Ali Ahmadi Saravani‏

سلام.عباس ادمین این پیج هستم.الان با اقای سراوانی چت کردم و میخوام متن چت رو بدون اجازه ازشون اینجا بزارم.خودتون قضاوت کنیید...
فیلم فحاشی ها رو به عابدینی دادم و ازش خواستم با 90 هم مصاحبه کنه دیشب هم هماهنگ کردم که با سکو مصاحبه کنه تمام عکسایی که خبرگزاریهایی مثل فارس و مهر گذاشتن رو من دادم سایت گل هم توسط رادنی دیدار مطلب گذاشته خودم تو فیسبوک مطلب نوشتم که بسیاری از خبرنگارانی که دوستم هستند ازش استفاده می کنند به صدا و سیما نامه شدید بخاطر جابجایی لوگوی داماش با سایپا دادم به خبرگزاریها گفتم با فراهانی و مهدوی و عسگری و محمدی مصاحبه کردند شماره همه بچه ها رو دادم اما اینا مصاحبه کردند عکسها رو برای سکو و 90 فرستادم من دیگه باید چکار کنم ... بعد از بازی با اینکه بشدت بیمار بودم تا 4 صبح تو دفترم موندم و عکسا رو برای همه فرستادم ...3 تا دوربین با خودم به انزلی بردم و فیلم مناسبی آماده کردیم که حاجی اینا رو میبره فدراسیون تا به حسن زاده حالی کنه جو آروم کجا بود؟ مطمئن باشید حاجی از حق بچه ها نمیگذره .... اما چرا همه انتظار دارند عابدینی مثل درودگر باشه ...وقتی عابدینی تو سکو میگه کفاشیان باید این لکه ننگ رو از بین ببره خیلی معنی داره وقتی بر عدم انتخاب جهانبخش به عنوان پدیده فریاد میزنه داره از حق ما دفاع میکنه ...نباید توقع داشته باشیم سطح آدما رو پایین بیاریم.[/quote:4e31a19d80]

فقط بگید ما به انزلیچی احترام میزاریم و این حرف هایی که اونا میزنند دروغ هست .
[b:4e31a19d80][color=red:4e31a19d80]
بعضی از بی پدر مادرا که از خانواده تزار ها هستند اینقدر بی غیرتند که مجسمه انزلیچی رو بهانه کردند تا به میرزا توهین کنند ... جلوی اینا رو باید گرفت.[/b:4e31a19d80][/color:4e31a19d80]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » شنبه آگوست 03, 2013 2:11 pm

باید ان زلی چیها رو محروم کن...حتما باید کشته میدادیم تا اینارو محروم کنن؟؟؟
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyar7192 » شنبه آگوست 03, 2013 3:08 pm

[quote:f6dc1fae0c="havadarehamishegi"][quote:f6dc1fae0c="mahyar7192"][b:f6dc1fae0c]الان جناب آقای مسوول کانون هواداران میتونست یه بیانیه بده بگه هوادارای داماش اینکارو نکردن و از حق ما دفاع کنه،واقعا داری چیکار میکنی آقای سراوانی؟[/b:f6dc1fae0c][/quote:f6dc1fae0c]

مهیار جان این سوالیه که من 3سال داره میپرسم و کسی هم پاسخگو نیست
1-آقای عبدالله مرغوب توی باشگاه چیکارست؟؟
2- آقای سراوانی دقیقا داری چیکار می کنی؟؟؟

ومن هیچ وقت پاسخ این دو سوال و نگرفتم ...

البته بگم که آقای سراوانی در برخی مواقع یه چنتا حرکت خوب کرد از این هم نباید چشم پوشی کرد اما نمیدونم چرا ساکت هستند ...[/quote:f6dc1fae0c]

نقش آقای مرغوب دقیقا اینه که با پارتی بازی برای تیمهای پایه بازیکن میگیره و کم کم داره پایه های داماشو نابود میکنه:?:
نماد کاربر
mahyar7192
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyar7192 » شنبه آگوست 03, 2013 3:10 pm

[quote:e9fd49ee53="nima_beckham"][quote:e9fd49ee53="popo131"]‏علی احمدی سراوانی / Ali Ahmadi Saravani‏

فیلم فحاشی ها رو به عابدینی دادم و ازش خواستم با 90 هم مصاحبه کنه دیشب هم هماهنگ کردم که با سکو مصاحبه کنه تمام عکسایی که خبرگزاریهایی مثل فارس و مهر گذاشتن رو من دادم سایت گل هم توسط رادنی دیدار مطلب گذاشته خودم تو فیسبوک مطلب نوشتم که بسیاری از خبرنگارانی که دوستم هستند ازش استفاده می کنند به صدا و سیما نامه شدید بخاطر جابجایی لوگوی داماش با سایپا دادم به خبرگزاریها گفتم با فراهانی و مهدوی و عسگری و محمدی مصاحبه کردند شماره همه بچه ها رو دادم اما اینا مصاحبه کردند عکسها رو برای سکو و 90 فرستادم من دیگه باید چکار کنم ... بعد از بازی با اینکه بشدت بیمار بودم تا 4 صبح تو دفترم موندم و عکسا رو برای همه فرستادم ...3 تا دوربین با خودم به انزلی بردم و فیلم مناسبی آماده کردیم که حاجی اینا رو میبره فدراسیون تا به حسن زاده حالی کنه جو آروم کجا بود؟ مطمئن باشید حاجی از حق بچه ها نمیگذره .... اما چرا همه انتظار دارند عابدینی مثل درودگر باشه ...وقتی عابدینی تو سکو میگه کفاشیان باید این لکه ننگ رو از بین ببره خیلی معنی داره وقتی بر عدم انتخاب جهانبخش به عنوان پدیده فریاد میزنه داره از حق ما دفاع میکنه ...نباید توقع داشته باشیم سطح آدما رو پایین بیاریم.[/quote:e9fd49ee53]

فقط بگید ما به انزلیچی احترام میزاریم و این حرف هایی که اونا میزنند دروغ هست .
[b:e9fd49ee53][color=red:e9fd49ee53]
بعضی از بی پدر مادرا که از خانواده تزار ها هستند اینقدر بی غیرتند که مجسمه انزلیچی رو بهانه کردند تا به میرزا توهین کنند ... جلوی اینا رو باید گرفت.[/b:e9fd49ee53][/color:e9fd49ee53][/quote:e9fd49ee53]

من مطمینم اونا میخوان اینو بهانه قرارا بدن بعد بیان همین کارو با میرزا کنن شک نکنین،از این خارجیا هیچی بعید نیست
نماد کاربر
mahyar7192
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » شنبه آگوست 03, 2013 3:22 pm

اون خدا بیامرز هم یکی بود مثل همشون. از مرده پرستی متنفرم و مطمئنم اگر اون هم زنده بود الان پشت همین درودگر بود. از بچه ها میخوام علیرغم اینکه به کسی توهین نمیکنن تقدس بیخودی هم برای کسی قائل نشن. من یک تار موی کاپیتان خودمون رو با همه فوتبالییای مزخرف ایران عوض نمیکنم چه مرده چه زنده.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط civilboy » شنبه آگوست 03, 2013 4:13 pm

شرمنده دوستان که اگه از پیجشون عکس میزارم
ولی جوابی که این خانم محترم به ادمینشون داده واقعا جایه تامل داره (اونم که قرمز کردم که دیگه در جریانه ادبیات دوستان همسایه هستین!)

...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » شنبه آگوست 03, 2013 5:01 pm

دست سمیرا خانوم عزیز درد نکنه با این ادب و شعورش .
دست شما هم درد نکنه.
منهای منکر شدن این مسایل باید توی رسانه های دوستانه (مخصوصا)فیسبوک.این ماجرا رو مایع سرشکستگی اونا وا نمود کنیم.
الان دوستان شهرک نشین وقتی تماس داشتم میگفتم توی شهرتون ماشینتون رو زدیم "چوب خوردین "پرچم بردیم بالا .باز هم ادعا مشتی بودن میکنید ساکت میشن و منکر چوب خوردن و حتی این توهم تندیس میشن.میگن مـا مرده باشیم که انزلیچی رو جابجا کنید :).
خلاصه راه برای رکب زدن زیاده.
توی این ماجرا چوب دو سر نجس اونا هستن .90 بگذره و عابدینی بزتاب بده همه ماجرا حل میشه .اصلا همین دلیل سمیرای عزیز رو وقت از رو بخونه برای همه قابل هضم خواهد بود .
در ضمـن من تا امروز فهمیده بودم چقدر سوختن "امـا وقتی دست به دامـن یه مرده میشن میفهمن که خیلی درد داشته .
کــــــلـــــک رشـتــی بگیفته زاکان .خارجی بی تربیت: :!:
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » شنبه آگوست 03, 2013 5:13 pm

عابدینی: سیاست فدراسیون یک بام و دو هوا است/ شیشه های اتوبوس داماش را شکسته اند، حسن زاده می گوید همه چیز خوب بود/ سازمان لیگ تکلیف را معلوم کند

مدیرعامل باشگاه داماش گیلان گفت: متاسفانه در فدراسیون نبود افراد متخصص موج می زند.

امیر عابدینی در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز، درباره دیدار تیمش مقابل ملوان و اتفاقات حاشیه ای که در این دیدار رخ داد، اظهار داشت: اتفاقات خوبی در این دیدار رخ نداد البته بسیاری اش طبیعی بود چون هرساله این اتفاقات رخ داده است. دیگر در فوتبال ما ناسزاگویی یک عادت شده است.

وی ادامه داد: متاسفانه آقایانی که به ورزشگاه می روند، دو گروه هستند. یکسری هواداران هستند و گروه دیگر افرادی که در VIP می نشینند. آنهایی که در جایگاه نشسته اند، خیلی از مسائل را نمی شنوند و مصاحبه می کنند که همه چیز خوب و لطیف بوده است. این واقعا جالب است که هیچ تذکری هم داده نمی شود.

مدیرعامل داماش همچنین گفت: متاسفانه سیاست یک بام و دو هوا در فدراسیون فوتبال وجود دارد. این مسائل ربطی به کفاشیان ندارد. فدراسیون تکلیفش با خودش مشخص نیست. در یک بازی به خاطر لیزر انداختن به چشم دروازه بان مهمان و در حالی که تیم میزبان در حال حمله است، ناظر، بازی را 10 دقیقه قطع می کند اما در بازی دیگری ناظر همان لیزر انداختن را می بیند و می گوید نمی تواند در این مسائل دخالت کند. در یک بازی توپ به پشت بازیکن برخورد می کند و داور پنالتی می گیرد اما در بازی دیگر دروازه بان در محوطه جریمه روی پای فوروارد شیرجه می رود و پای او را می زند اما داور ادامه بازی اعلام می کند!

عابدینی در ادامه صحبت هایش گفت: جالب است که شیشه های اتوبوس تیم میهمان شکسته می شود اما رییس کمیته انضباطی به برگزار کنندگان بازی تبریک می گوید! علیرضا جهانبخش 19 ساله با 8 گل زده بدون پنالتی بهترین گلزن داماش می شود اما او که جوان ترین لژیونر ایران است پدیده لیگ نمی شود و بازیکنی را انتخاب می کنند که دو بازی برای تیمش انجام داده است. متاسفانه در فدراسیون نبود افراد متخصص موج می زند. چون تخصص وجود ندارد، این اتفاقات رخ می دهد. من اطمینان دارم اتفاقاتی در فدراسیون دارد می افتد.

وی با انتقاد از سازمان لیگ خاطرنشان کرد: سازمان لیگ باید تکلیف را معلوم کند. آنها برگزارکننده بازی های لیگ هستند و باید هدایت کننده هم باشند. به نظر من ناظر ها را سازمان لیگ باید انتخاب کند و خود مسئولان این سازمان هم بازی ها را کنترل کنند. قانون برای همه باید یکسان شود و دوگانگی ها از بین برود. تا زمانی که این دوگانگی ها وجود دارد همیشه وضعیت اینگونه است. کمیته داوران هم باید با هر سیستمی که می داند تعاریف را مشخص کند. داوران ما در دقیقه 93 و 94 شجاعت خود را از دست می دهند. امکان ندارد در این دقایق داوران پنالتی بگیرند.

عابدینی درباره اینکه هواداران ملوان شیشه های اتوبوس بازیکنان و هواداران داماش را شکستند، تصریح کرد: من نمی گویم آنها هوادار ملوان بودند اما به هر حال افرادی این کار را کردند. آنقدر هم هنرمند بودند که تمام شیشه های اتوبوس هواداران و بازیکنان را شکستند. خدا پدر نیروهای انتظامی را بیامرز که اتوبوس بازیکنان را اسکورت کرد که اگر این اتفاق نمی افتد معلوم نبود چه حوادث دیگری رخ می داد.

وی درباره شرایط تیمش افزود: من از شرایط تیم رضایت دارم اما بازیکنان از من رضایت ندارند. مشکلات مالی زیادی داریم. بازیکنی نزد من آمده و می گویدبرای نان شب به مشکل خورده است. حق هم دارد. ما به تعهدی که داده ایم عمل نکردیم. دم بازیکنان داماش گرم که فقط گله می کنند و بعد به تمرین می روند. ما هنوز بدهی های قویدل کلاهبردار را می دهیم. چک هایی دست ما دارد اما خودش پیدایش نیست.

عابدینی در پایان گفت: تیم ما خوب بسته شده است. دو، سه بازیکن جوان و خوب مثل حسن زاده، کاردوست، محمدی و ... داریم که در آینده بازیکنان بزرگی می شوند. داماش به هیچ وجه سقوط نمی کند. جلسات متعددی برگزار می کنیم و امیدواریم مشکلات مالی حل شود. فردا هم یک جلسه دیگر داریم که انشاءالله نتیجه بدهد.

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aaataaa » شنبه آگوست 03, 2013 5:19 pm

آبراران خودتونو خسته نکنید هیچکس طرف ما نیست تو رسانه (جز رادنی) و فدراسیون.خودمون باید یه کاری بکنیم و کار فرهنگی و این چیزا مزخرفترین چیز ممکن در مورد خارجیا هست.چند بار کار فرهنگی کردیم؟کی دید؟کجا بازتاب داشت؟
هیچی....

هر وقت اون وضعو که داشتیم تو اتوبوس بال بال میزدیم واسه یه ذره هوای آزاد و اشک از چشمامون میریخت و از رو شلوارم خورده های شیشه رو جمع میکردم یادم میاد فقط به بازی برگشت فکر میکنم.حداقل یک نفر از این خارجیارو خودم باید تا حد مرگ بزنم.
بزار بعد از بازی برگشت تا 3 ساله آینده بازی های 2 تیم بدون تماشاگر برگزار بشه
نماد کاربر
aaataaa
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه اکتبر 05, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » شنبه آگوست 03, 2013 5:33 pm

» اختصاصی اف سی داماش - علی سراوانی : یقین بدانید که عابدینی نمی گذارد حق هواداران داماش پایمال شود

http://fcdamash.ir/900//%D8%A7%D8%AE%D8 ... 8%B5%DB%8C

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط popo131 » شنبه آگوست 03, 2013 6:05 pm

90/ سنگ به جاي گل، فحش به جاي شوت
شماره خبر : 73384
90: خيلي‌ها اعتقاد دارند داربي گيلان از ساير داربي‌ها حساستر است و حتي جدال دو تيم قديمي استقلال و پرسپوليس نيز نمي‌تواند به اين اندازه مهم باشد!
علي مسعودي
90: خيلي‌ها اعتقاد دارند داربي گيلان از ساير داربي‌ها حساستر است و حتي جدال دو تيم قديمي استقلال و پرسپوليس نيز نمي‌تواند به اين اندازه مهم باشد! در چند روز اخير حتي مديران عامل دو باشگاه هم در مصاحبه‌هايشان صحبت‌هايي را مطرح کردند.
اما هر چه فکر مي‌کنيم و هر چه بازي‌هاي اين دو تيم را نگاه مي‌کنيم متوجه نمي‌شويم چرا اين عده چنين اعتقاداتي دارند و بيش از حد جدال دو تيم داماش و ملوان را بزرگ مي‌کنند. واقعا کساني که داربي گيلان را تماشا کردند از لحاظ فني چيزي گيرشان آمد؟
نفرات داخل زمين پشت سر هم توپ لو مي‌‌دادند و فقط گاهي سانتر کرده و از هر جا که مي‌شد به سمت دروازه حريف شوت مي‌کردند تا شايد اقبال به فريادشان برسد. هر دو تيم تغييرات زيادي نسبت به بازي اول داشتند. عجيب آنکه در داماش يکي دو بازيکن به بازي گرفته شده بودند که حال راه رفتن نداشتند. ملوان نيز همين شرايط را داشت و به جز يکي دو نفر، سايرين چيزي نشان ندادند. گويي هر دو مربي مي‌دانستند اگر اين مسابقه را واگذار کنند روز شمار براي اخراجشان آغاز مي‌شود. البته واقعيت هم همين است و اکثر مربياني که داربي‌ها را واگذار کرده‌اند آخر و عاقبت خوشي نداشتند! در هر حال در زمين بار فني ديده نشد و هر چه بود روي سکوهاي ورزشگاه و در ادامه بيرون استاديوم اتفاق افتاد. مثل هميشه فحاشي‌ها بازي را بالاي 18 سال! کرده بود و هواداران هر چه مي‌خواستند نثار همديگر مي‌کردند. اصلا کاري هم به بازي نداشتند که کدام بازيکن توپ خراب مي‌‌کند وکدام يک صاحب توپ است؟ عده‌اي گوش‌هايشان را گرفته بودند و عده‌اي ديگر هم براي هر دشنام سري تکان مي‌دادند! اسماعيل حسن‌زاده رئيس کميته انضباطي هم که اصالت گيلاني دارد در ورزشگاه حضور داشت و از همه چيز يادداشت برداري مي‌کرد. او که زبان محلي را هم متوجه مي‌شود احتمالا براي هر دشنام مبلغي در نظر مي‌گيرد وبه دنبال آن است که تيم‌ها را محروم و جريمه نقدي کند.
گزارشگر نيز حرفي براي گفتن نداشت و فقط بازي را گزارش کرد. البته او نمي‌توانست حرفي در مورد فحاشي‌ها بزند چون هزار حرف و حديث برايش درست مي‌شد و مي‌گفتند خطي گزارش کرده است. خلاصه بازي تمام شد ولي حاشيه‌ها ادامه داشت. حال نوبت به اتوبوس بي‌زبان رسيد تا او هم يک نوعي نوازش شود! سنگ مفت، شيشه هم مفت! تا مي‌توانستند شيشه‌ها را شکستند و البته عده‌اي را هم زخمي کردند. تنها شانس اين بود که به کسي آسيب جدي نرسيد و فاجعه به بار نيامد. حال هي بنويسيم اليگلانو، الخزرينو، الچيچينو و ...
القابي که هيچ تناسبي با اين بازي هيچ در هيچ ندارد.

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان