یکم حرف دارم! طولانیه حال نداشتین نخونین! البته می خوام یه کتاب چاپ کنم "خاطرات مسکو" این فصل اولشه

)
آقا ما دیشب مسکو بودیم! بنا به یه سری دلایل خـــــاص ! نشد برم سمت داماشیا! از اونجایی که نمیخواستم از تلویزیون بازی رو ببینم و یه سری فشارهای وارده از چند طرف مجبووور شدم با لباس آبی برم سمت تماشاچیای اسپارتاک مسکو بشینم !
اولش گفتم برم اونوری حتی به اندازه یه نفر هم شده سکوهاشون رو پر می کنم کلی اعصابم خورد شد! اما اومدم دیدم پشت دروازه شرقی خالی بود خیالم راحت شد یکم! با اینکه همه فقط فحش می دادن اما یه نفری نمیشد کاری کرد!

( فقط لحظه های حساس بازی ( مث شوت آبشک یا مهدوی...) ناخداگاه پامیشدم که فکر کنم اکثرشون فهمیدن از ایران رفتم اونجا!
یه چیزی خیلی خوشحالم کرد! خیـــلی! اونم این که مث سگ از داماش و بازیکناش و هواداراش میترسن! میدونستم میدونن داماش سرتره اما نه در این حد!
چندتا نکته ی مهم رو میگم فقط که اگه اونطرف نمینشستم قبول نمی کردم!
از وقتی بازیکنا اومدن تو زمین هواداراش میگفتن واای! آبشک، مهدوی.... اینام هستند؟؟؟ کاش پژمان بود!!! بغلیم پرسید 77 داماش کیه؟؟؟؟ موندم چی بگم؟؟؟ بگم جهان *# سوراخ کن؟؟؟ بگم جهان انزلی کُش؟؟ یهو پشت سریم گفت رشتیا بهش میگن جهانگیرشاه

)
یارو گفت رشتیا چرا اینقدر زیاد اومدن!!! ما فکر کردیم نمیان!! :| اینکه دقیقه های اول تو قوطی بودن داشت دیوونه شون میکرد در حدی که همشون میگفتن این بازی مساوی شه خیلی خوبه! نبازیم فقط! یعنی دوست داشتم تک تک اون داماشیا که روبروم نشسته بودن بیان اینطرف بعد.....
وقتی اون پرچم بزرگ داماش رفت بالا باید میدیدینشون

)) خون جلو چشاشونو گرفته بود

) پسره داد میزد ...... شـــر !!!! پرچم داماش و تو انزلی بردن بالااااا؟؟؟؟؟ :|
آخراش دیگه مطمئن شده بودن من داماشی ام! چون هرکی هر سوالی راجع به داماش میپرسید من جواب میدادم!
یارو از اونیکی پرسید مهاجمشون کیه؟؟؟ چه هیکلی داره! گفتم حسن زاده :|
اونیکی گفت این فرهادی چه دروازبانیه! از تهران آوردن؟ گفتم فرهادی نه ، فراهانی! نه رشتیه

)
وقتی هم بازی تموم شد همشون مث سگ هار بودن به خاطر نتیجه! یکی گفت خدایی پرچم بزرگه خیلی خوشگله مث اروپایی ها شدن! گفتم حالا این که چیزی نیس! تو رشت 3تا ازاین پرچما داریم :|
اینو گفتم و تو افق محو شدم.....
فقط اینو بدونید که خودشون میدونن داماش خیلی سرتره!
شعار توووو ملواااانی........ که جای خوووووود!
اون شعار واااای واااای اَ بازی برگشت دَره تونم عااالی بود بد سوختن با اون شعار

)
خلاصه اینکه دم همه رشتیا گرم
طرفدار داماشیم
تا آخرش باهاشیم! ( مجتبی هوادار داماش)
...VIVA DAMASH...