[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - ملوان بندر انزلی - داماش گیلان | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

ملوان بندر انزلی - داماش گیلان | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط pouryaR-damash » جمعه آگوست 02, 2013 6:25 pm

واقعا واسه برنامه ی سکو و شخص مجتبی پوربخش خیلی خیلی متاسفم جناب آقای پوربخش و صدا و سیمای گیلان امیدواریم تو بازی هایی که ما میزبان هستیم هم همچین رفتاری رو انجام بدین و صورت مساله رو پاک کنین .
چه عجب آقای عابدینی بالاخره یه مصاحبه ی تند کردن از حق و حقوق ما دفاع کردن شانس هم نداریم تا یه بار آقای عابدینی داشت خوب حرف میزد پوربخش گفت دیگه وقت نداریم /15/
انگار تمام عوامل این استان با ما دشمن هستن یعنی چی آقا پوربخش میگه هر دو تیم نماینده ی استان گیلان هستن بعد گزارشگرش تو بازی دیشب یه مصاحبه با هوادارای داماش انجام نداد این معنیش چیه ؟؟؟؟؟؟
ما بی سوادیم ؟ ما نمیفهمیم ؟
آقای حسن زاده ما کوریم ؟ ما کر هستیم ؟ ما نشنیدیم فحش دادن ؟
چی میگی مرد حسابی چی میگی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باز دم عابدینی گرم حقایق رو گفت و گفتش این فدراسیون داره به داماش ظلم میکنه گفت که داور زیرکانه دیشب حق ما رو خورد گفت فدراسیون پدیده ی لیگ علیرضا جهانبخش رو ندید و بهش ظلم شد .
آقای عابدینی منتظر مصاحبتون تو برنامه ی 90 هم هستیم .
خدا رو شکر تو صحبت های عابدینی خبرهای امیدوار کننده ای راجع به شرایط باشگاه بود و انگار به لطف خدا داره شرایط درست میشه.
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط ba-taasob-2 » جمعه آگوست 02, 2013 6:45 pm

از همه دوستان خواهش میکنم دیگه دو واژه ی آقا و حسن زاده رو که هیچ سنخیتی با هم ندارن و یه غلط گرامری محسوب مشه کنار هم نیارن. در مودبانه ترین حالت از مرتیکه استفاده کنن
راه در هستی یکی است و آن راه راستی است
نماد کاربر
ba-taasob-2
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط hesam150 » جمعه آگوست 02, 2013 7:38 pm

تو جهنم یه مارهایی هست که جهنمی ها از ترسشون به اژدها پنها می برند!!!!!
حکایت ماست که می خوایم از برنامه ی سکو و پوربخش به نود و فردوسی پور پناه ببریم!!!!!! فکر می کنید فردوسی پور تو این برنامه از چی حرف می زنه؟ مواضع حسن زاده رو زیر سوال می بره؟ از جو بد انزلی میگه؟ از تشویق داماشی ها و سنگ پرانی ملوانی ها حرف می زنه؟
اگه فقط 10درصد احتمال می دادم که فردوسی پور این کار رو می کنه، الان به هیچ وجه ناراحت و نگران نبودم. تنها امیدم به اینه که شاید عابدینی روی خط بیاد و تا حدودی از حقمون دفاع کنه. همون حقی که خیلی ها دوست ندارند اونو ببیند.......
امشب صدای تیشه از بیستون نیامد / شاید به خواب شیرین، فرهاد رفته باشد
نماد کاربر
hesam150
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

پستتوسط metall » جمعه آگوست 02, 2013 7:38 pm

انزلی چی های بدبخت با اون همه تبلیغ تو انزلی نتونستن ورزشگاه رو پر کنن
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط amirground » جمعه آگوست 02, 2013 8:18 pm

من ديروز تو ورزشگاه با اون فحش هايي كه خورديم و بعضي دوستان نذاشتن حتي درست جوابشون رو بديم ، اضافه تر نخواستيم ، ديگه نميخواستم بيام اينجا
ولي بازم تيممونه . چي ميشه كرد . بازم اينا ميان اينجافحش ميدن بازم محروم نميشن . من نميدونم دوستان مارو از چي ميترسونن . من عشق فحش و فحاشي نيستم . ولي ديگه نبايد كاري كرد كه واسمون حرف در بيارن . البته نظر شخصيه منه و دل منو صد تا مثل من پر تر از اين حرفهاي كه اينجا جاش نيست آدم بگه . شايد بعضي ها ناراحت بشن . آقا جون من رفتم سايت ملوان ، تمام خبرها رو برعكس نوشتن . از فحشي كه ميگن به پژمان داديم كه نداديم تا خود زني كه اونا به ما سنگ زدن . بعد ميگن اينارو ميديم كميته انضباتي . اگه با همين خبراي كذب مارو محروم نكردن . بعد ما ميريم ميگيم خارجيه بي ادب . نصف راه و كف شركت واحد نشستيم ، فحش و ناسزا شنيديم تازه ذوق ميكنيم كه آقاي عابديني دهن باز كرده . شماهايي كه نميتونين فرهنگ سازي كنيد بزاريد همون روال 10 سال پيش خودش رو ادامه بده . ماشينم نزاريد كه فردا منتي باشه بر سر ما
damash-rasht.blogfa.com
نماد کاربر
amirground
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه فبريه 10, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه آگوست 02, 2013 8:24 pm

[quote:906b46d290="amirground"]من ديروز تو ورزشگاه با اون فحش هايي كه خورديم و بعضي دوستان نذاشتن حتي درست جوابشون رو بديم ، اضافه تر نخواستيم ، ديگه نميخواستم بيام اينجا
ولي بازم تيممونه . چي ميشه كرد . بازم اينا ميان اينجافحش ميدن بازم محروم نميشن . من نميدونم دوستان مارو از چي ميترسونن . من عشق فحش و فحاشي نيستم . ولي ديگه نبايد كاري كرد كه واسمون حرف در بيارن . البته نظر شخصيه منه و دل منو صد تا مثل من پر تر از اين حرفهاي كه اينجا جاش نيست آدم بگه . شايد بعضي ها ناراحت بشن . آقا جون من رفتم سايت ملوان ، تمام خبرها رو برعكس نوشتن . از فحشي كه ميگن به پژمان داديم كه نداديم تا خود زني كه اونا به ما سنگ زدن . بعد ميگن اينارو ميديم كميته انضباتي . اگه با همين خبراي كذب مارو محروم نكردن . بعد ما ميريم ميگيم خارجيه بي ادب . نصف راه و كف شركت واحد نشستيم ، فحش و ناسزا شنيديم تازه ذوق ميكنيم كه آقاي عابديني دهن باز كرده . شماهايي كه نميتونين فرهنگ سازي كنيد بزاريد همون روال 10 سال پيش خودش رو ادامه بده . ماشينم نزاريد كه فردا منتي باشه بر سر ما[/quote:906b46d290]

اگه بچه ها این سایت میگفتن فحش ندیم چون میخواستیم حجت تموم بشه که شد,من خودم به شخصه از اونایی که بهشون گفتم فحش ندید معذرت میخوام,دیگه همه چی مشخص هست!
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط amirground » جمعه آگوست 02, 2013 8:29 pm

[quote:7b17c00290="soroosh8"][quote:7b17c00290="amirground"]من ديروز تو ورزشگاه با اون فحش هايي كه خورديم و بعضي دوستان نذاشتن حتي درست جوابشون رو بديم ، اضافه تر نخواستيم ، ديگه نميخواستم بيام اينجا
ولي بازم تيممونه . چي ميشه كرد . بازم اينا ميان اينجافحش ميدن بازم محروم نميشن . من نميدونم دوستان مارو از چي ميترسونن . من عشق فحش و فحاشي نيستم . ولي ديگه نبايد كاري كرد كه واسمون حرف در بيارن . البته نظر شخصيه منه و دل منو صد تا مثل من پر تر از اين حرفهاي كه اينجا جاش نيست آدم بگه . شايد بعضي ها ناراحت بشن . آقا جون من رفتم سايت ملوان ، تمام خبرها رو برعكس نوشتن . از فحشي كه ميگن به پژمان داديم كه نداديم تا خود زني كه اونا به ما سنگ زدن . بعد ميگن اينارو ميديم كميته انضباتي . اگه با همين خبراي كذب مارو محروم نكردن . بعد ما ميريم ميگيم خارجيه بي ادب . نصف راه و كف شركت واحد نشستيم ، فحش و ناسزا شنيديم تازه ذوق ميكنيم كه آقاي عابديني دهن باز كرده . شماهايي كه نميتونين فرهنگ سازي كنيد بزاريد همون روال 10 سال پيش خودش رو ادامه بده . ماشينم نزاريد كه فردا منتي باشه بر سر ما[/quote:7b17c00290]

اگه بچه ها این سایت میگفتن فحش ندیم چون میخواستیم حجت تموم بشه که شد,من خودم به شخصه از اونایی که بهشون گفتم فحش ندید معذرت میخوام,دیگه همه چی مشخص هست![/quote:7b17c00290]

ايشالله كه همينجوره آبره
damash-rasht.blogfa.com
نماد کاربر
amirground
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه فبريه 10, 2012 12:00 am

پستتوسط shervin1381 » جمعه آگوست 02, 2013 8:46 pm

حیف که عکس یه مرد (روزبه کیا )رو بین اون همه نامرد گذاشته بودندمردیکه با ازدست دادن جانش 3هموطنمون رو نجات داد ونامش رو میون مردها به یادگار گذاشت اما هیهات از اون نامردها که اگه دستشون بود هرکدومشون 3تا از همشهریان گلم رو (خدارا هزاران بار شکر که همچی اتفاقی نیفتاد )به کام مرگ میفرستادند هر چند با رفتار زشت و انزجار اورشان شعله های خشم ونفرت را در دل همه ما رشتیها بر افروختند تا در اینده نزدیک جواب اونها رو کاملتر وبهتر داده وپذیرایی شیرینتری برایشان داشته باشیم در ضمن از دوستان وارشی میخواهم که در بازی برگشت خودرا ازهر نظر مجهز کرده تادر بیرون شهر وجایی که کسی نمیتواند از امتیازها ومیزبانیها محروممان نماییدپذیرایی شایسته ای به عمل بیاوریم تا سالهای سال یادشان بماند وبه نسلهای بعد خود انتقال بدهند
نماد کاربر
shervin1381
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مارس 31, 2013 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » جمعه آگوست 02, 2013 8:46 pm

ضمن تشکر از آبراران گلی که خطر رفتن به اون تویله رو به جون خریدن و از تیمشون حمایت کردن. لازم دونستم به عنوان برادر کوچکتر چندتا نکته یادآور بشم:
1- این بازی با تمام خوب و بداش تموم شد و بچه ها به بهترین نحو ممکن رفتار وحشیانه و دور از مسلمانی حریف رو از تیمشون گرفته تا هوادارانشون انعکاس دادن.
2- از اینجا به بعد دیگه به عرضه و قدرت مدیریت مدیران تیم بستگی داره که چطور از این اتفاقات برای ضربه زدن به حریف و حتی سپر ساختن برای محرومیت های احتمالی خودمون استفاده کنن.
3- با موزی گری در صدا و سیمای مرکز استان (دقت کنید صدا و سیمای مرکز استان) باید به شدیدترین نحو ممکن از طرف میران و حتی هواداران برخورد بشه. به نظر من این قضیه نا بخشودنی هست و حالا حالاها باید دمار از روزگارشون در بیاریم. اینکه بیان تو شهر خودمون و با امکاناتی که از صدقه سر ما دارن علیه خودمون استفاده کنن دیگه جای هیچ کوتاه آمدنی نداره و کوتاهی عین بی غیرتیست.
4- به نظر من بزرگترین عیب ما هوادارهای داماش حداقل تو این محیط مجازی این هست که بعد از این داربی تا دو سه هفته به حواشی این بازی میپردازیم و از حداقل دو بازی بعدی غافل میشیم. ما 30 بازی دیگر داریم. یادمون نرفته که پارسال علیرغم اینکه مارو تو داربی بازوندن با تمرکز روی 3 تا بازی سنگین بالاتر از اونهاقرار گرفتیم و پوزشون رو به خاک مالیدیم. این نشان از تاثیرگذاری هواداران و بچه های این سایت روی نتایج تیم داره.
پس همه باهم دو تا هدف داشته باشیم:
1- تمرکز روی تک تک بازی های آینده.
2- دادن درسی به مسببان تحریف در صدا و سیمای مرکز گیلان که دیگر جرات چنین کاری به خودشون ندن.

ضمنا امیدوارم این تایپیک هر چه زودتر محو بشه چون ما یه بازی سنگین با نفت تهران داریم و خیلی زشته که از 3 تا بازی تو استان گیلان کمتر از 5 امتیاز بگیریم.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط mirza_younes » جمعه آگوست 02, 2013 8:48 pm

اين پوربخش يه ادمه فوق العاده جفته اين ميترسه حاشيه هارو نشون بده بعد تو انزلی فحش بخوره واقعا ادمه بی وجوديه
* تورو ببره پوربخش *
نماد کاربر
mirza_younes
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط Dane_Ali » جمعه آگوست 02, 2013 8:59 pm

آدمی دیل گیره وقتی شیمی نظرانا خوانه :?

وقتی شیمی حرص خوردنا دینه :?
نماد کاربر
Dane_Ali
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط metall » جمعه آگوست 02, 2013 9:09 pm

تا چند نفر کرم و کــــــــــــــــــــاپیش کور شن

MAZIYAR
02. meraj130
03. mirza_younes
04. nima_beckham
05. ba-taasob-2
06. onlyrasht
07. hamidjavan
08. havadarevaghey
09. mahyarmaya
10. power3449
11. mohammadss22
12. Namjoo_St
13. amirreza_pro
14. Sepidrood
15. abarar1989
16. 888
17. ali126
18. Damash1
19. Motorhead
20. aliabed
21. alex00755
22. siabagh
23. zxzx
24. Inja-Rasht
25. aaataaa
26. farshad_plumpy
27. mehdi_damash
28. amirdamashcity
29. behrad
30. pouryaR-damash
31. neye_kabir
32. havosh
33. saluk
34. ARYANST122
35. damoon131
36. r4sht
37. hamed3
38. Majid_Rasht
39. alirashti
40. sajad1985
41. amiramir
42. amirground
43. metall
44. Dane_Ali
45. SajjaD_46
46. rashtlove
47. shahin_darknight
48. JUSTiran46
49. golsar-boy
50. ahura
51. Alijoon
52. iman122
53. mojtabarasht
54. kablakijay
55. ali73
56. damash_love_rasht
57. navidiya
58. shervin1381
59. armilad
60. savio
61. abarar0131
62. ashir
63. mirzarashti
64. abarar1990
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط sajad1985 » جمعه آگوست 02, 2013 9:29 pm

1) با بازی هفته پیش داماش پیش بینی مساوی و برد داماش در این بازی محتمل بود اما هرگز شاهد اون بازی روانی که هفته قبل شاهدش بودیم نبودیم که می تونه دلایل گوناگونی داشته باشه : تغییر ارنج تیم ( که البته با توجه به مصاحبه ناظمی قبل از بازی احتمال اینکه این ترکیب فرمایشی بود دور از ذهن نیست ) / اتخاذ تصمیم تدافعی در بین دو نیمه از طرف ناظمی و رضایت به تقسیم امتیازات /نامساعد بودن زمین و مسائلی دیگه که سایر دوستان بیان کردند ..

2) از دوستانی که رنج سفر به انزلی رو به جون خریدند و تیم رو تنها نگذاشتند باید تشکر ویژه کرد هم بابت شکیبایی شون بابت جو نامناسبی که تماشاگران انزلی بوجود آوردند اما عزیزان ما دمی نزدند و هم اینکه از تیم حمایت لازم رو کردند انشالاء بازی برگشت بدون شک پیروز مسابقه ایم هم داخل میدان و هم بیرون از آن ..

3) هرگز دوست نداشته و ندارم به اشخاصی که سن و سالی از اونها گذشته خرده و ایراد بگیرم بابت همین اغلب چه در مراودات زندگی خود و چه در فضای مجازی زمانی که خودم رو وارد بحثی می بینم که مخاطبم دارای سن وسال و بقول معروف ریش سفید هستش روند احتیاط امیزی در پیش می گیرم اما در حال حاضر وارد موقعیتی شدم که احساس می کنم مهار کردن کلمات و اندیشه هام مستلزم عزمی راسخه که تو این مسئله پیش رو در خودم نمی بینم !
اگه از سنگ پرانی و مسائل حاشیه ایی خیابانی که هر لحظه اون می تونست آبستن حوادث غیر قابل جبرانی باشه گذر کنیم نکته برجسته و قابل تعمق بحث فحاشی های بی محابا و غمناک اونجایی بود که در جذر و مد این هتاکی ها افراد مسن و سن وسال دار ملوانی هم کاملا هم سو شده بودند و در کمال شرم نه تنها هیچ عزمی از طرف این ملوانی های قدیمی برای جلوگیری از این ماجرا نبود بلکه کاملا نقش محرک رو داشتند !! ظاهرا این عزیزان یاد جوانی هایشان افتاده بودند که زبانزد عام و خاص بودند چون عزیزانی که حافظه فعالی دارند بخاطر دارند انزلی سابق در همه مسابقاتش با رقبا شاهد این جو بود و ربطی به داربی و رشت و رشتی نداشت و در مهمان نوازی های خاصشان زبانزد در کل ایران بوده و هستند !! سال هاست بازیهای داماش من جمله بازی های دربی رو می یام اما هرگز شاهد چنین جو مسمومی نبودم بازی سال گذشته در رشت هم هرگاه شعارهای نامناسبی از سوی قسمتی از جایگاه عضدی که متعلق به داماشی ها از طرف چند نوجوان و جوان سر داده می شد مرتبا با تذکر و میانجی افراد سن وسال دار خنثی می شد و شاید از طریق این مسئله پی به عقبه تاریخی کینه بوجود اومده بین این دو شهر برد و جریان افرادی که سن وسالی از آنها گذشته و قدم به استادیوم پیر عضدی می گذارند را از این ماجرا مبرا بدانیم ...
ـــــــــــــــــــــــ
sajad1985
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 22, 2012 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » جمعه آگوست 02, 2013 9:31 pm

آبرارها دیشب تو استادیوم یکی از بچه ها اس ام اسی از یک SMS Sender دریافت کرده بود و برای ما خوند که اینطور نوشته بود:
شما به شهر ما میاین و تیمتونو تشویق میکنین! بیرون استادیوم چنان درسی بهتون میدیم که هرگز پاتونو اینجا نذارین

پس نتیجه میگیریم برخلاف ادعای تمام لیدرهای ملوان، برخلاف ظاهرسازیشون از قبیل پخش شکلات و شیرینی توسط دلقک دروغگر و یا دست به سینه جلو اومدن لیدرشون پیش هوادارا به نشانه مخلصم مخلصم، اون حرومزاده ها با نقشه و برنامه (نه به صورت خودجوش) به اتوبوسهای ما حمله کرده بودند.
از اون دوستی که این اس ام اس را دریافت کرد خواهش میکنم برای پیگیری اون اس ام اس اقدام کنه
ضمنا در پاسخ به اون اس ام اس آبای ها باید بگم اگر قرار باشه هر سال در اونجا شما به ما حمله کنید و حتی رو سرمون آتش بریزید باز هم کلانشهر رشت اونقدر جوان سینه چاک با وجود داره که برای هواداری تیمش به شهرتون بیاد، ولی این آخرین اتمام حجت ما بود و در بازی برگشت حساب همتون رو میرسیم ولی کار به 600 نفری که به رشت میان ختم نمیشه و در سال بعد (البته اگر در لیگ برتر موندید در غیر اینصورت ممکنه این انتظار چندین سال طول بکشه) در شهرک خرابه خودتون آنچنان درسی بهتون میدیم که جرات کمین کردن و سنگ پرانی نداشته باشین
آخرين ويرايش توسط golsar-boy on جمعه آگوست 02, 2013 9:45 pm, ويرايش شده در 2.
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه آگوست 02, 2013 9:35 pm

[color=black:338b8aec53][size=18:338b8aec53]دقیقا یک روز بعد بازی دارم نظرم خودمو مینویسم. (هنوزم تصور و باور اون موضوعات برام غیرممکنه)[/size:338b8aec53][/color:338b8aec53]
[color=blue:338b8aec53]در درجه اول باید از تمام هوادارانی که به شهرک تشریف بردند تشکر و دستبوسی کرد، این حداقل کاریه که از بنده حقیر برمیاد.
آدم تعداد هواداران اونا در جای جای اون استادیوم میبینه و بعد بچه های ما که ظرفیت خودمونو تکمیل کردند و چقدر باشخصیت
کار کردن، به فرهنگ بالای رشتی جماعت و به رشتی بودن خودش می باله.[/color:338b8aec53]
[color=brown:338b8aec53]در درجه دوم از بازیکنان ما که به شخصه ازشون تقریبا راضی بودم تشکر میکنم. حالا درسته نقطه ضعف و مشکلاتی بود ولی خب
شرایط و همچنین چیدمان، کیفیت بیشتری ایجاد نمیکرد![/color:338b8aec53]
[color=darkblue:338b8aec53]در عجب کار این جماعت غیر ایرانی هستم!!! خب حالا چه اصراری دارند وحشی بودن خودشون که از پدران حقیقیشون (انزلیچی متجاوز)
به ارث بردند اینطور واضح فریاد بزنند!!! اصلا نمیتون حرکات زننده اینا درک کنم و حتی به مقایسه بپردازم![/color:338b8aec53]
[color=orange:338b8aec53]امیدوارم امیدوارم ..... در برنامه ای مثل 90 فقط حقایق به کشور نشان داده بشه (بیشتر نه) و حق داماش توسط کمیته انضباطی
گرفته بشه، چون در حالت برعکس قطعا داماش بیش از 2،3 جلسه محروم میشد.[/color:338b8aec53]
[color=green:338b8aec53]من برنامه سکو ندیدم، اما در حین بازی فقط یکی دوبار پوربخش اونم به شکل خفیف اشاره کرد، بنده معتقد بودم که این آقا اصلا
باعدالت گزارش نمیکنه و همیشه با چاشنی ترس و حساب بردن و راضی نگه داشتن اون جماعت بیگانه به کار میپردازه، ولی الان
بسیار بسیار به این موضوع مطمئنتر شدم ...... حالا سکو بماند ![/color:338b8aec53]
[color=black:338b8aec53]همچنین موضع گیری افرادی همچون: ناظمی، سراوانی و عابدینی بسیار در این مورد مهمه، ما میخوایم حق ما گرفته شه،
بزرگنمایی و خوردن حق دیگران ارزونیشون. الان دو بازی که داور در زمین دو پنالتی 100% برای ما نمیگیره، الان دوبازی در انزلی
بدترین حرکات پیش میاد اما خبر از کوچکترین انعکاسی نیست، اما چطور در رشت قلب دوستان درد گرفت و باقی ماجراااااا ...[/color:338b8aec53]
[color=red:338b8aec53][size=18:338b8aec53]برای فردا منتظر مصاحبه ای عابدینی وار جهت نیل به احقاق حق داماش هستم.[/size:338b8aec53][/color:338b8aec53]

[color=indigo:338b8aec53]در پایان، میزان رضایتمندی از عملکرد بازیکنان به نمرات زیر از 10 بیان میکنم:
فراهانی 7
نظیفکار 7.5
محمدی 6.5
رحیمی 6
سهرابی 5.5
آبشک 8
کاردوست 7
حلافی 4
عسگری 4
مهدوی 7.5
حسن زاده 7
-------------------------
متوسل زاده 5.5
حاجتی 5.5
سیف اللهی 6[/color:338b8aec53]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط miladcivil در جمعه آگوست 02, 2013 9:37 pm .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان