[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - ملوان بندر انزلی - داماش گیلان | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

ملوان بندر انزلی - داماش گیلان | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط rashti_sarvar » جمعه آگوست 02, 2013 9:41 am

استادیموم خالیه...داماشی جا نداره[img:2e65dbf1fc]http://cisn.comuv.com/up/822951732be4.jpg[/img:2e65dbf1fc]
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط somehsara » جمعه آگوست 02, 2013 9:49 am

الان ما را جریمه میکنند به علت زخمی کردن بازیکنان ملوان /10/ /10/ /10/

بازی برگشت تو رشت نشونشون می دیم /11/ /11/ /11/

و این گل تقدیم به صبر و بردباری هواداران حاضر در ورزشگاه تختی بندر زن زلیل /3/
تصوير

وبلاگ تیفوسی های داماش

http://damashrasht.mihanblog.com/
نماد کاربر
somehsara
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 18, 2013 12:00 am

پستتوسط soroush » جمعه آگوست 02, 2013 9:54 am

damash=eshgh
نماد کاربر
soroush
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 27, 2013 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » جمعه آگوست 02, 2013 10:00 am

[quote:afd16f522f="soroosh8"][color=darkblue:afd16f522f][size=18:afd16f522f]hamidjavan:داداش گلم مغرضانه واسه وقتی هستش که آدم بخواد ریشه طرف رو خشک کنه یا نفعی به آدم برسه,مگه من دروازه بان دوم تیمم که بخوام این بره کنار من بیام!!؟؟!
بعدشم این آقا به شدت مشکل فنی داره,بجا این حرفا باید انقدر بهش گفت تا اصلاح بشه که چشم آب نمیخوره,نه بگی زمین لیز بود تا لاپوشونی کنیم!!![/size:afd16f522f][/color:afd16f522f][/quote:afd16f522f]

در مورد فراهانی به نظرم زیاد نباید خرده بگیریم چون همین رو داریم !! با این طرز فکری که تو تیم هست متاسفانه فکر نمی کنم لایقی فر حتی برای دروازه بان دوم هم بیاد ... یه جورایی هوادارها هم ترس دارند و در این مورد اتفاق نظری نیست ! نمیدونم میتونیم تحمل کنیم لایقی فر بیاد و گل بخوره یا نه !! مثلا اگه بازی پارسال رو لایقی فر بازی می کرد و 3 گل می خورد چه پیش میومد ؟! دهقانی هم که آقای گل خورده هست و ما هم کم گل نمی خوریم پس فراهانی بهتره یا بهتره بگم اصلا فرقی نمیکنه کی گل می خوره ... اصلا اگه موافقت کنند هم دهقانی و هم فراهانی رو با هم بذاریم تو دروازه ...

ما تو پست هایی که در همین تیم نفرات بهتری داریم ، اشتباه می کنیم و به نالایق ها بازی میدیم ... دروازه که هیچ !!

فراهانی هم خدایی بد شده !! نمی دونم چرا هر چه تعداد بازی هاش زیادتر میشه ، اشتباهات ناشی از عجله کردنش بیشتر میشه !! بازی با پاش که بهترین خصوصیتش بود الان خیلی ترسناک شده !! در حالیکه هم بدنش آماده هست ، هم تکنیکش خوبه و هم خوب تمرین میکنه ... دیگه این اشتباهات اعصاب خرد کن از کجا میاد خدا میدونه ؟!؟!؟

یک چیز دیگه که از پارسال ما تو دروازه میدیدیم این بود که توپ هایی که می خواد دور بشه توسط دروازه بانانمون ؛ همه به وسط زمین میاد !!!!!!!! این وظیفه کادر فنی هست که بگه اون توپ لعنتی رو بندازید گوشه ها یا اصلا بندازید تو اوت ... یعنی چی ما توپ ها رو میکاریم که بیان به ما گل بزنن !!! تو همین بازی هم همه توپ ها رو فراهانی میزد وسط زمین که بیشترشون هم بد زده میشد و کلا استرس زا بود ... هرچند وقتی اواخر بازی استقلال و سپاهان رو دیدم و 2 تا دروازه بان مدعی تیم ملی ( رحمتی و احمدی ) که قیمتشون شاید اندازه نصف تیم داماش باشه‌ ؛ بازی با پاهایی عجیب و غریب مشاهده میشد ! احمدی که یکبار دریبل زد و دفعه دوم اومد دریبل بزنه و نزدیک بود گل بده به حریف ...

به نظر من ؛ بزرگترین اشتباه این بود که دهقانی جذب شد ... جذب دهقانی علاوه اطمینان دادن به فراهانی که تو فیکسی ، باعث تضعیف روحیه لایقی فر که 2 سال مدام تو تمرینات هست و پشت خط مونده میشه ... سال های قبل رودباریان و محمدی جذب شده بودند که حداقل اسمشون یکم رقابت ایجاد میکرد ...

حرف آخر ، ما اگه نصف توپهای جلو رو گل کنیم و همه توپهایی که عقب میاد رو گل بخوریم ؛ قطعا تمام بازی ها رو با حداقل یک اختلاف می بریم ... کلا نسبت توپهایی که میبریم و گل نمیشه به توپهایی که میاد و گل میشه ؛ خیلی خیلی زیاد هست !!!
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » جمعه آگوست 02, 2013 10:03 am

[size=18:c5607479af][color=red:c5607479af]متاسفانه این سنگ زدن شهرکیا یه اپیدمی شده پارسالم زدن اتوبوس ها رو نابود کردن چون باشگاه پیگیری نکرد ما شدیم بی فرهنگ و محروم از بازی خانگی!اصفهانیا اومدن رشت فحاشی کردن شیشه شکوندن گردان ..... نشون داد به ما ممد مختاری محروم شد!مسیولین محترم میدونیم شما هم اندازه ما تیم رو دوست دارین ولی دوست داشتن خالی فایده ای نداره اون چیزی که مهمه اینه که ما حق خودمون رو نمی تونیم بگیریم به همین سادگی!سال قبلم درسته تو رشت فحاشی شد و امر نکوهیده ای بود همه از هوادارای اصیل تا سرمربی و کاپیتان عذر خواهی کردن ولی سر هیشکی خون نیومد!من مطمینم همه بچه های سایت مخالف فحاشین همونطور که قبل از بازی و تو بازی نشون دادن این قضیه رو ولی اگه باشگاه موضع گیری درست نکنه و حق هوادارا رو نگیره مطمینا نمیشه بازی برگشت کسی رو کنترل کرد با یک جلسه آشتی و این مسخره بازیا!
مسیولین محترم با عدم اعزام هوادار به بهانه بی پولی کنار میایم ولی پیگیری شکایات بچه ها دیگه هزینه ای نداره !
امیدوارم مسیولین از این چالش سربلند بیرون بیان چون ما به وعدمون عمل کردیم.[/color:c5607479af][/size:c5607479af]
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » جمعه آگوست 02, 2013 10:04 am

بازی خوبی کردیم مخصوصا تو نیمه دوم مسلط بر بازی بودیم بر خلاف تیم حریف چندتا موقعیت گل صددرصد رو از دست دادیم ای کاش امین متوسلزاده و توتی با هم تعارف نمیکردن و یکیشون توپ رو تو گل مینداخت چون مستحق سه امتیاز بازی بودیم...با بازی که من دیشب از تیم خودمون دیدم مطمئن شدم که این تیم میتونه حرف هایی برای گفتن داشته باشه و امثال اصلا دقدقه سقوط نداریم و راحت میتونیم جزوه 7 تیم بالای جدول باشیم...در مورد حواشی بازی باید بگم که تماشاگران تیم حریف از هر کاری دریغ نکردن سنگ پرانی چاقوکشی فحاشی فقط میشه تاسف خورد به حال یه مشت اجنبی *# امیدوارم آقای حسن زاده سمعک گزاشته باشه و فحاشی دورگه هارو شنیده باشه...از همین العا لحظه شماری میکنم برای انتقام تو بازی برگشت...خواهشا دیگه دوستان صحبتی از اتحاد نکنن چون خیلی این جماعت نسبت به رشتی ها عقده داره و هیچ چیز جای این کینه رو پر نمیکنه...افتخار میکنم که رشتی ام و سرزمینم هیچ وقت مورد تجاوز هیچ قومی قرار نگرفت بر خلاف بقیه اقوام ایران و *# های کیلان
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » جمعه آگوست 02, 2013 10:06 am

واقعا واسه مسئولین تیم متاسفم از حسن زاده *# زاده که انتظار نمیره حساب اون بی پدرا رو کف دستشون بزاره ولی چرا اونا ساکتن هیچ وقت نشده از حق ما دفاع کنن چه طور تو اون بازی که تو رشت بود آقای سراوانی میتونه بگه ما هر جریمه ای رو قبول داریم و هیچ دفاعی نداریم پس چرا اینجا هم صداقت به خرج نمیده؟ در مورد عابدینی هم فکر کنم امروز یه مصاحبه بکنه برای آنالیز بازی لنگ /9/[color=red:83785c9d7f] [/color:83785c9d7f][size=18:83785c9d7f] [/size:83785c9d7f]
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » جمعه آگوست 02, 2013 10:14 am

متاسفانه از دیشب اینترنتم قطع بود صبح که وصل شد تا الان داشتم کامنت های دوستان رو میخوندم تا در جریان دقیق مسایل قرار بگیرم بعد نظرمو بگم . من کامنتمو تو 2 تا بخش مینویسم :

بخش اول - مسایل فنی :

همانطور که تو تحلیل قبل بازی گفتم و حدس میزدم بازی زیبایی رو شاهد نخواهیم بود چون مطمئن بودم جو دربی روی عملکرد هر دو تیم تاثیر میذاره و صد البته تاثیر شدید زمین خیس و لغزنده ی انزلی روی بازی بازیکنا . اینکه بازی دیشب بار فنی خاصی نداشت برام چیز عجیبی نبود چون کاملا واسم قابل پیش بینی بود . اما میرسیم سراغ ارنج تیممون و عملکرد کادر فنی و بازیکنا . اول از همه باید به جرات بگم ترکیب بازی دیشب رو افشین ناظمی به تنهایی و با فکر خودش نچید چون امکان نداره یه مربی در عرض یه هفته یهو به تیم هفته ی قبلش که اونقدر خوب بازی کرد دست بزنه و اینقدر تو ترکیبش تغییر ایجاد کنه مطمئنا افراد دیگری به جز افشین ناظمی تو ارنج تیم برای بازی دیشب نظر دادن . بازی هفته ی قبل مقابل سایپا یکی از بهترین بازی های داماش بود که در ترکیب اولیه به جز دو بازیکن بقیه خیلی خوب بودن یکی مرتضی ابراهیمی و دیگری سعید قدمی که اکثر دوستان با عملکرد ضعیفشون موافق بودن . کادر فنی با بازی دادن هادی محمدی به جای مرتضی ابراهیمی یکی از نواقص بازی قبل رو حل کرد و همه شاهد بودیم که تیم ما تو کار دفاعی و ضربات هوایی خیلی خوب و موفق عمل کرد خدا رو شکر میکنم که با عملکرد خوب هادی محمدی و تغییر کادر فنی در اون پست ثابت شد که انتقادات من از بازی مرتضی ابراهیمی تو اون بازی بی مورد و از روی قصد و غرض نبود . اما کادر فنی نتونست کار خوبش رو کامل کنه و با بازی دادن به حلافی و جهانگیر از اول بازی به جای قدمی و سیف اللهی آماده و تند و تیز هوادارا و کارشناسان رو دچار تعجب و نگرانی کرد . من واقعا هنوز از ارنج بازی دیشب تو شوک و تعجب هستم . در اینکه افشین ناظمی و کادرش نمیخواستن در این بازی بازنده باشن هیچ شکی نیست و از رفتار های افشین ناظمی و برنامه هاش در طول بازی مخصوصا تلف کردن وقت توسط میلا فراهانی که بارها توپ رو به گوشه های محوطه میبرد میشد این موضوع رو کاملا فهمید که تیم ما به تساوی رضایت داره . مطمئنا افشین ناظمی حوادث بازی پارسال و اتفاقاتی که سر حمید درخشان بعد از دربی افتاد رو به خوبی در خاطر داره و دوس نداشت جایگاهشو به خطر بندازه به خاطر همین تو بازی دیشب کاملا محتاطانه تیم رو بازی داد البته در پایان هم موفق بود که بازنده نبود . این ملوان ضعیف ترین تیم تاریخ ملوان هستش و بردنش برای داماشی که جلوی سایپا اونجوری بازی کرد کار بسیار راحتی بود تیم ملوان دیشب تمام تلاششو انجام داد و هرچی در توانش بود گذاشت یعنی این تیم بهتر از این نخواهد شد اما تیم ما کاملا مشخص بود داره محتاطانه و بر خلاف بازی با سایپا تدافعی بازی میکنه توانایی های بازیکنای ما خیلی بیشتر از بازی دیشب بود اما تفکرات کارد فنی اجازه نداد بازی رو ببریم البته از طرفی هم اجازه نداد بازی رو ببازیم افشین ناظمی مساوی میخواست و به هدفش هم رسید . اما یه نکته ای خیلی واسم عجیبه افشین ناظمی که مساوی میخواست چرا از اول بازی جهانگیر و حلافی رو تو دو تا گوش بازی داد کاملا مشخص بود که نه تو حمله آماده هستن نه توی دفاع و به خاطر عملکرد ضعیف این دو تا بازیکن در کار دفاعی هر دو تا دفاع گوش ما یعنی هادی سهرابی و ابوذر رحیمی تو نیمه ی اول مجبور به گرفتن کارت زرد شدن که کاملا سر صحنه هایی بود که حلافی و جهانگیر به کار دفاعی تیم کمکی نکردن و این مساله کار رو واسه دفاع کنارهای ما خیلی سخت کرد عملا جهانگیر و حلافی دو بازیکن خنثی تو زمین بودن نه حمله میکردن نه پاس میدادن نه بازی سازی میکردن نه سانتر میکردن نه دفاع میکردن به جرات میتونم بگم ما نیمه ی اول داشتیم 9 نفره بازی میکردیم امیدوارم در آینده حلافی و جهانگیر بهتر بشن چون واقعا تو بازی دیشب افتضاح و نگران کننده بازی کردن . از طرفی افشین ناظمی میتونست با بازی دادن به سیف اللهی و حاجتی آماده و با انگیزه تو دو تا گوش ها از اول بازی کار ملوان رو یکسره کنه و تیم رو رو به جلو ببره . اینکه ما در نیمه ی اول گلی نخوردیم ضعف شدید ملوان بود و البته عملکرد خوب دفاعیمون وگرنه ارنج بازی تو نیمه ی اول خیلی ایرادات اساسی داشت که اگر هر تیمی جز ملوان بود ممکن بود ضربات سنگینی بهمون بزنه . فراهانی خدا رو شکر در خروجاش خوب عمل کرد اما ضربات شروع مجددش خیلی بد بود و متاسفانه همچنان در دفع و گرفتن توپ ها با یک ضرب مشکل داره البته گرفتن شوت مازیار زارع تو یه ضرب واقعا کار سختی بود چون قشنگ توپ جلوش به زمین خورد انصافا تو اون صحنه بی تقصیر بود . در کل فراهانی روز خوبی رو پشت سر گذاشت . ترکیب دفاعیمون یعنی نظیف کار و محمدی ما رو به آینده خیلی امیدوار کرد خیلی وقت بود منتظر این ترکیب بودم خدا رو شکر بالاخره کادر فنی به این ترکیب اعتماد کرد واقعا هادی محمدی بازیکن خوبیه با توجه به سن کمش اعتماد به نفس بالایی داره و بازی رو خوب میچرخونه و تو ضربات سر هم خوب عمل میکنه علی نظیف کار هم مثل همیشه خوب بود فقط در یه صحنه هادی محمدی تو کورس با نیما دلاوری جا موند که البته اونجا هم پستش نبود و طبق معمول بخاطر ضعف هادی سهرابی در دفاع راست مجبور شد به اون منطقه بره . هادی سهرابی مثل همیشه بود راجع به این پست و بازی هادی سهرابی خیلی حرف زدیم و همه میدونن که هادی تمام تلاششو داره میکنه اما خب بازم ما اونجا مشکل داریم و تقریبا تمام تیمای فوتبال ایران فهمیدن پاشنه ی آشیل تیم ما کجاست و همه ی توپ ها رو پشت هادی سهرابی میندازن کاری که ملوان دیشب بارها انجام داد اما خدا رو شکر به گل نرسیدن واقعا نمیدونم واسه اون پست چیکار باید بکنیم هم هادی حیفه هم نگران آینده ی تیم هستم از طرفی هم به محمد سیاه و داسیلوا اعتمادی نیست واقعا فکرمو بدجور مشغول کرده . ابوذر تو کار دفاعی خوب بود اما تو فاز حمله و نفوذ اصلا خوب نبود البته بازی ضعیف حلافی هم رو عملکرد ابوذر بی تاثیر نبود . اما میرسیم به خط هافبک جایی که فکر میکردم دیشب نقطه ی قوتمون میشه اما متاسفانه اصلا در حد انتظار نبودن و تقریبا باید گفت جنگ وسط زمین رو ملوانی ها بردن . کاردوست تا حدوی خوب کار کرد اما استرس تو حرکتاش کاملا مشخص بود متاسفانه با این که دوس ندارم اینو بگم اما کاپیتان عزیزمون دیشب بدترین بازیش رو انجام داد به هیچ وجه شور و نشاط سابق رو نداره نمیدونم دلیلش چیه شایدم مصدومیتی داره اما دیگه خبری از اون پاس ها و حرکات انفجاری کاپیتان نیست دیشب اصلا در حد انتظار نبود و عملا ما تو بازی دیشب هافبک طراح نداشتیم که بازی رو واسمون مهندسی کنه . آبشک تقریبا بهترین هافبک ما بود که انصافا هم تو دفاع و هم حمله و هم شوت زنی و همینطور پرتاپ اوت بلند خیلی به ما کمک کرد ای کاش اون شوت زیباش گل میشد خیلی سر اون شوت افسوس خوردم . آبشک در حال حاضر آماده ترین هافبک داماشه . حسن زاده مثل همیشه جنگنده و قوی ظاهر شد اما گوش هامون اصلا تو حمله بهش کمک نکردن و همینطور مهدوی هم خوب تغذیش نکرد به خاطر همین نسبت به بازیه قبل کمتر به چشم اومد اما به نظرم مهاجم خیلی خوبیه . در نیمه ی اول جز شوت آبشک کار خاصی نکردیم و فقط سعی کردیم بازی رو کنترل کنیم که موفق هم بودیم . اما در نیمه ی دوم با اومدن امین متوسل زاده و سیف اللهی و حاجتی تیممون تازه جون گرفت و به خودش اومد به قول معروف تازه تیم شدیم و داشتیم 11 نفره بازی میکردیم همونطور که قبل بازی گفتم استارت های انفجاری سیف اللهی از سمت راست ملوان رو آزار داد و البته حاجتی هم در سمت چپ خوب کار کرد . گل سر سبد حرکات تیم ما حرکت دقیقه ی 93 حاجتی از سمت چپ بود که با پاس زیباش متوسل زداه رو در موقعیت شوت زنی قرار داد اما متاسفانه کاپیتان با امین سر توپ قاطی کردن و بعدشم اون صحنه ی مشکوک به پنالتی باعث شد تا ما به گل نرسیم واقعا حیف شد چون گل تاریخی و لذت بخشی میشد . در کل به نظرم نتیجه ی مساوی واسه بازیه دیشب عادلانه بود هر چند که معتقدم اگر تیم ما 50 درصد بازیش جلوی سایپا رو تو دربی دیشب انجام میداد خیلی راحت ملوان رو میبردیم اما خب احتیاط افشین ناظمی و کادرش این اجازه رو به تیم نداد وگرنه بردن این ملوان کار خیلی راحتی بود . مطمئنا ملوان تمام تلاششو کرد و بهترین عملکردشو ارائه داد این تیم بهتر از این نخواهد شد و به جرات میتونم بگم کاندیدای سقوط هستن تیمی که درودگر بخواد با هنذفری بهش دستورات تاکتیکی بده از الان فاتحش خوندست .
من از مساوی ناراضی نیستم اما خیلی راحت میتونستیم این بازی رو ببریم ولی از طرفی این تساوی واسه ما زیاد تاثیری نداشت اما ملوانان رو بدجور تو حاشیه و مشکل میبره اینو در هفته های آینده خواهید دید به هر حال با همه ی اتفاقات بازی دیشب تموم شد و جا داره به تمام بازیکنا و کادر فنی خسته نباشید و خدا قوت بگیم اگر هم از بازیکنی انتقاد میکنیم معنیش این نیست که از اون بازیکن بدمون میاد یا خدای نکرده باهاش مشکل داریم منظورمون اینه که تو اون بازی خاص عملکرد خوبی نداشته مثل خیلی از بازیکنای بزرگ دنیا به نظر من انتقاد سازنده خیلی بهتر از تعریف متعصبانه هستش من مثل همه ی هوادارا عاشق کاپیتان مهدوی هستم و قلبا دوسش دارم اما به هیچ وجه تو بازی دیشب در حد و اندازه های خودش نبود و واقعا روزش نبود ایشالا کاپیتان تو بازی بعدی عملکرد بهتری داشته باشه .

بخش دوم - مسایل حاشیه ای :

من خودم تو بازی دیشب در انزلی نبودم و بازی رو از تلویزیون دیدم و حقیقت رو میگم اما جا داره دست تک تک هوادارامونو ببوسم که با غیرت و شرف پاکشون رفتن و تیم رو به خوبی تشویق کردن . دوستانی که از تلویزیون بازی رو میدیدن کاملا صدای فحاشی های انزلی چی ها مشخص بود و از طرفی هم رفتار خوب و حرفه ای هوادارای داماش به طوریکه هر بار فیلم بردار هوادارای داماش رو نشون میداد هوادارای با غیرتمون داشتن با تمام توانشون داماش رو تشویق میکردن . فحاشی ها کاملا واضح بود به طوری که تمام استادیوم انزلی یکصدا به رشتی ها داشتن فحاشی میکردن البته مطمئنا برای آقای حسن زاده قابل رویت نبود چون انسانی که بخواد خودشو به خواب بزنه رو نمیشه بیدار کرد . خدا رو شکر این فصل اول اون ها میزبان بودن و دیگه توجیهی واسه رفتاراشون ندارن . راجع به اتفاقات بعد از بازی هم فقط میتونم بگم متاسفم وقتی عکس ها رو دیدم و کامنت های دوستان رو خوندم دلم به درد اومد که تا کی باید هوادارای ما مظلوم واقع بشن و هیچکی ازشون حمایت نکنه بلاهایی که سر هوادارای ما آوردن از میدون جنگ بدتر بود واقعا ناراحت شدم :? خون پاک اون هواداری که ریخت روی دست و صورتش دلمو بدجوری به درد آورد :? واقعا این برخوردا و رفتارها از یه انسان بعیده آخه چقدر یکی میتونه اینقدر پست و ذلیل باشه نامردا این جا میدون فوتبالو ورزشه مگه اومدین جنگ :( رفتار نیروی انتظامی هم چیز جدیدی نیست همیشه همینطوری بوده هستن و خواهند بود انگار اونا بیشتر تحت تاثیر بازی قرار گرفتن با جون جوون مردم بازی میکنن و بعد میخندن تازه میان گل و شکلات هم پخش میکنن نخواستیم آقایون پیشکش خودتون حداقل حفاظت بلد نیستین بچه های ما رو به کشتن ندین ماشالا اون یگان ویژه با اون قد و هیکل یعنی نمیتونستن 4 تا از این وحشی های سنگ انداز رو دستگیر کنن و مجازات کنن تا واسه دیگران درس عبرت بشه ؟ استانی که بی صاحاب باشه یه مسئول درست و حسابی و وظیفه شناس نداشته باشه آخر و عاقبتش همینه میشه قانون جنگل .
خب شد نمردیم و معنی اسکورت رو هم فهمیدیم .

شاید اگر اتفاقات بعد از بازی رو از دهان هر کی میشنیدم یکم شک میکردم اما وقتی دوستانی که کاملا میشناسمشون و میدونم قلبشون پاکه و جز حقیقت چیز دیگه ای نمیگن میان این حقایق رو میگن دیگه حرفشون واسم محکم ترین سنده . خوشبختانه دوستان تصاویر حرکات وحشیانه و فحاشی های طرفداران حریف رو ضبط کردن و به خوبی دارن تو رسانه های مختلف انعکاس میدن امیدوارم به رگ غیرت مسئولین باشگاه هم بربخوره و به جای تعریف و عذر خواهی از حریف به فکر دفاع از حقوق هوادارای مظلوم خودمون باشن .

دوستان باید تا جایی که میتونیم این خبرها و تصاویر رو در رسانه ها پخش کنیم جوری که تمام ایران بفهمن اینجا چه خبر شده باید یه جو رسانه ای خیلی گستره درست کنیم هر کسی هر کاری از دستش بر میاد باید انجام بده باشگاه باید یه بیانیه ی تند و اعتراض آمیز صادر کنه یعنی چی هر کسی به خودش اجازه بده به قصد کشتن هوادارای تیممون هر کاری دلش بخواد بکنه یعنی چی پلیس به خودش اجازه بده تو فضای بسته ی اتوبوس هوادارامون گاز فلفل بزنه مگه اینجا جنگله مگه میدون جنگه مگه مردم جون فرزنداشونو از سر راه آوردن مگه این مملکت صاحب نداره اگه مسئولین باشگاه عرضه دارن باید از نیروی انتظامی هم شکایت کنن یعنی چی آخه .

آبراران عزیزی که دیروز رفتین و میدونم با چه سختی هایی رفتین و برگشتین مطمئن باشین هیچکی تو این استان و شهر و فدراسیون پیدا نمیشه ازتون دفاع کنه یا حتی یه عذرخواهی کنه من به عنوان یه برادر کوچیک که خاک پای همتون هستم ازتون عذرخواهی میکنم درود بر شرف پاکتون که به خاطر دفاع از حیثیت و ناموس و هویت شهرتون بی دفاع تو قلب یه مشت وحشی رفتین خدا جای حق نشسته دست تک تکتونو میبوسم آبرارای با غیرت .

مشکل دربی گیلان فقط در یک صورت حل میشه اونم اینه که بازی رفت و برگشت رو توی یه شهر دور افتاده و بدون حضور تماشاگر برگزار کنن .

با همه ی اتفاقات تلخ این بازی تموم شد از بازی نه اما از اتفاقات بعد از بازی دلمون بدجور رنجید .

باید به فکر ادامه ی لیگ و بازی آیندمون مقابل نفت تهران باشیم ایشالا با یه بازی خوب اولین برد این فصل رو بدست میاریم و آخر فصل باز هم بالاتر از تیمای بی هویت خواهیم ایستاد ...

زنده باد محبوب ترین و پر طرفدارترین تیم شمال ایران داماش گیلان و هواداران با تعصب و با غیرتش ...
آخرين ويرايش توسط pouryaR-damash on جمعه آگوست 02, 2013 8:16 pm, ويرايش شده در 3.
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » جمعه آگوست 02, 2013 10:27 am

من فعلا در مورد فحاشی به #* در بازی برگشت حرفی نمیزنم تا عملکرد کمیته بی انضباطی رو ببینم ولی از اونجایی که عملکرد نیروی انتظامی انزلی رو دیدم و عملکرد نیروی انتظامی رشت مثل روز جلو چشمامه ، استراتژی قتل و عام آبای رو چیدم. نزدیک داربی برگشت شد دوستانی که قصد دارن در این حمله همکاری داشته باشن پیام خصوصی بدن
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » جمعه آگوست 02, 2013 10:44 am

متاسفانه دیشب گوشیم شارژ نداشت بتونم عکس بگیرم، وقتی آبای ها در خیابانها، زیر پلها، بین علفها کمین کرده و به سمت اتوبوسها سنگ پرت میکردند یاد فلسطینی هایی افتادم که به سمت اسرائیلیها سنگ پرانی میکردند، اما لباس پیراهنشان نشان داد که آنها *# هستند، بی رحمی آنها در حمله به اتوبوس بی دفاع داماشی ها نشان داد که اسرائیلی آنها هستند نه ما، کمین و پاتکهای وحشیانه آنها نشان داد بی فرهنگ اجنبی آنها هستند نه ما.
امروز روز جهانی قدس بود و آنها در اولین ساعات بامداد روز قدسی خونین برای ما رشتی ها رقم زدند.
اما این را باید بدانند انتفاضه ادامه داره و در بازی برگشت برای ریختن خون شما نیازی به فتوا و استفتا نداریم، چرا که خداوند در قران فرموده ریختن خون ظالم جهت دفاع از ناموس و خاک وطن رواست
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط nima_beckham » جمعه آگوست 02, 2013 10:51 am

[quote:9067f80aa4="golsar-boy"]من فعلا در مورد فحاشی به #* در بازی برگشت حرفی نمیزنم تا عملکرد کمیته بی انضباطی رو ببینم ولی از اونجایی که عملکرد نیروی انتظامی انزلی رو دیدم و عملکرد نیروی انتظامی رشت مثل روز جلو چشمامه ، استراتژی قتل و عام آبای رو چیدم. نزدیک داربی برگشت شد دوستانی که قصد دارن در این حمله همکاری داشته باشن پیام خصوصی بدن[/quote:9067f80aa4]

آقا هر جا بگی میام ... هر کاری بگی میکنم ... فقط یه اتوبوسشون رو نگه داریم و همون بلا رو سرشون بیاریم .
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط Namjoo_St » جمعه آگوست 02, 2013 10:54 am

[quote:6c3db635cb="yankee"][size=18:6c3db635cb][color=red:6c3db635cb][b:6c3db635cb]خطاب به آقای سراوانی :[/color:6c3db635cb][/size:6c3db635cb]

[color=green:6c3db635cb]اگر باشگاه موضع محکم و مناسبی در مقابل اتفاقات بازی دیشب نگیره دیگه نباید هیچ انتظاری از ما هوادار ها داشته باشه. 90 دقیقه فحش خوردیم بعد این حسن زاده # میاد میگه دربی کم حاشیه ای بود ؟!!!!!!
چطور تو رشت 4نفر شعار دادن باشگاه داشت خودشو جر میداد که آره آقا مشکل از هوادار های ماست ما قبول داریم فحاشی کردند ولی الان که ما فحش خوردیم آقای سراوانی و باشگاه سکوت اختیار کردند و در فیسبوک پست میزارند ؟!!!![/color:6c3db635cb]

[size=24:6c3db635cb][color=blue:6c3db635cb]خیلی بی غیرتید اگه از حق ما هایی که رفتیم اونجا و بدترین رفتار باهامون شد دفاع نکنید /15/[/b:6c3db635cb][/color:6c3db635cb][/size:6c3db635cb][/quote:6c3db635cb]

[size=20:6c3db635cb]هیچی نمی خوام بگم . فقط تایید و تاکید همین کامنت رفیقمون که نقل قول گرفتم
آقای سراوانی نمی خواد سپاس گذار مهر و محبت ما باشی . به فکر گرفتن حق ما باش . اون از وضیعت اوتوبوس اونم از ....
فقط می خوام ببینم اولین مصاحبه رسمی شما و آقای مدیرعامل سیاستمدار ما چیه .....[/size:6c3db635cb]
نماد کاربر
Namjoo_St
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 21, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » جمعه آگوست 02, 2013 10:57 am

[quote:3b2b377314="nima_beckham"][quote:3b2b377314="golsar-boy"]من فعلا در مورد فحاشی به #* در بازی برگشت حرفی نمیزنم تا عملکرد کمیته بی انضباطی رو ببینم ولی از اونجایی که عملکرد نیروی انتظامی انزلی رو دیدم و عملکرد نیروی انتظامی رشت مثل روز جلو چشمامه ، استراتژی قتل و عام آبای رو چیدم. نزدیک داربی برگشت شد دوستانی که قصد دارن در این حمله همکاری داشته باشن پیام خصوصی بدن[/quote:3b2b377314]

آقا هر جا بگی میام ... هر کاری بگی میکنم ... فقط یه اتوبوسشون رو نگه داریم و همون بلا رو سرشون بیاریم .[/quote:3b2b377314]

سربسته بگم باید در چندجا بهشون حمله کنیم، نباید هیچ کدوم سالم برگردند، حتی مامورای دلسوز رشت!!! هم نباید بتونن جلوی حمله مارو بگیرن، استراتژی و تاکتیک حمله رو چیدم ولی توضیح بیشتر جایز نیست
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط golsar-boy » جمعه آگوست 02, 2013 11:06 am

آبرارها کسی خلاصه بازی دیشب را نمیتونه تو سایت بزاره؟ هنوز گزارشگرهای زحمت کش ورزش3 نتونستند آپلود کنن!!
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط toshiba » جمعه آگوست 02, 2013 11:12 am

ماهمه منتظر مصاحبه های مسعولین باشگاه داماش علیه هواداران بی فرهنگ وسنگ پران ملوان هستیم[size=18:49d3b52730] [/size:49d3b52730][color=blue:49d3b52730] [/color:49d3b52730][font=Symbo
نماد کاربر
toshiba
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 30, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان