[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - بودجه گیلان فقط به رشت میرسد؟کو؟

بودجه گیلان فقط به رشت میرسد؟کو؟

تمامی مطالب در خصوص تاریخ و یا مسائل روز اجتماعی در مورد کلانشهر رشت

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط abere » چهارشنبه ژوئن 22, 2011 3:15 pm

:shahin65 انجمن شما تنها حسی که توش وجود نداره تعصب و اصالته ... گل پسر انزلیچی تا تهران رفتن بعد فقط شما رشتیا اصیل زاده موندید ؟
قابل توجه اقا مهرداد_تحویل بگیر اقا مهرداد
همینو کم داشتیم یه انزلیچی بیاد تو سایتمون بهمون توهین کنه
صدبار به مهرداد گفتم مهرداد برادر عزیزم پای انزلیچیارو از این جا بردار به اینا دموکراسی اومدن نیومده
من جواب این مرتیکه رو نمیدم چون ممکنه ...
اقا حرف از فرهنگ میزنه وقتی داماش صعود کرد به لیگ برتر یه تبریک به داماش نگفتین چرا؟ خوب معلومه
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط amir131 » چهارشنبه ژوئن 22, 2011 3:19 pm

این جمله خیلی قشنگه ها آنان که “عوض” شدنشان بعید است؛ “عوضی” شدنشان قطعی است! برو داخل همون سایتتونو ببین توهین کردین یا نه
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط antiros » چهارشنبه ژوئن 22, 2011 3:29 pm

عزیز من برو دو تا پست اخر سایتتون بخون ببین چقدر به تیمه ما توهین کردین ..... بعدشم ما چه پیشرفت قابل ملاحظه ایی کردیم؟!!!!!!! فقط یه ورزشگاه سردار جنگل برامون ساختن اینا دیگه حالا یعنی کل بودجه استان گیلان واسه ما رشتی هاست ..... . به امید روزی که ما گیلکا پشت هم باشیم
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط arvand » چهارشنبه ژوئن 22, 2011 10:06 pm

ابرههههههههه کامنت من چرا پاک شد؟یعنی چی؟منکه فحش ندادم.من گفتم میرزا ما رو از دست #* نجات داد پس در امان موندیم اما شمارو پزمان نوری نجات داد؟
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط yaran-mirzakochak » پنج شنبه ژوئن 23, 2011 5:16 am

نه , شاهین خان نشد!!!
نگرفتی , قصد ما تخریب به شخصه شما نبود , شما از طرف یه شهر صحبت کردی ما هم جوابت رو دادیم حالا خودت قضاوت نکن که , کی حق داره وکی حق نداره . امیدوارم دوستان انزلیچی که تشریف میارن تو این سایت جهت دوستی چند کلامی صحبت کنن نه جنگ , اونم حداقل تو فضای مجازی وگرنه که خدای نکرده اینجا استادیوم نیست که بخوایم هرچی بار هم کنیم.!!!البته خوب وبد تو هر دو شهر هستش, بیا ن منطق از طرف هرکی بدون داشتن اطلاعات درست کمی مجهول هستش. ناگفته نمونه پیرامون فرمایشات شما در رابطه با گیلک بودن یاران میرزا و حضور #* تا تهران (گل پسر) !!! خواستم عرض کنم بله , یاران میرزا فقط رشتی نبودن بلکه از شهرهای اطراف هم بودن و ما همیشه به گیلک بودنمان افتخار میکنیم برعکس بعضی از دوستان هم استانیمان که فقط موقع شکست عرق گیلانی بودنشان گل میکنه . در رابطه با حضور #* تا تهران لازمه بدونی *# ها موقع تردد از رشت از خیابان خسرو روزبه اون زمان و( زرجوب کنونی) که اون موقع کمربندی رشت محسوب میشد تردد میکردن وحق حضور در داخل شهر رو نداشتن البته برای همین حضورشا ن هم تاوان سنگینی پس دادن . خلاصه ختم کلام چاکران تیمهای تهرانی تو همه شهر هستن پس سعی نکنین اون رو به شهری نسبت بدین . مسئله دیگه که اکثر کاربران شما تو سایت ملوان کلاب عنوان میکنن خرید بازیکنان ملوان توسط همسایه شمالی هستش !!! خدای بی خیال این دیگه از اون حرفاست !!! پگاه بعد از خرید یه سری بازیکن در سال 83 از ملوان دیگه هیچ موقع اقدام به همچین کاری نمیکنه این رو من به شما قول میدم گلتون پژمان نوری بود که توزرد درآمد.البته فکر نکم بازگشت حسین ابراهیمی به خانه خودش رو بازیکن ملوان محاسبه کنین یا حتی حضور محمد غلامی رو . چون این بازیکن از استیل آذین خریداری شده نه از تیم دیگه . پس خیالتون راحت داماش از ملوان بازیکن نمیگیره .
yaran-mirzakochak
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 09, 2010 12:00 am

پستتوسط rezay_paskiyabi » پنج شنبه ژوئن 23, 2011 8:35 am

آقا منم وارد بحث شدم .
اولا باید این رو قبول کنیم که به گیلان ظلم شده نه فقط به رشت یا انزلی . البته بعضی از شهر ها هم رشد خوبی داشتند مثل لاهیجان و....
اگه دوستای خوبمون به مراکز استان های دیگه یه سفری کنن متوجه میشن که واقعا داره به رشت ظلم میشه . چند وقت پیش به ارومیه سفری داشتم . از تبریز که صحبت نمی کنم همه می دونن . وارد ارومیه شدم واقعا افسوس خوردم .
سر هر چهار راه یک زیر گذر از ترافیک هم خبری نبود واقعا دارن به استان های دیگه می رسن .
به قول ما رشتیا حالا بعد از فراق نوقان چهار تا پل روگذر (یکی که کج در اومد) دارن میزنن صدای مردم شهر های دیگه بلند شد .
ایران، گیلان،« پاسکیاب»
نماد کاربر
rezay_paskiyabi
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 05, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه ژوئن 23, 2011 2:08 pm

سلام علیک آقا شاهین
میخواستم یه سری توضیحاتی در مورد نظراتت بدم.شما در خط دوم فرمودید کاری نکنیم که باعث تفرقه بیشتر بشه.خوشم اومد از این حرفت ولی در نظراتت این رو نشون ندادی.وقتی یک نفر میخواهد یک جمعی رو آشتی بده هیچ وقت چیزهایی رو بازگو نمیکنه تا بیشتر باعث تشنج بشه!
در مورد آذری زبانان مطالبی را نوشتید و گفتید آن ها چنین میگویند من باید خدمت شما عرض کنم که اگر شماها تازه شش ماه هست با این ترک ها در آشکار و اینترنت به جدال پرداختید ما خیلی وقت ها هست که حداقل در سایت ها مطالبی بر علیه آن ها نوشتیم و باز هم مینویسیم.آیا تا به حال نقشه آذربایجان جنوبی رو دیدی؟آیا میدانی که شهر شما(بندرانزلی)به همراه آستارا هشتپر و رودبار در ان نقشه خیالی جای دارد؟آیا میدانستی همه جا از انزلی به عنوان یه شهر ترک نشین یاد میکنند؟در حالی که به جرات میتونم بگم حداقل 60 درصد مردم انزلی گیلک هستند و مابقی ترک و *#.و در این بین هم بازیکن محبوب شما هم میاد در برنامه محبوب شما و در کنار گزارشگر محبوب شما میفرمایند 80 درصد مردم انزلی ترک هستند!باید قبول کنی با این شرایط این حرف خیلی برای مردم گیلان گران تمام شد!
آیا تا الان از خودت سوال کردی چرا من و دوستان من همیشه در مقابل این ادعا مستحکم ایستاده ایم؟شمایی که میگویید ما انزلی را جز گیلان نمیدانیم؟
جوابش اینه که اولا ما مرکز یه استان هستیم و دوما اگر امروز این نقشه رو برای انزلی و آستارا و ... کشیدند فردا هم این نقشه رو برای رشت و شهرهای شرق گیلان میکشند!
اما در مورد مهاجرت باید عرض کنم که من خودم یکی از همون مهاجرانی هستم که در تهران زندگی میکنم.ولی آبای جان این درست نیست که شما میگی انزلیچیا مهاجرت کردند.اگر شما فقط یک ساعت تشریف بیارید برای مثال اسلامشهر میفهمی که تعداد مهاجران رشتی خیلی بیشتر از انزلیچیا هست.من حرفم اینه که در این قسمت نباید از اسم انزلیچی استفاده میکردی.بلکه باید میگفتی چقدر گیلانی ها مهاجرت کردند؟در خارج از استان یک انزلیچی یا یک رشتی فقط نماینده شهر خودش نیست بلکه به قول دوستمون سفیر گیلان در آن شهرغریب هست!اشتباهی که شما در بازی پایانی لیگ برتر انجام دادید اگه اشتباه نکنم به این پی بردی که در تهران منظور از رشت فقط شهر رشت نیست.اگر رشتیا به انزلیچیا فحاشی کردند(کار اشتباهی بود)در شهر خودشون این کار رو کردند دیگه نرفتند جلوی یه غریبه این کار رو بکنند!خودت یه مقدار فکر کن لحظه ای که انزلیچیا داشتند به رشتیا فحش میدادند تهرانیا به خودشون نمیگفتند که اینا چرا دارن به خودشون فحش میدن؟
شما در یک قسمت حرفت به چیز جالبی اشاره کردی.90 درصد بچه های این سایت روی گیلان تعصب خاصی دارند و حالا بعضی هاشون هم مثل من ناسیونالیستی هستن.اگر منظور به نام کاربری دوست عزیزمون هست باید خدمت شما عرض کنم که ای کاش بری و نظرات همون کاربر رو بخونی و ببینی چطور در بازی فینال جام حذفی طرفدار تیم استانش بود.ایشون هم در نام کاربریش هیچ گونه توهینی انجام نداده است!یکی از دوستان هم عکس خاصی رو گذاشته بود که این اختلاف ها رو بیشتر میکرد که همه بچه ها اومدن و خواستن که اون عکس رو عوض کنه.
برای شما یه مثال میزنم اون هم از نوع فوتبالیش و اون بچه های همین سایت و جایگاه خودمون.مطمئنا شما در بازی امسال ملوان و صنعت نفت در استادیوم حضور داشتید!و اگر بودید مطمئنا از حضور یه مینی بوس هواداران رشتی در استادیوم مطلع شدید.دلیلمون هم این بود که در آبادان به مردم گیلان توهین شد و روزی که از آبادان داشتیم به شهرباران برمیگشتیم قرار گذاشتیم که باید در بازی ملوان با آبادان بریم طرف انزلیچیا بشینیم و با حمایت از اون ها نشون بدیم که گیلانی حداقل در مقابل یه غریبه اتحاد داره.اگر یادتون باشه من سه روز قبل از بازی اومدم در سایت ملوان کلاپ نظر گذاشتم و گفتم ما داریم میاییم انزلی ولی در ابتدا خیلی ها با ادبیات تند به من توپیدند و اولین نفری هم که اومد یه مقدار بچه هاتون رو اروم کرد آقای رائول انزلیچی بود خلاصه ما با هماهنگی با شهرام شاهین اومدیم و بچه های خودتون هم بودند و دیدن که با پیروزی ملوان هوادارای رشتی از همه بیشتر خوشحال شدند!
اما امسال بالعکسش اتفاق افتاد یعنی در تبریز به گیلانی ها توهین شد در حالی که شما شروع کننده بودید(با پرده ای که زده بودید)فکرشو کن اگر توی تبریز روی یه پلاکاردی به انزلیچیا توهین میشد شما چی میکردید؟
اما همه رشتیا در دنیای مجازی جواب دندان شکنی به ترک ها دادند و اگر یه سری به سایت ها بزنی میبینی که حتی نظرات رشتیا بیشتر از انزلیچیا بود چون خودمون رو در مقابل این توهین مسئول میدونستیم چون خودمون رو گیلانی میدونیم چون به این امر پی بردیم که در خارج از استان دیگر در در داخل گیلان مرزبندی شهری نداریم ایا شما هم همینطور فکر میکنید؟اگر همینطور هست ما سال آینده در استادیوم عضدی بازی با تراکتور منتظر حضور سبز شما هستیم(اوه اوه ببخشید....!!)
شما فرمودید ملوان تیم گیلانه.باید عرض کنم که ملوان متعلق به استان گیلان هست ولی متاسفانه انزلیچیا کاری کردند که فقط مختص شهرکوچیک انزلی شده این حرف من نیست حرف خیلی از گیلانی هاست که حتی بعضی مواقع در سایتتون هم میان و ازتون انتقاد میکنند(برای مثال رودسر).من حدود چهارتا از بازی های ملوان رو رفتم و با تعصب گیلانیم به تشویقش پرداختم.برای مثال همین فصل در بازی با پرسپولیس که ملوان سه بر دو برد یا استیل آذین.ولی خودت یه نگاهی به شعارهاتون بکن و ببین چه شعارهایی میدین آیا تا به حال شعاری از هواداران ملوان به گوشت خورده که توش از اسم مقدس گیلان استفاده بکنند؟ایا تا به حال از زبان یک بازیکن انزلیچی شنیدی که در صحبتاش اسم از گیلان بیاره؟یا برای مثال تا به حال دیدید که یه پلاکارد در استادیوم انزلی نصب بشه که اسم گیلان داخلش باشه؟و خیلی از موارد دیگه
جواب همه این سوالات نه و نه ونه هست
ولی وقتی پگاه داشت غول کشی میکرد صدا و سیما و مربی ها و مدیرای لیگ برتری همه میگفتند که نماینده گیلان به فینال جام حذفی رسید.و یا همین امسال وقتی به لیگ برتر اومدیم اخبار ورزشی گفت نماینده گیلان به لیگ برتر راه یافت.
فکرشو کن اگر در استادیوم شما هم شعاری مانند "گیلانی باغیرت" یا "ندای هر گیلانی ... تو قهرمانی" یه هوادار گیلانی بشنوه چقدر خوشحال میشه.شما که تازه امسال از ترک ها بدتون اومده برید و ببینید چقدر با هم اتحاد دارند و ببینید 90 درصد شعارهاشون به اذربایجان ختم میشه.مگه نقطه اشتراک ما گیلان نیست؟
اما فرض را هم بر این بگیریم که بعضی از بچه های این سایت تند رفتند.ولی خودت یه نگاهی به سایت خودتون بنداز.از 300 تا کامنت آخر نصفش برعلیه داماش و رشتیا هست.نه به اون تبریک گفتناتون و نه به این توهین کردناتون.آدم بعضی چیزا رو میبینه از بعضی کاراش پشیمون میشه.
شما فرمودی اگه یه پاک کن داشته باشی مرزها رو پاک میکنی ولی من اگه جای شما باشم فقط مرزهای داخلی گیلان رو پاک میکنم تا تعصبات شهری از بین بره.
در ضمن من برخلاف دوستان شما دوس دارم ملوان ساله دیگه یه تیم قوی داشته باشه چون اون موقع داماش هم به خودش میاد تلاش بیشتری میکنه و همین طور برعکس.این حرفی بود که زنده یاد انزلیچی قایقران همیشه میزد و میگفت دلیل موفقیت ملوان تیمی مانند سپیدرود هست.من یه انزلیچی نیستم و سعی نمیکنم تا در تیم شما دخالت کنم ولی سعی کنید لقب قایقران رو به هرکسی ندید چون قایقران واقعا یه گیله مرد بود.
امیدوارم سال دیگه در داربی گیلان(ال گیلانو)توهین به گیله مردان و گیله زنان رو نبینیم.
گیلان سرزمین اسطوره هاست
شهر ما شهرباران.....دیار میرزا کوچی خان
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » پنج شنبه ژوئن 23, 2011 2:13 pm

شاهین خانه کیسه ابرار زیادی ایه خان خان گودندرید هرکی خان ببه رشته زاکان پیله خانید
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه ژوئن 23, 2011 2:14 pm

[quote:17dee0e1bc="pezhman-paskiyabi"]شاهین خانه کیسه ابرار زیادی ایه خان خان گودندرید هرکی خان ببه رشته زاکان پیله خانید[/quote:17dee0e1bc]
ایا سایت ایسه و امان سعی کوداندریم از ها سایت شروع بوکونیم تا حداقل توهین ده نیدینیم.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » پنج شنبه ژوئن 23, 2011 2:20 pm

خاب ابرار ولی قرار نیه خان خان بکونیم حتی انه بوخوسه اسم بگو ده
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط rezay_paskiyabi » پنج شنبه ژوئن 23, 2011 3:23 pm

/23/
ایران، گیلان،« پاسکیاب»
نماد کاربر
rezay_paskiyabi
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط onlyrasht » پنج شنبه ژوئن 23, 2011 3:27 pm

جهان ...گیلان...رشت /23/ /23/
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط rezay_paskiyabi » پنج شنبه ژوئن 23, 2011 4:58 pm

پژمان قاطی نوکون . :D
ایران، گیلان،« پاسکیاب»
نماد کاربر
rezay_paskiyabi
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط pezhman-paskiyabi » پنج شنبه ژوئن 23, 2011 5:53 pm

چشب ابرار رضا ولی آدم زور ایه
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط shahin65 » جمعه ژوئن 24, 2011 9:35 am

[quote:ec5549ff36="Aberare_ba_tasob"]سلام علیک آقا شاهین
میخواستم یه سری توضیحاتی در مورد نظراتت بدم.شما در خط دوم فرمودید کاری نکنیم که باعث تفرقه بیشتر بشه.خوشم اومد از این حرفت ولی در نظراتت این رو نشون ندادی.وقتی یک نفر میخواهد یک جمعی رو آشتی بده هیچ وقت چیزهایی رو بازگو نمیکنه تا بیشتر باعث تشنج بشه!
در مورد آذری زبانان مطالبی را نوشتید و گفتید آن ها چنین میگویند من باید خدمت شما عرض کنم که اگر شماها تازه شش ماه هست با این ترک ها در آشکار و اینترنت به جدال پرداختید ما خیلی وقت ها هست که حداقل در سایت ها مطالبی بر علیه آن ها نوشتیم و باز هم مینویسیم.آیا تا به حال نقشه آذربایجان جنوبی رو دیدی؟آیا میدانی که شهر شما(بندرانزلی)به همراه آستارا هشتپر و رودبار در ان نقشه خیالی جای دارد؟آیا میدانستی همه جا از انزلی به عنوان یه شهر ترک نشین یاد میکنند؟در حالی که به جرات میتونم بگم حداقل 60 درصد مردم انزلی گیلک هستند و مابقی ترک و *#.و در این بین هم بازیکن محبوب شما هم میاد در برنامه محبوب شما و در کنار گزارشگر محبوب شما میفرمایند 80 درصد مردم انزلی ترک هستند!باید قبول کنی با این شرایط این حرف خیلی برای مردم گیلان گران تمام شد!
آیا تا الان از خودت سوال کردی چرا من و دوستان من همیشه در مقابل این ادعا مستحکم ایستاده ایم؟شمایی که میگویید ما انزلی را جز گیلان نمیدانیم؟
جوابش اینه که اولا ما مرکز یه استان هستیم و دوما اگر امروز این نقشه رو برای انزلی و آستارا و ... کشیدند فردا هم این نقشه رو برای رشت و شهرهای شرق گیلان میکشند!
اما در مورد مهاجرت باید عرض کنم که من خودم یکی از همون مهاجرانی هستم که در تهران زندگی میکنم.ولی آبای جان این درست نیست که شما میگی انزلیچیا مهاجرت کردند.اگر شما فقط یک ساعت تشریف بیارید برای مثال اسلامشهر میفهمی که تعداد مهاجران رشتی خیلی بیشتر از انزلیچیا هست.من حرفم اینه که در این قسمت نباید از اسم انزلیچی استفاده میکردی.بلکه باید میگفتی چقدر گیلانی ها مهاجرت کردند؟در خارج از استان یک انزلیچی یا یک رشتی فقط نماینده شهر خودش نیست بلکه به قول دوستمون سفیر گیلان در آن شهرغریب هست!اشتباهی که شما در بازی پایانی لیگ برتر انجام دادید اگه اشتباه نکنم به این پی بردی که در تهران منظور از رشت فقط شهر رشت نیست.اگر رشتیا به انزلیچیا فحاشی کردند(کار اشتباهی بود)در شهر خودشون این کار رو کردند دیگه نرفتند جلوی یه غریبه این کار رو بکنند!خودت یه مقدار فکر کن لحظه ای که انزلیچیا داشتند به رشتیا فحش میدادند تهرانیا به خودشون نمیگفتند که اینا چرا دارن به خودشون فحش میدن؟
شما در یک قسمت حرفت به چیز جالبی اشاره کردی.90 درصد بچه های این سایت روی گیلان تعصب خاصی دارند و حالا بعضی هاشون هم مثل من ناسیونالیستی هستن.اگر منظور به نام کاربری دوست عزیزمون هست باید خدمت شما عرض کنم که ای کاش بری و نظرات همون کاربر رو بخونی و ببینی چطور در بازی فینال جام حذفی طرفدار تیم استانش بود.ایشون هم در نام کاربریش هیچ گونه توهینی انجام نداده است!یکی از دوستان هم عکس خاصی رو گذاشته بود که این اختلاف ها رو بیشتر میکرد که همه بچه ها اومدن و خواستن که اون عکس رو عوض کنه.
برای شما یه مثال میزنم اون هم از نوع فوتبالیش و اون بچه های همین سایت و جایگاه خودمون.مطمئنا شما در بازی امسال ملوان و صنعت نفت در استادیوم حضور داشتید!و اگر بودید مطمئنا از حضور یه مینی بوس هواداران رشتی در استادیوم مطلع شدید.دلیلمون هم این بود که در آبادان به مردم گیلان توهین شد و روزی که از آبادان داشتیم به شهرباران برمیگشتیم قرار گذاشتیم که باید در بازی ملوان با آبادان بریم طرف انزلیچیا بشینیم و با حمایت از اون ها نشون بدیم که گیلانی حداقل در مقابل یه غریبه اتحاد داره.اگر یادتون باشه من سه روز قبل از بازی اومدم در سایت ملوان کلاپ نظر گذاشتم و گفتم ما داریم میاییم انزلی ولی در ابتدا خیلی ها با ادبیات تند به من توپیدند و اولین نفری هم که اومد یه مقدار بچه هاتون رو اروم کرد آقای رائول انزلیچی بود خلاصه ما با هماهنگی با شهرام شاهین اومدیم و بچه های خودتون هم بودند و دیدن که با پیروزی ملوان هوادارای رشتی از همه بیشتر خوشحال شدند!
اما امسال بالعکسش اتفاق افتاد یعنی در تبریز به گیلانی ها توهین شد در حالی که شما شروع کننده بودید(با پرده ای که زده بودید)فکرشو کن اگر توی تبریز روی یه پلاکاردی به انزلیچیا توهین میشد شما چی میکردید؟
اما همه رشتیا در دنیای مجازی جواب دندان شکنی به ترک ها دادند و اگر یه سری به سایت ها بزنی میبینی که حتی نظرات رشتیا بیشتر از انزلیچیا بود چون خودمون رو در مقابل این توهین مسئول میدونستیم چون خودمون رو گیلانی میدونیم چون به این امر پی بردیم که در خارج از استان دیگر در در داخل گیلان مرزبندی شهری نداریم ایا شما هم همینطور فکر میکنید؟اگر همینطور هست ما سال آینده در استادیوم عضدی بازی با تراکتور منتظر حضور سبز شما هستیم(اوه اوه ببخشید....!!)
شما فرمودید ملوان تیم گیلانه.باید عرض کنم که ملوان متعلق به استان گیلان هست ولی متاسفانه انزلیچیا کاری کردند که فقط مختص شهرکوچیک انزلی شده این حرف من نیست حرف خیلی از گیلانی هاست که حتی بعضی مواقع در سایتتون هم میان و ازتون انتقاد میکنند(برای مثال رودسر).من حدود چهارتا از بازی های ملوان رو رفتم و با تعصب گیلانیم به تشویقش پرداختم.برای مثال همین فصل در بازی با پرسپولیس که ملوان سه بر دو برد یا استیل آذین.ولی خودت یه نگاهی به شعارهاتون بکن و ببین چه شعارهایی میدین آیا تا به حال شعاری از هواداران ملوان به گوشت خورده که توش از اسم مقدس گیلان استفاده بکنند؟ایا تا به حال از زبان یک بازیکن انزلیچی شنیدی که در صحبتاش اسم از گیلان بیاره؟یا برای مثال تا به حال دیدید که یه پلاکارد در استادیوم انزلی نصب بشه که اسم گیلان داخلش باشه؟و خیلی از موارد دیگه
جواب همه این سوالات نه و نه ونه هست
ولی وقتی پگاه داشت غول کشی میکرد صدا و سیما و مربی ها و مدیرای لیگ برتری همه میگفتند که نماینده گیلان به فینال جام حذفی رسید.و یا همین امسال وقتی به لیگ برتر اومدیم اخبار ورزشی گفت نماینده گیلان به لیگ برتر راه یافت.
فکرشو کن اگر در استادیوم شما هم شعاری مانند "گیلانی باغیرت" یا "ندای هر گیلانی ... تو قهرمانی" یه هوادار گیلانی بشنوه چقدر خوشحال میشه.شما که تازه امسال از ترک ها بدتون اومده برید و ببینید چقدر با هم اتحاد دارند و ببینید 90 درصد شعارهاشون به اذربایجان ختم میشه.مگه نقطه اشتراک ما گیلان نیست؟
اما فرض را هم بر این بگیریم که بعضی از بچه های این سایت تند رفتند.ولی خودت یه نگاهی به سایت خودتون بنداز.از 300 تا کامنت آخر نصفش برعلیه داماش و رشتیا هست.نه به اون تبریک گفتناتون و نه به این توهین کردناتون.آدم بعضی چیزا رو میبینه از بعضی کاراش پشیمون میشه.
شما فرمودی اگه یه پاک کن داشته باشی مرزها رو پاک میکنی ولی من اگه جای شما باشم فقط مرزهای داخلی گیلان رو پاک میکنم تا تعصبات شهری از بین بره.
در ضمن من برخلاف دوستان شما دوس دارم ملوان ساله دیگه یه تیم قوی داشته باشه چون اون موقع داماش هم به خودش میاد تلاش بیشتری میکنه و همین طور برعکس.این حرفی بود که زنده یاد انزلیچی قایقران همیشه میزد و میگفت دلیل موفقیت ملوان تیمی مانند سپیدرود هست.من یه انزلیچی نیستم و سعی نمیکنم تا در تیم شما دخالت کنم ولی سعی کنید لقب قایقران رو به هرکسی ندید چون قایقران واقعا یه گیله مرد بود.
امیدوارم سال دیگه در داربی گیلان(ال گیلانو)توهین به گیله مردان و گیله زنان رو نبینیم.
گیلان سرزمین اسطوره هاست
شهر ما شهرباران.....دیار میرزا کوچی خان[/quote:ec5549ff36]

سلام دوباره . واقعا قصد نداشتم حتی ادامه نظراتتون رو پیگیری کنم تا اگه شرایطی درست شدنی نیست حداقل آتش بیار معرکه نباشم . از مدیر سایتتونم عذر خواهی کردم اگه توهینی یا کدورتی پیش اومده و واقعا هدفی جز بهتر شدن شرایط این دو شهر توی سرم نبود . من هدفم این بود که ازتون بخوام چنین مطالبی رو که به تفرقه دامن میزنه برش دارید .
میدونید خیلی وقته دوریه نژاد پرستی و نجیب زادگی از روی زمین برچیده شده و من به شخصه مشکلی با ترک زبانها ندارم اما دلم برای وطنم گیلان میسوزه . و خیلی بده که شما در باره ی همه زود قضاوت میکنید ... نه شناساندن تاریخ گیلان به همه جزع دقدقه های اصلی من بوده به خاطر عرقی که به وطنم دارم ... میتونید یکی از وبلاگهای منو بخونید و آرشیوش رو مرور کنید ...
http://anzalichi.blogfa.com
توی طول تاریخ همیشه اقوام پست نژاد پرست بودن که به زور سعی در گسترش نژادشون کردن و خودشون رو اصیل و نجیب زاده دونستن . شما میگید 60 درصد انزلی گیلکن و بقیه ترک و *# . من بهت میگم نه انزلی 100 % انزلی چیه و انزلی 100 % گیلانیه .
ترک انزلی ترک باکو و *# انزلی بیش از 250 سال قدمت داره و ارامنه شهر ما مثل براداران خواهرامون هستن و هیچ انسانی از دیگری برتر نیست . ارزش آدمها به خونی که توی رگهاشون جریان داره نیست و به ذات وجودیشونه . اگه شما با این حرفاتون قصد ایجاد تفرقه توی انزلی دارید باید بدونید همون ترکهای انزلی زمینه ساز فحش ترکی به تراکتور شدن چون خودشون رو انزلی چی میدونن . ضمن اینکه این مسئله تنها مربوط به انزلی نیست و ما گیلانیها در سالیان دور پذیرای اقوام گوناگونی بودیم .
همین تهرانی که شما توشید نصف بیشترش ترکن .
آریایی اگه نژادپرست بود این همه ملیت رو نمیتونست تابع خودش کنه . پس شکک نکنید که نژاد اریایی باقی نمونده توی این کشور . آیا توی رشت ترک و ارمنی و مهاجرین جنگ زده و *# و گرجی ساکن نبودن ؟ و در کنار مردم مهمان نواز سایر شهرهای ما زندگی نکردن و با آغوش باز پذیرای فرهنگهای گوناگون نبودیم ؟ شما یه سر برو انزلیچی بازار انزلیچی رو بری توش فکر میکنی توی بازار رشتی و این آر نیست . بخشی از غذاهایی که ما میگیم گیلانیه انزلیچی هستن ... مثل پامادور و واویشکا و....
ماها باید بپذیریم ما گیلانی ها چشم دیدن هم رو نداریم حتی تاریخمون رو با غرور مینویسیم . آیا واقعا نهضت جنگل مختص رشت بوده که اینچنین با غرور کاری میکنید تا این شکاف عمیق تر شه . همین روشنک نوع دوست که براش تاپیک زدین پیک نسوان رو توی کدوم شهر تونست به ثبت برسونه ؟ غیر از اینه که توی انزلی این تشکل شکل گرفت . چرا خودمون آب به آسیاب دشمن میریزیم بعد ادعای میهن پرستی میکنیم .
اگه انزلی مرکز گیلان بود خوب ملوان میشد ملوان گیلان که توی عمل هم همینطور هست و ملوان در سراسر شمال ایران محبوب ترین و پر افتخارترین تیمه و همه این افتخارات به پای کل گیلان نوشته میشه . حکایت داماش حکایت فولاد خوزستانه که لقب کل استان رو بهش میدن و داماش باید در عمل نماینده کل گیلان باشه و معمولا این تیم ها طرفداران خیلی زیادی ندارن . ولی هیچوقت نمیگن صنعت نفت خوزستان چون وقتی یه شهری که مرکز استان نیست و با زحمت نماینده ای رو به سطح اول فوتبال میرسونه حکایتش جداست و حق داره تا بگه ما ملوان شهر انزلی هستیم و این باید افتخار گیلان باشه که یک تیم غیر مرکز نشین استان توی فوتبال ایران این چنین پنجه به پنجه بزرگان فوتبال میندازه نماینده واقعی فوتبال رشت سپید روده ...

پس اگه قرار به اتحاده این حرفها رو بریزید دور . بیاید واقعا گیلانی باشیم بیاید هر جای دنیا که هستیم همشهری هامون رو کمک کنیم . منم توی تهرانم و توی زمینه کاریم که کار تخصصی هم هست دوستان رشتی زیادی دارم همونطور که بسیاری از افراد مشغول در حرفه ما انزلی چی و رشتی هستن ...
پس اگه قراره با پان ترکسیم نه با ترکها بجنگید نباید راه اونها رو پیش بگیریم ... ما گیلکیم یکی از دو قوم منحصرا ایرانی ... اینکه انزلی رو به سه قسمت تقسیم کنید اصلا حق ندارید و اگر بخواد اینگونه که شما بگید باشه تهران باید 600 تیکه بشه . تهرانی که قدمتش یک ششم انزلی هم نیست . و بعد همون در و دهاتی ها به کل اصالت ما توهین کنن و ما هنوز درگیر یه مشت حرفهای پوچیم .
ببخشید زیادی حرف زدم . من نمیگم میشه فحاشی که سالیان درازه توی ورزشگاه از ریشه کند ولی باید یه عده پیش قدم بشن و برای من به عنوان یه انزلی چی آر نیست که از شما خواهش کنم دست از نوشتن مطالب تفرقه انگیز برداریم و اگه توی ورزشگاه از دستای ما خارجه نباید بزاریم وجه گیلان توی یه فضایی که از کل دنیا بهش دسترسی دارن خراب بشه ...
یا علی مدد .... ایران ملوان بعدش داماش گیلان ...
نماد کاربر
shahin65
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: جمعه ژوئن 17, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به کلانشهر رشت

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان