[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - ملوان بندر انزلی - داماش گیلان | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

ملوان بندر انزلی - داماش گیلان | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط pouryaR-damash » چهارشنبه جولاي 31, 2013 7:31 pm

کاپیتان مهدوی:داماش و ملوان هر دو نمانیده فوتبال گیلان در لیگ برتر ایران هستند

رضا مهدوی:به رغم اهمیت این دیدار برای هواداران و بازیکنان اما این دیدار هم سه امتیازی است.

به گزارش روابط عمومی باشگاه داماش گیلان،کاپیتان داماش درآستانه دربی گیلان وضعیت داماش برای غلبه برملوان آرمانی دانست.
محمد رضا مهدوی کاپیتان با تجربه تیم داماش گیلان در رابطه با بازی هفته دوم داماش که در مقابل ملوان در انزلی برگزار خواهد شد شرایط تیم داماش را خوب دانست و گفت: به خوبی تمرین کرده ایم و هیچ مشکلی برای پیروزی در این دیدار نداریم.
مهدوی با اشاره به تغییرات تیم ملوان در فصل جاری در کادر فنی و در بازیکنان شرایط نتیجه این بازی را غیر قابل پیش بینی قلمداد کرد و گفت: تمام سعی خود را برای پیروزی در این دیدار به کار خواهیم بست. رضا مهدوی کاپیتان داماش گیلان،امتیازات ابتدای فصل را برای تمام تیم ها مهم دانست و افزود: من به خوبی از اهمیت دربی گیلان مطلع هستم و بارها در همین چهارچوب در رشت و انزلی به میدان رفته ام اما به رغم اهمیت این دیدار برای هواداران و بازیکنان اما این دیدار هم سه امتیازی است و ما می رویم تا ضمن ارائه یک بازی برتر با دست پر از انزلی برگردیم.
محمد رضا مهدوی در پایان گفت : هم ما و هم ملوان نماینده گیلان در لیگ برتر هستیم و هر دو تیم دارای هواداران خوبی هستیم امید وارم در دربی گیلان بیش از هر چیزآبروی فوتبال گیلان با یک بازی خوب و جو مناسب حفظ گردد .

http://www.damashsc.com/fa/news/3028-13 ... 9-15-46-58

خدایی به این میگن یه اسطوره ی واقعی هم تو اخلاق هم تو مسائل فنی اسطورست .
دوست داریم کاپیتان عزیز شهر باران /3/ /13/
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » چهارشنبه جولاي 31, 2013 7:35 pm

آخرین خبر از وضعیت سرویس دهی به هواداران برای اعزام به انزلی از زبان مدیر روابط عمومی داماش / رونمایی از برنامه داماش من My Damash
تلاش های باشگاه داماش برای اعزام هوادار به انزلی تا بدین لحظه نتیجه نداده است و طبق آخرین رایزنی های صورت گرفته ، قول هایی از جانب شورای شهر رشت برای سرویس دهی هواداران و اعزام آن ها به انزلی داده شده است .
آن ها تعهد داده اند که اتوبوس در اختیار باشگاه داماش قرار دهند تا بتوانند هواداران را به شکلی منسجم و سازماندهی شده به انزلی اعزام نمایند اما زمان و مکان این اعزام حوالی فردا ظهر از طریق برنامه داماش من و سایر رسانه های رسمی داماشی اعلام خواهد شد .
همچنین از ساعت 24 امشب برنامه داماش من my damash در سایت رسمی باشگاه داماش به نشانی اینترنتی damashsc.com در دسترس همگان قرار گرفته و آماده دانلود خواهد بود .(علی احمدی سراوانی)
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » چهارشنبه جولاي 31, 2013 7:42 pm

[quote:e6ba29ba06="mehdi_damash"]آخرین خبر از وضعیت سرویس دهی به هواداران برای اعزام به انزلی از زبان مدیر روابط عمومی داماش / رونمایی از برنامه داماش من My Damash
تلاش های باشگاه داماش برای اعزام هوادار به انزلی تا بدین لحظه نتیجه نداده است و طبق آخرین رایزنی های صورت گرفته ، قول هایی از جانب شورای شهر رشت برای سرویس دهی هواداران و اعزام آن ها به انزلی داده شده است .
آن ها تعهد داده اند که اتوبوس در اختیار باشگاه داماش قرار دهند تا بتوانند هواداران را به شکلی منسجم و سازماندهی شده به انزلی اعزام نمایند اما زمان و مکان این اعزام حوالی فردا ظهر از طریق برنامه داماش من و سایر رسانه های رسمی داماشی اعلام خواهد شد .
همچنین از ساعت 24 امشب برنامه داماش من my damash در سایت رسمی باشگاه داماش به نشانی اینترنتی damashsc.com در دسترس همگان قرار گرفته و آماده دانلود خواهد بود .(علی احمدی سراوانی)[/quote:e6ba29ba06]

[color=darkblue:e6ba29ba06][size=18:e6ba29ba06]الله اکبر!!!!!!یعنی چی نتیجه نداده!!!!/9/9/9/9/9/9/[/size:e6ba29ba06][/color:e6ba29ba06]
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط amirground » چهارشنبه جولاي 31, 2013 7:43 pm

[quote:232a42c82b="mehdi_damash"]آخرین خبر از وضعیت سرویس دهی به هواداران برای اعزام به انزلی از زبان مدیر روابط عمومی داماش / رونمایی از برنامه داماش من My Damash
همچنین از ساعت 24 امشب برنامه داماش من my damash در سایت رسمی باشگاه داماش به نشانی اینترنتی damashsc.com در دسترس همگان قرار گرفته و آماده دانلود خواهد بود .(علی احمدی سراوانی)[/quote:232a42c82b]
آبره الان 24 رو كه رد كرده . ولي خبري از نرم افزار نيست
damash-rasht.blogfa.com
نماد کاربر
amirground
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه فبريه 10, 2012 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » چهارشنبه جولاي 31, 2013 7:44 pm

فعلا که در سایت رسمی باشگاه خبری از دانلود برنامه ی My DAMASH نیست /15/
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط mirza_younes » چهارشنبه جولاي 31, 2013 7:44 pm

[quote:b4d1235ccf="mehdi_damash"]آخرین خبر از وضعیت سرویس دهی به هواداران برای اعزام به انزلی از زبان مدیر روابط عمومی داماش / رونمایی از برنامه داماش من My Damash
همچنین از ساعت 24 امشب برنامه داماش من my damash در سایت رسمی باشگاه داماش به نشانی اینترنتی damashsc.com در دسترس همگان قرار گرفته و آماده دانلود خواهد بود .(علی احمدی سراوانی)[/quote:b4d1235ccf]
اوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووف برههههههههه :?: :?: :(
نماد کاربر
mirza_younes
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » چهارشنبه جولاي 31, 2013 7:45 pm

دوستان مثل اینکه ماه رویت نشده بریم بخوابیم تا فردا
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه جولاي 31, 2013 7:49 pm

[quote:970ebf3479="soroosh8"][quote:970ebf3479="mehdi_damash"]آخرین خبر از وضعیت سرویس دهی به هواداران برای اعزام به انزلی از زبان مدیر روابط عمومی داماش / رونمایی از برنامه داماش من My Damash
همچنین از ساعت 24 امشب برنامه داماش من my damash در سایت رسمی باشگاه داماش به نشانی اینترنتی damashsc.com در دسترس همگان قرار گرفته و آماده دانلود خواهد بود .(علی احمدی سراوانی)[/quote:970ebf3479]

[color=darkblue:970ebf3479][size=18:970ebf3479]الله اکبر!!!!!!یعنی چی نتیجه نداده!!!!/9/9/9/9/9/9/[/size:970ebf3479][/color:970ebf3479][/quote:970ebf3479]

یعنی هلال ماه رویت نشده!!!! یعنی خودمون باید قدم رنجه کنیم و تشریف ببریم دریا کنار
شاید فردا شب وقتی برسیم رشت که نزدیک سحر باشه (سحر خورشید نه سحر داماش) ولی قطعا با دست پر برمیگردیم

در ضمن الان ساعت 12:18 دقیقه هست وهنوز توی سایت باشگاه هم خبری از برنامه " داماش من " نیست.
البته وقت شناسی رو قبلا از مسئولین محترم باشگاه یاد گرفتیم
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » چهارشنبه جولاي 31, 2013 7:51 pm

[quote:1d8c2c6ef4="The_King_of_rasht"][quote:1d8c2c6ef4="soroosh8"][quote:1d8c2c6ef4="mehdi_damash"]آخرین خبر از وضعیت سرویس دهی به هواداران برای اعزام به انزلی از زبان مدیر روابط عمومی داماش / رونمایی از برنامه داماش من My Damash
همچنین از ساعت 24 امشب برنامه داماش من my damash در سایت رسمی باشگاه داماش به نشانی اینترنتی damashsc.com در دسترس همگان قرار گرفته و آماده دانلود خواهد بود .(علی احمدی سراوانی)[/quote:1d8c2c6ef4]

[color=darkblue:1d8c2c6ef4][size=18:1d8c2c6ef4]الله اکبر!!!!!!یعنی چی نتیجه نداده!!!!/9/9/9/9/9/9/[/size:1d8c2c6ef4][/color:1d8c2c6ef4][/quote:1d8c2c6ef4]

یعنی هلال ماه رویت نشده!!!! یعنی خودمون باید قدم رنجه کنیم و تشریف ببریم دریا کنار
شاید فردا شب وقتی برسیم رشت که نزدیک سحر باشه (سحر خورشید نه سحر داماش) ولی قطعا با دست پر برمیگردیم

در ضمن الان ساعت 12:18 دقیقه هست وهنوز توی سایت باشگاه هم خبریاز برنامه " داماش من " نیست.
البته وقت شناسی رو قبلا از مسئولین محترم باشگاه یاد گرفتیم[/quote:1d8c2c6ef4]

سر بسته بگم حمزه جان!آبروی آدم رو اینا میبرن به خدا!!!!!!!!!!
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mehdi_damash » چهارشنبه جولاي 31, 2013 7:54 pm

شب قبل بازی به این مهمی باید بچه ها میومدن اینجا نظر میدادن درباره ترکیب و ...کلی چیزای دیگه ولی همه درگیر گذاشتن ماشینن. /15/ /15/
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط Majid_Rasht » چهارشنبه جولاي 31, 2013 7:55 pm

[size=18:ecb3ac71d5][color=darkblue:ecb3ac71d5]شبی به بلندای یلدا[/color:ecb3ac71d5][/size:ecb3ac71d5]
[size=16:ecb3ac71d5]
شاید امشب رشت و انزلی در یک مورد با هم شریک هستند ، امشب در هردو شهر سرهای بر بالین گذاشته به راحتی نمی توانند خواب را بپذیرند ، امید به پیروزی در اردوگاه هر دو شهر انتظار فردا را سخت کرده اما با همه امیدها ، در دل هر دو هوادار زمانی که می خواهد چشمانش را بر روی هم بگذارد نگرانی از نتیجه ای تلخ خواب را از چشمانش می گیرد و شاید این حس مشترک ، امشب رشتی و انزلیچی نمی شناسد !
هواداران داماش شبی را سپری می کنند که هیجان و امید به پیروزی از تک تک کامنتهایشان فریاد می شود گرچه شاید همگی در ته دل اضطرابی آزار دهنده را هم تحمل می کنند که البته به هیچ عنوان غیر طبیعی نیست .
البته شاید امشب همه ما فقط یک امید و آرزو را فریاد کنیم اما هوادار هوشیار به یاد خواهد داشت که فرذا شب پایان لیگ نخواهد بود کسب هر نتیجه ای به این معنی نیست که به سقف آرزوها رسیده ایم و یا خدای نکرده به سقوطی سهمگین تن داده ایم! هوادار و حتی بازیکنان و کادر فنی حرفه ای بهتر می داند که در صورت کسب پیروزی و عدم کنترل غرور و اشباع شدگی ،می تواند تاوانی سنگین در بازی های بعدی برای تیم پیروز داشته باشد که با توجه به 12 تیمی بودن لیگ شاید جبرانش سخت باشد و همچنین در صورت از دست رفتن نتیجه این هوادار واقعی است که باید یاور تیم زخم خورده باشد که هیچ کس مانند یک هوادار فهیم و فوتبال فهم نمی تواند منجی تیم خود در این شرایط باشد مطلبی که هواداران داماش آن را بارها ثابت کرده اند .
واقعیتی که در ذات فوتبال رشت و داماش نهفته است بلند شدن بر روی زانوان خسته و مردانه ایستادن است و این هوادار بی شک در صورت کسب پیروزی اجازه نخواهد داد که غرور ، آفتی برای حرکت داماش به جلو شود و خدای ناکرده در صورت شکست هرگز زانوان خسته مردان تیمش را رها نخواهد کرد بلکه چون کوه تکیه گاهی خواهد شد برای آینده ای روشن برای تیمی که عاشقانه دوستش دارد .[/size:ecb3ac71d5]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط Majid_Rasht در چهارشنبه جولاي 31, 2013 7:57 pm .
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه جولاي 31, 2013 7:56 pm

[quote:211600e77c="aryanrecord"]جلال رافخایی: نیازی نیست من بگویم ملوان همیشه برنده مسابقه بوده/ حساسیت این دربی عقبه تاریخی دارد

علت این حساسیت از کجا نشأت گرفته است ؟

این حساسیت عقبه تاریخی دارد و از گذشته به ما منتقل شده است . زمانی که صالح نیا ، ایراندوست ، غفور جهانی بازی می کردند برای آنها هم این دربی مهم بوده و این حساسیت به ما ارث رسیده است .[size=18:211600e77c] در گذشته هم با توجه به اینکه رشت مرکز استان بوده حمایت بیشتری از آنها می شده[/size:211600e77c] در حالی که [color=red:211600e77c][size=24:211600e77c][b:211600e77c]استعدادهای بیشتری نسبت به رشت در انزلی بوده است[/b:211600e77c][/size:211600e77c][/color:211600e77c] . برای همین ما فوتبالی ها می خواهیم از شهرمان و گذشته مان دفاع کنیم .

[/quote:211600e77c]

با اجازه دوستان من چند نفر از استعدادهای اخیر انزلی رو براتون معرفی می کنم :

برادران عزیز نزهتی و تامینی از لیچاه انزلی

اسطوره غیرت و تعصب ، پژمان نوری از رضوانشهر انزلی

آقای بازیکن تیم ملی ، مهرداد اولادی ازقائمشهر انزلی

دوستان عزیز مسلمان و دغاغله به ترتیب از اصفهان و آبادان انزلی

ايور ويتزر و سرگي‌ پاشنکو از ساکنین و جد اندر جد مقیم انزلی

برادران گرانقدر حسن اشجاری و سهیل رحمانی از فومن انزلی

احمد آهی ، امیرحسین فشنگچی و ایمان صادقی از تهران انزلی

محسن یوسفی از آمل انزلی

مهدی رحیم زاده از خمام انزلی

منبع این اطلاعات هم ویکی پدیا هست ...

اما هدفم از بیان مطالب فوق این هست که اینطوری که اونا هم میگند استعداد به وفور اونجا نیست ... نمیگم اصلا نیست ولی اینکه بخوایم بندازیم گردن اینکه رشت مرکز استان هست و ... رو اصلا قبول ندارم

اگه اینطوری بگیم کاملا قابل قبول هست که ملوان یک نمونه تمام قد از محل تجمع [b:211600e77c][size=18:211600e77c]مستعدان[/size:211600e77c][/b:211600e77c] مخالف یا بهتره بگم کسانیکه پیشرفت رشت یا هر مکان دیگه ای رو نمی تونند ببینند هست ...

در ضمن [b:211600e77c][size=24:211600e77c][color=blue:211600e77c]استعداد + سربازی و نیروی دریایی[/color:211600e77c][/size:211600e77c][/b:211600e77c] ؛ بسیار جواب میده ... ما یک نمونه سراغ داریم :wink: :wink:
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط pedram_1367 در چهارشنبه جولاي 31, 2013 7:58 pm .
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » چهارشنبه جولاي 31, 2013 7:56 pm

"my damash"لینکش رو گذاشتن!!!

آقا میشه بجا این my damash,همون اتوبوش خودمون رو بذارید؟!
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mirza_younes » چهارشنبه جولاي 31, 2013 7:58 pm

يعنی گذاشتن چندتا اتوبوس اينقد كار سختيه؟؟؟!!! /17/
انگار دارن هواپيما واسه اعزام بچه ها به بازی های اسيايی رديف ميكنن :roll:
نماد کاربر
mirza_younes
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » چهارشنبه جولاي 31, 2013 8:06 pm

[quote:c0a94515de="mirza_younes"]يعنی گذاشتن چندتا اتوبوس اينقد كار سختيه؟؟؟!!! /17/
انگار دارن هواپيما واسه اعزام بچه ها به بازی های اسيايی رديف ميكنن :roll:[/quote:c0a94515de]
آقا چرا این خبر هواپیمارو لو دادی آخه بره.بله درست حدس زدید فردا قراره از اولین هواپیمای اختصاصی طرفداران تیمهای لیگ برتری در رشت رونمایی بشه و ما با آپولو میریم بندر :lol: :lol:
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 4 مهمان