این هم ترکیب پیشنهادی من برای دربی گیلان :
[img:43c1a9b2e3]http://8pic.ir/images/70909702806702779365.jpg[/img:43c1a9b2e3]
توضیحات :
مطمئنا بازی فردا با توجه به خیس بودن زمین تختی انزلی بازی فیزیکی و هوایی خواهد بود و تیم ها تمام تلاششون رو میکنن با سانترهای پیاپی و استفاده از اشتباهات خط دفاع حریف به گل برسن . به نظر من بهترین زوج دفاعی حال حاضر تیم ما برای مقابله با بازی هوایی حریف زوج نظیف کار و محمدی هستن که تو تمرینات هم فوق العاده آماده هستن . پیستون چپ ملوان تو این بازی صد در صد محسن یوسفی خواهد بود که معمولا سانترهای دقیقی داره هادی سهرابی بازیکن روبروشه و باید خیلی حواسش به این بازیکن باشه تا بتونه بازیشو خراب کنه محسن یوسفی بازیکن باهوشی نیست اما نباید ریسک کرد . اول میخواستم از کاردوست توی ترکیب استفاده کنم اما با توجه به شرایط زمین ترجیح دادم حاجتی تو زمین باشه تا بتونیم از سانترهای خوبش توی بازی و ضربات شروع مجدد و کرنرها استفاده کنیم . آبشک مامور اصلی مازیار زارع هستش به هیچ وجه نباید اجازه ی شوت زنی به این بازیکن رو بده چون شوت های خطرناکی میزنه هر چند با توجه به شناختی که نسبت به آبشک دارم مطمئنم به خوبی مازیار زارع رو از کار میندازه و امیدوارم خود محمد بتونه از شوت هاش استفاده کنه . امین متوسل زاده فردا باید سعی کنه بهترین عملکردش رو به عنوان یه سانترفوروارد به نمایش بذاره چون مطمئنا توپ های زیادی براش ارسال خواهد شد ضربات سر امین میتونه دفاع ملوان رو به هم بریزه . افشین چاووشی و سیف اللهی تو بازی با سایپا نشون دادن بهترین پیستون های کناری ما در حال حاضر هستن و خیلی آماده و با انگیزه هستن بخاطر همین تو انتخاب اینا هیچ شکی نداشتم . سیف اللهی یار مستقیم و روبروش کسی نیست جز اشجاری سن بالا و کند که میتونه با استارت هاش خیلی راحت این بازیکن کند رو جا بذاره و خودشو به محوطه ی ملوان برسونه این منطقه از زمین نقطه ی قوت ماست و شانس بالایی داریم من به شخصه نظرم اینه که جهانگیر رو به عنوان یار تعویضی وارد بازی کنیم زمانی که سیف اللهی اشجاری رو خسته کرد اونوقت جهانگیر تو اون پست میتونه بازم به ملوان ضربه بزنه .
نظیف کار هم مامور مستقیم مهار رافخایی هستش و باید توانایی های این بازیکن مخصوصا در پنالتی گرفتن رو از کار بندازه فردا روز اشتباه نیست باید سایه به سایه باهاش حرکت کنه . البته هادی محمدی هم با توجه به جوونیش میتونه تو بعضی صحنه ها به نظیف کار کمک کنه .
مطمئنا بازی فردا با توجه به شرایط زمین انزلی و همینطور حاشیه های پیرامون مسابقه بازی زیاد قشنگ و تاکتیکی نخواهد بود و به احتمال زیاد گل ها از روی اتفاقات و استفاده ی تیم ها از اشتباهات حریف شکل خواهد گرفت .
نگرانی اصلی من زمین خیس انزلی و عدم تمرکز فراهانی و سرعت پایین نظیف کار تو بعضی صحنه ها هستش و چون رافخایی نشون داده پنالتی گیر خوبی هستش بچه هامون باید حواسشون رو به خوبی جمع کنن تورج حق وردی بارها نشون داده داور مسلطی نیستش و فریب دادنش خیلی راحته و متاسفانه پنالتی گیر خوبی هم هستش مطمئنا کادر فنیمون تو آنالیز بازی به این نکته ها اشاره کردن و به بازیکنا گوشزد کردن که مواظب حوادث باشن .
فردا اشتبهات مرگبار زیاد خواهد بود چون هم جو دربی و هم زمین خیس انزلی رو بازی تمام بازیکنا اثر خواهد گذاشت اما در نهایت تیمی برنده هستش که کمترین اشتباه رو بکنه و از طرفی هم بیشترین استفاده رو از اشتباهات حریف بکنه .
تیم ما باید تا 10 دقیقه ی اول بازی رو کنترل کنه و از خوردن گل الکی و ساده جلوگیری کنه اونوقت در ادامه میتونه با اداره ی بازی و خلق موقعیت روی دروازه ی حریف به گل برسه . عطش و شور ملوانی ها تو 10 دقیقه ی اول بازیه که اگه ازشون گرفته باشه بازی واسه ما خیلی راحت تر خواهد بود . امیدوارم فردا حاجتی آماده باشه چون به سانترهاش خیلی نیاز داریم .
من هم مثل همه ی هوادارای فهیم و با غیرت داماش برای پسران شهر باران آرزوی موفقیت میکنم ایشالا هم دربی رو ببریم هم هوادارامون با رفتار خوبشون تو انزلی دهان یاوه گویان رو ببندن .
رشتی بودن افتخاریست که نیاز به اصالت و لیاقت دارد ...
دوس ندارم راجع به اختلافات بین رشت و انزلی صحبت کنم چون مثل همیشه تکراری و بی فایدست همه جای دنیا انسان خوب و بد داره مهم اینه که باید یاد بگیریم به اصالت و تاریخ هم احترام بذاریم و کنار هم درست زندگی کنیم و از همه مهمتر یاد بگیریم مثل فوتبال حرفه ای دنیا کری و اختلافاتمون فقط توی مستطیل سبز باشه .
جمله ی آخرم تقدیم به دوستان انزلی چی و رشتی که متاسفانه تو این چند روز تاریخ با سابقه و پر افتخار گیلان رو خدشه دار کردن :
بزرگی هر انسان به این است که با متانت و آرامش دیگران رو متوجه کارهای کوچکشان کند نه اینکه خود مانند آن ها کوچک شود .
به امید پیروزی داماش شهر باران در دربی زیبای گیل و دیلم