[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - ملوان بندر انزلی - داماش گیلان | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

ملوان بندر انزلی - داماش گیلان | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط armin5 » سه شنبه جولاي 30, 2013 9:09 pm

آقا میگن ولادیمیر پوتین مهمان ویژه ی بازیه ال گیلانو هستش . البته شاید به کار بردن واژه ی مهمان برای پوتین تو انزلی درست نباشه.
یه تیم داریم تو ایران - اونم داماش گیلان
نماد کاربر
armin5
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 22, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » سه شنبه جولاي 30, 2013 10:06 pm

می‌خواهیم پیروز شویم
ناظمی: باید حاشیه‌ها را از دربی گیلان دور کنیم
سرمربی تیم فوتبال داماش گیلان گفت: باید حاشیه‌ها را از دربی گیلان دور کنیم.

افشین ناظمی در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد دیدار با ملوان در روز پنج‌شنبه اظهار داشت: بازی داماش و ملوان همواره حساسیت‌های خودش را دارد و امیدوار این بازی به دور از حاشیه و یک بازی زیبا و تماشاگر پسند باشد.

وی در مورد اینکه مگر می‌شود دربی گیلان بی‌حاشیه‌ باشد، گفت: همه باید کمک کنیم تا حاشیه‌ها را از این بازی دور کنیم. از تماشاگران دو تیم خواهش می‌کنم که فقط تیم خودشان را تشویق کنند. باید در این بازی فرهنگ بالای مردم استان گیلان را به نمایش بگذاریم و به جامعه فوتبال نشان بدهیم که گیلانی‌ها فقط در 90 دقیقه حضور در میدان رقیب یکدیگر هستند و بیرون از میدان مسابقه با یکدیگر رفیق هستند و مشکلی هم با هم ندارند. استارت این اتفاق خوب باید از این دربی بخورد.

سرمربی داماش در مورد اینکه ملوان در هفته اول لیگ شکست خورده است، گفت: نتیجه دربی گیلان ربطی به بازی‌های گذشته ندارد و همه چیز در همان روز بازی و در میدان رقم می‌خورد و ربطی به اینکه دو تیم قبل از دربی چه نتیجه‌ای گرفتند، ندارد.

ناظمی در مورد دیدار با دراگان اسکوکیچ اولین سرمربی ملوان در این دربی، گفت: تیم داماش تمام تلاشش را انجام می‌دهد که در این بازی پیروز شود و امیدوارم بازی خوبی از کار در بیاید.

وی در مورد مشکلات مالی داماش، گفت: ان‌شاءلله مشکلات مالی هم حل می‌شود.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » سه شنبه جولاي 30, 2013 10:06 pm

خوشحالم که اولین مربی خارجی ملوان هستم
اسکوکیچ: ملوان در دربی گیلان تهاجمی بازی می‌کند/ دربی‌های زیادی را برده‌ام
سرمربی تیم فوتبال ملوان انزلی گفت: در دربی گیلان تهاجمی بازی می‌کنیم تا پیروز شویم.

دراگان اسکوکیچ در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد دربی روز پنج‌شنبه گفت: ما هر کاری می‌کنیم که در این بازی پیروز شویم و من در دربی‌های زیادی حضور داشته‌ام و دربی‌های زیادی را هم برده‌ام.

وی در مورد اینکه برای موفقیت در دربی به چه عواملی نیاز دارد، گفت: باید قوی بازی کنیم. زیاد نمی‌خواهم در مورد استراتژی تیم ملوان در این بازی صحبت کنم فقط همین را می‌گویم که در دربی گیلان تهاجمی بازی می‌کنیم.

اسکوکیچ در مورد اینکه اولین مربی خارجی ملوان در دربی گیلان است، گفت: از این بابت خیلی خوشحالم که اولین مربی خارجی ملوان هستم. تمام تلاشم این است که هواداران این تیم را روز پنج‌شنبه و بعد از دربی خوشحال به خانه بفرستم.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » سه شنبه جولاي 30, 2013 10:07 pm

*ملوان - داماش ؛ دربی گیلان با اولین مربی خارجی انزلی

دربی گیلان به اندازه دربی پایتخت هیجان، کری‌خوانی و جنجال پیش از بازی دارد و نتیجه این بازی برای فوتبالدوستان گیلانی بسیار مهم است. اما این دربی یک نکته منفی هم دارد و آن بد و بیراه‌هایی است که تماشاگران دو تیم ملوان و داماش در جریان بازی به یکدیگر نثار می‌کنند. این بازی هم مثل دیدار استقلال و پرسپولیس خیلی از قواعد فنی پیروی نمی‌کند و تیمی که بتواند از نظر روحی و روانی برتر باشد می‌تواند پیروز مسابقه باشد. دربی گیلان یک ویژگی منحصر به فرد هم دارد اینکه برای اولین بار یک مربی خارجی هدایت ملوان را برعهده دارد. دراگان اسکوکیچ اولین خارجی در فوتبال انزلی است که این دربی را تجربه می‌کند. ملوان هفته گذشته برابر صبای قم شکست خورد و داماش هم در خانه یک امتیاز از سایپا گرفت. نتیجه این دربی می‌تواند برای مربی پیروزی ضمانت بقا حداقل تا چند هفته اول لیگ را در پی داشته باشد.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط RainyGilman » سه شنبه جولاي 30, 2013 10:36 pm

[quote:7e729a69da="amirdamashcity"]دوستان دوربین برای فیلمبرداری فحاشی ها به هیچ وجه یادتون نره واقعا واجبه[/quote:7e729a69da]

من به احتمال زیاد فردا میرم دنبال دوربین. زوم x12 کافیه دیگه؟
بعد احتمالا به مشکل نور بر میخوریم. اگه نور نداشت میذاریم دید در شب راز بقا ضبط می کنیم. :lol:
نماد کاربر
RainyGilman
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 21, 2012 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » سه شنبه جولاي 30, 2013 11:07 pm

مربی سابق اونا با اینکه مدیرعامل این همه بهش توهین کرد از تیمشون حمایت کرده. مربی سابق ما که خوب از اونا الگوبرداری میکنه با اون همه تعصب پیداش نیست؟! همون بهتر که پیداش نیست وگرنه با همه وجود سعی میکرد به تیممون ضربه بزنه. این گفتم که خیلی از دوستان از جمله خودم با دوتا برد جوگیر نشیم و زود به کسی لقب ندیم. الفبای تعصب به تیم از خودگذشتگی هست.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه جولاي 31, 2013 12:20 am

[size=18:b066a8b480][color=brown:b066a8b480]مثل اینکه مردم شهرک به احترام " 3 " دوره سروری داماش تو جدول لیگ برتر دارن روکاغذ عدد 3 رو پرینت می گیرن بیارن ورزشگاه سن 30 *# !!
ای بابا ارتقائ فرهنگی پیدا کردن اینا !! آفرین آفرین![/color:b066a8b480][/size:b066a8b480]
[img:b066a8b480]http://8pic.ir/images/22353942105013013218.png[/img:b066a8b480]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه جولاي 31, 2013 12:24 am

[img:80a8cb3202]http://8pic.ir/images/07314004319456225532.jpg[/img:80a8cb3202]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » چهارشنبه جولاي 31, 2013 6:22 am

امير عابديني در مورد حرف‌هاي تاج و کي‌روش بعد از جلسه در دفتر علي کفاشيان، گفت: من حرف‌هايم را در مورد کي‌روش زده‌ام. بعد از مصاحبه‌ام با خبرگزاري فارس، نمازي دستيار کي‌روش به من تلفن کرد و گفت چرا از من بد گفتي که به او گفتم اتفاقا من از شما تعريف کردم و گفتم که شما متفکر‌ترين آدم در کادر فني کي‌روش هستيد. اگر مي‌گفتم خنگ‌ترين يعني اينکه از شما بد گفته بودم. در ضمن مگر شما برنامه سازمان ليگ را امضا نکرده بوديد؟ گفت نه فقط آن برنامه را تاييد کردم که به او گفتم تاييد برنامه هم معنايش امضاي شفاهي است. به هر حال نمازي قانع شد.

به گزارش فارس ، وي افزود: کي‌روش هم بايد تکليفش را بداند اگر تکليف او همان کاري است که چند روز پيش انجام داد قابل قبول نيست. تاج هم در مصاحبه‌هايش حرف‌هايي زد که برخلاف صحبت‌هايي بود که با من انجام داده بود.

عضو هئيت رئيسه سازمان ليگ در مورد اينکه کي‌روش و تاج بعد از جلسه مشترک تقصير را به گردن رسانه‌ها انداختند، گفت: با اين کار اصلا موافق نيستم. رسانه‌ها يک تکليف عمومي دارند که آن اطلاع‌رساني و رعايت اخلاق و فرهنگ عمومي است و بايد باور کنيم همگي آنها نيز در چارچوب تعيين شده فعاليت مي‌کنند و هيچکس هم نبايد از شلاق انتقاد رسانه‌ها بترسد و اگر فردي چنين واهمه‌اي دارد خودش مشکل‌دار است. زيرا اگر رسانه‌ها يک خبري را داغ مي‌کنند تا مردم را نسبت به آن حساس کنند وظيفه‌شان را انجام داده‌اند و نبايد در حق آنها بي‌انصافي کرد. در چندين و چند سالي که من با رسانه‌ها سرکار داشته‌ام فقط در موارد معدودي اتفاق‌هاي خارج از انصاف رخ داده که آن موارد هم شخصي بوده است و نبايد اين معدود موارد را عموميت بدهيم.

مديرعامل داماش گيلان در مورد دربي پنج‌شنبه گيلان و فحاشي‌هايي که در ديدارهاي گذشته تماشاگران دو تيم انجام دادند، گفت: بايد کارهاي زيادي انجام شود تا اين مشکل به طور کامل برطرف شود. اميدوارم اين مسابقه يک بازي زيبا، تماشاگر پسند و جذاب شود و اگر اين بازي‌ از کينه‌ها کم نمي‌کند حداقل چيزي به آن اضافه نکند. هرچند گاهي اوقات با چالش‌هاي عجيب و غريبي روبرو هستيم با اين حال در دو ديدار آخر دو تيم وضعيت بسيار مناسب‌تر از گذشته بود و اميدوارم پنج‌شنبه وضع بهتر از قبل هم شود.

وي در مورد اينکه کدام تيم برنده اين دربي خواهد بود،گفت: تصور مي‌کند داماش برنده دربي گيلان است و ما شرايط فني خوبي داريم.
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » چهارشنبه جولاي 31, 2013 6:58 am

ملوان - داماش، ورزشگاه تختي انزلي

تورج حق‌وردي، حميد ويشگاهي، حميدرضا رحيمي، حميد حاج‌ملک، ناظر:محمد پيروزرام
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » چهارشنبه جولاي 31, 2013 6:58 am

به نظر من تو بازیه فردا شب ما یه برتری محسوس تو هافبک خواهیم داشت و وسط زمین برای ما خواهد بود ابشک الان در اوج امادگیه کاپیتان و کاردوست و یا حاجتی هم هر کدومشون از هافبک وسطای اون ها سرتر اند. مازیار تنه لش رو که خودی بدونید فقط هر از چند گاهی 2تا شوت میکنه که باید مراقب بود اون هافبک کرواتشون هم که بعید خیلی اس باشه به طور کل از نظر فنی و بازیکن ما سرتر هستیم و فقط باید با روحیه پیروزی و محکم شروع کنیم و بریم واسه حمله. فردا حتی میتونیم یه شکست سنگین به ملوان تو انزلی تحمیل کنیم که تاریخی بشه.
باران فقط برای ماست! :twisted:
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط amirground » چهارشنبه جولاي 31, 2013 7:17 am

هواشناسي فردا هوا رو باروني اعلام كرد :?
damash-rasht.blogfa.com
نماد کاربر
amirground
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه فبريه 10, 2012 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » چهارشنبه جولاي 31, 2013 7:22 am

[quote:caf6f7bdef="amirground"]هواشناسي فردا هوا رو باروني اعلام كرد :?[/quote:caf6f7bdef]
دوست عزیز فردا از ساعت 7 غروب هوای انزلی خوب اعلام شده.بله رشت باران داریم تا 11 شب
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » چهارشنبه جولاي 31, 2013 7:39 am

[size=24:96ccba3694][color=green:96ccba3694]عابديني: دربي گيلان نبايد کينه‌ها را زياد کند[/color:96ccba3694][/size:96ccba3694]

مديرعامل باشگاه داماش گيلان گفت: دربي گيلان اگر از کينه‌ها کم نمي‌کند نبايد چيزي به آن اضافه کند.

--------------------------------------------------------------------------------

امير عابديني در مورد حرف‌هاي تاج و کي‌روش بعد از جلسه در دفتر علي کفاشيان، گفت: من حرف‌هايم را در مورد کي‌روش زده‌ام. بعد از مصاحبه‌ام با خبرگزاري فارس، نمازي دستيار کي‌روش به من تلفن کرد و گفت چرا از من بد گفتي که به او گفتم اتفاقا من از شما تعريف کردم و گفتم که شما متفکر‌ترين آدم در کادر فني کي‌روش هستيد. اگر مي‌گفتم خنگ‌ترين يعني اينکه از شما بد گفته بودم. در ضمن مگر شما برنامه سازمان ليگ را امضا نکرده بوديد؟ گفت نه فقط آن برنامه را تاييد کردم که به او گفتم تاييد برنامه هم معنايش امضاي شفاهي است. به هر حال نمازي قانع شد.

به گزارش فارس ، وي افزود: کي‌روش هم بايد تکليفش را بداند اگر تکليف او همان کاري است که چند روز پيش انجام داد قابل قبول نيست. تاج هم در مصاحبه‌هايش حرف‌هايي زد که برخلاف صحبت‌هايي بود که با من انجام داده بود.

عضو هئيت رئيسه سازمان ليگ در مورد اينکه کي‌روش و تاج بعد از جلسه مشترک تقصير را به گردن رسانه‌ها انداختند، گفت: با اين کار اصلا موافق نيستم. رسانه‌ها يک تکليف عمومي دارند که آن اطلاع‌رساني و رعايت اخلاق و فرهنگ عمومي است و بايد باور کنيم همگي آنها نيز در چارچوب تعيين شده فعاليت مي‌کنند و هيچکس هم نبايد از شلاق انتقاد رسانه‌ها بترسد و اگر فردي چنين واهمه‌اي دارد خودش مشکل‌دار است. زيرا اگر رسانه‌ها يک خبري را داغ مي‌کنند تا مردم را نسبت به آن حساس کنند وظيفه‌شان را انجام داده‌اند و نبايد در حق آنها بي‌انصافي کرد. در چندين و چند سالي که من با رسانه‌ها سرکار داشته‌ام فقط در موارد معدودي اتفاق‌هاي خارج از انصاف رخ داده که آن موارد هم شخصي بوده است و نبايد اين معدود موارد را عموميت بدهيم.

مديرعامل داماش گيلان در مورد دربي پنج‌شنبه گيلان و فحاشي‌هايي که در ديدارهاي گذشته تماشاگران دو تيم انجام دادند، گفت: بايد کارهاي زيادي انجام شود تا اين مشکل به طور کامل برطرف شود. اميدوارم اين مسابقه يک بازي زيبا، تماشاگر پسند و جذاب شود و [size=18:96ccba3694] [color=blue:96ccba3694]اگر اين بازي‌ از کينه‌ها کم نمي‌کند حداقل چيزي به آن اضافه نکند[/color:96ccba3694] [/size:96ccba3694]. هرچند گاهي اوقات با چالش‌هاي عجيب و غريبي روبرو هستيم با اين حال در دو ديدار آخر دو تيم وضعيت بسيار مناسب‌تر از گذشته بود و اميدوارم پنج‌شنبه وضع بهتر از قبل هم شود.

وي در مورد اينکه کدام تيم برنده اين دربي خواهد بود،گفت: [size=24:96ccba3694] [color=red:96ccba3694]تصور مي‌کند داماش برنده دربي گيلان است و ما شرايط فني خوبي داريم[/color:96ccba3694] .[/size:96ccba3694]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط miladcivil » چهارشنبه جولاي 31, 2013 8:06 am

[quote:1e4769250c="mehdi_damash"]امروز از ساعت 6 در انزلی جلسه لیدران باشگاه ملوان و بچه های ما انجام شد در حضور سرهنگ علیپور و فرمانده انتظامی انزلی انصافا دوستانی که رفته بودیم جو بسیار خوبی بود از دو طرف و میهمان نوازی انزلیچیا هم قابل ستایش.به نوبت هر کس حرف دلشو در بهبود روابط دو شهر زد که به نظرم مثبت بود و به قول سرهنگ علیپور که گفت ما میدونیم شرایط با این جلسه خوب نمیشه ولی انتظار داریم خیلی از فحاشی ها کمتر شه خلاصه روی هم رفته همایش خوبی بود ایشالا 5شنبه رو سکوها هم تشنج کمتری نسبت به قبل شاهد باشیم[/quote:1e4769250c]

[color=red:1e4769250c]خب خداروشکر.[/color:1e4769250c] [color=black:1e4769250c]اما ما میدونیم که معمولا در چنین پیکرهایی، به ندرت پیش میاد لیبدرها و افراد مسن دست به کارهای غیرقابل
پیش بینی بزنن! معمولا استارت کار از یه بچه 15 ساله میخوره، دوتا فحش اینور دوتا اونور و .......... ادامه ماجرا ![/color:1e4769250c]
[color=darkblue:1e4769250c]به شخصه بسیار از این موضوع رنج میبرم، آقا ما رفاقت نمیخوایم، برادری و همکاری و هماهنگی نمیخوایم، ولی از بی حرمتی و
کارای از این دست هم بیزاریم.[/color:1e4769250c]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان