[quote:16711b49b7="sepidroudi"]خدایی چند تا بازی رو مفت از دست دادیم و در حالیکه برد تو دستمون بود و فرصتهای زیادی داشتیم به سادگی با مساوی عوض کردیم.
مثل بازی رفت و برگشت لیگ هفتم با سرمربیگری دست نشان (برای دوستانی که حافظه خوبی دارند)
بازی رفت تو رشت دو سه تا موقعیت عالی رو از دست دادیم حتی یه توپ رو به تیر دروازشون زدیم و در حالیکه عملا ملوان هیــــــچ موقعیتی نداشت بازی 0-0 شد.
بازی برگشت همون فصل که دیگه شاهکار بود. یه گل زیبا حسین ابراهیمی زد جلو افتادیم و بعدش روی خطای خیلی ساده و بی موردی که انجام دادیم با پنالتی (طبق معمول) بازی رو مساوی کردند.
تو ادامش تو همون نیمه اول کاپیتان مهدوی یک پنالتی رو خراب کرد!!! و اوجش در دقیقه 90 توپی بود که امین با استارت و جنگندگی خودش بدست آورد و عملا تک به تک شد با دروازه بانشون و توپ رو از 6 قدمی و با 7 متر دروازه زد بیرون (دقیقا موقعی بود که امین خیلی زیر فشار بود بابت گل نزدن)
هیچ وقت حسرتی که دست نشان بعد هدر دادن این توپ رو میخورد یادم نمیره!!! حتی گزارشگرم که فکر کنم وهابی بود گفت خود احمدزاده و مازیار زارع هم باورشون نمیشه که چطور توپ رو متوسل زاده گل نکرده!
یه نمونش هم همین بازی بود که کلیپش تو سایت گذاشته شده! دقیقه 90 روی یک اوت دستی و با خطای بچه گانه و بدون لزوم مختاری بازی برده رو با مساوی عوض کردیم!!!
یه نمونش دیگش هم بازی برگشت همین دو فصل پیش که تو رفت با گل جهان بردیم , انواع اقسام توپها رو خراب کردیم (حتی اون گل به نظرم سالمی که حسین ابراهیمی دقیقه 2 زد) ولی بازم نتونستیم ببریم! و دروازه بانشون فکر کنم رحیم زاده بعد بازی به اتفاق کادر فنیشون اشک شوق میریختند!
امیدوارم امسال تمام این بدشانسیها یکجا برداشته بشه و با یک برد شیرین این بازیهایی که به راحتی از دست دادیم هم از ذهنمون پاک بشه[/quote:16711b49b7]
بله دقیقا"تمام امارهایی که دادی کاملا"درسته و جالب اینکه در مورد متوسل زاده من هنوز بعد این همه مدت هر چقدر با خودم کلنجار میرم نمیتونم قبول کنم چطور اون توپ خیلی خیلی ساده رو گل نکرد این از اون لحظاتی بود که باید کلمو محکم میکوبیدم رو میز اما چه افسوس حسرتش تو دل ما موند
این نتیجه ست که تو امارها میمونه وگرنه کسی خطای بچه گانه مختاری تو اخرین دقایق و چرا اینکه مهدوی نتونست پنالتی رو گل کنه تو ذهنش نمیمونه کلا"من تو بازی دربی به این نتیجه رسیدم که به دو علت امار برد ما در مقابل اونا کمتر بوده
1 : خوش شانسی محضی که اونا در مقابل ما دارند"چه در انزلی چه در رشت انگار یه نیرویی نمیخواد ما پیروز بشیم
2 : متاسفانه استرسی که به بازیکنی بومی ما تو دربی بهشون وارد میشه عجیبه که این استرس بعضا"تو بازیکن باتجربه ای مثله رضا مهدوی هم هست!!! رضا اگه همون بازی اخر فصل پیش مقابل استقلال { جلوی صد هزار نفر } رو تو دربی اجرا کنه من به شما قول میدم داماش پیروز این مسابقه هست و در مورد بازیکنای دیگه هم اینکه خواهشا"از خطاهای بی مورد و سوتی های عجیب خودداری کنند بخدا قسم داماش حداقل تو این سالها باید سه الی چهار بار ملوان رو میبرد نه یکبار...