ملوان به شدت در دفاع ضعیف هست مخصوصا روی هوا و صبا خیلی توپ هوایی برد روی دروازه شون ... در حمله وظیفه الکی دویدن های نزهتی بر عهده رافخایی گذاشته شده و این خیلی ترسناک هست برای دفاع ما که روی سرعت یکم ضعف دارند مخصوصا سمت راست ما که هم ابراهیمی و هم سهرابی تو سرعت جا میمونند ... ولی نظیفکار و ابوذر قابل اطمینان هستند ...
هافبک های اونا هم که دیگه گفتن نداره و آقای دوباره قایقران شده هست که به قول معروف یه جورایی با ماست

من فکر می کنم اگه با ترکیب زیر بازی کنیم و از گل های ناشی از اشتباهات جای گیری و بازی در پست غیر تخصصی نداشته باشیم ؛ برد که خیلی آسون هست و می تونیم نتیجه ای خیلی خوب بیاریم ...
از طرف دیگه هم چون از اول فصل همیشه گفتم خونه حریف فقط نباید ببازیم تا تو لیگ به مشکل نخوریم ؛ به نظرم ترکیب زیر خیلی مناسب این بازی هست

[img:1bf651e441]http://www.8pic.ir/images/48602647856382692164.jpg[/img:1bf651e441]
دلیل پیشنهاد دادن محمدی در دفاع راست ؛ هم رفع مشکل سرعتی ابراهیمی هست هم جلوگیری حریف از نفوذ از راست ... تازه روی ضربات ایستگاهی هم خیلی میتونه کمکمون کنه چه تو حمله و چه تو دفاع ...