[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - ملوان بندر انزلی - داماش گیلان | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

ملوان بندر انزلی - داماش گیلان | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه جولاي 29, 2013 7:12 am

خلاصه بازی صبا و ملوان رو که دیدم ؛ همون نتیجه ای رو که حدس می زدم گرفتم !!

ملوان به شدت در دفاع ضعیف هست مخصوصا روی هوا و صبا خیلی توپ هوایی برد روی دروازه شون ... در حمله وظیفه الکی دویدن های نزهتی بر عهده رافخایی گذاشته شده و این خیلی ترسناک هست برای دفاع ما که روی سرعت یکم ضعف دارند مخصوصا سمت راست ما که هم ابراهیمی و هم سهرابی تو سرعت جا میمونند ... ولی نظیفکار و ابوذر قابل اطمینان هستند ...

هافبک های اونا هم که دیگه گفتن نداره و آقای دوباره قایقران شده هست که به قول معروف یه جورایی با ماست /7/ مگر اینکه بخوان بازی درگیرانه و تخریبی کنند که اتفاقا به نظرم برای رعایت حریم و شخصیت خودشون و جلوگیری از آبروریزیشون جلوی هوادارانشون با هافبک های ما سر بازی درگیر نمیشند چون یک آبشک برای کل انزلی کافیه ...

من فکر می کنم اگه با ترکیب زیر بازی کنیم و از گل های ناشی از اشتباهات جای گیری و بازی در پست غیر تخصصی نداشته باشیم ؛ برد که خیلی آسون هست و می تونیم نتیجه ای خیلی خوب بیاریم ...

از طرف دیگه هم چون از اول فصل همیشه گفتم خونه حریف فقط نباید ببازیم تا تو لیگ به مشکل نخوریم ؛ به نظرم ترکیب زیر خیلی مناسب این بازی هست /11/ /11/

[img:1bf651e441]http://www.8pic.ir/images/48602647856382692164.jpg[/img:1bf651e441]

دلیل پیشنهاد دادن محمدی در دفاع راست ؛ هم رفع مشکل سرعتی ابراهیمی هست هم جلوگیری حریف از نفوذ از راست ... تازه روی ضربات ایستگاهی هم خیلی میتونه کمکمون کنه چه تو حمله و چه تو دفاع ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » دوشنبه جولاي 29, 2013 7:16 am

[quote:138e0bd0db="sepidroudi"][quote:138e0bd0db="alex00755"][quote:138e0bd0db="sepidroudi"]دوستان کسی فیلم گل متری افشین رو داره؟[/quote:138e0bd0db]

معین جان گل متری چیه؟یه چیزی مثل ساندویچ متری؟؟؟ :lol: :lol:[/quote:138e0bd0db]

:lol: جا افتاد - منظورم 40 متری بود :D

آقایان یک سوال این پیج کل کل لیگ برتر ایران که تازه درست شده آدمینش از آشناست؟؟؟؟؟
انزلیچیا زیاد دارن زیرش توهن میکننا - مخصوصا دو الی 3 نفرشون من هر جا دیدم دهن کثیفشون رو باز میکنن و هر چی لایق خودشون و خانوادشون هست رو اونجا مینویسن.

آدمین داماشی هم باید کامنتارو پاک کنه و بنشون کنه که یا اصلا اینکارو نمیکنه یا دیگه خلی دیر....

به نظرم لازمه یه فوتورک به این 3 نفر بزنیم.[/quote:138e0bd0db]

معین جان من اون پیج و آنلایک کردم به خاطر اینکه ادمینش ان زلی چیه و کاملا ضد داماش رفتار میکنه.از ادمین داماششم اطلاع ندارم.

در مورد فوتورکم هر کس و خاستی بزنی یه ندا بده باهم یه فوتورکه متری بهش میزنیم. :lol:
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » دوشنبه جولاي 29, 2013 7:44 am

آقا پدرام عزیز مرسی بابت ترکیب پیشنهادیت . چند تا سوال داشتم :

به نظرت با این سیستمی که در نظر داری یه مقدار گوش هامون واسه حمله ضعیف نمیشه ؟
سانتر از جناحین سخت تر نمیشه ؟
و اینکه با این سیستم بیشتر بازی توی عمق هدفته یا بازی هوایی از جناحین ؟
چون احساس میکنم این سیستم واسه بازی هوایی یکم دچار ضعف بشه اگه کاردوست و آبشک از گوش ها اضافه بشن تو ضد حمله ی حریف خط هافبکون خیلی تحت فشار قرار میگیره .

البته ببخشیدا این نظر شخصی منه شما استادین اما واسم جای سوال بود گفتم بپرسم /13/
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » دوشنبه جولاي 29, 2013 8:38 am

[img:7a85330acb]http://www.8pic.ir/images/22205036801727432072.jpg[/img:7a85330acb]

[img:7a85330acb]http://www.8pic.ir/images/64299072464934611995.jpg[/img:7a85330acb]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » دوشنبه جولاي 29, 2013 9:06 am

[img:b59bc66ea9]http://www.8pic.ir/images/34545378226925891945.jpg[/img:b59bc66ea9]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط sepidroudi » دوشنبه جولاي 29, 2013 9:49 am

تاپیک گفتگو آزاد کلا مرحوم شد؟ /4/

باز نمیشه به هیچ وجه :?:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » دوشنبه جولاي 29, 2013 10:02 am

[quote:3c1aa90d0b="sepidroudi"]تاپیک گفتگو آزاد کلا مرحوم شد؟ /4/

باز نمیشه به هیچ وجه :?:[/quote:3c1aa90d0b]

بعله بعله...تایید.ما نیز همین پرابلم را داریم
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه جولاي 29, 2013 10:03 am

[quote:ab5fb529e6="pouryaR-damash"]آقا پدرام عزیز مرسی بابت ترکیب پیشنهادیت . چند تا سوال داشتم :

به نظرت با این سیستمی که در نظر داری یه مقدار گوش هامون واسه حمله ضعیف نمیشه ؟
سانتر از جناحین سخت تر نمیشه ؟
و اینکه با این سیستم بیشتر بازی توی عمق هدفته یا بازی هوایی از جناحین ؟
چون احساس میکنم این سیستم واسه بازی هوایی یکم دچار ضعف بشه اگه کاردوست و آبشک از گوش ها اضافه بشن تو ضد حمله ی حریف خط هافبکون خیلی تحت فشار قرار میگیره .

البته ببخشیدا این نظر شخصی منه شما استادین اما واسم جای سوال بود گفتم بپرسم /13/[/quote:ab5fb529e6]

من فکر می کنم با تغییر سیستم ، شیوه بازیمون هم عوض میشه ... وقتی ما 4-2-3-1 بازی می کنیم ، عملا بازی میره روی گوش های کناریمون و اون دیگه به توانایی اونا مربوط میشه که در سانتر قوی هستند یا در ورود به محوطه یا ...

اما این شیوه تا حدودی می تونه دفاع کناری هامون رو آزاد کنه اما به دلیل ضعف در دفاع راست ، من پیشنهاد دادم محمدی بازی کنه که خطر نکنیم ... در ضمن میشه رفت توی عمق حریف و مهدوی خیلی آزادتر بشه ، شوت از راه دور هم با حضور کاردوست و آبشک ممکن میشه و از طرف دیگه جلوی دفاع ما با حاجتی همیشه پر هست و خالی نمیمونه و یه جورایی نفوذ تو عمقمون رو محدود می کنه ... کاردوست و آبشک هم با هماهنگی بین خودشون و دستور کادر فنی هر کدوم با توجه به شرایط هم میتونند تو حمله اضافه بشند ...مثلا میتونیم تاکتیک رو توپ های بلند برای متوسل زاده بذاریم ، بعدش اون قاطی کنه و موقعیت برای شوت زنی هافبک ها ایجاد کنه یا رو به جلو و برای اون یکی فوروارد سرعتیمون موقعیت بسازه ...

[b:ab5fb529e6][color=red:ab5fb529e6]در حالت کلی این ترکیب برای نباختن هست و در مرحله بعدی چشم به برد ...[/color:ab5fb529e6][/b:ab5fb529e6]

ما یک باخت بد که ناشی از بی مغزی درخشان تو بازی دادن به بازیکنان بود پارسال تو انزلی آوردیم که باز هم تو اون بازی ما بهتر بودیم !! اما این دیگه رفت تو تاریخ که ملوان 3 و داماش 1 !!! هیچکس هم مشکلات داوری و کارت هایی که با اعصاب بازیکنان ما بازی میکرد و اون اخراج مسخره و ... رو به یاد نمیاره ... پس باید یکمی مواظبتر باشیم و از تکرار اشتباهات بپرهیزیم ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » دوشنبه جولاي 29, 2013 10:03 am

به شخصه من حاضرم این 5 تا ستاره ای که با خون جگر پر کردم و این شش هزار و خرده ای امتیازم پودر بشه ولی یک سایت میزان و فوق العاده داشته باشیم.
یعنی وضع به حدی وخیمه که مثلا الان اگه سوار بر کوآلا ( خرس تنبل ) بودیم از اینور استرلیا رسیده بودیم اون ور استرالیا!!!!

/14/ /14/
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط behrad » دوشنبه جولاي 29, 2013 10:05 am

دراگان اسکوکیچ پس از باخت مقابل صبای قم خواستار تمرینات پشت در های بسته شد .
تمرینات ملوان تا بازی داماش بدون تماشاگر خواهد بود. /14/ /14/
داماش در قلب من جا دارد
نماد کاربر
behrad
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 25, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » دوشنبه جولاي 29, 2013 10:14 am

بچه دقت کردین اسم کوچک سر مربی شلخت ها چیه؟

[b:3538c5fdcc]دراگان[/b:3538c5fdcc] که این کلمه یک کلمه در زبان کروانی هست و وقتی که به گیلکی واگردان بشه میشه : [b:3538c5fdcc]" داراگا " [/b:3538c5fdcc]از نوشتن معنی این کلمه به زبان پارسی معذوریم! /10/ /10/

داراگا اسچویچ!!!!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar0131 » دوشنبه جولاي 29, 2013 10:17 am

[quote:8b681ccb9c="The_King_of_rasht"][img:8b681ccb9c]http://www.8pic.ir/images/34545378226925891945.jpg[/img:8b681ccb9c][/quote:8b681ccb9c]
ممد سسک فابرگاس!
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط amirground » دوشنبه جولاي 29, 2013 10:18 am

آقا من يه پيشنهاد دارم ، ميگم اسم جهانگير رو رو كاغذ بزنم تعداد زياد بيارم انزلي بگيريم دستمون ؟ اگه اوكي ، بگيد جابه جا كنيم
اگه زيادي لوسه و خواستيد متلك بندازيد لطفا خصوصي باشه /10/ /13/ /16/
damash-rasht.blogfa.com
نماد کاربر
amirground
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه فبريه 10, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » دوشنبه جولاي 29, 2013 10:25 am

[quote:cb955e03b2="abarar0131"][quote:cb955e03b2="The_King_of_rasht"][img:cb955e03b2]http://www.8pic.ir/images/34545378226925891945.jpg[/img:cb955e03b2][/quote:cb955e03b2]
ممد سسک فابرگاس![/quote:cb955e03b2]

میدونم!
ولی این عکس رو من درست نکردم، خدا عالمه شاید ملوانیا محمد آبشک رو دیوید بکام میبینند!
:wink:
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط alimoteboy » دوشنبه جولاي 29, 2013 10:25 am

[quote:2e47dcf359="amirground"]آقا من يه پيشنهاد دارم ، ميگم اسم جهانگير رو رو كاغذ بزنم تعداد زياد بيارم انزلي بگيريم دستمون ؟ اگه اوكي ، بگيد جابه جا كنيم
اگه زيادي لوسه و خواستيد متلك بندازيد لطفا خصوصي باشه /10/ /13/ /16/[/quote:2e47dcf359]
کارخوبیه ولی بنظرم دقیقه گلش رو بزاریم بهتره :twisted:
نماد کاربر
alimoteboy
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 03, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان