هرچند شاید زود باشه برای پیشنهاد ترکیببه هرحال این نظر منه:
فراهانی
رحیمی- نظیفکار- ابراهیمی- سهرابی
آبشک- کاردوست
حاجتی مهدوی عسگری
چاوشی
1- سیف اللهی، قدمی ، حسن زاده نشون دادند که می تونن به بازیکنای فوق العاده تبدیل بشن. اما با توجه به شرایط خاص و حساسیت این بازی که تا به حال این بازیکنان در چنین شرایطی قرار نگرفتند، فکر کنم اگه از نیمه دوم به زمین بیان، بهتر عمل کنند.
2- نمی دونم جهانگیر عسگری در چه شرایطی قرار داره. اما اگه به آمادگی نسبی رسیده باشه، می تونه خیلی تاثیرگذار باشه. از طرفی تغییرات زیاد در دفاع چپ ملوان نشون میده که تو این پست ضعف دارند. البته از سرعت بازیکنان جوان مثل سیف اللهی هم میشه برای جاگذاشتن اشجاری یا فشنگچی بهره برد.
3- من فکر می کنم حاجتی برخلاف سهرابی بیشتر خاصیت دفاعی داره تا هجومی و البته در کارهای دفاعی و بازیسازی از عقب موفق تره. اما درصورت آماده نشدن کبه، فکر کنم گزینه ی مناسب برای شروع این بازی، حاجتی باشه.
4- اگه مصدومیت متوسل زاده برطرف نشه، پیشنهاد من اینه که از چاوشی استفاده کنیم. البته این ترکیب برای زمانی هست که داماش از نیمه ی اول به قصد گلزنی اومده باشه و بتونه تو این نیمه به گل برسه. دراین صورت بهتره از اواسط نیمه ی دوم حسن زاده که مهاجم دونده ای هست بیاد و پرس از جلو رو انجام بده.
5-واقعیت ها رو باید قبول کنیم. دفاع تیم ما تقریبا متزلزل شده و اینکه هر تیمی با یه حمله به یه گل می رسه، مشکلی هست که از فصل پیش شروع شد و تا حالا هم ادامه داره. پس دفاع کردن برای ما با این شرایط به هیچ وجه مناسب نیست.
6-ملوان تو دفاعش ضعف داره. آهی که این بازی محرومه. سالارزاده هم که به گفته ی مدیرعاملشون یه هفته قبل از شروع لیگ به تیمشون اضافه شده. دفاع چپشون (جناح راست ما) که احتمالا سردرگم ترین قسمت ملوانه.
7- تاکتیک اصلی ملوان فصل پیش شیرجه های نزهتی تو محوطه ی جریمه بود که امسال نزهتی از ملوان جدا شده.
8- در کل با ارائه ی یک بازی حساب شده، حتی می تونیم به یه برد پرگل برسیم. درضمن با گل خوردن ملوان جو استادیوم کاملا علیه این تیم میشه و عملا ملوان میره تو حاشیه.
از بابت پرحرفی پوزش می خوام