توسط r4sht » يکشنبه جولاي 28, 2013 2:18 pm
خب رسیدیم به تحلیل بازی داماش ملوان :
به نظر من باید هر بازی رو با توجه به شرایط حال تفسیر و پیش بینی کرد و مثلا در گذشته فلان بار گل زدیم و خوردیم و بردیم و باختیم درست نیست
چیزی که باید اول از همه بررسی بشه وضعیت دو تیم هست
داماش گیلان : این تیم با همه مشکلات مالی تونست بازیکنای اصلی خودش رو حفظ کنه و چند سال بازی کردن این بازیکنان کنار هم هماهنگی تاکتیکی خوبی رو برای داماش به وجود آورده که بر عکس دیگر تیم های لیگ که نیاز به چند هفته برای هماهنگی دارند شده
داماش در اولین بازی در عضدی رشت اگر خوش شانس بود باید حداقل سایپا رو 3 بر 1 شکست میداد ولی این اتفاق نیافتاد اما نکته خوبی که این بازی داشت این بود که بازیکنای جدید هم کیفیت قابل قبولی از خودشون نشون دادن و با تیم هاهنگ هستن
من فکر میکنم با اضافه شدن چند بازیکن با تجربه تر به ترکیب اولین بازی توان تیم داماش بسیار بهتر از قبل میشه و تنها نکته ای که بازهم مثل فصل قبل حل نشده باقی مونده ضعف در دفاع هست که ناظمی باید با نزدیک کردن بازیکنان دفاعی این مشکل رو تا حدی رفع کنه
ملوان :
این تیم بازیکنان زیادی رو در نقل و انتقال به تیم اضافه کرده و ترانسفر کرده و این باعث شده تیمی نا هماهنگ رو در چند هفته اول ببینیم و همچنین اولین سرمربی غیر بومی این تیم باعث میشه این هماهنگی زمان بیشتری طول بکشه ، ملوان در اولین بازی فصل خودش با شکست مواجه شده و این باخت قطعا از نظر روحی و فشار قبل از دربی گیلان تاثیر منفی برای انها خواهد داشت
پیش بینی من از بازی دربی این هست که ناظمی احتمالا تیم رو هجومی خواهد فرستاد و همچنین با بررسی وضعیت دو تیم احتمالا داماش توپ و میدان رو در دست خواهد داشت و اگر اشتباه خواصی در روند عادی بازی رخ نده داماش میتونه با 3 امتیاز از انزلی برگرده
به امید موفقیت داماش شهر باران
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )