[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - ملوان بندر انزلی - داماش گیلان | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

ملوان بندر انزلی - داماش گیلان | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط golsar-boy » يکشنبه جولاي 28, 2013 6:13 am

شرح آقای گلی فصل قبل

[align=center:4cfad6ca34][img:4cfad6ca34]http://adlet.ir/iransun/uploads/91/12/CariCa/37.jpg[/img:4cfad6ca34][/align:4cfad6ca34]
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » يکشنبه جولاي 28, 2013 6:47 am

الان یاد داربی برگشت پارسال افتادم که تو برنامه 90 نشون داد هوادار ملوان گفت دارم میرم ورزشگاه فحش بدم چون بازی رفت اونا به ما فحش دادن، اگر میخان ما به رشتی ها فحش ندیم سال دیگه اونا تو زمینشون به ما فحش ندن تا ما هم فحش ندیم!!!!
حالا سال دیگه شده و ملوان میزبان اولین بازی و این به فکر هوادار ملوان نرسیده بود که ممکنه اونا میزبان بشن
اینو واسه هوادارای فهیم ملوان میگم ، چه شما فحش بدین و چه فحش ندین مطمئن باشید ما در بازی برگشت به شما فحش نخواهیم داد، چون فرهنگ ما اجازه چنین کاری نمیده
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط golsar-boy » يکشنبه جولاي 28, 2013 8:35 am

انتقاد درودگر از کي‌روش و دوستي‌مهر

مديرعامل ملوان ضمن انتقاد شديد از علي دوستي درباره داربي گيلان مي‌گويد پيروزي در اين ديدار انگيزه مضاعفي به تيم برنده در ادامه ليگ مي‌دهد.
انتقاد درودگر از کي‌روش و دوستي‌مهر
درباره داربي گيلان گفت: اين ديدار جذابترين بازي در استان گيلان محسوب مي‌شود و دو تيم بسيار علاقمند هستند که در اين ديدار پيروز شوند. در گيلان مردم فوتبال را مي‌فهمند و ما هم حساسيت اين ديدار را مي‌دانيم. مي‌خواهيم با تمام وجود به ميدان برويم و پيروزي در اين ديدار، انگيزه مضاعفي به هر دو تيم براي ادامه کار مي‌دهد.

به گزارش ايسنا،او در ادامه و در پاسخ به اين سوال که ملوان به تيمي که او انتظار داشت تبديل شده يا خير؟ بيان کرد: به خاطر تغييراتي که داشته، هنوز با فرم ايده‌آل فاصله داريم. من اول فصل هم گفتم که از منتقدان مي‌خواهم تا هفته هشتم صبر کنند. اين به معناي شکست در شش بازي نيست، بلکه در فرم بازي ملوان است. مردم انزلي تفاوت برد و شانسي را از تيمي که واقعا فوتبال بازي مي‌کند را مي‌دانند. به هر حال من به بازيکنان و کادر فني تيم ايمان دارم و مطمئنم در ادامه اين تيم بازي‌هاي بسيار خوبي را به نمايش مي‌گذاريم.

مديرعامل ملوان در ادامه با اشاره به مشکلات مالي تيمش، افزود: بعضي از بازيکنان اصلي ملوان، دير به ما اضافه شدند. مثل سالارزاده که يک هفته‌ قبل از آغاز ليگ به ما پيوست. همان طور که گفتم همه اين مسائل حل خواهد شد و ما تلاش خواهيم کرد تا مردم انزلي را خوشحال کنيم. مردم انزلي لايق محبت و موفقيت هستند. خود من شخصا خدمت آقاي احمدي نژاد رفتم و ايشان قول مساعد داد تا مشکلات ملوان حل شود. من از ايشان مي‌خواهم که در روزهاي پاياني کارش، يک خاطره خوب براي مردم انزلي بر جاي بگذارند. با اين کار سلامتي جوانان فراهم و نشاط اجتماعي ايجاد مي‌شود و ناهنجاري‌هاي اجتماعي شهر پايين مي‌آيد. مي‌دانم ايشان کارهاي زيادي دارند، اما وضعيت و مشکلات مالي ملوان، خواست مردم استان گيلان است.

او در پاسخ به اين پرسش که نظرش راجع به اظهارات کارلوس کي‌روش چيست؟ گفت: آقاي تاج در مصاحبه‌اي خواسته‌اند که ما در اين رابطه صحبتي نکنيم و ما هم به همين دليل ترجيح مي‌دهيم صحبتي انجام ندهيم. اما به نظر من هيچ گاه يک مربي نبايد خودش را بالاتر از ديگران بداند. نمونه اخير آن را درباره آقاي صادق محرمي و عزت اللهي مي‌بينيم. من با آقاي علي دوستي صحبت کرده‌ام که اين دو بازيکن را براي ديدار ما با صبا در اختيار، ملوان قرار دهد. ايشان ابتدا قبول کرد، اما به پدر محرمي زنگ زد و گفت اگر صادق محرمي در ملوان بازي نکند او را از تيم ملي خط مي زند. پدر محرمي به من زنگ زده و مي‌گويد فرزندش استرس گرفته و به همين دليل مجددا با علي دوستي تماس گرفتم. به او گفتم آنها را به تيم باز مي‌گردانم، ولي علي دوستي گفت جا نداريم و خلاصه اين که به دليل غيبت محرمي برابر صباي قم، آقاي دوستي او را از تيم ملي خط زده است.

درودگر در ادامه افزود: من مي‌خواهم بدانم که کار من فرضا غلط باشد، بازيکن چه گناهي دارد؟ آقاي علي دوستي من شما را دوست دارم و آرزومند موفقيت شما در تيم‌هاي پايه هستم ، اما اين چه کاري بود که کرديد؟ اين نمي‌شود که باشگاه‌ها بازيکن پرورش دهند و سرمربي تيم برخورد شخصي با آنها کند. ما بايد از خودمان خاطره خوب بگذاريم نه اين که زحمات همه را با سلايق شخصي از بين ببريم.
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط pouryaR-damash » يکشنبه جولاي 28, 2013 8:58 am

یه سوال داشتم ممنون میشم اگه کسی در جریان هستش پاسخ بده .

وضعیت مصدومیت داش علی نظیف کار در چه حدیه ؟ ایشالا به دربی میرسه ؟
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » يکشنبه جولاي 28, 2013 11:10 am

[quote:7a6dbba592="pouryaR-damash"]یه سوال داشتم ممنون میشم اگه کسی در جریان هستش پاسخ بده .

وضعیت مصدومیت داش علی نظیف کار در چه حدیه ؟ ایشالا به دربی میرسه ؟[/quote:7a6dbba592]

من اطلاع ندارم ولی فکر می کنم اگه مشکل بینایی براش به وجود نیومده باشه ، با همت و غیرت خودش بازی میکنه ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط RainyGilman » يکشنبه جولاي 28, 2013 11:39 am

[quote:e831f6b480="golsar-boy"]آبرارها سایت کذایی malavan.ir نظرسنجی الگیلانو گذاشته و آمار داره به نفع مل مل بالا میره، هرجور شده چه با گوشی چه با PC همه برین رای بدین تا روشون کم بشه[/quote:e831f6b480]

!Done
کم شد !

نماد کاربر
RainyGilman
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 21, 2012 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » يکشنبه جولاي 28, 2013 12:29 pm

[img:467f2e448b]http://verc.net63.net/up/f0d17b3bdb4e.jpg[/img:467f2e448b] عکس پروفایل اف.بی رو تا روز پنشنبه برای حمایت از داماش شهر باران به لوگوی داماش تغییر دهید /23/ به امید شکست مل مل ا ن ز ل ی
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » يکشنبه جولاي 28, 2013 1:11 pm

تشویق داماش شهر باران توسط سربازان رشتی پادگان حسن رود در تمرین ملوان

صبح امروز در حاشیه تمرین ملوان در پادگان حسن رود سربازان رشتی این پادگان در اقدامی هماهنگ شعار داماش شهر باران را در تمرین ملوان سرودند که با واکنش شدید بازیکنان و کادرفنی ملوان به خصوص مازیار زارع و محمد حبیبی مواجه شدند که از دژبانی پادگان خواستند که این سربازان را از تمرین ملوان دور کنند.این سربازان در هنگام خروج از تمرین ملوان نیز با شعار جهانگیر عسگری به کرکری خود در آستانه بازی روز پنج شنبه ادامه دادند

این کار مهران یکی از بچه های سایت خودمونه و دیگر ابراران گل
/13/
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط amirground » يکشنبه جولاي 28, 2013 1:37 pm

من از تمامي دوستان معذرت مي خوام كه باز اسم سايت ملوان رو اينجا ميارم . قول ميدم كه آخرين باره
ولي يه سر به سايتشون و اون نظر سنجيشون بزنيد . داماش با اختلاف خيلي زياد اول . واقعا باحال

www.malavan.ir /4/
damash-rasht.blogfa.com
نماد کاربر
amirground
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه فبريه 10, 2012 12:00 am

پستتوسط totti » يکشنبه جولاي 28, 2013 2:04 pm

با155 اختلاف اوليم /14/ /8/ /2/
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 23, 2013 12:00 am

پستتوسط r4sht » يکشنبه جولاي 28, 2013 2:18 pm

خب رسیدیم به تحلیل بازی داماش ملوان :
به نظر من باید هر بازی رو با توجه به شرایط حال تفسیر و پیش بینی کرد و مثلا در گذشته فلان بار گل زدیم و خوردیم و بردیم و باختیم درست نیست
چیزی که باید اول از همه بررسی بشه وضعیت دو تیم هست
داماش گیلان : این تیم با همه مشکلات مالی تونست بازیکنای اصلی خودش رو حفظ کنه و چند سال بازی کردن این بازیکنان کنار هم هماهنگی تاکتیکی خوبی رو برای داماش به وجود آورده که بر عکس دیگر تیم های لیگ که نیاز به چند هفته برای هماهنگی دارند شده
داماش در اولین بازی در عضدی رشت اگر خوش شانس بود باید حداقل سایپا رو 3 بر 1 شکست میداد ولی این اتفاق نیافتاد اما نکته خوبی که این بازی داشت این بود که بازیکنای جدید هم کیفیت قابل قبولی از خودشون نشون دادن و با تیم هاهنگ هستن
من فکر میکنم با اضافه شدن چند بازیکن با تجربه تر به ترکیب اولین بازی توان تیم داماش بسیار بهتر از قبل میشه و تنها نکته ای که بازهم مثل فصل قبل حل نشده باقی مونده ضعف در دفاع هست که ناظمی باید با نزدیک کردن بازیکنان دفاعی این مشکل رو تا حدی رفع کنه
ملوان :
این تیم بازیکنان زیادی رو در نقل و انتقال به تیم اضافه کرده و ترانسفر کرده و این باعث شده تیمی نا هماهنگ رو در چند هفته اول ببینیم و همچنین اولین سرمربی غیر بومی این تیم باعث میشه این هماهنگی زمان بیشتری طول بکشه ، ملوان در اولین بازی فصل خودش با شکست مواجه شده و این باخت قطعا از نظر روحی و فشار قبل از دربی گیلان تاثیر منفی برای انها خواهد داشت
پیش بینی من از بازی دربی این هست که ناظمی احتمالا تیم رو هجومی خواهد فرستاد و همچنین با بررسی وضعیت دو تیم احتمالا داماش توپ و میدان رو در دست خواهد داشت و اگر اشتباه خواصی در روند عادی بازی رخ نده داماش میتونه با 3 امتیاز از انزلی برگرده
به امید موفقیت داماش شهر باران
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » يکشنبه جولاي 28, 2013 2:53 pm

اینم لوگوی جدید ملوان

[img:a9ff10d067]http://www.shiaupload.ir/images/12944889047155958216.jpg[/img:a9ff10d067]
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar0131 » يکشنبه جولاي 28, 2013 2:55 pm

یک روز گذشت و هنوزم خبری نیییییست.....بابا این که وارش نیست،بابا این که وارش نیست!

/12/
مسيولین کجان؟!!!!!
:lol:
به امید بهبود وضعیت سایت تا آخر شب.
/23/
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط mahyar7192 » يکشنبه جولاي 28, 2013 2:56 pm

[b:6872e8598c]به نظر من از همون ترکیب بازی با سایپا استفاده میشه با چند تغییر مثل حضور فیکس کاردوستو شایدم جهانگیر عسگری.
فقط امیدوارم از هادی سهرابی تو پست تخصصیش استفاده بشه نه دفاع راست :?: [/b:6872e8598c]
تاپیک گفتگو آزاد برای من باز نمیشه اصلا ارور میده 8O
ملوان آسیایی...زیرخوس رشتیایی
نماد کاربر
mahyar7192
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » يکشنبه جولاي 28, 2013 3:01 pm

ما منتظر فراخوان وارش در تمرین قبل از بازی مل مل هستیم
تصوير
ali126
کاربر ویژه