[quote:89ba1f274d="The_King_of_rasht"][quote:89ba1f274d="abarar0131"]
9-بار فنی جلسه کم بوده
[color=red:89ba1f274d](که به نظرم نباید هرکسی به جلسه بره باید به این آگاهی برسیم که اگه می تونیم کمکی بکنیم بریم جلسه نه این که چون هوادار 2 آتیشه ایم!!!!به شخصه چون می دونم از لحاظ فنی اونقدر قوی نیستم تا صاحب نظر باشم پس نمی رم تا کسایی که لیاقتشو دارن برن و من در جای دیگه حمایتمو می کنم)
[/color:89ba1f274d]10
[/quote:89ba1f274d]
متاسفانه بعضی دوستان که به این جلسه ها تشریف میبرند فقط دوست دارند تشریف ببرند!!!! یعنی فقط برن ببینند چه خبره! یعنی مثل چوب خشک همون جا مینشینند و لام تا کام صحبت نمیکنند ! بعدش هم وقتی مثلا مهندس عابدینی یا آقای سراوانی بگن بفرمایید طرف اینور و اون ور رو نگاه میکنه میگه عرضی ندارم!!!!!
مثلا همین جلسه ای که باشگاه رفته بودیم و الماسخاله اومده بود از طرف هواداران داماش فقط من حرف زدم به اضافه علی نظر محمدی و مجتبی پوربخش و بقیه دوستان در سکوت مطلق بسر بردند!
البه این دعوت باشگاه از پیج های داماشی بود و قطعا اگه دعوت از کاربران وارش اسپرت بود بار فنی جلسه هم بالا می رفت!توصیه میکنم دوستانی که به این جلسات میرن هوای پرچم رو داشته باشند دیگه!!
شوخی :
البته کاربر داریم تا کاربر ! مثلا پوریا رفته و حالا اومده بعد از دو ساعت جلسه فقط میگه اینتر!!! با این شدیم هفتاد و پنج میلیون نفر دیگه!!! چه انتظاری داری!!![/quote:89ba1f274d]
ميدونم براتون سخته ..ولي اشكال نداره (در مورد اينتر) ..من چيزي ننوشتم چون فكر ميكنم مازيار بنويسه ..يه نوشته رو آماده كرده ... اگه هم ننويسه ..آقاي سراواني يا حد اقل يه پيجي اين خبرو كار ميكنه ..چون چند نفر بود كه داشتن ياداشت مينوشتن
..معمولا يه نفر يه سوال داره كه اين سوالش به 10 سوال تبديل ميشه كه به وجود جناب آقاي مرغوب وقتي براي سوال هاي ديگه نميمونه ..كلا يكي دونفر تمام سوالا رو پرسيدن ... و در آخر ميتونين دليل حضور منو از ميثم بپرسين ..