[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - دست دوستی {کاله گب ده بسه}

دست دوستی {کاله گب ده بسه}

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط metall » جمعه جولاي 26, 2013 6:43 pm

همیشه قبل بازی ا میایم اینجور حرفا میزنیم یکی از بچه ها بیاد اینجا به من بگه ما چرا هوادار داماشیم جون خودمون رو برای این تیم میذاریم آیا برای اینه ما فقط فوتبال دوست داریم یا یا چیز دیگه ای هست ؟؟؟
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط navid_rasht » جمعه جولاي 26, 2013 8:08 pm

تمام فکر و ذکرمون روی تیم خودمون باید باشه.
بدونه کل ایران
داماش میشه قهرمان
نماد کاربر
navid_rasht
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه جولاي 26, 2013 8:53 pm

[color=darkblue:84b559a968][size=18:84b559a968]فقط یه چیز میگم,همه اونایی که اتحاد و دست دوستی مطرح میکنن کافیه رفتار اونارو توی این بازی بیان و از نزدیک ببینن,همه اونایی که میگن ما با هم برادریم کافیه موقعی که با سنگ دارن شیشه اتوبوس ها رو میشکونن و شماکف اتوبوس خوابیدی ببینید که همه این حرف ها از سرشون پریده!
اینم بگم که همه بدونن هرکارکنن ما باز میریم حتی از آسمون سنگ بباره!!!!!![/size:84b559a968][/color:84b559a968]
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه جولاي 26, 2013 9:07 pm

هر وقت هوادار های فوتبال تیمهای لاتزیو و رم، منچستر یونایتد و لیورپول ، ریورپلاته و بوکاجونیورز، سائو پائولو و کروزیرو ، سلتیک و گلاسگو رنجرز ، اینتر و یوونتوس،آرسنال و تاتنهام ،بارسلونا و رئال مادرید ،آژاکس و آیندهون با هم اشتی کردند و حواشی رو کنار گذاشتند هواداران داماش گیلان و ملوانِ نیروی دریاییِ منطقه آزادِ استیل آذینِ بانک حکمت ایرانیانِ بندرِ غازیانِ پهلویِ انزلیِ با هم آشتی میکنند!!
تیمهایی که نام بردم هوادارهاشون در قرن 21 هم دست از کارهای سابقشون برنداشتند ما که داریم در قرن18 زندگی میکنیم !!!!
منظورم رو رسوندم
والسلام علیک و رحمة الله !
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط shervin1381 » جمعه جولاي 26, 2013 9:43 pm

ابراران عزیز بنده نظرم اینه که دست دوستی باهشون ندیم امایه چیزی که واقعیت داره وتو گفتگوی ازاد هم نوشتم اینه که از این همه خصومت وکدورت نفعی حاصل هیچکداممان نشده که هیچ ضررم کردیم (نمونه اش محرومیتهایی که در فصل قبل بعد از بازی با مل مل نصیب تیم ما شد وفیضش را تیمهای سایر استانها بردند )پس چه بهتر حالا که دوست نداریم باهاشون رفاقت کنیم یک رقابت سالم داشته باشیم و ما هم مثل اونا نباشیم ونگویم که جواب کلوخ انداز سنگ است وفرهنگ غنی وبزرگ رشتی را به همه یاداور شویم
نماد کاربر
shervin1381
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مارس 31, 2013 12:00 am

پستتوسط RainyGilman » جمعه جولاي 26, 2013 10:05 pm

[quote:bdfba284f8="keyvan"]دراز کردن دست دوستی برای بعضی ها ﺩﺭﺳﺖ ﻣﺜﻞ ﺗﮑﻮﻥ ﺩﺍﺩﻥ ﭘﺎﺭﭼﻪ ﻗﺮﻣﺰ ﺟﻠﻮ ﮔﺎﻭﻩ . . .[/quote:bdfba284f8]

عین حقیقته!
نماد کاربر
RainyGilman
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 21, 2012 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » شنبه جولاي 27, 2013 8:05 am

[color=darkblue:1ca0fbc6ee]دوستاي عزيزم سلام بنده يك داماشي عاشق و ترمز بريده هستم و فكر نميكنم كسي بتونه پيدا بشه و بگه كه من از تو داماشي تر هستم و اما . . . .
قصه خودمو از اونجا شروع ميكنم كه من حدود 14 سال پيش با يه آقايي تو پارك شهر دوست شدم به نام آقاي ميرزايي ،كه بعدها ،تو دوستامون معروف شد به پروفسور ميرزايي .ايشون ليسانس تاريخ سال 1346 دانشگاه تهران داشتند و فوق ليسانس تاريخ سال 52 ،53 تو يكي از دانشگاههاي انگلستان كه الان يادم نمياد كدوم دانشگاه و اينو هم بگم كه ايشون چند سال پيش فوت كردند
حالا چرا بحث اين خدا بيامرز رو پيش كشيدم،كوتاه و خيلي مختصر بگم كه ايشون بسيار زياد فكر و ديد مارو راجع به خيلي از مسائل كه دور و بر ما ميگذره باز كردند كه الان ،اينجا و تو اين سايت جاش نيست كه بگم
پژمان جان كه زحمت كشيدي و اين تاپيك رو ايجاد كردين بخدا همه حرفهايي كه شما نوشتي درسته و لي فقط اينرو بگم و اميدوارم كه همه دوستاي خوب من متوجه بشن و كمي خوددار تر عمل كنند و اگه انزلي چي ها هم اينرو ميخونند اونها يه مقدار متوجه بشن كه تمام اين داستانها ،بزن بگير ها، توهينها، همشون ريشه تاريخي اجتماعي و سياسي داره و اين مركز نشين هاي كم بين هستند كه نميخوان اتحادي بين ما وجود داشته باشه و از اين اتحاد رنج ميبرند و به خيلي جهات كه باز هم نميشه گفت آسيب ميبينند
دوستاي خوبم ...آمار و ارقام موجود چند سال هست كه نشون ميده كه گيلان ضعيفترين استان كشور به لحاظ اقتصادي و صنعتي شده ،حتي پايين تر از ايلام و چهارمحال بختياري و حتي كهكيلويه و بويراحمد . . . بعد اونوقت تو اين شرايط ما دو تا تيم تو ليگ برتر داريم،بعد ما استان اول به لحاظ سواد هستيم و باز خيلي چيزهاي ديگه كه نميتونم بگم
آقايون،دوستان عزيز . . . .آوردن اشخاصي مثل درودگر ادامه همون سياستها و بينشهاست و زياد كردن تنشها و ايجاد بازيهاي خودشون
اميدوارم طرفين ماجرا به اين باور و درك برسيم كه هممون بازيچه هستيم
اونها توهين ميكنند و فحش ميدن ،نتيجش ميشه اين كه يكي ديگه از اين طرف توهين ميكنه و . . .
بچه هاي دو طرف ،تو رو خدا بيايم و بزرگ بشيم شما اگه هزاري هم بگين و دليل بيارين باز هم بهتون ميگم كه اينها همش يه سري سناريوي از قبل نوشته شده و يه سري برنامه از قبل تدوين شدست
به قول يكي از بچه ها ،ما هممون و اونها هم همشون تو شهر مقابل دوست و فاميل دارند
بايد اين داستان تموم بشه ،من تا اونجايي هم كه متوجه شدم اكثر كسايي كه تمام خطوط قرمز رو رد ميكنند سن و سالشون كمه و بزرگترهاي ما هستند كه رو سكوها و تو خونه ها دارن زجر ميكشند از اين همه بي احترامي كه نسيب هم ميكنيم
داستان پروفسور ميرزايي رو هممون خيلي خيلي ،جدي بگيريم ،اين داستان رو نميتونم بيشتر از اين باز كنم ،خودتون تا ته اين قصه رو بخونين .اگه بخواد اشاره بشه بايد 20صفحه بنويسم كه از الان ديگه نوشتن حتي يك كلمش باعث تعليق كاربري من ميشه چه ما و چه انزلي چي ها اين موضوع رو داستان ندونيم [size=18:1ca0fbc6ee]بزرگ بشيم بزرگ و بزرگتر . . .. بايستي بزرگ بشيم[/size:1ca0fbc6ee]بچه ها كل كل تو فوتبال قشنگه ،مخصوصاً كل كل رشتيها و انزلي چي ها اونم واسه الگيلانو
ولي . . . . به چه قيمتي ،درسته كه ما دست دوستي دراز ميكنيم ولي باور كنين اونها ،اونجا شانتاژ ميشن و همون سياستهاي پشت پرده نميزاره كه ماها به يه تعامل منطقي و اخلاقي برسيم .با تمام اين شرايط اميدوارم اين هفته ملوان رو تو خونش بتركونيم و جِر و واجِرشون بديم[/color:1ca0fbc6ee]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط ahura » شنبه جولاي 27, 2013 10:42 am

بخدا خيلي پسر هاي رشت با دختراي انزلي انزلیچی كردن. و بر عكس. خيلي ها باهم فاميلن. ولي هنوز اختلافات همچنان ادامه داره...من ميدونم تقصير از اوناس.. چي ميشه كرد... اونايي كه رفتن سربازي ميدونن چي ميگم تنها گيلاني هايي كه تو شهر هاي غريبه مخصوصا تو سربازي با هم اتحاد دارن و پشت همن و نميزارن كسي به دوستاشون بگن بالاي چشمت ابرو . همين رشتي ها و انزلي چيها هستن. حتي جلوي فرمانده وايميستن. وقتي به شهر ميرسه اصن يه چي ديگه ميشه........
نماد کاربر
ahura
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 18, 2012 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » شنبه جولاي 27, 2013 12:06 pm

[color=darkblue:3a727fbe80]با احترام به همه دوستان عزیزم ، اینکه این تایپیک در آستانه الگیلانو به شرایط موجود کمک می کند یا نه ، قضاونتش با خود دوستان است ! قصد بیان حرفهای تکراری گذشته را هم ندارم فقط نمی دانم چرا دوستان بر این تصور هستند که کسانی که منتقد شرایط موجود بر روی سکو های هر دو ورزشگاه هستند منظورشان پیوند و دوستی ما بین هواداران دو تیم است ؟!!! حداقل من یادم نمی آید کسی که رفتار و فحاشی های بر روی سکوها را نقد کرده پیشنهاد دادن گل و شیرنی به رقیب را کرده باشد ! یا طرفدار مهمانی های مضحکی باشد که فدراسیون قبل از داربی دو دردانه پایتخت به راه می اندازد ! حتی چه کسی گفته که ما باید همدیگر را دوست داشته باشیم و برای هم شاخه گل هدیه ببریم ؟!!
اما . . .
شاید این ترانه به خوبی جوابگوی درد مشترک همه ما باشد . . .[/color:3a727fbe80]

[align=center:3a727fbe80][size=18:3a727fbe80][color=black:3a727fbe80]اینور و انور دیوار ، درد ما ، هنوز همونه
آی شقایق ، ما جماعت ، دردمون از خودمونه
توی همه خاطره هامون ، حق دشمن مرده باده[/color:3a727fbe80]
[color=darkred:3a727fbe80][b:3a727fbe80]حتی راه دشمنی رو هیچکی یادمون نداده[/b:3a727fbe80] [/color:3a727fbe80][/size:3a727fbe80][/align:3a727fbe80]
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_city » شنبه جولاي 27, 2013 1:43 pm

اخرین دربی که توی انزلی بود تا قبل از اشتباهات عجیب داوری جو از طرف داماشی ها خوب بود
این دربی فقط در همین حد که هر کسی تیم خودشو تشویق کنه عالی هستش این کم ترین کاری که میتونیم انجام بدیم در هر صورت وظیفه داماشی به عنوان مرکز گیلان و فراتر از یک تیم فوتبال بودن داماش بیشتر هست
اما امیدوارم از هر طریق جلوی فحاشی ها به مردم گیلان بگیرن
دیروز توی برنامه سکو میگفتن میخوان برخورد مناسبی با توهین کنندگان انجام بدن
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط behrad » شنبه جولاي 27, 2013 3:01 pm

ملوان بندر سوراخ... /10/ /10/
داماش در قلب من جا دارد
نماد کاربر
behrad
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 25, 2011 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » شنبه جولاي 27, 2013 5:53 pm

کل کل طبیعی هست توی این بازی ها. اما فقط این رو میگم که فحش و فحاشی کار ادم های ترسو هست. من همیشه گفتم تو تمام ورزشگاه های ایران این طور باب شده که معمولا ادم های فرهیخته در اون ورود نمیکنند.اما ما نباید اجازه بدیم که عوام هم این کار رو بکنند به نظر من فحش دادن نه نشانه ی تعصب نه غیرت بلکه فقط عقده گشایی درونی هر فرد هست ما بازیه پیش با سایپا اجازه ی فحاشی های گروهی رو ندادیم بقیه بازی ها هم نباید این اتفاق بیفته. کاری به این موضوع ندارم که تیم مقابل ما ملوان یا اس اس یا پس پس. حداقل ما وارشی ها باید این موضوع رو تو ذهن داشته باشیم که (فحش دادن به هر قوم و شهر و فردی اشتباه است) تمام. الان دیگه مثل گذشته نیست و اکثر بچه ها تحصیل کرده و دانشجو هستند اگه ما به دیگران اجازه توهین رو ندیم مثل بازیه قبل که اجازه ی فحاشی گروهی رو ندادیم باز هم این اتفاق رخ نخواهد داد.
اما بریم سراغ این بازی حساس. من نظر همه ی دوستان رو خوندم. بله همه ی نظر ها یه جورایی منطقی و درست بود. به عقیده ی من هم این یه بازیه عادی نیست و به تعبیر عابدینی حتی این بازی از بازی الکی حساس و تحمیلی (توسط رسانه ها و...) دربی پایتخت هم حساس تره. چون مصاف دو شهر هست که تقابل تاریخی داره. خیلی از مسائل این بازی رو دوستان به درستی بهش اشاره کردند. و حتی به درستی در مورد ازداوج هایی که بین دختران و پسران دو شهر اتفاق میفته هم گفتند. اما به واقع چرا این دشمنی دیرینه پایان نمیگیره؟ دنبال جواب نیستم چون دلایل متعددی دخیل هست. اما بچه های شهر باران این رو فراموش نکنید که تیم شما بر خلاف ملوان انزلی تنها متعلق به یک شهر نیست بلکه تیم ما هویت یک استان هست! ما پسوند گیلان رو به پرچم داریه مرکز استان یدک میکشیم پس ما نماینده ی کل گیلان هستیم و بیانگر فرهنگ بالا و مردمان به حق با کلاس کل گیلان زمین هستیم. چرا استان ما رو تو همه ی زمینه ها محروم نگه داشتند؟چرا اتحاد ترک ها و خیلی دیگه از اقوام دیگه رو ما گیلک ها نداریم؟ چون نمیخوان که ما داشته باشیم. دلیلش همین امار با سوادترین استان ایران هست که بچه ها بهش اشاره کردند. نمیخوام بنا به دلایلی که خودتون بهتر میدونید وارد مقوله های سیاسی بشم.این ها رو نگفتم که بگم باید بین رشت و انزلی گلستون بشه خیر انقدر موارد و مسائلی تو این بحث ریشه دوونده که به این راحتی ها قابل حل نیست اما این رو میدونم که جدا از مسائل فوتبال انصافا بین مردمان دو شهر اینقدر مشکل و درگیری نیست که فوتبال بین دو شهر نشون میده. و این ها رو هم برای اون بچه ی 15 ساله ی تو ورزشگاه نمیگم که بفهمه. برای اون عوام بی سواد که میاد ورزشگاه نمیگم. برای اوباش نمیگم. این ها رو برای شما وارشی ها میگم که اکثرا دارای خانواده و تحصیلات هستید. فحاشی به هر قوم و شهر و فردی کار اشتباهیه. متاسفانه برخی از این دوستان تحصیل کرده و مغاییر با عوام هم تحت تاثیر اون لات تو ورزشگاه قرار میگیرند و به اصطلاح جوگیر میشند و... و به جای اینکه اونها روی عوام تاثیر بگذارند عوام روی ما داره تاثیر میزاره. تو رو خدا به حرف های من فکر کنید شما ها حرف های من رو میفهمید و درک میکنید. ما باید شان همون میرزایی که باعث ازادیه همین انزلیچی ها و گیلان شد و باعث افتخار گیلانه رو حفظ کنیم فقط کافیه همین دوستان وارشی اتحاد داشته باشند تا بتونیم مانع عوام بشیم و یا لااقل فحاشی ها رو کمرنگ کنیم. دوباره به این جمله ی مهم تاکید میکنم که داماش تنها تیم یک شهر نیست بلکه هویت یک استان است. هویت گیلانیمون رو نشون بدیم. تو همین سایت و بین ما وارشی ها وجود دارند بچه هایی از صومه سرا و فومن و لاهیجان و ... دیگه خودتون بهتر میدونید پس ما خیلی بزرگ تر از یک شهر یا شهرک هستیم.
ما یک گیلانیم. عذر میخوام بابت پر حرفی هام درود به همه ی شما.
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » يکشنبه جولاي 28, 2013 7:37 am

[color=darkblue:f66076793c]این دست دوستی و گل و شیرینی دادن ماموران داخل ورزشگاه با هواداران نیز جزو [size=24:f66076793c]کال گب[/size:f66076793c] محسوب می شود[/color:f66076793c]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط Chikchi » يکشنبه جولاي 28, 2013 11:35 am

- جو استادیوم های اونا دست افرادی نیست که ما باهاشون بتونیم صحبت دو دو تا چهارتا بکنیم. مثل تراکتوریا. الان شاید ادمین سایت هواداری تراکتور آدم به روز و منطقی ای باشه اما در مقابل درخواست کلی هواداراش تو استادیوم هیچکاری نمی تونه بکنه و خیلی حرکت بزنه اینه که سکوت کنه. چون اینا نیاز به یه سری داشته ها(موروثی) و دارایی ها (اکتسابی) داره که مستلزمه که برای عملی شدن یه سری از هنجارها (به قول مهندس) یه گفتمان قوی، با ادله ی قوی از جانب مطرح کننده و ذهنی پذیرنده ی گفتگوهای منطقی از جانب شنونده (عموم هوادارا) وجود داشته باشه. در کل فکر می کنم جو هواداری ملوان استیل آذین دست کسانی هست که زیاد به بحثای حرفه ای هواداری کاری ندارن و دنبال هوچی گری و در کنارش مظلوم نمایی هستن.

- ببخشید ولی منم با نظر پژمان موافقم و از نظر من این بحث دوستی و اینا رو هم دیگه نباید بیشتر ازین لوثش کرد. اون چیزی که ما باید الان برای خودمون مشخص بکنیم اینه که الان چرا می خوایم بریم استادیوم(حالا هر استادیومی)و بازی داماش گیلان رو ببینیم. یه حالت اینه که صرفَن برای دیدن بازی و لذت بردن از حواشی و هیجانات و درگیری های فیزیکی و ذهنی اون به استادیوم میریم که بحثی جدا داره. اما حالت دوم اینه که به افتخار داماش و برای پشتیبانی و دل گرمی بازیکنای با تعصبمون میریم و می خوایم بهشون نشون بدیم که اگه از یه طرف شما حتی شب عید نوروز رو هم بدون دریافتی سر می کنید از این طرفم ما هم تو برف و بارون و سرما باهاتون هستیم. تو حالت دوم، مسلمن کاری نمی کنیم که به ضرر تیممون باشه. اصلن شما در نظر بگیرید که کمیته ی انظباطی ای (شما بخونید بی انظباطی) نبود و به قول حمزه ما هم طرفدارای ریولپلاته و بوکا جونیورز هستیم. سرگرم شدن هوادارا به حواشی سکوها یه جورایی مانع میشه که بازیکنا تمام تمرکزشونو توی زمین بذارن. تو این حالت دوم، هوادارا به چیزی جز تیمشون فکر نمی کنن. حالا ممکنه اون چیز تشویق باشه یا سکوت. تو این حالت دیگه نیازی به علم کردن سازمان بی سامانی مثل کمیته ی انظباطی(بازم بخونید بی انظباطی) هم نیست. این کارا نیاز به سازمان دهی و حمایت سازمان ها و نهاد های فرهنگی استانی و دولتی داره که متاسفانه این مسئله رو جدی تلقی نمی کنن و بی تفاوت از کنارش رد می شن.

- دوست وارشی خوبم mahmood1331 ازش تشکر می کنم و کلن کوچیکتر از این حرفام که بخوام در مورد نظرات وارشی ها نظری داشته باشم اما بعضی وقتا یه سری از حرفا زده میشه که آدم نزدیکی زیادی باهاشون داره. منم با حرف محمود موافقم ولی با این مسئله که تو تموم ارکان زندگی این اصول کلی رو تعمیم بدیم موافقم نیستم حتی اگه اثرش دیده بشه. نمی دونم چرا اما.در ضمن بنده از شما ترمز بریده ترم تو عشق و علاقه به داماش :wink:

-از مسئول محترم روابط عمومی تیم داماش گیلان هم خواهش می کنم که تو این بازی بیشتر به فکر هوادارا باشه و مطمئنن حمایت آقای سراوانی از حرکت های شایسته و ستودنی هوادارای خون گرم داماش، منجر به بهبود وضعیت می شه یه آشتی سوری ای هم به وجود میاد.

[align=center:c1dfe802d1][color=black:c1dfe802d1]به امید برد داماش گیلان در برابر ملوان استیل آذین[/color:c1dfe802d1] /23/ [/align:c1dfe802d1]
نماد کاربر
Chikchi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 06, 2012 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » يکشنبه جولاي 28, 2013 4:07 pm

[quote:4a3ec9fa92="mahmood1331"][color=darkblue:4a3ec9fa92]دوستاي عزيزم سلام بنده يك داماشي عاشق و ترمز بريده هستم و فكر نميكنم كسي بتونه پيدا بشه و بگه كه من از تو داماشي تر هستم و اما . . . .
قصه خودمو از اونجا شروع ميكنم كه من حدود 14 سال پيش با يه آقايي تو پارك شهر دوست شدم به نام آقاي ميرزايي ،كه بعدها ،تو دوستامون معروف شد به پروفسور ميرزايي .ايشون ليسانس تاريخ سال 1346 دانشگاه تهران داشتند و فوق ليسانس تاريخ سال 52 ،53 تو يكي از دانشگاههاي انگلستان كه الان يادم نمياد كدوم دانشگاه و اينو هم بگم كه ايشون چند سال پيش فوت كردند
حالا چرا بحث اين خدا بيامرز رو پيش كشيدم،كوتاه و خيلي مختصر بگم كه ايشون بسيار زياد فكر و ديد مارو راجع به خيلي از مسائل كه دور و بر ما ميگذره باز كردند كه الان ،اينجا و تو اين سايت جاش نيست كه بگم
پژمان جان كه زحمت كشيدي و اين تاپيك رو ايجاد كردين بخدا همه حرفهايي كه شما نوشتي درسته و لي فقط اينرو بگم و اميدوارم كه همه دوستاي خوب من متوجه بشن و كمي خوددار تر عمل كنند و اگه انزلي چي ها هم اينرو ميخونند اونها يه مقدار متوجه بشن كه تمام اين داستانها ،بزن بگير ها، توهينها، همشون ريشه تاريخي اجتماعي و سياسي داره و اين مركز نشين هاي كم بين هستند كه نميخوان اتحادي بين ما وجود داشته باشه و از اين اتحاد رنج ميبرند و به خيلي جهات كه باز هم نميشه گفت آسيب ميبينند
دوستاي خوبم ...آمار و ارقام موجود چند سال هست كه نشون ميده كه گيلان ضعيفترين استان كشور به لحاظ اقتصادي و صنعتي شده ،حتي پايين تر از ايلام و چهارمحال بختياري و حتي كهكيلويه و بويراحمد . . . بعد اونوقت تو اين شرايط ما دو تا تيم تو ليگ برتر داريم،بعد ما استان اول به لحاظ سواد هستيم و باز خيلي چيزهاي ديگه كه نميتونم بگم
آقايون،دوستان عزيز . . . .آوردن اشخاصي مثل درودگر ادامه همون سياستها و بينشهاست و زياد كردن تنشها و ايجاد بازيهاي خودشون
اميدوارم طرفين ماجرا به اين باور و درك برسيم كه هممون بازيچه هستيم
اونها توهين ميكنند و فحش ميدن ،نتيجش ميشه اين كه يكي ديگه از اين طرف توهين ميكنه و . . .
بچه هاي دو طرف ،تو رو خدا بيايم و بزرگ بشيم شما اگه هزاري هم بگين و دليل بيارين باز هم بهتون ميگم كه اينها همش يه سري سناريوي از قبل نوشته شده و يه سري برنامه از قبل تدوين شدست
به قول يكي از بچه ها ،ما هممون و اونها هم همشون تو شهر مقابل دوست و فاميل دارند
بايد اين داستان تموم بشه ،من تا اونجايي هم كه متوجه شدم اكثر كسايي كه تمام خطوط قرمز رو رد ميكنند سن و سالشون كمه و بزرگترهاي ما هستند كه رو سكوها و تو خونه ها دارن زجر ميكشند از اين همه بي احترامي كه نسيب هم ميكنيم
داستان پروفسور ميرزايي رو هممون خيلي خيلي ،جدي بگيريم ،اين داستان رو نميتونم بيشتر از اين باز كنم ،خودتون تا ته اين قصه رو بخونين .اگه بخواد اشاره بشه بايد 20صفحه بنويسم كه از الان ديگه نوشتن حتي يك كلمش باعث تعليق كاربري من ميشه چه ما و چه انزلي چي ها اين موضوع رو داستان ندونيم [size=18:4a3ec9fa92]بزرگ بشيم بزرگ و بزرگتر . . .. بايستي بزرگ بشيم[/size:4a3ec9fa92]بچه ها كل كل تو فوتبال قشنگه ،مخصوصاً كل كل رشتيها و انزلي چي ها اونم واسه الگيلانو
ولي . . . . به چه قيمتي ،درسته كه ما دست دوستي دراز ميكنيم ولي باور كنين اونها ،اونجا شانتاژ ميشن و همون سياستهاي پشت پرده نميزاره كه ماها به يه تعامل منطقي و اخلاقي برسيم .با تمام اين شرايط اميدوارم اين هفته ملوان رو تو خونش بتركونيم و جِر و واجِرشون بديم[/color:4a3ec9fa92][/quote:4a3ec9fa92]
[color=green:4a3ec9fa92]دو چيز اين سايت خيلي جالب و عجيبه!!!! اوليش اين كه اگه يه نظري يكي ميزاره اكثراً ميگن با نظرتون كاملاً موافقم ولي . . .
مثلاً همه ميگيم كاملاً موافقم كه شما ميگي روزه ولي خب شبه
دومي هم اينكه فكر ميكنم بچه هاي وارش جز تحليلگر ترين ها هستند ،تو مسائل فرهنگي ،تاكتيكي و فني فوتبال ،مسائل اجتماعي. . . ولي وقتي كه تو يه سري مسائل كه خيلي تحليل و اظهار نظر ميبره ،هيچكي هيچي نميگه انتظار اينه كه حداقل يه حرفي ،حديثي،جمله اي . . . خلاصه چيزي عنوان بشه
نمونش اين كامنت آخر من در مورد پروفسور ميرزايي كه ميشه در موردش هزاران كتاب نوشت ولي خب . . .
از مديراي سايت هم ميخوام با توجه به كاريزمايي كه دارند و با توجه به قدرت و نفوذشون تو سايت كمك كنند كه بتونيم يه سمت و سوي قشنگ به سايت وزين و قدرتمند و پربازديدمون بديم
اگه اين اتفاق بيفته ،باور كنين ميتونيم خيلي از نشدني ها رو انجامش بديم
ميدونم كه نيازي به حضور هيچكس تو سايت ندارين ولي اگه همچين جوي بوجود بياد من قول ميدم كه پاي حداقل 10 تا استاد دانشگاه و آدم فرهيخته رو تو سايت باز كنم . . . .بيان و با توجه به تمام خطوط قرمز و موارد اشاره شده تو قوانين سايت ،جو محكم و زيبايي رو تو سايت ايجاد كنيم
هممون ميدونيم كه فوتبال الان ابزاريه واسه بوجود آوردن هنجارهاي اجتماعي ،مسائل داغ اقتصادي ،بحث هاي تاثير گذار فرهنگي و . . .[/color:4a3ec9fa92]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 5 مهمان