[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه جولاي 26, 2013 9:27 pm

اعضاي آنلاين:

01. meraj130
02. nima_beckham
03. lvlamad_2010
04. Siavash
05. sepidroudi
06. arvand
07. Soheil_Rashti
08. Namjoo_St
09. Fan
10. ali126
11. Damash1
12. Motorhead
13. aaataaa
14. mehdi_damash
15. The_King_of_rasht
16. khorami201
17. amirdamashcity
18. ARYANST122
19. hamed3
20. raincity
21. metall
22. Dane_Ali
23. 777
24. gilan-astaneh
25. popo131
26. milad-padid
27. soroosh8
28. fire_boy
29. saeid-nedved
30. shervin1381
31. mahmood1331
32. abarar0131

ساعت 01:57 بامداد
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » جمعه جولاي 26, 2013 9:29 pm

[size=24:4611b83846][color=green:4611b83846]عابديني: دربي گيلان از دربي تهران سرتر است[/color:4611b83846][/size:4611b83846]

مديرعامل باشگاه داماش گيلان گفت: از کميته انضباطي و استيناف به ديوان عدالت اداري شکايت مي‌کنم.

--------------------------------------------------------------------------------

امير عابديني گفت: بحث سيستم در فدراسيون فوتبال هارموني مناسبي ندارد. کميته انضباطي، کميته داوران، کميته آموزش و ... بايد هارموني مناسبي داشته باشد اما اکنون سازمان ليگ است که سر و شکل مناسبي دارد اما در فدراسيون فوتبال مشخص نيست برخي آمدن و رفتن‌هاي مسئولان به چه دليل است؟!

به گزارش فارس،وي ادامه داد: وقتي مي‌خواهيم با يک کار غيراخلاقي مقابله کنيم بايد حمايت شويم اما در عمل مي‌بينيم اين اتفاق رخ نمي‌دهد. طبق قوانين فيفا هيچ فرد و نهاد ديگري حق دخالت در قرارداد بازيکن و مربي با باشگاه را ندارد اما اکنون مي‌بينيم که هر جا بخواهيم که اخلاق را زير پا بگذاريم قوانين فيفا را به رخ مي‌کشيم و هر جا که اتفاق ديگري رخ مي‌دهد و مي‌خواهيم با بي‌اخلاقي مقابله کنيم خيلي به قوانين فيفا توجهي نداريم. من مي‌توانستم طبق قراردادي که با سرمربي سابق داماش داشتم 80 درصد از مبلغ قراردادش را ندهم اما اکنون اين آقا که به خاطر مسائل انضباطي از تيم کنار گذاشته شد به کميته انضباطي شکايت کرد و سپس در کميته استيناف هم عليه باشگاه راي گرفت تا مجبور به پرداخت پولش شويم.

مديرعامل باشگاه داماش گيلان تصريح کرد: من قطعا از کميته انضباطي و استنياف به ديوان عدالت اداري شکايت مي‌کنم. چون نمي‌خواهم به نهادهاي خارج از کشور مراجعه کنم، به ديوان عدالت اداري و نهادهاي داخل کشور روي مي‌آورم. من پولي که قرار باشد با زر و زور و تزوير بپردازم، پرداخت نخواهم کرد.

عابديني با اشاره به شرايط مالي باشگاه داماش عنوان کرد: داماش نامش در فهرست باشگاه‌هاي بدهکار نبود علت آن هم اين نبود که ما بدهي نداشتيم بلکه ما با بازيکنان و مربيان‌مان به شيوه‌اي کار کرديم که همه آنها صبوري کردند و شکايتي از باشگاه نکردند. مگر مي‌شود باشگاهي که 3-2 سال است گرفتاري مالي دارد، بدهکار نباشد و 13-14 باشگاه ديگر بدهکار باشند. 7 بازيکن بزرگ به باشگاه داماش آمدند و رفتند اما هيچ کدام آنها مدعي من و باشگاه داماش نشدند. بازيکنان جديد هم همگي صبوري مي‌کنند و باشرايط سخت باشگاه کنار مي‌آيند. ما هر چه پول داديم مربوط به بدهي‌هاي قويدل بود و بابت فصل جديد هنوز يک ريال به بازيکنان پول نداده‌اند. بابت قراردادهاي دو سال قبل هنوز بازيکنان با باشگاه تسويه نکرده اند اما هيچ کدام آنها شکايت نکرده‌اند.

وي افزود: ما منتظريم تا مشکلات برطرف شود و پول به باشگاه برسد و با همين شرايط هم داماش مقابل سايپا خيلي خوب بازي کرد و با وجود اينکه شايسته برد بوديم بازي مساوي شد. 2 بار توپ را به تير دروازه حريف زديم و چند فرصت گلزني هم از دست داديم.

عابديني در مورد بازي هفته آينده ملوان که دربي گيلان است، گفت: کري‌خواني اين دربي خوشمزه است اما بد و بيراهش زشت است.

مديرعامل سابق پرسپوليس در مورد تفاوت دربي گيلان و تهران گفت: دربي گيلان حساسيت و جنجال و کري‌خواني‌اش سرتر از دربي تهران است و در اين موارد در سطح صادرات هستيم اما از نظر فني سطح اين بازي پايين‌تر است. در دربي پايتخت يک هيجان ملي را شاهد هستيم.

مديرعامل باشگاه داماش گيلان در مورد اينکه گفته بود بهتر است اين تيم منحل شود، گفت: من اين مسائل را بيان کردم تا زنگ خطر را به صدا درآورم اما اکنون باشگاه داماش با همه مشکلات سرپا ايستاده و به کارش ادامه مي‌دهد و به آينده اميدوار است.
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه جولاي 26, 2013 9:36 pm

مديرعامل باشگاه داماش گيلان در مورد اينکه گفته بود بهتر است اين تيم منحل شود، گفت: من اين مسائل را بيان کردم تا زنگ خطر را به صدا درآورم اما اکنون باشگاه داماش با همه مشکلات سرپا ايستاده و به کارش ادامه مي‌دهد و به آينده اميدوار است.
==============================

قابل توجه بعضی دوستان تا هرچی میشه سریع زمین و زمان رو بهم میدوزن!
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » جمعه جولاي 26, 2013 9:39 pm

آقای مدیر و تکلیف مصحبه قبلیش روشن نشد هنوز برا من!!!!!!
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » جمعه جولاي 26, 2013 9:44 pm

[quote:c47e803646="soroosh8"]مديرعامل باشگاه داماش گيلان در مورد اينکه گفته بود بهتر است اين تيم منحل شود، گفت: من اين مسائل را بيان کردم تا زنگ خطر را به صدا درآورم اما اکنون باشگاه داماش با همه مشکلات سرپا ايستاده و به کارش ادامه مي‌دهد و به آينده اميدوار است.
==============================

قابل توجه بعضی دوستان تا هرچی میشه سریع زمین و زمان رو بهم میدوزن![/quote:c47e803646]

بحث سر این مصاحبه نیست . :?:
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » شنبه جولاي 27, 2013 6:03 am

یه سوال داشتم از مدیران محترم سایت :

تمرینات تیم از کی و در چه مکانی و در چه ساعتی برگزار میشه ؟

ممنون /13/
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط RainyGilman » شنبه جولاي 27, 2013 6:57 am

[color=black:1ce37b9993][b:1ce37b9993]عابدینی: پرسپولیس بضاعت قهرمانی ندارد/ هر پستی بگیرم، داماش را رها نمی کنم/ هدایت تیم هم جزئی از وظایفم است[/b:1ce37b9993][/color:1ce37b9993]

مدیرعامل باشگاه داماش گیلان گفت: دایی انگیزه خوبی دارد اما به نظر من این تیم بضاعت قهرمانی ندارد.
امیر عابدینی در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز، درباره دیدار تیمش مقابل سایپا اظهار داشت: فوتبال همین است. ما در طول بازی فشار زیادی روی دروازه حریف آوردیم. موقعیت های بسیار زیادی را ایجاد کردیم اما توپ داخل دروازه نمی رفت. به تیر افقی و عمودی هم برخورد کرد اما داخل گل نرفت تا اینکه در دقایق پایانی به گل رسیدیم. به هر حال به نظر من می توانستیم برنده از زمین خارج شویم.
وی ادامه داد: تیم بسیار خوبی داریم. بازیکنان زیادی هستند که امسال می توانند خوب کار کنند. یک پدیده هم به نام حسن زاده معرفی خواهیم کرد. او مهاجم بسیار خوبی است. بازی که مقابل سایپا انجام دادیم دست کمی از بازی هایمان در انتهای فصل گذشته نداشت.
مدیرعامل داماش گیلان در پاسخ به این پرسش که آیا امسال هم در ارنج تیمش دخالت می کند، عنوان کرد: در بازی با سایپا هیچ دخالتی نداشتم اما من وظیفه ای دارم و این وظیفه فقط منحصر به پول درآوردن نیست. هدایت عمومی تیم را هم شامل می شود. من به همه سیستم مشورت می دهم. البته گفتم که در بازی با سایپا به علت اینکه در تمرینات حضور نداشتم، در ارنج تیم بحثی نداشتم.
مدیرعامل داماش درباره لیزرانداختن هواداران داماش برچشم بازیکنان سایپا اظهار کرد: من سوالی دارم، مگر گلی که دروازه بان سایپا خورد به لیزر ربطی داشت؟ لیزر دست همه هست و خداراشکر وقتی بازی زیر نور است، این لیزر تاثیری ندارد. من می خواهم از داوری انتقاد کنم.او اعصاب همه را خرد کرد و بازی را به هر بهانه ای می خواباند.
او درباره مشائل مالی باشگاه داماش خاطرنشان کرد: تا هفته گذشته بسیار ناامید بودم که مشکلات حل شود اما حالا بسیار امیدوارم. روزنه های امید برای من به وجود آمده و انشاءالله به زودی بخش اعظمی از مشکلات داماش حل می شود.
عابدینی درباره اینکه گفته می شود به بازیکنان داماش اعلام کرده پست بزرگی در دولت جدید می گیرد و حتی اینکه گفته آن پست از وزارت ورزش هم بزرگ تر است، بیان داشت: همه پست ها تقسیم شده است. درست به عرضتان نرساندند که داستان از چه قرار بوده است. بچه ها از من پرسیدند اگر سمتی بگیری، داماش را رها می کنی که جواب دادم من هر مسئولیتی بگیرم در استان گیلان خواهد بود. تمام تلاش من در این است که این تیم را از دست ندهیم. اینطور نیست که همینطور به آدم پست بدهند. نظام قانون دارد، حساب و کتاب دارد.
وی در ادامه گفت: خارج از این مسائل اگر در این مملکت هر وظیفه ای را به من محول کنند، خدمت می کنم اما داماش را رها نمی کنم.
عابدینی درباره صحبت هایی که علی کریمی در پایان دیدار با پرسپولیس انجام داد، تصریح کرد: کریمی و دایی دعوایی با هم ندارند. این مسائل در فوتبال طبیعی است. در فوتبال دنیا همه مربیان این مسائل را تجربه می کنند. فقط دل بوسکه است که اهال این مسائل نیست و صدایش در نمی آید.
وی درباره مدعیان قهرمانی در لیگ برتر عنوان کرد: به نظر من امسال هم مثل سال گذشته استقلال و سپاهان مدعی قهرمانی هستند.
عابدینی در پاسخ به این سوال که آیا پرسپولیس را در اندازه یک تیم مدعی نمی دانید، گفت: پرسپولیس مقابل تراکتورسازی احساسی بازی کرد و دایی با میدان دادن به جوانان شجاعت خود را نشان داد. او انگیزه خوبی دارد اما به نظر من این تیم بضاعت قهرمانی ندارد.

http://www.owjnews.ir/component/k2/item ... D8%AA.html
نماد کاربر
RainyGilman
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 21, 2012 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » شنبه جولاي 27, 2013 7:05 am

نمیدونم حدسم درسته یا نه اما یه حسی بهم میگه عابدینی قراره استاندار گیلان بشه از مصاحبه هاش و اینکه هی اصرار داره بگه اگه پستی بگیرم در گیلان خواهد بود میشه این موضوع رو حدس زد /12/
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » شنبه جولاي 27, 2013 7:12 am

http://www.entekhab.ir/fa/news/122502

بخونید تا آخر - مطالب جالبی گفته, اینکه رئیس جمهور منتخب آقای روحانی و دکتر عارف در ابتدا رد صلاحیت شده بودند!!!!!!!!
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط RainyGilman » شنبه جولاي 27, 2013 8:18 am

مدیران محترم
سایت دوباره داره مشکل دار میشه. الان دیر باز میشه.
پیشگیری بهتر از درمان است.
نماد کاربر
RainyGilman
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 21, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » شنبه جولاي 27, 2013 8:43 am

عابديني جلوي پايم سنگ انداخت تا به پرسپوليس نروم

بازيکن خط مياني تيم فوتبال داماش گفت: کارد به استخوان بازيکنان رسيده و بايد هرچه زودتر مسئولان باشگاه وضعيت‌مان را روشن کنند.
محمد آبشک در فصل نقل و انتقالات صحبت حضورش در پرسپوليس مطرح شده بود اما مدرعامل باشگاه اجازه اين کار نداد تا بازيکن داماش در رشت باقي بماند.
آبشک مي گويد مشکلات مالي داماش کارد را به استخوان بازيکنان رسانده و امکان دارد تصميمات جديدي بگيرند.
* بازي با سايپا را چطور ديدي؟
ديدار اول در هر تورنمنتي سخت است و بازي با سايپا هم اين گونه بود. در اين مدت تمرينات خود را انجام داده بوديم و مي خواستيم برنده شويم اما در ثانيه هاي پاياني توانستيم يک امتياز بگيريم. در هفته دوم نيز دربي داريم اما هنوز مشکلات مالي مان برطرف نشده و ذهن بازيکنان درگير است.
*پس مشکلات مالي هم کماکان ادامه دارد؟
دو سال است که مسئولان وعده مي دهند پول بازيکنان را مي دهيم اما تا امروز چنين چيزي نبوده و کسي دنبال درمان درد ما نبوده است. مسئولان هر بار وعده امروز و فردا را مي دهند و نمي دانيم چرا اين زمان نمي رسد تا پول مان را بگيريم! ديگر کارد به استخوان بازيکنان رسيده و بايد هرچه زودتر وضعيت مان را روشن کنند و اگر غير از اين باشد امکان دارد تصميم جديدي بگيريم.
*چه تصميمي؟
با بازيکنان صحبت کرديم و امکان دارد اعتصاب کنيم. در آخرين مرحله اگر مجبور شويم به قوه قضاييه شکايت مي کنيم تا مطالبات خود را بگيريم. اين که رسم تيمداري نيست و هيچ بازيکني در تيم هاي ليگ برتري بدون پول به زمين نمي رود.همه بازيکنان گرفتاري هاي خاص خودشان را دارند و تمام فکر و حواس شان درگير اين مسائل است. امکانات داماش هم که در اندازه هاي تيم ليگ برتري نيست و تنها دلخوشي مان حمايت هواداران است.
*با همين شرايط داماش نتوانست در نقل‌وانتقالات انتظارات را برآورده کند. چه نظري در اين خصوص داري؟
صددرصد همين طور است و وقتي باشگاهي پول نداشته باشد، نبايد هم انتظار داشت در نقل و انتقالات بتواند بازيکنان کارنامه داري را جذب کند. قويدل مالکيت باشگاه را هم به عابديني سپرد و عابديني هم نمي تواند تنهايي کاري از پيش ببرد و نياز به کمک بيشتري است.
*کار با افشين ناظمي را چطور مي‌بيني؟
ناظمي يک نيروي بومي است و در گيلان حضور يک بومي بسيار قابل قبول تر است و طرفداران هم به دنبال همين هستند و خواستار حضور نيروهاي درون شهري هستند. ناظمي زحمات زيادي کشيده اما بدون پول نمي شود کاري انجام داد.
*مدتي هم صحبت حضورت در پرسپوليس مطرح بود اما در نهايت اين گونه نشد.
بله از پرسپوليس پيشنهاد داشتم اما به علت اين که قرارداد داخلي با داماش امضا کرده بودم نتوانستم به پرسپوليس بروم. هم از نظر فوتبالي و هم از نظر مالي رفتنم به پرسپوليس باعث مي شد تا زندگي ام در سال ماقبل جام جهاني متحول شود. با اين حال من هواداران داماش را دوست دارم و نمي توانم اين موضوع را کتمان کنم.
*اما به نظر مي‌رسد انگيزه‌ات را از دست داده‌اي؟
اين که عنوان شده دلم با تيم نيست صحت ندارد و تلاش مي کنم از همين داماش بتوانم به موفقيت هاي بيشتري برسم و يکي از نفرات حاضر در جام جهاني باشم.انگيزه ام کم نشده و با جديت بيشتري دنبال رسيدن به موفقيت هاي بيشتر هستم.
*مديرعامل داماش عنوان کرده بود براي رضايت‌نامه تو يک ميليارد از پرسپوليس مي‌خواهد؟
عابديني با اين کار جلوي پايم سنگ انداخت تا نگذارد به پرسپوليس بروم. من هواداران داماش را دوست دارم و آنها بدانند پيشنهادي که از مس کرمان هم داشتم دو برابر پولي بود که از داماش نگرفتم اما به خاطر آنها در رشت ماندم.
*در پرسپوليس دو بازيکن هم پست تو حضور داشتند.
اگر پرسپوليسي مي شدم با حقيقي و دهنوي رقابت مي کردم اما قسمت نشد شاگرد علي دايي بشوم و براي سرخپوشان آرزوي موفقيت مي کنم.
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط ba-taasob-2 » شنبه جولاي 27, 2013 9:07 am

[quote:88956db089="popo131"]
*در پرسپوليس دو بازيکن هم پست تو حضور داشتند.
اگر پرسپوليسي مي شدم با حقيقي و دهنوي رقابت مي کردم اما قسمت نشد شاگرد علي دايي بشوم و براي سرخپوشان آرزوي موفقيت مي کنم.[/quote:88956db089]

فقط پای چپ آبشک می ارزه به کل هیکل حقیقی و دهنوی رو هم
نماد کاربر
ba-taasob-2
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » شنبه جولاي 27, 2013 9:13 am

[color=darkblue:b24de64b5c][size=18:b24de64b5c]الان آبشک چون عابدینی به حق نذاشته که بره پس پس دلش پر هستش,بعد با بقیه بازیکن ها صحبت کرده میخواد اعتصاب بکنه اونم این موقع این حرفهارو میزنه که دقیقا بازی بعد ال گیلانو هستش؟!! :roll: :roll: :?:[/size:b24de64b5c][/color:b24de64b5c]
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط ba-taasob-2 » شنبه جولاي 27, 2013 9:15 am

آقا چه بلایی سر سایت اومده؟
چرا سرعت لود شدن صفحات در حد سرعت حرکت شبه قاره هند به سمت فلات تبت شده؟؟ /4/
راه در هستی یکی است و آن راه راستی است
نماد کاربر
ba-taasob-2
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط mehdi_damash » شنبه جولاي 27, 2013 9:37 am

برای هرندی متاسفم تویی که این همه دم از تعصب میزدی حالا باید نزدیک بازی با ملوان واسه خوشحالی انزلیچیا به شهر خودت خیانت کنی واقعا متنفرم ازت.تو و هادی واسه همیشه مردید.
نماد کاربر
mehdi_damash
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 5 مهمان