- جو استادیوم های اونا دست افرادی نیست که ما باهاشون بتونیم صحبت دو دو تا چهارتا بکنیم. مثل تراکتوریا. الان شاید ادمین سایت هواداری تراکتور آدم به روز و منطقی ای باشه اما در مقابل درخواست کلی هواداراش تو استادیوم هیچکاری نمی تونه بکنه و خیلی حرکت بزنه اینه که سکوت کنه. چون اینا نیاز به یه سری داشته ها(موروثی) و دارایی ها (اکتسابی) داره که مستلزمه که برای عملی شدن یه سری از هنجارها (به قول مهندس) یه گفتمان قوی، با ادله ی قوی از جانب مطرح کننده و ذهنی پذیرنده ی گفتگوهای منطقی از جانب شنونده (عموم هوادارا) وجود داشته باشه. در کل فکر می کنم جو هواداری ملوان استیل آذین دست کسانی هست که زیاد به بحثای حرفه ای هواداری کاری ندارن و دنبال هوچی گری و در کنارش مظلوم نمایی هستن.
- ببخشید ولی منم با نظر پژمان موافقم و از نظر من این بحث دوستی و اینا رو هم دیگه نباید بیشتر ازین لوثش کرد. اون چیزی که ما باید الان برای خودمون مشخص بکنیم اینه که الان چرا می خوایم بریم استادیوم(حالا هر استادیومی)و بازی داماش گیلان رو ببینیم. یه حالت اینه که صرفَن برای دیدن بازی و لذت بردن از حواشی و هیجانات و درگیری های فیزیکی و ذهنی اون به استادیوم میریم که بحثی جدا داره. اما حالت دوم اینه که به افتخار داماش و برای پشتیبانی و دل گرمی بازیکنای با تعصبمون میریم و می خوایم بهشون نشون بدیم که اگه از یه طرف شما حتی شب عید نوروز رو هم بدون دریافتی سر می کنید از این طرفم ما هم تو برف و بارون و سرما باهاتون هستیم. تو حالت دوم، مسلمن کاری نمی کنیم که به ضرر تیممون باشه. اصلن شما در نظر بگیرید که کمیته ی انظباطی ای (شما بخونید بی انظباطی) نبود و به قول حمزه ما هم طرفدارای ریولپلاته و بوکا جونیورز هستیم. سرگرم شدن هوادارا به حواشی سکوها یه جورایی مانع میشه که بازیکنا تمام تمرکزشونو توی زمین بذارن. تو این حالت دوم، هوادارا به چیزی جز تیمشون فکر نمی کنن. حالا ممکنه اون چیز تشویق باشه یا سکوت. تو این حالت دیگه نیازی به علم کردن سازمان بی سامانی مثل کمیته ی انظباطی(بازم بخونید بی انظباطی) هم نیست. این کارا نیاز به سازمان دهی و حمایت سازمان ها و نهاد های فرهنگی استانی و دولتی داره که متاسفانه این مسئله رو جدی تلقی نمی کنن و بی تفاوت از کنارش رد می شن.
- دوست وارشی خوبم mahmood1331 ازش تشکر می کنم و کلن کوچیکتر از این حرفام که بخوام در مورد نظرات وارشی ها نظری داشته باشم اما بعضی وقتا یه سری از حرفا زده میشه که آدم نزدیکی زیادی باهاشون داره. منم با حرف محمود موافقم ولی با این مسئله که تو تموم ارکان زندگی این اصول کلی رو تعمیم بدیم موافقم نیستم حتی اگه اثرش دیده بشه. نمی دونم چرا اما.در ضمن بنده از شما ترمز بریده ترم تو عشق و علاقه به داماش
-از مسئول محترم روابط عمومی تیم داماش گیلان هم خواهش می کنم که تو این بازی بیشتر به فکر هوادارا باشه و مطمئنن حمایت آقای سراوانی از حرکت های شایسته و ستودنی هوادارای خون گرم داماش، منجر به بهبود وضعیت می شه یه آشتی سوری ای هم به وجود میاد.
[align=center:c1dfe802d1][color=black:c1dfe802d1]به امید برد داماش گیلان در برابر ملوان استیل آذین[/color:c1dfe802d1]

[/align:c1dfe802d1]