[quote:a5e7af91ed="pezhman-paskiyabi"][quote:a5e7af91ed="mahyar7192"][b:a5e7af91ed] نباید یه طرفه به قاضی رفت،هممون دوست یا آشنایی داریم که اهل انزلی باشه خیلیاشونم آدمای خوبین،همه جا خوب و بد هست،تو ورزشگاها هم آدمای نوخاله زیاده،توی همین عضدی بارها پیش اومده که اصلا بی خود و بی جهت یکی پاشده به انزلی چیا فوش داده خیلیام جو گرفتتشون همراهیش کردن،من خودم بارها گفتم آقا چرا فوش میدین؟میگن حال میده!!!!
قطعا توی انزلیم اینجور آدما هستن،به نظر من این اختلافا یه چیز کاملا بچه گانست،خیلی از ماها فامیل انزلی چی داریم،وقتی میایم یه جماعتو مورد فوش قرار میدیم بعد این فوش به خودمون بر میگرده.
کلا قضیه کل کل و کری خوندن قشنگه چه برای فوتبال چه کری برای شهرمون،من خودم هرکی از یه شهر دیگه میبینم سر شهرامون باهاش کل کل میکنم،ولی واقعا فوش ناموس دادن کار زشتیه،فوش ناموس دادن به یکی نشون از ضعف اون آدما حالا چه رشتی باشه چه ترک چه انزلی چی.
امیدوارم یه روز برسه فوش دادن از توی فرهنگ ما رشتیا بره کنار،ما باید اول از خودمون شروع کنیم آبراران
بیایم یک بار توی ورزشگاه به اونا فحاشی نکنیم ببینیم اونا میکنن یا نه!![/b:a5e7af91ed][/quote:a5e7af91ed]
آبرار یکی از صمیمی ترین رفیقای من انزلیچی و عاشق ملوان من گفتم همه؟بازی داماش سایپا یه سکو نه یکنفر هم بلند شد به انزلیچیها توهین کنه پس خواهشن طوری وانمود نکن ما فوش مدیم[/quote:a5e7af91ed]
آبرار من صحبتم کلی بود منظورم شخص شما نبودی
من که نگفتم توی همه بازیا میایم به انزلیچیا فحش میدیم،اونجوری بود که مادام العمر محروممون میکردن که
فحوای کلام من این بود خوب و بد همه جا هست ،توی جریان اختلافمون ما نباید فقط اونارو مقصر بدونیم ماهم تقصیر داریم