[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط abarar0131 » جمعه جولاي 26, 2013 2:53 pm

[quote:589f7039b7="kazan"]داماش حداقل میتونه یه اسپانسر پیدا کنه و تبلیغات روی پیراهن داشته داشته - انتخاب یه اسپانسر برای عابدینی که دیگه کار سختی نیست - نداشتن تبلیغات روی پیراهن در شان داماش نیست ![/quote:589f7039b7]ا
فصل پیش یادمه قبل بازی با استقلال عابدینی گفته بود چون گروه رستگار توانایی پرداخت یکباره پول برای خرید رو نداره قراره اسپانسر بشه اگه اشتباه نکنم .
دیدن یه برند معتبر بومی روی لباس واقعا خوشحال کنندست امیدوارم این اتفاق بیفته.
لامصب بی پولی ما هم خورده به رکود شدید اقتصادی مملکت!
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » جمعه جولاي 26, 2013 2:58 pm

[quote="shervin1381"][quote:be8ab25267="nima_beckham"][quote:be8ab25267="shervin1381"][quote:be8ab25267="nima_beckham"]چرا شما میرید تو اون سایت ؟ چرا کامنت اونا رو برای ما که اونجا نمیریم میزارید ؟[/quote:be8ab25267][quote:be8ab25267]
برادر من این حرف شما عین این میمونه که یکی به شما بگه حق نداری از سواحل انزلی استفاده کنی در حالیکه خوب میدونیم ماها حداقل سالی کم کم 10بار از اونجاهااستفاده میکنیم در ضمن هرچی باشه تو هر شهر ادم خوب وبد هست اونایی که بدند حسابشون جدا ست بیا جزء بهترینهاش باشیم نمیونم اینو کجا شنیدم ولی گفتن اگه حرف دشمنت هم درست بود اونرو بپذیر[/quote:be8ab25267]

شما برو از سواحل انزلی تو اون سایت استفاده کن ! ولی منظور من این بود که توجه زیاد باعث میشه خودشون رو گم کنند و بار ها همین اتفاق افتاده . مخصوصا کاربر های همون سایتی که دوستان میرند اونجا .[/quote:be8ab25267]
بلامیسر من که بخوام برماز سواحل انزلی استفاده کنم ازشما نمیپرسم در ضمن من نیازی به گشت گذار در سایت های دیگررو ندارم واون چیزرو که گفتم به اساس مطالب دیگر دوستان در سایت خودمون بود ودر اخر برادر عزیزم که یک رشتی با اصالت وباغیرت هستی اخه دشمنی تا چه حد که باعث سو ء استفاده سایرین بشه ونفعشو اونا ببرند کمی نگاه کردی به گذشته که ببینی در این دعوای بین رشت وانزلی کی سودشو برده 100درصد ضررش مال این دوشهر ونفعش مال سایر رقیبامون شده به هر حال ارزوی من برد تیم عزیزم داماش در مقابل رقیب سنتی بوده که اگر در یک محیط فرهنگی وورزشی وبه دور از حاشیه از طرف هردو گروه هوادار وتماشاگر صورت بگیرد حلاوت بیشتری خواهد داشت[/quote:be8ab25267]

آبرار من هیچ دشمنی با انزلی چیا و هوادار های ملوان ندارم و خیلیاشونو هم دوست دارم و آرزو قلبی من اتحاد همه گیلانیا و گیلک ها هست تا حقشون رو بگیرند .ولی بازم میگم منظور من اینه که این دوستی با کپی کردن کامنت از اون سایت و یا گذاشتن کامنت تو اون سایت به وجود نمیاد .
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » جمعه جولاي 26, 2013 3:39 pm

[quote:e9ee4b2a47="Rashti0131"]امیدوارم با بردمون جواب اون نامردهایی که تو سایت م ل و ا ن ک ل ا ب هستن رو بدیم من اومدم ازشون تعریف کردم خیر سرم اومدم یه بحث جوانمردانه باهاشون بکنم بعد کامنت منو که چیز خاصی هم توش ننوشتم فقط مثل خودشون جوابشونو دادم چاپ نکردن بعد توهین کاربرای خودشونو چاپ میکنن همونطور که دیگه به انزلیچی ها توهین نمیکنم هیچ قدمی هم برای رفع این کدورت ها برنمیدارم و اصلا دیگه برام مهم نیست چون مردانگی اینا به من ثابت شد به مثال خوبی هست مشت نمونه خرباره...سوزش شدیدی گرفتم آبراران از این کاراشون :?[/quote:e9ee4b2a47]

[color=red:e9ee4b2a47]دوست گرامی من نیز با جمله شما [b:e9ee4b2a47]" امیدوارم با بردمون جواب اون نامردهایی . . ." [/b:e9ee4b2a47]موافقم ، نظرات متفاوت هست ، من نیز معتقدم ، سر زدن با این سایت کذایی ارزش نداره ، پس از بازی با تراکتور پرونده بسته شده این تیم ، [b:e9ee4b2a47]مجدداً مختومه [/b:e9ee4b2a47]اعلام شد ، چرا وقتمان را برای این افراد امتحان پس داده ، هدر دهیم ؟
[b:e9ee4b2a47]فقط باید امیدوار باشیم ، هفته آینده دل هوچی گرانشان مشابه ، وضعیت جوی حال حاضر باشد [/b:e9ee4b2a47][/color:e9ee4b2a47]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » جمعه جولاي 26, 2013 4:22 pm

رحمتي: وزش باد معادلاتم را به هم زد

دروازه‌بان تيم فوتبال استقلال، وزش شديد باد و تغيير جهت توپ را عامل دريافت گل در ديدار مقابل گسترش فولاد تبريز عنوان کرد.

سيد مهدي رحمتي در پيامي که به شکل پيامکي و از طريق سايت رسمي خود منتشر کرد، درباره‌ي گلي که در ديدار روز پنج‌شنبه مقابل گسترش فولاد تبريز دريافت کرد، توضيحاتي ارايه داد.

در پيام رحمتي آمده است: با عرض سلام و ادب و احترام خدمت دوستان عزيز، خوشحالم که ليگ سيزدهم با پيروزي استقلال آغاز شد و بازيکنان توانستند موجب خوشحالي هواداران شوند. درباره گل دريافتي‌ام بايد بگويم که وزش شديد باد باعث چرخش و تغيير جهت توپ و متاسفانه به هم خوردن معادلات من براي مهار آن شد که باز جاي خوشحالي دارد که بازيکنان توانستند با زدن دو گل اشتباه من را جبران کنند. دوستدار شما سيد مهدي رحمتي

:wink :roll: :?: :idea: :!: :roll: :wink: :?: :idea:
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » جمعه جولاي 26, 2013 4:23 pm

نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyar7192 » جمعه جولاي 26, 2013 4:33 pm

[b:4019998939]آبراران گل کسی لینک دانلود سریال The Sopranos رو داره؟لینک بون مشکل اخلاقی باشه بدون چیزشکن باز شه :!:[/b:4019998939]
ملوان آسیایی...زیرخوس رشتیایی
نماد کاربر
mahyar7192
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط RainyGilman » جمعه جولاي 26, 2013 5:14 pm

[quote:5d72a74e5c="yankee"][quote:5d72a74e5c="MEHRDAD"][quote:5d72a74e5c="Namjoo_St"]حاجی تحویل بگیر /9/ /9/

4-ملوان، فجر وداماش نمایشی در خور خود ارایه دادند. تیم‌هایی که هستند تا باشند و جایی که مدیر داماش بگوید کسی برای باخت آنها ناراحت نمی‌شود دیگر حرفی نمی‌ماند. شرایط فجر هم همین است. کسی غصه انها را نمی‌خورد. اما ملوان متفاوت‌تر است و بی شک حامیان بهتری دارد. اما مشکلش با [b:5d72a74e5c]مدیران بی‌هویت[/b:5d72a74e5c] این تیم است. مدیرانی که بر ای باخت بهانه‌های دم دستي را آماده دارند.

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 2-?ICID=OP[/quote:5d72a74e5c]

خداوکیلی کی اسم اینا رو گذاشته خبرنگار و راه میده توی گل و یا جراید؟! رسما داره فحش میده میگه مدیران بی هویت :roll:[/quote:5d72a74e5c]

مهرداد جان اونا رو ولش. ببین چه نقل قولی از عابدینی گرفته تو متنش.
لطفا از طریق آقای سراوانی پیگیر اون مصاحبه عابدینی باش. اگه همچین مصاحبه ای نکرده رسما باید بیاد و تو یک مصاحبه جدید تکذیب کنه اون مصاحبه کذایی رو :roll:[/quote:5d72a74e5c]

مشکل اینجاست که همیچین مصاحبه ای کرده.
نماد کاربر
RainyGilman
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 21, 2012 12:00 am

پستتوسط hatam » جمعه جولاي 26, 2013 5:14 pm

[color=darkblue:8c7ce95a67][size=24:8c7ce95a67]دوستان گزینه 2 رو به شماره ی 30000131 ارسال کنید[/size:8c7ce95a67][/color:8c7ce95a67]

نظر سنجی برنامه سکو هست ؛ گزینه ی دوم برد داماش گیلان 8)
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط RainyGilman » جمعه جولاي 26, 2013 5:20 pm

[quote:da39134ca1="majid13"]بیسم الله!!!!!!!
آقا من همه کارا رو برا تعویض آواتار انجام میدم و حتی بعدش مینویسه مشخصات شما تغییر نمود اما بازم میبینم تغییر نمیکنه /6/ /6/ /6/[/quote:da39134ca1]

منم همین مشکل رو دارم
نماد کاربر
RainyGilman
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 21, 2012 12:00 am

پستتوسط majid13 » جمعه جولاي 26, 2013 5:36 pm

[quote:f36e320718="RainyGilman"][quote:f36e320718="majid13"]بیسم الله!!!!!!!
آقا من همه کارا رو برا تعویض آواتار انجام میدم و حتی بعدش مینویسه مشخصات شما تغییر نمود اما بازم میبینم تغییر نمیکنه /6/ /6/ /6/[/quote:f36e320718]

منم همین مشکل رو دارم[/quote:f36e320718]
فکر کنم آقای ثابت امروز تو افق محو شدن!!!!!!!!!!؟ :roll: :roll: :lol:
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » جمعه جولاي 26, 2013 5:39 pm

[quote:5f21b2ee6e="abarar0131"][quote:5f21b2ee6e="kazan"]داماش حداقل میتونه یه اسپانسر پیدا کنه و تبلیغات روی پیراهن داشته داشته - انتخاب یه اسپانسر برای عابدینی که دیگه کار سختی نیست - نداشتن تبلیغات روی پیراهن در شان داماش نیست ![/quote:5f21b2ee6e]ا
فصل پیش یادمه قبل بازی با استقلال عابدینی گفته بود چون گروه رستگار توانایی پرداخت یکباره پول برای خرید رو نداره قراره اسپانسر بشه اگه اشتباه نکنم .
دیدن یه برند معتبر بومی روی لباس واقعا خوشحال کنندست امیدوارم این اتفاق بیفته.
لامصب بی پولی ما هم خورده به رکود شدید اقتصادی مملکت![/quote:5f21b2ee6e]
واقعیتش اینه که نه اینکه کسی نباشه اسپانسر روی پیراهن باشه بلکه تفکر عابدینی اینه که با هر قیمتی روی پیراهن داماش تبلیغ نشه و با حفظ شان داماش تبلیغ انجام بشه . سال قبل هم قضیه همین بود .
به عنوان مثال زمزم که روی پیراهن ملوان تبلیغ کرد قبل از این تیم به سراغ داماش اومده بود و فکر کنم رقمی حدود 10 تا 15 میلیون برای هر بازی پیشنهاد داده بود .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط keyvan » جمعه جولاي 26, 2013 5:43 pm

حالم از برنامه سکو بهم میخوره.
سطح برنامه از هر لحاظ در حد ... هستش!!! /15/
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » جمعه جولاي 26, 2013 5:43 pm

[quote:f29d2d34c6="RainyGilman"][quote:f29d2d34c6="majid13"]بیسم الله!!!!!!!
آقا من همه کارا رو برا تعویض آواتار انجام میدم و حتی بعدش مینویسه مشخصات شما تغییر نمود اما بازم میبینم تغییر نمیکنه /6/ /6/ /6/[/quote:f29d2d34c6]

منم همین مشکل رو دارم[/quote:f29d2d34c6]
بررسی می کنم . 24 ساعت دیگه یه تست کنید . البته هاست ما تقریبا ظرفیتش پر شده و شاید بی ارتباط نباشه . اما تا یکی دو هفته دیگه داریم سرور میگیریم و اگر مشکل به هاست هم ارتباط داشته باشه برطرف میشه .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط popo131 » جمعه جولاي 26, 2013 5:45 pm

[quote:da03d1eec7="keyvan"]حالم از برنامه سکو بهم میخوره.
سطح برنامه از هر لحاظ در حد ... هستش!!! /15/[/quote:da03d1eec7]

آبره چي شده مگه من الان گرفتم...چي گفت ؟؟؟؟؟
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط keyvan » جمعه جولاي 26, 2013 5:52 pm

popo131 خصوصی
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am