[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - دست دوستی {کاله گب ده بسه}

دست دوستی {کاله گب ده بسه}

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

دست دوستی {کاله گب ده بسه}

پستتوسط pezhman-paskiyabi » جمعه جولاي 26, 2013 3:01 pm

[size=18:5308fc3b9d][color=blue:5308fc3b9d]با سلام خدمت همه آبراران عزیز همینطوری که در جریان هستید محبوب ترین و پر طرفدار ترین تیم شمال ایران داماش شهرباران باید در هفته دوم لیگ به مصاف ملوان بره،ما تو این چند ساله حداقل تویه این 7-8سال تلاش کردیم که رفتار خوب و حسنه ای با هواداران ملوان داشته باشیم ولی هیچ وقت اونا دوست نداشتن که به یک نقطه مشترک مثبت پیدا کنیم از بازی بیاد زلزله زدگان بم، بازی دوستانه داماش و ملوان که احمد زاده بهم زد در شرایطی که تو اون بازی از داماش از ملوان 2-1دقیقه 80جلوبود تو عضدی اونم از بازیه داماش ملوان در حسن رود سال 88که باختیم چقدر به تیمه داماش و مردم رشت فوش دادن تو بازیه به اصطلاح دوستانه و از همه جالب تر بعد بازی داماش تراکتور در سردار جنگل بخاطر فوشهای که به انزلیچی ها و انزلیچی قایقران دادن کل هوادارای داماش از تیمه ملوان حمایت کردن با شعارهای نظیر داماش ملوان سرور آذربایجان ولی در کمال بی شرمی بازم فرهنگ بالای خودشون با فوش دادن به رشتیها به رخ همه کشیدن.همیشه خدا از موقعی که من یادمه با استقلال پرسپولیس بازی دارن به رشتیها فوش میدن همیشه ما دست دوستی دراز کردیم البته این فرق رشتیها با اوناست ،تو همین سایت وارش آبراران مهرداد میثم و مازیار فضای آزادی گذاشتن که ملوانی ها هم نظر بدن ولی همه دیدن آخرش چی شد، همه اینارو گفتم که دیگه نیاز نسیت ما دست دوستی دراز کنیم ما رشتی هستیم با فرهنگ مثال زدنیمون ،اینجا که انزلی نیست مدیر عاملش بیاد به کل پیشکسوت های ملوان لیچار بگه اینجا که انزلی نیست هرکی به مدیرعامل اعتراض کنه بگه دزد قاچاقچی معتاد یقیه هواداراهم از ترس مدیرعامل حرف نزنند هر چی باشه انزلیچی آبایه معنیه این حرف الان میفهمم واقعا انزلیچی آبایه؟ اینجا که انزلی نیست یکی مثل سعید یوسف زاده پیراهن تیمشو در بیاره بندازه زمین{البته هر کسی میدونه اینکار اونجا عادی هستش}اینجا انزلی نیست یه روز بگن امپراطور یه روز دیگه واسش ناموس نذارن اینجا انزلی نیست که کاسه گدایی بگیرم به استاندار فرماندار ریس جمهور نامه بدیم پول نداریم احتمالا اینکارم اونجا عادیه اینجا انزلی نیست که بازیکنای تیم بخاطر پول هدایتی بیان دم از تعصب بزنند سال بعد پول نباشه بگن ملوان کیلویی چنده.آبراران اینجا انزلی نیست که هوادارش تو90بگن فوش ناموس میدم و فوش میخورم سنته شاید بنده خدا نمیدونه سنت فرهنگ تشکیل میده احتمال فرهنگ تیمشو بهتر میدونه. پس جان شیمی عزیزان ده نگید دست دوستی دراز بکنیم ،اگه فکر میکنید حرف من اشتباست خوشحال میشم منو قانع کنید البته بدون شک یه 100نفر آدم مودب هم بین هوادارشون هست.ماآبراریم حالا حالا ها سرور ملوانیم[/color:5308fc3b9d][/size:5308fc3b9d]
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » جمعه جولاي 26, 2013 3:38 pm

ما آّبراریم وحالا حالا ها سرور ملوانیم /11/ /11/
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » جمعه جولاي 26, 2013 3:44 pm

[b:cd373ffccb][color=black:cd373ffccb]با پژمان موافقم.این بحثها دیگه فایده ای نداره.من دوست دارم اتحاد داشته باشیم.ولی تاریخ نشون داده با دورگه جماعت نمیشه اتحاد داشت.
پس بزارین اونا تو جهالت خودشون دست و پا بزنن ما هم به فکر تیم اول گیلان و پرچم دار فرهنگ ناب گیلانی خواهیم بود...[/color:cd373ffccb][/b:cd373ffccb]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » جمعه جولاي 26, 2013 3:44 pm

Rashti0131 مي نويسد:
امیدوارم با بردمون جواب اون نامردهایی که تو سایت م ل و ا ن ک ل ا ب هستن رو بدیم من اومدم ازشون تعریف کردم خیر سرم اومدم یه بحث جوانمردانه باهاشون بکنم بعد کامنت منو که چیز خاصی هم توش ننوشتم فقط مثل خودشون جوابشونو دادم چاپ نکردن بعد توهین کاربرای خودشونو چاپ میکنن همونطور که دیگه به انزلیچی ها توهین نمیکنم هیچ قدمی هم برای رفع این کدورت ها برنمیدارم و اصلا دیگه برام مهم نیست چون مردانگی اینا به من ثابت شد به مثال خوبی هست مشت نمونه خرباره...سوزش شدیدی گرفتم آبراران از این کاراشون

RASHTBOY[color=darkblue:4c7f23f347] می نویسد :
دوست گرامی من نیز با جمله شما [b:4c7f23f347]" امیدوارم با بردمون جواب اون نامردهایی . . ." موافقم [/b:4c7f23f347]، نظرات متفاوت هست ، من نیز معتقدم ، سر زدن با این سایت کذایی ارزش نداره ، پس از بازی با تراکتور پرونده بسته شده این تیم ، [b:4c7f23f347]مجدداً مختومه [/b:4c7f23f347]اعلام شد ، چرا وقتمان را برای این افراد امتحان پس داده ، هدر دهیم ؟
فقط باید امیدوار باشیم ، هفته آینده دل هوچی گرانشان مشابه ، وضعیت جوی حال حاضر باشد[/color:4c7f23f347]
[color=red:4c7f23f347][b:4c7f23f347]بدلیل مشابهت این تاپیک با کامنت فوق ، یک کپی انجام دادم[/b:4c7f23f347][/color:4c7f23f347]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » جمعه جولاي 26, 2013 3:50 pm

[quote="abarar1989"][b:0bf32d56ea][color=black:0bf32d56ea]با پژمان موافقم.این بحثها دیگه فایده ای نداره.من دوست دارم اتحاد داشته باشیم.ولی تاریخ نشون داده با دورگه جماعت نمیشه اتحاد داشت.
پس بزارین اونا تو جهالت خودشون دست و پا بزنن ما هم به فکر تیم اول گیلان و پرچم دار فرهنگ ناب گیلانی خواهیم بود...[/color:0bf32d56ea][/b:0bf32d56ea]
آبراردورگه کلمه خوبی نسیت ما که ملوانی نیستیم مثل اونا رفتار کنیم از همه مهمتر تو یک رشتی با تعصب هستی میدونم دل از بی معرفتی این جماعت پره ولی با این حال باز تو نماینده رشت رشتی هستی به قول جقالان تره ننه آبرار .زنده باد داماش با هواداراش
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط mahyar7192 » جمعه جولاي 26, 2013 4:01 pm

[b:d758356ec5] نباید یه طرفه به قاضی رفت،هممون دوست یا آشنایی داریم که اهل انزلی باشه خیلیاشونم آدمای خوبین،همه جا خوب و بد هست،تو ورزشگاها هم آدمای نوخاله زیاده،توی همین عضدی بارها پیش اومده که اصلا بی خود و بی جهت یکی پاشده به انزلی چیا فوش داده خیلیام جو گرفتتشون همراهیش کردن،من خودم بارها گفتم آقا چرا فوش میدین؟میگن حال میده!!!!
قطعا توی انزلیم اینجور آدما هستن،به نظر من این اختلافا یه چیز کاملا بچه گانست،خیلی از ماها فامیل انزلی چی داریم،وقتی میایم یه جماعتو مورد فوش قرار میدیم بعد این فوش به خودمون بر میگرده.
کلا قضیه کل کل و کری خوندن قشنگه چه برای فوتبال چه کری برای شهرمون،من خودم هرکی از یه شهر دیگه میبینم سر شهرامون باهاش کل کل میکنم،ولی واقعا فوش ناموس دادن کار زشتیه،فوش ناموس دادن به یکی نشون از ضعف اون آدما حالا چه رشتی باشه چه ترک چه انزلی چی.
امیدوارم یه روز برسه فوش دادن از توی فرهنگ ما رشتیا بره کنار،ما باید اول از خودمون شروع کنیم آبراران
بیایم یک بار توی ورزشگاه به اونا فحاشی نکنیم ببینیم اونا میکنن یا نه!![/b:d758356ec5]
ملوان آسیایی...زیرخوس رشتیایی
نماد کاربر
mahyar7192
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » جمعه جولاي 26, 2013 4:08 pm

[quote:046f176677="mahyar7192"][b:046f176677] نباید یه طرفه به قاضی رفت،هممون دوست یا آشنایی داریم که اهل انزلی باشه خیلیاشونم آدمای خوبین،همه جا خوب و بد هست،تو ورزشگاها هم آدمای نوخاله زیاده،توی همین عضدی بارها پیش اومده که اصلا بی خود و بی جهت یکی پاشده به انزلی چیا فوش داده خیلیام جو گرفتتشون همراهیش کردن،من خودم بارها گفتم آقا چرا فوش میدین؟میگن حال میده!!!!
قطعا توی انزلیم اینجور آدما هستن،به نظر من این اختلافا یه چیز کاملا بچه گانست،خیلی از ماها فامیل انزلی چی داریم،وقتی میایم یه جماعتو مورد فوش قرار میدیم بعد این فوش به خودمون بر میگرده.
کلا قضیه کل کل و کری خوندن قشنگه چه برای فوتبال چه کری برای شهرمون،من خودم هرکی از یه شهر دیگه میبینم سر شهرامون باهاش کل کل میکنم،ولی واقعا فوش ناموس دادن کار زشتیه،فوش ناموس دادن به یکی نشون از ضعف اون آدما حالا چه رشتی باشه چه ترک چه انزلی چی.
امیدوارم یه روز برسه فوش دادن از توی فرهنگ ما رشتیا بره کنار،ما باید اول از خودمون شروع کنیم آبراران
بیایم یک بار توی ورزشگاه به اونا فحاشی نکنیم ببینیم اونا میکنن یا نه!![/b:046f176677][/quote:046f176677]
آبرار یکی از صمیمی ترین رفیقای من انزلیچی و عاشق ملوان من گفتم همه؟بازی داماش سایپا یه سکو نه یکنفر هم بلند شد به انزلیچیها توهین کنه پس خواهشن طوری وانمود نکن مافحش مدیم
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط pezhman-paskiyabi در جمعه جولاي 26, 2013 7:18 pm .
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط majid13 » جمعه جولاي 26, 2013 4:15 pm

خدارو شکر همیشه سعی کردم در فضای مجازی تعادل داشته باشم و هیچ وقت نه از این خزبازیا (ایده دوستی) دادم چون شدنی نیست نه اینکه توهین مستقیمی کنم چون دوستایه خوب انزلیچی دارم. در کل حرفم اینه که بزرگشون نکنیم چون توهم میگرتشون /13/
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyar7192 » جمعه جولاي 26, 2013 4:31 pm

[quote:a5e7af91ed="pezhman-paskiyabi"][quote:a5e7af91ed="mahyar7192"][b:a5e7af91ed] نباید یه طرفه به قاضی رفت،هممون دوست یا آشنایی داریم که اهل انزلی باشه خیلیاشونم آدمای خوبین،همه جا خوب و بد هست،تو ورزشگاها هم آدمای نوخاله زیاده،توی همین عضدی بارها پیش اومده که اصلا بی خود و بی جهت یکی پاشده به انزلی چیا فوش داده خیلیام جو گرفتتشون همراهیش کردن،من خودم بارها گفتم آقا چرا فوش میدین؟میگن حال میده!!!!
بیایم یک بار توی ورزشگاه به اونا فحاشی نکنیم ببینیم اونا میکنن یا نه!![/b:a5e7af91ed][/quote:a5e7af91ed]
آبرار یکی از صمیمی ترین رفیقای من انزلیچی و عاشق ملوان من گفتم همه؟بازی داماش سایپا یه سکو نه یکنفر هم بلند شد به انزلیچیها توهین کنه پس خواهشن طوری وانمود نکن ما فوش مدیم[/quote:a5e7af91ed]

آبرار من صحبتم کلی بود منظورم شخص شما نبودی :wink: :wink:
من که نگفتم توی همه بازیا میایم به انزلیچیا فحش میدیم،اونجوری بود که مادام العمر محروممون میکردن که :lol:
فحوای کلام من این بود خوب و بد همه جا هست ،توی جریان اختلافمون ما نباید فقط اونارو مقصر بدونیم ماهم تقصیر داریم
نماد کاربر
mahyar7192
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط mirza_younes » جمعه جولاي 26, 2013 4:33 pm

اون عقب مونده ها اصلا ارزششو ندارن كه ما بخوايم دسته دوستی دراز كنيم

هنوز خيـــــــــــلی مونده اونا درك و شعور اينو پيدا كنن كه بدونن چيزی به اسمه فرهنگم وجود داره..
بذارين تو دنيای خودشون بمونن بنده های خدا
نماد کاربر
mirza_younes
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » جمعه جولاي 26, 2013 5:30 pm

[quote:e6b9c6d505="mirza_younes"]اون عقب مونده ها اصلا ارزششو ندارن كه ما بخوايم دسته دوستی دراز كنيم

هنوز خيـــــــــــلی مونده اونا درك و شعور اينو پيدا كنن كه بدونن چيزی به اسمه فرهنگم وجود داره..
بذارين تو دنيای خودشون بمونن بنده های خدا[/quote:e6b9c6d505]

هنوز شلوار شیش جیب می پوشن :wink:
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط mirza_younes » جمعه جولاي 26, 2013 5:57 pm

[quote:4ced9cd234="havadarehamishegi"][quote:4ced9cd234="mirza_younes"]اون عقب مونده ها اصلا ارزششو ندارن كه ما بخوايم دسته دوستی دراز كنيم

بذارين تو دنيای خودشون بمونن بنده های خدا[/quote:4ced9cd234]

هنوز شلوار شیش جیب می پوشن :wink:[/quote:4ced9cd234]
با كاپشن خلبانی :lol:
نماد کاربر
mirza_younes
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط keyvan » جمعه جولاي 26, 2013 5:57 pm

دراز کردن دست دوستی برای بعضی ها ﺩﺭﺳﺖ ﻣﺜﻞ ﺗﮑﻮﻥ ﺩﺍﺩﻥ ﭘﺎﺭﭼﻪ ﻗﺮﻣﺰ ﺟﻠﻮ ﮔﺎﻭﻩ . . .
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » جمعه جولاي 26, 2013 6:33 pm

من موندم اینا چی پیش خودشون فکر کردن که اتحاد ما با اینا واسه ما نون و آب میشه انقدر امپاس ول میکنن والله ضرر بیشتر رو اونا میکنن خودشون هم میدونن چون ما بیشتریم و قویتریم...خدایی ما چندبار دست دوستی دراز کردیم اینا یک مقدار بخار از خودشون نشون ندادن میری توسایتشون ازشون تعریف میکنی بهت توهین میکنن من موندم این عمق کینشون از کجا نشعت میگیره...والله ما گیلانیها یک مقدار سیاست هم نداریم که حداقل تو فضای محازی به هم توهین نکنیم این اتحاد هیچ وقت شکل نمیگیره مطمئن باشید حداقل از طرف اونا شکل نمیگیره چون خیلی نسبت به رشت و رشتی کینه دارن و احساس کمبود میکنن چون امروز خودم احساس کردم حتی اونی که میاد مصاحبه میکنه دم از اتحاد میزنه.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط Rashti0131 در جمعه جولاي 26, 2013 6:35 pm .
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط meysam1986 » جمعه جولاي 26, 2013 6:35 pm

فقط داماش فقط داماش عشق است داماش

شور و حال اين شهرآورد يه چيز ديگست

فقط تشويق داماش( اين تعصب رشتيه كه بارها نشون داديم حتي تو باخت ها خيلي با فرهنگ پاشديم تيممونو تشويق كرديم).
بحث اون چندتا نوخاله جدا از بقيه هستش...

عشق است داماش و تماشاچياي پرشور و خوش ذوق و باتعصب رشتي
/23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /16/ /16/ /16/
نماد کاربر
meysam1986
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 12, 2013 12:00 am

بعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان