[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان - سایپا البرز | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

داماش گیلان - سایپا البرز | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط sepidroudi » پنج شنبه جولاي 25, 2013 9:56 pm

بالاخره من قیافه قدمی رو دیدم :D

ای کاش اون شوت سرکشی که زد گل میشد
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » پنج شنبه جولاي 25, 2013 9:57 pm

نظر من در مورد بازی:
1-تو دروازه ک همیشه مشکل داریم و فراهانی قابل اعتماد نیست
2-ابوذر مثل همیشه خوب بود-نظیفکار خیلی خوب بود وبا گلش کار رو تموم کرد و نمیشه سرپوشی روش گذاشت-ابراهیمی بازیکن ب تجربه ای هست ولی یکم مسن شده و سری جا میمونه-هادی بد نبود
3-آبشک عالیی بود و حتی میشه تو گوشه چپ ازش اتفاده کرد-حاجتی متوسط-مهدوی مثل همیشه رو بازی ناثیر گدار بود-سیف اللهی بازیکن خوبیه و جای حسین احساس نمیشه در آیند-قدمی حالا جو گرفت یا هر چیز دیگه خوب نبود-حسن زاده رو من خیلی میپسندم یک مهاجمه قد بلنده سر زن و شوت زن و جنگنده هست
------------------------------------------
افشینم اشتباهی ازش ندیدم به اون صورت-حلافی حرفی ندارم-کاردوست بد نبود ولی باید اشتباه هاش و کمک کنه
--------------------------------------------------------------------
در اصل به این داماش خیلی نه خیییییییییییییییییییییییییلییییییییییییییی امیدوارم و عابدینی میدونسته چه بازیکنایی جوان و عالیی داریم که تیم پر از بازیکن متوسط و چرت نکرد
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » پنج شنبه جولاي 25, 2013 10:01 pm

این دو تا عکس رو هم بزارم و دیگه رفع زحمت کنم - ضمنا این عکسها رو آقای سراوانی گذاشتن تو اونجا

اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط SajjaD_46 » پنج شنبه جولاي 25, 2013 10:31 pm

به نظر من هم خیلی خوب (به دلیل اشتباهات عالی نه) بازی کردیم . خوبی داشتن یک تیم بـــــــــــــــــــومـــــــــی [b:232f23be01]واقعی [/b:232f23be01]، اینجا مشخص میشه . واقعا دیدیم که با دل و جون بازی کردن بچه ها با اینکه تیم از نظر مالی وضع مساعدی هم نداره
تیم بومی به این میگن که سرمربی حریف هم میاد و حسرتشو میخوره و میگه با دل و جان بازی کردن
آره!!تیم ما واقعا بومی هست و مث بعضی از موجودات انزلیچی که اصلا دیده نمیشن ، الکی ادعای داشتن تیم بومی رو نداریم .
یه کم مهاجمامون دقت بیشتری میکردن هم سایپارو که از نظر من هیچی در چنته نداشتو با تعداد گل بالا میبردیم
فقط صد افسوس و حیفِ این تیم که هیشکی از نظر مالی پشتش نیس .
یعنی ما یه اسپانسر هم برای تبلیغ رو پیراهنمون نباس می داشتیم؟؟؟؟!!!!! :idea:
اخبار روز IT ، آموزش و ترفند در : http://shorumsoft.blogfa.com

آبای همیشه زیر مایی
سرور هرچی مرده . . آبرار گیله مرده
فقط دامــــاش + + سپیــــدرود
نماد کاربر
SajjaD_46
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه فبريه 27, 2012 12:00 am

پستتوسط alex00755 » پنج شنبه جولاي 25, 2013 10:44 pm

[color=blue:2cd30715d7]درود

اصلا دوست ندارم پستی بزارم که بازیکنای تیم اومدن خوندن ناامید شن حالا هرکی میخاد باشه به هر حال زحمت میکشه...
اما واقعا تک و پهلوم داره به حرف میاد.
اول تشکر ویژه ار کل بچه ها که امید رو به دل من برگردوندن و مطمئنم این تیم امسال خیلی حرف واسه گفتن داره...
بعدشم من فردا صبح میخام برم باشگاه تست برم جای حلافی بازی کنم..:roll:
فقط بدنم آماده نیست تو بقیه چیزا سرم...آخه پسرخوب یکم تمرکز کن رو بازیت.نا سلامتی لیگ برتره ها.یه استپ ساده چیه که خراب میکنی؟؟؟
آقای فراهانی گلر خوب اونی نیست که یه توپ بیاد گل بخوره...اون چه بازی با پاییه؟؟؟
دم بقیه بچه ها گرم... :P تعصب و غیرت بومی ها مو به تن من سیخ میکنه...
خط حمله جوون و دونده خوشحالم کردکاش حسن زاده قدر پاس طلاییه آبشک رو میدونست و با یه لحظه مکث و یه بغل پا کار و تموم میکرد...
در مورد داور هم همین و بگم که اگه فنس نداشت استادیوم خودم به شخصه از خجالتش در میومدم... /9/[/color:2cd30715d7]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط alex00755 در جمعه جولاي 26, 2013 12:30 pm .
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط RainyGilman » جمعه جولاي 26, 2013 12:16 am

[quote:3a41e0fe10="ali126"][quote:3a41e0fe10="RainyGilman"]خدا رو شکر حداقل مساوی گرفتیم.

حسن زاده + حاجتی + سهرابی ............. افتضاح بودند
قدمی هم خوب کار نکرد.

آبشک ترکوند اساسی (من با بازی امروزش کل قضیه پرسپولیس رو فراموش کردم)
کاپیتان + نظیف کار + سیف اللهی + کاردوست ............. عالی
ابوذر رحیمی هم خوب کار کرد.[/quote:3a41e0fe10]
پاس گل کی داد؟؟؟! تیرکم شانسه دست بازیکن نیست حسن زاده به نظرم نتو مهاجمین نوک از همه بهتره[/quote:3a41e0fe10]

به جز اون پاس گل دیگه چیکار کرد؟
نه هد درست درمون میزنه نه مثل کبه قدرت حفظ توپ داره. تمام کننده ی خوبی هم نبود چه برسه بگم مطمئن. (1 بازی پارسال هم بود تک به تک رو نزد [ با نفت آبادان-فکر کنم]).
تو 1 موقعیت عالی هم می تونست توپ رو به سیف الهی پاس بده که محکم زد به پای مدافع مستقیمش. خیلی توپ باید خرج حسن زاده بشه تا به یه مهاجم تبدیل بشه مگر اینکه خودش بتونه استرسش رو کم کنه.

تو مهاجمینی که ما داریم، به نظرم کبه از همه بهتره، بعد (چاووشی/متوسل زاده)، بعد حسن زاده.
نماد کاربر
RainyGilman
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 21, 2012 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » جمعه جولاي 26, 2013 4:23 am

[color=darkblue:450779d2c0]در خصوص بازی دیشب :
1- طبق معمول سه فصل گذشته ، اولین بازی لیگ رو در داخل خانه مساوی کردیم .
2- مانند فصل گذشته ، با تک حمله حریف ، گل مفت دریافت می کنبم و بعد سیل حملات ما . . . !!!!!!!!!!!!!!!!!
3- از آقای ناظمی تقاضا دارم ، حالا که به جوانان بهاء می ده ، از سایر دروازبانان جوان تیم نیز استفاده کنه ، حالا که ما با هر حمله حریف گل می خوریم ، حداقل این گل باعث کسب تجربه یک دروازبان جوان شود ، چه ایرادی داره ؛ در ضمن روزهای خوبی رو برای فراهانی در استادیوم پیش بینی نمی کنم .
4- بازیکنان جایگزین ، حسین و جهانبخش نشان دادند که فاصله زیادی با این دو بازیکن دارند اما می تونیم به آینده امیدوار باشیم .
5- به نظر من تعویض های ناظمی عالی بود .
6- یکی از مهمترین نکاتی که فیرات به آن اشاره کرد :
[b:450779d2c0]بايد حق داماش هم داده شود آنها با دل و جان بازي کردند سخت‌ترين بازي‌ها بود. اين تيم اگر همين گونه بازي کند بيشترين تيم ها را خواهد برد. فوتبال دو طرفه است. داماش از ته دل و جان بازي کرد. به مربي اين تيم تبريک مي گويم. تيمي دارد که از ته دل بازي مي‌کند. [/b:450779d2c0]
من دیشب نیز این حس رو در تیم احساس کردم ، امیدوارم این موضوع تداوم داشته باشه و بازی به بازی بیشتر بشه .
7- در حاشیه بازی داماش-سایپا در رسانه ها آمده :
[b:450779d2c0]* تماشاگران انزلي از دقيقه 10 آغاز به فحاشي کردند.[/b:450779d2c0]
از مسئولین داماش می خواهم در آستانه دربی الگیلانو در قبال شیطنت رسانه ها ، مثل گذشته . . . کو گوش شنوا ؟!
این جمله رسانه ها رو هزار جور می شه تفسیر کرد
8- ناظر بازی تاثیر بسزایی در کند نمودن سرعت بازی داماش داشت ، در این زمینه نیز بهتر است اعتراض باشگاه صورت پذیرد ؛ بنده خدا کهولت سن ناظرین نیز برای ما مشکل ساز شده است .

در پایان از بازیکنان ، کادر فنی و هواداران متعصب حاضر در ورزشگاه تشکر می نمایم .[/color:450779d2c0]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyar7192 » جمعه جولاي 26, 2013 5:19 am

به نظر من بازى ديشب نکاتى داشت:
1.هادى سهرابي تو پست دفاع راست واقعا داره ميسوزه به نظرم اگه ازش به عنوان بال چپ و راست بازى بگيرن بهتره,حاجتى ميتونه دفاع راست بازى کنه و از زوج کاردوست و آبشک تو ميانه ميدان استفاده بشه.
2.کاردوست واقعا عالى بازى کرد ديشب و روند بازى رو تغيير داد,نظر من رو حسن زاده کاملا مثبته به نظرم پتانسيل بالايي داره,اما سعىد قدمى و سيف الهى به نظرم اصلا شرايط فيکس بودن ندارن,بازم قدمى رو به شفا تره.
3.دفاع ما تو بازى ديشب واقعا بد بود,خيلى کند بوديم با تمام احترامى که نسبت به مرتضى ابراهيمى دارم اما خيلى کنده,هادى محمدى ميتونست بازى کنه ديشب
4.فاصله مدافعين با هافبک هامون خيلى زياد بود به قول معروف فال بود ,سايپا تيم نبود ولى اگه اينجور ادامه بديم به مشکل ميخورىم
در کل بازى خوبى بود اما حقمون برد بود سايپا اصلا شايسته همين ىک امتيازم نبود
فراهانی 3
نظیفکار 8
ابراهیمی 4
رحیمی 6
سهرابی 4
حاجتی 5
آبشک 8
قدمی 4
سیف اللهی 5
مهدوی 7
حسن زاده 7

کاردوست 7
چاووشی 5
حلافی 3
ملوان آسیایی...زیرخوس رشتیایی
نماد کاربر
mahyar7192
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط cabana » جمعه جولاي 26, 2013 6:51 am

به نظرم دیگه معنی نداره به فراهانی فرصت دادن . بدترین دروازه بانه فیکس لیگه . حداقل به یکی دیگه فرصت بدن. سه تا بازی لیگو دیدم تو هر بازی دروازه بان ها چند تا موقعیت گل رو گرفتن اما این واقعا ....
نماد کاربر
cabana
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط kiavash » جمعه جولاي 26, 2013 7:29 am

در مورد بازی دیشب باید بگم که ما 9موقعیت گل خطرناک داشتیم وسایپا 2تا
این نشون میده که میل به هجوم تو تیممون بیشتر بوده.اما فقط یه گل یعنی اینکه مهاجمامون قدر موقعیتارو ندونستن
اینو باید قبول کنیم با این تیم جوون و متحول شده خوب بازی کردیم.انصافا سایپا حریف ما نبود حتی یک امتیازم زیادی بود براشون.
نکات قوت ما:بنظرم میشه رو سیف اللهی حساب باز کرد اما 90 دقیقه ای نیست ولی باز با غیرت بازی کرد واز راست خوب فشار آورد مخصوصا نیمه اول-کاردوست هم در اون دقایقی که به بازی اومد خوب کار کرد-حسن زاده نشون داد میتونه بازیکن خوبی باشه اما هنوز خیلی کار داره.خوش استیل هست و جوون وقدرتی اما باید بیشتر از اینا خودشو نشون بده-غیرت وجنگندگی بچه ها عالی بود-نظیفکار مثل همیشه به دادمون رسید دمش گرم با وجود مصدومیت عالی بود
نقاط ضعف:2موقعیت و 1گل واسه سایپا یعنی اینکه.....-تو چند صحنه مدافعامون حتی موقع زیر توپ زدن هم سردرگم بودن-سمت چپ مشکل داریم قدمی خیلی خوب ظاهر نشد-از ابراهیمی هم انتظار بیشتری میرفت
در پایان 2 نکته میخوام اشاره کنم:1-تعویض های ناظمی خوب بود(بجز حلافی)کاردوست که وسط رو پوشش داد وافشین هم گرچه مثل همیشه نبود اما فشار خوبی رو مدافعان آورد ورو گل هم تاثیر گذار بود
2-همینکه با بچه ها تو بازی اول غیرتشونو نشون دادن منو امیدوار کرد مخصوصا اینکه هفته بعد با ملوان بازی داریم
به امید یه بازی خوب و بهتر در هفته بعد
به امید روزای پر فروغ گیلان
نماد کاربر
kiavash
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه مارس 30, 2013 12:00 am

پستتوسط aaataaa » جمعه جولاي 26, 2013 7:45 am

قدمی زیاد جالب نبود ولی حس میکنم بهش بیشتر فرصت بدیم خوب میشه
سیف الهی عالی بازی کرد به نظرم
حسن زاده خیلی جنگنده و خوب بود اگه دقتشو رو ضربه های آخر ببره بالا میتونه یکی از پدیده های لیگ باشه
آبشک خیلی جنگید وسط زمین
ابراهیمی و حاجتی زیاد رو فرم نبودن.حلافی هم که من ازش نا امیدم در کل
به آینده این تیم میشه امیدوار بود اگه مشکلات بزارن
نماد کاربر
aaataaa
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه اکتبر 05, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » جمعه جولاي 26, 2013 7:56 am

فراهانی 4
نظیفکار 7
ابراهیمی 5
رحیمی 5.5
سهرابی 5
حاجتی 4.5
آبشک 8
قدمی 4
سیف اللهی 5
مهدوی 7
حسن زاده 7
----------------
کاردوست 7
چاووشی 5
حلافی 4
---------------------------------
حسن زاده منو اميدوار كرد؛ /7/
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » جمعه جولاي 26, 2013 8:03 am

/15/ /15/ /15/ /15/ /15/ /15/ /15/

/13/ /13/ /13/ /13/ /13/ /13/ /13/ /13/ /13/ /13/ /13/ /13/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » جمعه جولاي 26, 2013 8:04 am

[quote:7a0649dfc9="RASHTBOY"][color=darkblue:7a0649dfc9]در خصوص بازی دیشب :
1- طبق معمول سه فصل گذشته ، اولین بازی لیگ رو در داخل خانه مساوی کردیم .
2- مانند فصل گذشته ، با تک حمله حریف ، گل مفت دریافت می کنبم و بعد سیل حملات ما . . . !!!!!!!!!!!!!!!!!
3- از آقای ناظمی تقاضا دارم ، حالا که به جوانان بهاء می ده ، از سایر دروازبانان جوان تیم نیز استفاده کنه ، حالا که ما با هر حمله حریف گل می خوریم ، حداقل این گل باعث کسب تجربه یک دروازبان جوان شود ، چه ایرادی داره ؛ در ضمن روزهای خوبی رو برای فراهانی در استادیوم پیش بینی نمی کنم .
4- بازیکنان جایگزین ، حسین و جهانبخش نشان دادند که فاصله زیادی با این دو بازیکن دارند اما می تونیم به آینده امیدوار باشیم .
5- به نظر من تعویض های ناظمی عالی بود .
6- یکی از مهمترین نکاتی که فیرات به آن اشاره کرد :
[b:7a0649dfc9]بايد حق داماش هم داده شود آنها با دل و جان بازي کردند سخت‌ترين بازي‌ها بود. اين تيم اگر همين گونه بازي کند بيشترين تيم ها را خواهد برد. فوتبال دو طرفه است. داماش از ته دل و جان بازي کرد. به مربي اين تيم تبريک مي گويم. تيمي دارد که از ته دل بازي مي‌کند. [/b:7a0649dfc9]
من دیشب نیز این حس رو در تیم احساس کردم ، امیدوارم این موضوع تداوم داشته باشه و بازی به بازی بیشتر بشه .
7- در حاشیه بازی داماش-سایپا در رسانه ها آمده :
[b:7a0649dfc9]* تماشاگران انزلي از دقيقه 10 آغاز به فحاشي کردند.[/b:7a0649dfc9]
از مسئولین داماش می خواهم در آستانه دربی الگیلانو در قبال شیطنت رسانه ها ، مثل گذشته . . . کو گوش شنوا ؟!
این جمله رسانه ها رو هزار جور می شه تفسیر کرد
8- ناظر بازی تاثیر بسزایی در کند نمودن سرعت بازی داماش داشت ، در این زمینه نیز بهتر است اعتراض باشگاه صورت پذیرد ؛ بنده خدا کهولت سن ناظرین نیز برای ما مشکل ساز شده است .

در پایان از بازیکنان ، کادر فنی و هواداران متعصب حاضر در ورزشگاه تشکر می نمایم .[/color:7a0649dfc9][/quote:7a0649dfc9]

[color=red:7a0649dfc9]دو نکته ای که از کامنت قبل جا ماند :
الف- صرفنظر از نتیجه مسابقه ، از نظر کیفت بازی ، داماش بسیار فراتر از پرسپولیس ، تراکتور و استقلال بازی کرد ، البته بازی سپاهان رو ندیدم ؛ این مهم جای بسی خوشحالی رو بهمراه دارد
ب- به نظرم شیطنت رسانه ها در خصوص هوادارن ، تعمدی بوده ، اگر واقعاً به مسائل حاشیه ای بازیهای هفته اول توجه نمائیم ، می بایست هوچرگران تبریزی و تهرانی مورد خطاب قرار گیرند ، چرا که دیشب هم توهین هایی به داور ، فدراسیون و تیم اس اس صورت گرفت اما . . .[/color:7a0649dfc9]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » جمعه جولاي 26, 2013 8:06 am

[quote:1a52eb8b29="pouryaR-damash"]شنیدم فردا موقع بازی قراره بارون بیاد اگه واقعا اینطوری بشه که عالیه چقدر لذت بخشه شروع لیگ زیر بارون تو شب توی سانتیاگو عضدی با حضور هوادارای دو آتیشه ی داماش شهر باران باشه :)

[size=18:1a52eb8b29][color=red:1a52eb8b29][b:1a52eb8b29]راستی دوستان فکر میکنین کدوم بازیکن اولین گل داماش رو برای این فصل میزنه ؟

حدس من اینه که علیرضا نظیف کار میزنه :) [/b:1a52eb8b29][/color:1a52eb8b29][/size:1a52eb8b29]

به هر حال چیزی که مهمه کسب 3 امتیاز بازیه فرداست انشالا با گلای بیشتر البته مطمئنا بازیای اول فصل فیزیکی خواهند بود و کمتر شاهد برنامه های تاکتیکی و تکنیکی خواهیم بود به همین دلیل اکثرا بازیا کم گل میشه .

با توجه به تب و هیجان فوتبالی که به شدت مردم رشت و هوادارای داماش رو فرا گرفته فکر میکنم باید زودتر از همیشه اون شعار معروف رو سر داد :

داماش گل بزن ........................................ رشتیا بیقرارن /23/

دوستان جایگاه H هم بی صبرانه منتظر شروع بازی و سر دادن سرود زیبای داماش ای قهرمان ایران به شکل متحد و منسجم هستن :)

حرارت و تب فوتبال فردا ساعت 10 شب تو رشت و در ورزشگاه عضدی به اوج خواهد رسید .

بی صبرانه منتظریم ...[/quote:1a52eb8b29]

خدایی پیش بینی رو حال کردین گفتم نظیف کار اولین گل ما رو میزنه :wink:

درود بر غیرت تک تک بچه ها درسته نواقصی داشتیم اما با توجه به هفته ی اول به نظرم تیممون از خیلی از تیمای دیگه بهتر و هماهنگ تر بازی کرد شاید اگه اون 2 تا ضربه ای که به تیرک خورد گل میشد روند بازی عوض میشد . واقعا دیروز بدشانس بودیم داور هم که از هیچ تلاشی برای گرفتن نبض بازی بچه های ما دریغ نمیکرد تا تیم میخواست جون بگیره بازی رو تو دستش بگیره فشار بیاره داور به یه بهانه ای قهر میکرد واقعا عجیب بود . همونطور که قبل بازی گفتم جوانگرایی محض تو بازی اول یه ریسک بزرگه خدا رو شکر حسن زاده و سیف اللهی خوب بازی کردن اما قدمی تو بازی محو شد در کل به آینده ی این 3 تا جوون مخصوصا سیف اللهی خیلی امیدوارم انصافا با دل و جون استارت میزد و میجنگید و نشون داد تکنیک بالایی داره چند بار با تو سر توپاش دفاع سایپا رو به هم ریخت البته با اضافه شدن متوسل زاده و جهانگیر و کبه قدرت خط حمله ی تیممون بیشتر میشه . افشین چاووشی هم وقتی اومد تو بازی تاثیرگذار بازی کرد و برخلاف همیشه کمتر صحبت کرد و بیشتر به فکر تیم بود به نظرم امسال سال افشین چاووشیه خیلی آمادست . تو هافبکامون آبشک بهترین بود حاجتی اصلا روزش نبود کاپیتان هم خوب بود اما عالی نبود کاردوست هم خیلی تلاش کرد و انگیزه داشت اما مشخص بود استرس زیادی داشت . اما میرسیم به خط دفاع جایی که من به صراحت الان میگم اگه تو دربی هفته ی بعد باز هم از مرتضی ابراهیمی استفاده کنیم مطمئنا بازنده خواهیم بود از افشین ناظمی بعید بود از ترکیب دو تا دفاع کند و قدرتی استفاده کنه هم نظیف کار و هم ابراهیمی سرعتشون پایینه جا میمونن با تمام احترامی که واسه ابراهیمی قائلم اما به نظرم دیگه فوتبالش تموم شده بهترین ترکیب دفاعی ترکیب نظیف کار و هادی محمدی هستش محمدی تو تمرینات عالی بود جوونه سرعتش بالاست خوب سر میزنه میتونه نظیف کار رو پوشش بده و با توجه به سن مناسبش میتونه دفاع مستحکمی واسه تیممون بشه حیف ازش استفاده نشد بزرگترین اشتباه افشین ناظمی تو ارنج تیم همین بود . ابوذر که مثل همیشه عالی و بی نقص بود هادی سهرابی هم که دیگه خیلی راجع بهش صحبت کردیم که ذاتا یه هافبکه اما مجبوریم ازش تو اون پست استفاده کنیم بازم دمش گرم تلاششو کرد اما هنوز ما تو اون پست ضعف داریم . میلاد فراهانی تو این بازی روز کم کاری رو پشت سر گذاشت تو صحنه ی گل توپ اول رو خوب دفع کرد اما ای کاش به توپ جهت میداد و مستقیم دفع نمیکرد که دقیقا بیفته جلوی سر بازیکن سایپا که اونقدر راحت گل بزنه البته من رو صحنه ی گل بیشتر خط دفاع رو مقصر میدونم که جا گیریشون افتضاح بود بازیکن سایپا تو محوطه ی ما هر کاری دلش خواست کرد .
با تعویض سیف اللهی با حلافی کاملا مخالف بودم و هیچوقت هم نفهمیدم چرا افشین خان این تعویض رو انجام داد با اومدن حلافی عملا سمت راست ما از کار افتاد چون حلافی نه نفوذ میکرد نه پاس درست میداد این تعویض اشتباه بزرگی بود .
درود بر غیرت و تعصب بالای داش علی نظیف کار که با اون شرایط مصدومیت بهترین بازی رو واسمون انجام داد و گل هم زد بدون شک بهترین بازیکن زمین بود .
در کل برای بازی اول از تیم راضی بودم با توجه به بازی تیمای دیگه ما خیلی بهتر بودیم و هماهنگ تر کار کردیم فقط باید افشین ناظمی تو زدن ضربات آخر و گل کردن توپ ها با بازیکنا بیشتر کار کنه متاسفانه هنوز همون مشکل پارسال رو داریم خیلی سخت گل میزنیم و خیلی راحت گل میخوریم از طرفی هم امیدوارم هرچه زودتر متوسل زاده و جهانگیر و کبه برسن چون به نظرم خط حملمون بیش از حد جوون و کم تجربن به نظم اگه اونا برسن و با این بچه ها ترکیب بشن وضعیتمون خیلی بهتر میشه .
فقط حیف که 3 امتیاز رو نگرفتیم انصافا لیاقتش رو داشتیم مساوی کردیم اما مردونه مساوی کردیم هوادارا از تیم راضی بودن .
من به آینده ی این تیم خیلی امیدوارم جوونای با انگیزه ای داریم ایشالا خواهیم درخشید .
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان