[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان - سایپا البرز | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

داماش گیلان - سایپا البرز | نظرات، عکس ها و خبرهای کوتاه

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط mamalirize » پنج شنبه جولاي 25, 2013 9:09 pm

بازی خوبی رو از بچه ها شاهد بودیم ، ایشالا بازی به بازی بهتر از این هم میشیم
/13/
♥♥♥ داماش شهر باران ♥♥♥
نماد کاربر
mamalirize
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژوئن 24, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه جولاي 25, 2013 9:10 pm

[quote:3872d7bc76="abarar0131"][quote:3872d7bc76="miladcivil"][color=blue:3872d7bc76]متاسفانه از چیزی که میترسیدم سرمون اومدم. 1 توپ اومدم گل خوردیم، 10تا نزدیم و با هزار زحمت به زو مساوی شد !!!
دقیقا هم از پست دفاع راست و مدافع میانی متمایل به راست ضربه خوردیم ! [/color:3872d7bc76]
[color=black:3872d7bc76]امیدوارم هرچه زودتر این محرومیت مختاری رفع بشه و همچنین بیشتر از لحاظ تمرکز و عادت بازی در پست جدید با هادی کار
بشه، بیچاره زحمت میکشه اما خب طبیعیه، نمیشه ! بعنوان یه حالت فوق العاده بازی کردن در این پست برای هادی ایراد نداره
ولی برای شرایط فیکس نه ! [/color:3872d7bc76]
[color=red:3872d7bc76]از بازی خوب آبشک و سیف اللهی و حسن زاده نباید گذشت، مهدوی هم عالی نبود ولی مثل همیشه خوب بود .[/color:3872d7bc76]
[color=green:3872d7bc76]کاردوست باید بیشتر جا بیفته، استرس بالایی داشت، حاجتی هم کلا بد بود[/color:3872d7bc76].

[color=orange:3872d7bc76][size=18:3872d7bc76]من به بچه ها از 10 نمرات زیر میدم:[/size:3872d7bc76][/color:3872d7bc76]

[color=darkblue:3872d7bc76]فراهانی 4 (چند بازی با پا بد و 1 توپ اومد که اونم خورد)
نظیفکار 6
ابراهیمی 5
رحیمی 6
سهرابی 5
حاجتی 5
آبشک 8.5
قدمی 4
سیف اللهی 8
مهدوی 7
حسن زاده 8
-------------------
کاردوست 6
چاووشی 5.5
حلافی 4[/color:3872d7bc76][/quote:3872d7bc76]
ابرار یکم به نظیف کار کم ندادی؟!!!!!!!!!!!!!!!
این تحلیل رادنی تو گله!
بهترین بازیکن:

محمد باقر صادقى دروازه بان جوان سايپا با دفع چند موقعيت خطرناك داناش مانع از باز شدن دروازه اش بيش از يك بار شد. انا بايد لقب بهترين بازيكن زمين را به نظيف كار داد كه هم در دفاع موفق نشان داد و هم با گلزنى در واپسين لحظات بازى مانع شكست خانگى تيمش گرديد.[/quote:3872d7bc76]

[color=red:3872d7bc76]والله من نظر خودم و با دلایل خودم مطرح کردم، نمیدونم رادنی چرا برترین بازیکن نظیفکار معرفی کرد، چون گل زد؟[/color:3872d7bc76]
[color=blue:3872d7bc76]اگه چنینه، پس آبشک باید بهترین بازیکن هفته بشه، انقد عاااااالی کار کرد![/color:3872d7bc76]
[color=black:3872d7bc76]دلیل این نمره از طرف من، افت نظیفکار تو دفاعه، درسته از ابراهیمی بهتره ولی بازم نظیفکار 2 سال قبل نیست و
حتی نسبت به سال قبل هم پایینتر اومده. گل خوبی زد و باتعصب کار کرد، دمش گرم، ولی این نظیفکار، اون (علی صخره)
ما نیست. امیدوارم بدلیل شروع مسابقات و فشار تمرینات و بدنسازی افت کرده باشه، چیزی که در تمریناتم ازش میدیدم
و کمی منو نگران کرده بود. [/color:3872d7bc76]
[color=brown:3872d7bc76]ولی جالبه، بعد تمرین روز سه شنبه به دوستم گفتم، امسال دیگه نظیفکار باید در حمله بهتر کار کنه و برامون گل بزنه[/color:3872d7bc76] /7/ /7/ /7/
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » پنج شنبه جولاي 25, 2013 9:12 pm

[quote:20a12cb710="miladcivil"][quote:20a12cb710="Inja-Rasht"]برای بازی اول بسیار عالی و امیدوار کننده بود. مطمئنا در هفته های بعد بهتر هم خواهیم شد. البته این که میگم عالی بود از دروازه بان و مهاجم نوک فاکتور بگیرید. دروازه بانمون مثل همیشه افتضاح بود و توپ به اون سادگی رو نتونست جمع کنه و یک ریباند مفت داد. حسن زاده هم گرچه خیلی خوب در موقعیت گل قرار میگیره ولی خیلی ساده 3 تا موقعیت 100% گل رو از دست داد. من حس میکنم بهترین گزینه در حال حاضر برای مهاجم نوک چاوشی هست و اگر قراره چاوشی گوش چپ بازی کنه همون بهتر که بازیش نده چون واقعا حاجتی داشت خوب کار میکرد. البته اینم بگم که من ترجیح میدم با دو مهاجم نوک بازی کنیم. در کل مخالف بازی کردن چاوشی تو کناره ها و به عنوان یار تعویضی هستم.[/quote:20a12cb710]

[color=red:20a12cb710]این کم لطفی اگه با این بازی عالی، حسن زاده جز فاکتوری ها محسوب بشه.[/color:20a12cb710]
[color=blue:20a12cb710]چاووشی؟ همین سید رضا (افشین) چاووشی؟ توپ به اون خوب براش کاشتن، رو پای چپ، فوت کرد و تا دروازه نرسید![/color:20a12cb710]
[color=black:20a12cb710]چاووشی فقط 15،20 دقیقه، اونم بعد اینکه یا متوسل زاده یا حسن زاده با قدرت بالای دوندگی و درگیریشون مدافعین
حریف خسته کنند و بعد این انزلیچی، چاووشی بیاد و از موقعیت (انشاالله) استفاده کنه و گل بزنه. وگرنه نه مثل متوسل زاده
و نه مثل حسن زاده نمیتونه درگیر بشه، رو هوا بجنگه، استارت بزنه و واسه هافبکهای کناری و مهدوی توپ سازی کنه!
در مورد موقعیات موافقم، نه متوسل زاده و نه حسن زاده از موقعیات خوب استفاده نمیکنن، اما خب ویژگی های بهتری مثل
سرعت و ضربه سر و پرس از جلو دارن که بسیار برای تیم مفیدترند.[/color:20a12cb710][/quote:20a12cb710]

بنظر من چاووشی خوب بود,عالی نبود ولی بدم نبود,موثر بود,از خیلی ها بهتر بود
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط mamalirize » پنج شنبه جولاي 25, 2013 9:15 pm

این جمله انگين فيرات به دلم نشت :
داماش از ته دل و جان بازي کرد. به مربي اين تيم تبريک مي گويم. تيمي دارد که از ته دل بازي مي‌کند.
---------
واقعا بچه ها با این همه مشکلات تو زمین چیزی کم نمیزارن
♥♥♥ داماش شهر باران ♥♥♥
نماد کاربر
mamalirize
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژوئن 24, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه جولاي 25, 2013 9:17 pm

[quote:a1f50d37d3="soroosh8"][quote:a1f50d37d3="miladcivil"][quote:a1f50d37d3="Inja-Rasht"]برای بازی اول بسیار عالی و امیدوار کننده بود. مطمئنا در هفته های بعد بهتر هم خواهیم شد. البته این که میگم عالی بود از دروازه بان و مهاجم نوک فاکتور بگیرید. دروازه بانمون مثل همیشه افتضاح بود و توپ به اون سادگی رو نتونست جمع کنه و یک ریباند مفت داد. حسن زاده هم گرچه خیلی خوب در موقعیت گل قرار میگیره ولی خیلی ساده 3 تا موقعیت 100% گل رو از دست داد. من حس میکنم بهترین گزینه در حال حاضر برای مهاجم نوک چاوشی هست و اگر قراره چاوشی گوش چپ بازی کنه همون بهتر که بازیش نده چون واقعا حاجتی داشت خوب کار میکرد. البته اینم بگم که من ترجیح میدم با دو مهاجم نوک بازی کنیم. در کل مخالف بازی کردن چاوشی تو کناره ها و به عنوان یار تعویضی هستم.[/quote:a1f50d37d3]

[color=red:a1f50d37d3]این کم لطفی اگه با این بازی عالی، حسن زاده جز فاکتوری ها محسوب بشه.[/color:a1f50d37d3]
[color=blue:a1f50d37d3]چاووشی؟ همین سید رضا (افشین) چاووشی؟ توپ به اون خوب براش کاشتن، رو پای چپ، فوت کرد و تا دروازه نرسید![/color:a1f50d37d3]
[color=black:a1f50d37d3]چاووشی فقط 15،20 دقیقه، اونم بعد اینکه یا متوسل زاده یا حسن زاده با قدرت بالای دوندگی و درگیریشون مدافعین
حریف خسته کنند و بعد این انزلیچی، چاووشی بیاد و از موقعیت (انشاالله) استفاده کنه و گل بزنه. وگرنه نه مثل متوسل زاده
و نه مثل حسن زاده نمیتونه درگیر بشه، رو هوا بجنگه، استارت بزنه و واسه هافبکهای کناری و مهدوی توپ سازی کنه!
در مورد موقعیات موافقم، نه متوسل زاده و نه حسن زاده از موقعیات خوب استفاده نمیکنن، اما خب ویژگی های بهتری مثل
سرعت و ضربه سر و پرس از جلو دارن که بسیار برای تیم مفیدترند.[/color:a1f50d37d3][/quote:a1f50d37d3]

بنظر من چاووشی خوب بود,عالی نبود ولی بدم نبود,موثر بود,از خیلی ها بهتر بود[/quote:a1f50d37d3]

[color=black:a1f50d37d3]پس سروش جان، نظر شمام اینه با وجود امین و حسن زاده، چاووشی فیکس نوک ما باشه؟[/color:a1f50d37d3]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط keyvan » پنج شنبه جولاي 25, 2013 9:21 pm

درود بر داماش بابت بازی زیبایی که به نمایش گذاشت.
درود بر آبشک بابت بازی فوق العادش.
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » پنج شنبه جولاي 25, 2013 9:23 pm

آبشک خیلی خوب بود. نشون داد که میتونه توو گوشم کارایی داشته باشه
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » پنج شنبه جولاي 25, 2013 9:25 pm

[quote:383055bb7c="miladcivil"][quote:383055bb7c="soroosh8"][quote:383055bb7c="miladcivil"][quote:383055bb7c="Inja-Rasht"]برای بازی اول بسیار عالی و امیدوار کننده بود. مطمئنا در هفته های بعد بهتر هم خواهیم شد. البته این که میگم عالی بود از دروازه بان و مهاجم نوک فاکتور بگیرید. دروازه بانمون مثل همیشه افتضاح بود و توپ به اون سادگی رو نتونست جمع کنه و یک ریباند مفت داد. حسن زاده هم گرچه خیلی خوب در موقعیت گل قرار میگیره ولی خیلی ساده 3 تا موقعیت 100% گل رو از دست داد. من حس میکنم بهترین گزینه در حال حاضر برای مهاجم نوک چاوشی هست و اگر قراره چاوشی گوش چپ بازی کنه همون بهتر که بازیش نده چون واقعا حاجتی داشت خوب کار میکرد. البته اینم بگم که من ترجیح میدم با دو مهاجم نوک بازی کنیم. در کل مخالف بازی کردن چاوشی تو کناره ها و به عنوان یار تعویضی هستم.[/quote:383055bb7c]

[color=red:383055bb7c]این کم لطفی اگه با این بازی عالی، حسن زاده جز فاکتوری ها محسوب بشه.[/color:383055bb7c]
[color=blue:383055bb7c]چاووشی؟ همین سید رضا (افشین) چاووشی؟ توپ به اون خوب براش کاشتن، رو پای چپ، فوت کرد و تا دروازه نرسید![/color:383055bb7c]
[color=black:383055bb7c]چاووشی فقط 15،20 دقیقه، اونم بعد اینکه یا متوسل زاده یا حسن زاده با قدرت بالای دوندگی و درگیریشون مدافعین
سرعت و ضربه سر و پرس از جلو دارن که بسیار برای تیم مفیدترند.[/color:383055bb7c][/quote:383055bb7c]

بنظر من چاووشی خوب بود,عالی نبود ولی بدم نبود,موثر بود,از خیلی ها بهتر بود[/quote:383055bb7c]

[color=black:383055bb7c]پس سروش جان، نظر شمام اینه با وجود امین و حسن زاده، چاووشی فیکس نوک ما باشه؟[/color:383055bb7c][/quote:383055bb7c]

میلاد جان من نمیگم فیکس نوک باشه,بازیکن ها باید روی شایستگی توی زمین باشن,ولی امروز چاووشی خوب بود,من نمره متوسط بهش میدم,اگه خوب کارکنه فیکسم میتونه باشه.
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط aslanadigozal » پنج شنبه جولاي 25, 2013 9:29 pm

در مورد بازی امروز :
1- از بازی حسن زاده در این بازی خوشم اومد . به نظرم اگه یه خورده خوش شانس بود یک گل رو حتما می زد . بازیکنی که هم رو زمین خوبه هم رو هوا و جندگی و دوندگی خوبی داره .
2- قدمی یه مقدار فکر کنم در بازی گم شده بود که امیدوارم با چندتا بازی این مشکلش برطرف بشه و بتونیم از سرعت و تکنیکش استفاده کنیم .
3-سیف اللهی شرایطی به مراتب بهتر از قدمی در سمت راست داشت و کلا یه کم اعتماد به نفس و همینطور تجربش بالا تر بره به دردمون می خوره .
4-مهدوی آبشک حاجتی و کاردوست روز خوب و کم اشتباهیو داشتن . مخصوصا آبشک خیلی خوب بود و به شخصه زوج آبشک کاردوست رو به عنوان دو تا هافبک دفاعی ترجیح میدم . بهتره از حاجتی تو هافبک چپ استفاده بشه .
5- خط دفاع خوب بود در کل بجز یه اشتباه که منجر به گل شد
6- دو تا دفاع کناریمون کمتر نفوذ می کردند . باز ابوذر یه چندتا نفوذ داشت ولی هادی فکر نکنم نفوذ خاصی داشت .
7-دروازه هم ........ . دیگه عادت کردیم تیم های حریف تو 20 دقیقه اول یه توپ بیارن ما هم یه گل مفت بخوریم بهد تا آخر بازی جون بکنیم تا یه گل بزنیم !
بومی گرایی + جوانگرایی = موفقیت داماش گیلان
نماد کاربر
aslanadigozal
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 24, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » پنج شنبه جولاي 25, 2013 9:37 pm

اینم نظرات کارشناسانه ی من :D

1- تو دروازه که مثل همیشه مشکل داریم و نمیتونیم به عنوان یک تکیه گاه روش حساب کنیم (علی نظر محمدی شاید خیلی خوب نبوده باشه ولی وزنه بود تو تیم - اگه این 2 سال رو خرج لایقی فر میکردیم حتما الان جواب میگرفتیم)

2- تو قلب خط دفاع داش علی امروز واقعا عالی و با تعصب بازی کرد و با گلش به نظرم حجت رو بر ما تمام کرد :arrow: - مرتض ابراهیمی هم خوب بود ولی امیدوارم بهتر بشه (تجربش خدایی به کمکمون میاد یه موقعی که انتظارشو نداری)

3- دفاعهای گوشه - ابوذر خوب بود ولی هادی متوسط بود البته خداییش نمیشه بهش ایراد گرفت پستش نیست بنده خدا ولی خیلی امیدوارم جا بیفته تو دفاع راست یعنی چاره ای نیست باید جا بیفته :roll:

4- هافبک تدافعی - آبشک که انصافا خیلی خوب بود و اومده بود همه چیزو جبران کنه!!!
مصطفی خان هم متوسط بود - کاردوست هم خوب

5 - کاپیتان مهدوی (عشق من) که به نظرم متوسط رو به خوب بود

6- گوشه ها - سیف اللهی دل آدم رو شاد کرد نشون داد میشه خیلی امید داشت بهش - قدمی به نظرم چون حمله ما بیشتر از سمت راست بود زیاد فرصت پیدا نکرد نشون بده خودشو ولی با این حال امیدوارم مثبت باشه عملکردش تو بازیهای بعدی - حلافی و افشین هم متوسط بودند البته افشین با توجه به جایی که ازش استفاده شد خدایی چند صحنه خیلی خوب کار کرد.

7 - حسن زاده که به نظرم نشون داد هنوز راه داره تا بشه روش حساب کرد لا اقل نظر من اینه
یکی از ویژگیهای بازیکن قدبلند اینه که وقتی توپ بلند از دفاع میاد پشت محوطه حریف بتونه درگیر بشه با دفاع حریف که یا توپها رو با سر بزنه بیفته زیر پای هافبکامون یا حداقل مزاحم بشه برای دفاع حریف که نتونه خوب سر بزنه و دوباره توپ رو دور کنه که حسن زاده به هیچ وجه تو این کار خوب نبود بر خلاف امین که خوب این کارو میکنه - ضمنا نشون داد ضربه نهایی رو خوب نمیزنه که البته مشکل بقیه مهاجمامونم هست یه جورایی!!! - ولی هم در گیر بود و هم خوب تو موقعیتها قرار میگرفت

داور که بووووووووووووووق - ضمنا یه پنالتی هم برای ما نگرفتناااااااااااااااااا

در کل نظرم رو امین هست تا حسن زاده
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » پنج شنبه جولاي 25, 2013 9:49 pm

[quote:399d4f1959="miladcivil"][quote:399d4f1959="Inja-Rasht"]برای بازی اول بسیار عالی و امیدوار کننده بود. مطمئنا در هفته های بعد بهتر هم خواهیم شد. البته این که میگم عالی بود از دروازه بان و مهاجم نوک فاکتور بگیرید. دروازه بانمون مثل همیشه افتضاح بود و توپ به اون سادگی رو نتونست جمع کنه و یک ریباند مفت داد. حسن زاده هم گرچه خیلی خوب در موقعیت گل قرار میگیره ولی خیلی ساده 3 تا موقعیت 100% گل رو از دست داد. من حس میکنم بهترین گزینه در حال حاضر برای مهاجم نوک چاوشی هست و اگر قراره چاوشی گوش چپ بازی کنه همون بهتر که بازیش نده چون واقعا حاجتی داشت خوب کار میکرد. البته اینم بگم که من ترجیح میدم با دو مهاجم نوک بازی کنیم. در کل مخالف بازی کردن چاوشی تو کناره ها و به عنوان یار تعویضی هستم.[/quote:399d4f1959]

[color=red:399d4f1959]این کم لطفی اگه با این بازی عالی، حسن زاده جز فاکتوری ها محسوب بشه.[/color:399d4f1959]
[color=blue:399d4f1959]چاووشی؟ همین سید رضا (افشین) چاووشی؟ توپ به اون خوب براش کاشتن، رو پای چپ، فوت کرد و تا دروازه نرسید![/color:399d4f1959]
[color=black:399d4f1959]چاووشی فقط 15،20 دقیقه، اونم بعد اینکه یا متوسل زاده یا حسن زاده با قدرت بالای دوندگی و درگیریشون مدافعین
سرعت و ضربه سر و پرس از جلو دارن که بسیار برای تیم مفیدترند.[/color:399d4f1959][/quote:399d4f1959]

3تا موقعیت 100% خراب کرده!!!!! مخصوصا اون توپی که به تیرک زد. مگه عقده یا پدر کشتگی با دروازه بان داریم؟ ما فقط گل میخوایم حالا فرق نمیکنه تور پاره بشه یا سالم بمونه. نه آبرار گلم وقتی میبینم چاوشی با یه تک به تک گل نکردن تو بازی با استقلال این بلا به سرش اومد اصلا فکر نمیکنم بی انصافی کرده باشم. چاوشی همه فصل ها جزو بهترین گلزنان ما بوده غیر از فصل گذشته که اون درخشان نامرد گند زد به بازیش. به کبه این همه فرصت دادیم چند گل زد؟ چند پاس گل داد؟ چقدر موقعیت ایجاد کرد؟ امین متوسل زاده گرچه خیلی دوست داشتنی هست و تاثیر گذار بازی میکنه ولی تو گل زدن واقعا ضعیفه. من حس میکنم ترکیب تیم باید جوری باشه که ما با دو مهاجم بازی کنیم. درسته چاوشی جنگنده نیست ولی خیلی موقعیت شناس هست و اگر کنار مهاجمی مثل امین باشه به شدت خطرناکه. تو دروازه هم ای کاش قدر بهنام لایقی فر رو میدونستیم شک ندارم هر دروازه بانی بذاریم از فراهانی افتضاح تر نیست. وقتی بازی این فراهانی رو میبینم افسوس میخورم چرا فوتبال رو کنار گذاشتم. البته باید اینم در نظر گرفت من اندازه این آقا خوش شانس نبودم که با این سطح بازی تو لیگ برتر رام بدن. واقعا هیچ توپی رو یک ضرب جمع نمیکنه حتی خیلی از مواقع 2 ضرب هم جمع نمیکنه بازی با پاش هم که دیگه نگو. من سوالم اینه چرا اینقدر باید بهش فرصت داده بشه. امروز بود و نبودش اصلا برای ما تفاوتی نداشت یک توپ خیلی خیلی ساده و کم ضرب اومد تو بغلش آقا لطف کرد ریباند داد.
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » پنج شنبه جولاي 25, 2013 9:50 pm

من از نتیجه راضی نیستم اما خوشحالم که تیم خیلی خوبی داریم ایشالا امسال خیلی خیلی بهتر نتیجه میگیریم .

به سن چپ و راست و فوروارد ما نگاه کنید متوجه میشیم که میانگین سنیشون 21 سال بود و این یعنی لا اقل چند بازی فرصت میخوان تابهتر از اینا بشن . سیف اللهی که از نظر من میتونه جای حسین رو پر کنه و اما حسن زاده که به نظر من بهترین مهاجم امسال ما میشه . اطمینان دارم که بزودی متوسل زاده دوست داشتنی باید نیمکت نشین حسن زاده بشه.
خداروشکر افشین کم کم داره آماده میشه
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » پنج شنبه جولاي 25, 2013 9:51 pm

جااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااانم تره آبرار - تی فریاد غیرت ره غش :P

[img:aa35e9727a]http://www.shiaupload.ir/images/90996419001983425718.jpg[/img:aa35e9727a]
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » پنج شنبه جولاي 25, 2013 9:52 pm

اتفاق های ویژه:

6) یکی از به اصطلاح خبرنگاران که در سال های گذشته هم رفتارهای عجیبی از خود نشان میداد در این بازی دست به حرکات عجیبی زد و با شلوغ کاری های بی دلیل خود موجب تعجب همگان شد .

منظور چه کسی هست و چیکار کرده دقیقا؟؟؟
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » پنج شنبه جولاي 25, 2013 9:55 pm

البته میدونم خیلی تند نظر دادم ولی واقعا دیگه فراهانی کفرم در آورده. در حد توابع تهران که بازی میکردیم اینجور گل میخوردیم مربی جرمون میداد. ماشا الله مربی های ما خیلی صبورن.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان