[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط golsar-boy » پنج شنبه جولاي 25, 2013 6:10 am

[quote:7c252eab28="pedram_1367"]عابدینی مصاحبه قبلیش رو تکذیب نکرده ... حتی تو همین مصاحبه هم گفته :

[color=blue:7c252eab28]من این حرفها را می زنم تا ببینم که در استان از سوی مسئولان حرکتی اتفاق می افتد یا نه؟ اما متاسفانه هیچ خبری نمی شود و هیچ مقامی به روی خودش نمی آورد! من درک می کنم که در دوره نقل و انتقال دولت هستیم و دولت مردان دست به عصاتر حرکت می کنند و اما نه این مدل که هیچ کمکی به تیم لیگ برتری استانشان نکنند. فقط تاکنون آقای کوچکی نژاد (نماینده مجلس رشت) در بحرانی که ما داشتیم 200 میلیون تومان از استاندار به بچه ها داد که دستشان درد نکند و اگر همان اتفاق هم نمی افتاد وضع ما بدتر و خراب تر میشد. [/color:7c252eab28]

اما دوستانی که ما تا می گفتیم بالای چشم عابدینی ابرو هست سریع به ما خرده می گرفتند ؛ باید عرض کنم من به شخصه دوست دارم مدیر عامل ما با بازیکنان تیم که اکثرا بومی هستند و به عشق شهر و تیم و هوادارها موندند ؛ به این شکل صحبت کنه ... نه منت کشی و نه اینکه حرف پول رو نزنین بلکه [size=24:7c252eab28][color=orange:7c252eab28]با احترام[/color:7c252eab28][/size:7c252eab28] ...

[b:7c252eab28][color=red:7c252eab28]ما بهترین بچه های ایران را در اختیار داریم. با بالاترین برآیند و کمترین درآمد دارند برای داماش بازی می کنند. بچه های ما صبور هستند و سال گذشته در بدترین شرایط مالی بهترین نتیجه ممکن را گرفتند. من پشتوانه ام به این بازیکنان است. امسال هم تیم خوبی بستیم و جزء محدود تیمهایی بودیم که اسکلت تیم را کاملا حفظ کردیم. حسین ابراهیمی و رودبارین به دلیل نیاز مالی رفتند، هرچند که رودباریان حرفهایی زد که اصلا درست نبود و من را دلخور کرد. جهانبخش هم که با رضایت کامل ما ترانسفر شد.[/color:7c252eab28][/b:7c252eab28][/quote:7c252eab28]

آبرار فکر کنم منظورش از مصاحبه قبل، مصاحبه ای بود که گفته تیم را منحل کنیم بهتره.
من شک ندارم که باشگاه خبرنگاران جوان شیطنت مطبوعاتی کرده.
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه جولاي 25, 2013 6:15 am

[quote:e900c64bf2="golsar-boy"][quote:e900c64bf2="pedram_1367"]عابدینی مصاحبه قبلیش رو تکذیب نکرده ... حتی تو همین مصاحبه هم گفته :

[color=blue:e900c64bf2]من این حرفها را می زنم تا ببینم که در استان از سوی مسئولان حرکتی اتفاق می افتد یا نه؟ اما متاسفانه هیچ خبری نمی شود و هیچ مقامی به روی خودش نمی آورد! من درک می کنم که در دوره نقل و انتقال دولت هستیم و دولت مردان دست به عصاتر حرکت می کنند و اما نه این مدل که هیچ کمکی به تیم لیگ برتری استانشان نکنند. فقط تاکنون آقای کوچکی نژاد (نماینده مجلس رشت) در بحرانی که ما داشتیم 200 میلیون تومان از استاندار به بچه ها داد که دستشان درد نکند و اگر همان اتفاق هم نمی افتاد وضع ما بدتر و خراب تر میشد. [/color:e900c64bf2]

اما دوستانی که ما تا می گفتیم بالای چشم عابدینی ابرو هست سریع به ما خرده می گرفتند ؛ باید عرض کنم من به شخصه دوست دارم مدیر عامل ما با بازیکنان تیم که اکثرا بومی هستند و به عشق شهر و تیم و هوادارها موندند ؛ به این شکل صحبت کنه ... نه منت کشی و نه اینکه حرف پول رو نزنین بلکه [size=24:e900c64bf2][color=orange:e900c64bf2]با احترام[/color:e900c64bf2][/size:e900c64bf2] ...

[b:e900c64bf2][color=red:e900c64bf2]ما بهترین بچه های ایران را در اختیار داریم. با بالاترین برآیند و کمترین درآمد دارند برای داماش بازی می کنند. بچه های ما صبور هستند و سال گذشته در بدترین شرایط مالی بهترین نتیجه ممکن را گرفتند. من پشتوانه ام به این بازیکنان است. امسال هم تیم خوبی بستیم و جزء محدود تیمهایی بودیم که اسکلت تیم را کاملا حفظ کردیم. حسین ابراهیمی و رودبارین به دلیل نیاز مالی رفتند، هرچند که رودباریان حرفهایی زد که اصلا درست نبود و من را دلخور کرد. جهانبخش هم که با رضایت کامل ما ترانسفر شد.[/color:e900c64bf2][/b:e900c64bf2][/quote:e900c64bf2]

آبرار فکر کنم منظورش از مصاحبه قبل، مصاحبه ای بود که گفته تیم را منحل کنیم بهتره.
من شک ندارم که باشگاه خبرنگاران جوان شیطنت مطبوعاتی کرده.[/quote:e900c64bf2]

بله ... من هم همون مصاحبه در مورد انحلال رو گفتم ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » پنج شنبه جولاي 25, 2013 6:59 am

در مورد مصاحبه در مورد انحلال که روایت بسیاره و خیلی از دوستان نظراتشونو گفتن. منم نظرمو گفتم بازم در مورد نظرم توضیح میدم
گفتم در این برهه از زمان این بهترین مصاحبه بود و دلالیلمو در تاپیک مربوطه آوردم.
به نظر من این یه حرکت فرار به جلو و بسیار هم استراتژیک بود.
یه مثال ساده میزنم.
فکر کن در بیمارستانی پسری بستری باشه وقتی حالت تشنج میگیره پدره میره سر دکتر داد میزنه زودتر بیا آمپول بزن پسرم هلاک شد، همه میدونیم هلاک شدن به معنی مردنه و هیچ کس دوست نداره مردن عزیزشو به زبون بیاره و یا حتی بهش فکر بکنه، حال آیا آن پدر به فکر هلاک شدن بچشه؟ آیا آن پدر به اندازه کافی دلسوز نیست؟ یا اینکه پدر قصد داره وضع را آنقدر بحرانی جلوه بده که دکتر عجله کنه و هرچه زودتر تشنج برطرف بشه؟
وضع امروز داماش آنقدر متشنج هست که امیر عابدینی دست به چنین مصاحبه ای زده.
برخی دوستان میگن چرا در رشت ظاهر نمیشه، چرا سر تمرین نمیاد و ...
خوب شرمنده روی بچه هاست که هنوز نتونسته پول جور کنه و میدونه اونجا بودن و به این و اون رو انداختن ممکنه بارقه ای امید را زنده کنه تا اینکه بیاد اینجا به بچه ها بگه ببخشید تا حالا نتونستم کاری کنم، وعده هام سرخرمن بود و ...

جا داره اینجا از همه عزیزانی که برای پرچمهای داماش زحمت کشیدند تشکر کنم و یه تشکر ویژه از آبرار هزارو نهصدو خرده ای (رضای عزیز) که دیروز سر تمرین به همه رو انداخت تا کمک مالی کنند داشته باشم. دم همه اونایی که کمک کردند گرم ولی بعضی ها که به موقع کمک دستشون میلرزید و به زور داشتند 500 تومنی میدادند فقط میتونم بگم ...
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط farzin0131 » پنج شنبه جولاي 25, 2013 7:09 am

دنیا فقط رشت،دنیافقط داماش،دنیافقط هوادارداماش،عشقه ماهم سعید مرتضوی
آبرار غیرت داره، داماششو دوست داره
farzin0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 24, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » پنج شنبه جولاي 25, 2013 7:14 am

[quote:6d91b09ade="farzin0131"]دنیا فقط رشت،دنیافقط داماش،دنیافقط هوادارداماش،عشقه ماهم سعید مرتضوی[/quote:6d91b09ade]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

داشتم تاپیکو باز میکردم دیدم کامنت گذاشتی، مطمئن بودم اومدی بازم اسم سعیدو بنویسی :lol: :lol: :lol:
دیروز این همه تشویقش کردیم راضی نشدی آبرار :lol: :lol: :lol:
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mahmood1331 » پنج شنبه جولاي 25, 2013 7:21 am

تازه ترین گمانه زنی درباره کابینه حسن روحانی

روزنامه آرمان روایتی تازه از کابینه رییس جمهور منتخب ارائه کرده است. این روزنامه مدعی شده است “اسامی این افراد حداقل در لیست گزینه‌های نهایی وجود دارد.”

لیست آرمان به این شرح است:
۱- معاون اول رئیس جمهور: مهندس اسحاق جهانگیری؛
۲- وزیر صنعت، معدن و تجارت: دکتر محمد نهاوندیان؛
۳- وزیر نفت: حسین کاظم‌پور اردبیلی
۴- وزیر اطلاعات: دکتر حجت الاسلام محسن قمی
۵- وزیر کشور: دکتر علی یونسی
۶- وزیرراه و مسکن و شهرسازی: دکتر عباس آخوندی
۷- وزیر نیرو: دکتر رضا اردکانیان
۸- وزیر آموزش و پرورش: دکترسیدرضا امیری صالحی
۹- وزیر خارجه: دکتر محمد جواد ظریف
۱۰- وزیر بهداشت و آموزش پزشکی: پرفسور محمدرضا ظفرقندی
۱۱- وزیر کارو امور اجتماعی: مرتضی بانک
۱۲- وزیر اقتصاد و دارایی: دکتر محمد باقر نوبخت
۱۳- وزیر علوم و تحقیقات: دکتر رضا فرجی دانا
۱۴- وزیر ارتباطات: دکتر محمد رضا عارف
۱۵- وزیر کشاورزی: دکتر سید صفدر حسینی
۱۶- وزیر دفاع: دریادار پاسدار حسین علایی
۱۷- وزیر ارشاد: حجت الاسلام دکتر حسام‌الدین آشنا
[color=red:07a3c6ba48]۱۸- وزیر ورزش و جوانان: دکتر بیژن ذوالفقار نسب[/color:07a3c6ba48]
۱۹- وزارت دادگستری: حسینعلی امیری
۲۰- سازمان میراث فرهنگی و امور گردشگری: دکتر رضا صالحی امیری
۲۱- سازمان مدیریت و برنامه و بودجه: دکتر مسعود نیلی
۲۲- رئیس شورای مشاوران ریاست جمهوری: دکتر محمدعلی نجفی
۲۳- رئیس نهاد ریاست جمهوری: دکتر محمود واعظی
۲۴- دبیر شورای عالی امنیت ملی: محمد فروزنده

[size=18:07a3c6ba48][color=green:07a3c6ba48]حالا ميشه متوجه شد با اينكه هر سال داشت يه تيم ميفرستاد يه ليگ پايين تر ،باز هم بدون تيم نميموند[/color:07a3c6ba48][/size:07a3c6ba48]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » پنج شنبه جولاي 25, 2013 8:41 am

آقا امروز کسی تاپیک نزنه هاااااااااااا - مدیریت هوای کار رو داشته باشه :wink:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » پنج شنبه جولاي 25, 2013 9:29 am

پست محسن فروزان تو فیسبوک !!!
آقا فکر کنم این اصالتا تبریزی باشه ها ! خیلی می ما لو نه !!!

salam dostae aziz. avalaz hame
babate bakhte traxtor kheyli narahatam.va az hame shoma tarafdarae aziz mikham emroz be estadiyom biyayn ta enteghame bakhte nahaghe teraktor emroz begirim & begim ke hamsh azriha barande har mayadini hastan be omide borde emroze gostaresh foooooooolad :roll:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater

دید اب قطعه یه پست واسه داماش هم داد!

emrozam time shahre manam bazi dare & man arezoe borde time damasho daram &asheghe hamzabonam & hamshahriyama..((((ishaala emroz baziya borid va mi dila koli khoshhala konid dorod bar harchi rashtiya))))))

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط yankee در پنج شنبه جولاي 25, 2013 9:59 am .
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » پنج شنبه جولاي 25, 2013 9:48 am

اسم کرار، بازیکن عراقی استقلال زمانی که در ایران حضور داشت همسری ایرانی اختیار کرد که کارشان به طلاق انجامید. دادگاه در جلسه طلاق کرار را به پرداخت کامل مهریه همسرش(حدود 300 میلیون تومان) محکوم کرد اما این بازیکن عراقی از ایران خارج شد و بازنگشت.

همسر سابق کرار حکم جلب او را گرفته و حتی از طریق اینترپل تلاش کرده این مسئله را پیگیری کند اما پلیس اینترپل با بیان این مطلب که در قوانین داخلی کشورها دخالت ندارد،‌ در این زمینه همکاری نکرد.

در حال حاضر کرار با استقلال قرارداد بسته و به ایران خواهد آمد و اگر تا آن زمان نظر همسر سابق وی جلب نشود، ممکن است در فرودگاه بازداشت شود.
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » پنج شنبه جولاي 25, 2013 10:18 am

بلیط فروشی از کی شروع میشه ؟؟؟
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » پنج شنبه جولاي 25, 2013 10:22 am

[quote:a298a2a838="havadarehamishegi"]بلیط فروشی از کی شروع میشه ؟؟؟[/quote:a298a2a838]

الان یه خبر دیدم که میگفت 6
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » پنج شنبه جولاي 25, 2013 10:36 am

ابرار معراج میشه ویرایش داد پیش بینی نتیجه رو؟؟؟ /4/

من زدم مساوی ولی امروز به دلم افتاده 1-0 میبریم :P :D /1/
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » پنج شنبه جولاي 25, 2013 10:41 am

[quote:ac71be6c97="Rashti0131"]ابرار معراج میشه ویرایش داد پیش بینی نتیجه رو؟؟؟ /4/

من زدم مساوی ولی امروز به دلم افتاده 1-0 میبریم :P :D /1/[/quote:ac71be6c97]

شرمنده ولی نمیشه این کار رو کرد :?

ایشالا همون چیزی که دلت افتاده اتفاق بیفته :wink:
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط meraj130 » پنج شنبه جولاي 25, 2013 10:46 am

یه حسی بهم میگه با گل افشین چاووشی سه امتیاز رو میگریم.

ایشالا امسال سال مهاجم با ادب و محبوب شهرمون باشه.

خدایا امشب فقط 3 امتیاز
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

پستتوسط meraj130 » پنج شنبه جولاي 25, 2013 10:56 am

emrozam time shahre manam bazi dare & man arezoe borde time damasho daram &asheghe hamzabonam & hamshahriyama..((((ishaala emroz baziya borid va mi dila koli khoshhala konid dorod bar harchi rashtiya))))))

محسن فروزان در اف بی
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 3 مهمان