[quote:f71c2286ec="aryanrecord"][quote:f71c2286ec="sepidroudi"][quote:f71c2286ec="aryanrecord"][quote:f71c2286ec="sepidroudi"]قربان همه شما اعضای کمپین برم من

- کار شما و اعلام حمایتتون دست کمی از کار دکتر عارف نداره

- ایشالا بعد پیروزی قاطع جشنی بزرگ در همین جا میگیریم .
yankee - popo131 - THE_ KING_ OF_ RASHT - majid13 - pouryaR-damash - havadarehamishegi - 777 - nima_beckham - JUSTiran46
هنوز وقت هست واسه عضویت در این کمپین
از همه عزیزانی که هم حمایت نکردن و به کمپین نپیوستن هم تشکر میکنم
فقط مونده حمایت مدیریت معظم وارش که اگه ایشون موافق نباشند حضور من در عرصه منتفی خواهد شد
من اصلا احساس تکلیف نمیکردم و وارد صحنه نمیشدم اگر اوضاع بدین شکل نبود فقط چون احساس خطر کردم ورود کردم و حضور و ادامه فعالیت من در این عرصه منوط به عدم مخالفت مدیریت معظم هست

[/quote:f71c2286ec]
مثل اینکه اینطوری نمیشه.sepidroudi عزیز داره بدون رقیب میره جلو.
من از همین لحظه و با اصرار دوستان کاندیداتوری خودم را اعلام میکنم.
کسانی که به کمپین من بپیوندن امروز سر تمرین بجاشون پول بنر هارو میدم.(پیشنهاد کاملا جدی هست)
در ضمن اگر به کمپین من بپیوندین مزایای دیگری هم داره که مطقابلا اعلام خواهد شد.

هوادارای وارشی داماش اصلا اهل مادیات نیستند بلکه سوابق و تجربیات و کار آمدی رو ملاک انتخاب خودشون قرار میدن
من به شما پیشنهاد میکنم که از فرجام آقای سعید.ج عبرت بگیرید
ضمنا در جمله آخر متعاقبا درسته نه مطقابلا
ضمنا از همین جا برای من بسی افتخار هست که اعلام کنم مهندس آرش رو همکار خودم در این مسیر پر خطر و پر تلاطم میدونم

- امیدوارم که ایشون منت بزارند و قبول کنند

اشتباهات تایپی که پیش میاد.
اگه مادیات مهم نباشه به معنویات دوستان نیز میپردازیم کمک هزینه رفت و برگشت به دانای علی اونم با وَن VIP .
رای ما رای ما.... کاربر وارش ما

اگه تلویزیون میدن من هم تغییر نگرش میدم و به کمپین ارین میپیوندم خیلی داره مایه میزاره خداییش

افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!