[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط alex00755 » چهارشنبه جولاي 24, 2013 10:50 am

[quote:e7dfa9f390="MAZIYAR"]معین جان من به یه شرط حمایت میکنم ...
اگر شما تاپیک بازی رو زدید ولی خدتی نکرده تیم نتیجه نگرفت قبول داری که در حصر خانگی قرار بگیری و یا تا آخر عمرت معلق وبشی؟[/quote:e7dfa9f390]

/10/ /10/ /10/ /10/ /10/
وای من بترکستم...معین را تصور کنید در حصر خانگی...

/10/ /10/ /10/ /10/
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه جولاي 24, 2013 10:51 am

[color=black:a76a8bbede]
[b:a76a8bbede]تعیین مجازات جدید برای «مه‌آفرید» و همکارانش[/b:a76a8bbede]
کد خبر: ۳۳۳۸۱۸تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۸
قاضی رسیدگی‌کننده به پرونده فساد بزرگ مالی،‌گفت: گزارشاتی که بعد از رسیدگی به پرونده فساد از گمرک رسید، در دادسرا در حال رسیدگی هستند و بعد از صدور کیفرخواست، پرونده به دادگاه ارسال می‌شود.

قاضی ناصر سراج در گفت‌وگو با ایسنا، درباره اجرای احکام مرحله اول رسیدگی به پرونده فساد بزرگ مالی که طی آن مجازات‌هایی نظیر حبس، انفصال از خدمت، جزای نقدی و اعدام تعیین شد، گفت: این احکام به‌ویژه در رابطه با مسائل پولی و مالی در دادسرا در حال اجراست و کسانی هم که محکوم شده‌اند در حال تحمل کیفر هستند.

وی درباره گزارشاتی از گمرک که بعد از رسیدگی به پرونده فساد مالی در رابطه با تخلفات گروه امیرمنصور آریا به دست آمد، اظهار کرد: این گزارشات در دادسرا در حال رسیدگی است که پس از رسیدگی، کیفرخواست صادر شده و پرونده به دادگاه ارسال می‌شود.

قاضی رسیدگی‌کننده به پرونده فساد بزرگ مالی ادامه داد: این گزارشات در رابطه با مسائل گمرک و قاچاق است که جداگانه برای آن کیفرخواست صادر می‌شود و موضوعی گمرکی است، ولی آنچه که در ابتدا با آن رسیدگی شد بحث اخلال در نظام اقتصادی کشور بود.

وی در پاسخ به این سوال که آیا در صورتی که رسیدگی به موضوع گزارشات گمرک منجر به صدور حکم شود این موضوع در حکم قبلی «مه‌آفرید» و همکاران او موثر است یا نه؟ گفت: در این رابطه حکم جدیدی صادر و طی آن نقش هر کس مشخص می‌شود و به تناسب نقش افراد برای آنها مجازات تعیین می‌شود.

قاضی رسیدگی‌کننده به پرونده فساد بزرگ مالی همچنین گفت که رسیدگی به تخلفات متهمان بانک‌های صادرات و ملت هنوز آغاز نشده است.

سراج که رسیدگی به اتهامات مهدی هاشمی نیز به او سپرده شده درباره آخرین وضعیت این پرونده، اظهار کرد: این پرونده هنوز به دادگاه نیامده است و فعلا نیز به دادگاه نمی‌آید؛ زیرا به زمان زیادی نیاز دارد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا پرونده مهدی هاشمی تا پایان سال جاری به دادگاه ارسال می‌شود یا خیر؟ گفت: این امر بستگی به دادسرا دارد که باید ایرادات را برطرف کرده و پرونده را به دادگاه ارسال کند.
[/color:a76a8bbede]
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » چهارشنبه جولاي 24, 2013 10:57 am

[quote:a0dac225dd="MAZIYAR"]معین جان من به یه شرط حمایت میکنم ...
اگر شما تاپیک بازی رو زدید ولی خدتی نکرده تیم نتیجه نگرفت قبول داری که در حصر خانگی قرار بگیری و یا تا آخر عمرت معلق وبشی؟[/quote:a0dac225dd]

خط قرمز من حق بر و بچه های وارش هست و آماده ام هر چی هزینش باشه بدم!

روایت داریم عزیزی بعد اعلام یه نتیجه ای میره پیش یه نفری و میگه اگه میدونستم که شما از اول دلت با من صاف نبود ورود نمیکردم ولی حالا که اومدم تا آخرش هستم چون که الان دیگه خودم تنها نیستم و چشم امید یه عده ای هستم و بهشون قول دادم تا آخر باهاشون باشم :twisted:

حالا هم اگه شما دلت صاف نیست با ما که وارد بشیم, من وارد نمیشم ولی اگه چراغ سبز نشون بدی و بیام تا آخرش هستم و هزینش هر چی باشه میدم :twisted:

یه حدیث متواتری داریم که میگه: رشتی ام رشتی ام ...............
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » چهارشنبه جولاي 24, 2013 10:58 am

[quote:b1aa9b223c="sepidroudi"][quote:b1aa9b223c="alex00755"][quote:b1aa9b223c="sepidroudi"]قربان همه شما اعضای کمپین برم من :P - کار شما و اعلام حمایتتون دست کمی از کار دکتر عارف نداره :D - ایشالا بعد پیروزی قاطع جشنی بزرگ در همین جا میگیریم .

yankee - popo131 - THE_ KING_ OF_ RASHT - majid13 - pouryaR-damash - havadarehamishegi - 777 - nima_beckham - JUSTiran46

هنوز وقت هست واسه عضویت در این کمپین :twisted:

از همه عزیزانی که هم حمایت نکردن و به کمپین نپیوستن هم تشکر میکنم :arrow:

فقط مونده حمایت مدیریت معظم وارش که اگه ایشون موافق نباشند حضور من در عرصه منتفی خواهد شد :D
من اصلا احساس تکلیف نمیکردم و وارد صحنه نمیشدم اگر اوضاع بدین شکل نبود فقط چون احساس خطر کردم ورود کردم و حضور و ادامه فعالیت من در این عرصه منوط به عدم مخالفت مدیریت معظم هست :wink:[/quote:b1aa9b223c]

عزیز دل برادر به جای این شعار های تبلیغاتی یه کم سر کیسه رو شل کن...[/quote:b1aa9b223c]

جان برار وضع می نقدینگی خرابه وگرنه مادیات اصلا می منش دورون جایی نئره :wink:

یعنی اصلا شیمی قابله نئره :arrow: - حالا شما هم طی بیانیه ای رسمی ایته حمایت بوکون بعدا جبران کونم تره :twisted:[/quote:b1aa9b223c]

[color=blue:b1aa9b223c]بسمه تعالی
احتراما
سلام علیکم
از آنجاییکه برای اینجانب مادیات و چرک کف دست اصلا ارزش ندارد،بدینوسیله حمایت خود از برادر عزیز و ارزشی خویش،حاج معین سپیدرودی را از همین تریبون اعلام میدارم.
والسلام

محمد هدایتی 2/امرداد/1392[/color:b1aa9b223c]

.
.
.
.
.
.
.

[color=red:b1aa9b223c]
[size=8:b1aa9b223c]معین جان شماره حسابه پیام خصوصی کونم...در ضمن 12 مرداد می تولده...تره یادا نشه /10/ [/size:b1aa9b223c][/color:b1aa9b223c]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » چهارشنبه جولاي 24, 2013 11:06 am

[size=18:af94b8ed0a]عابدینی:
[color=red:af94b8ed0a]تیم داماش هوادار سینه چاک ندارد[/color:af94b8ed0a]/قویدل داماش را به چالش کشید و رفت[/size:af94b8ed0a]
مدیر عامل باشگاه فوتبال داماش گیلان گفت: از نظر تکنیکی و تاکتیکی برای رویارویی با تیم سایپا آماده هستیم اما تیم ما هواداران پر و پا قرص ندارد.
امیر عابدینی در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران گفت: بازیکنان زیر نظر افشین ناظمی تمرینات خود را انجام دادند و از نظر تکنیکی و تاکتیکی هیچ مشکلی برای آغاز فصل سیزدهم لیگ برتر نخواهیم داشت.

مدیر عامل باشگاه داماش گیلان افزود: بازیکنان طبق برنامه ریزی کادر فنی و زیر نظر سرمربی به تمرینات ادامه می دهند تا در اولین رویارویی تیم فوتبال داماش با سایپا بهترین نتیجه را کسب کنیم.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه باشگاه داماش خصوصی است پولی هم از هیچ ارگانی نمی گیریم جذب اسپانسر هم به وضعیت اقتصادی باشگاه مربوط می شود و با توجه به وضعیت اقتصادی داماش این تیم اقتصاد پایداری ندارد و نمی شود سرمایه گذاری خوبی را انجام داد.

عابدینی تأکید کرد: هواداران داماش به نوعی خاموش هستند این هواداران بدشان نمی آید که تیم برد داشته باشد اما اگر تیم هم نبرد غصه هم نمی خورند و دلیلش این است که این تیم تنها به یک استان تعلق داشته و مثل استقلال و پرسپولیس که هویت ملی دارند، نیست.

وی در خصوص الکترونیکی شدن بلیط بازی در لیگ سیزدهم اذعان داشت: قیمت بلیط در شهر رشت 2000 تومان بوده است افزایشی در قیمت بلیط وجود نخواهد داشت در مورد الکترونیکی شدن بلیط هم تصور نمی کنم در هفته نخست بازی های لیگ الکترونیکی شود.

وی در مورد عملکرد سرمربی تیم فوتبال داماش تأکید کرد: از عملکرد افشین راضی هستیم و بازیکنان هم توانستند از لحاظ بدنی به آمادگی مطلوب دست پیدا کنند و از بابت تمرین هم مشکلی نداریم.

عابدینی بیان داشت: ما اعتراضی به زمان بازی ها نکردیم و فکر می کنم نباید هم اعتراضی داشته باشیم. همیشه تمام چیزها نباید مطابق میل ما باشد. ما از زمان این مسابقات رضایت داریم و مشکلی با زمان بازی ها نداریم.

مدیرعامل باشگاه داماش گیلان افزود: از زمانی که قویدل سرکار آمد تیم ما را به چالش کشید. وی همیشه شعار و قول می داد. تیم داماش را با گرفتن بازیکن خارجی بدهکار کرد و الآن هم پاسخگو نیست.

وی در مورد حق پخش تلویزیونی تصریح کرد: به نظرم باتوجه به هیجانی که برنامه های فوتبال دارد باید نرخ پخش تلویزیونی افزایش پیدا کند اما اینکه بیاییم و نامه بدهیم که فوتبال از تلویزیون پخش نشود درست نیست چون ارزش معنوی کار را از دست می دهیم.

مدیرعامل باشگاه داماش گیلان در خصوص اقتدار کمیته انضباطی خاطر نشان کرد: معنا و مفهوم اقتدار این نیست که سیستم فوتبال به هم بریزد. اگر تیم ها قانونمند عمل کنند کمیته انضباطی هم طبق قانون با تیم ها برخورد خواهند کرد.
فکر می کنم کمیته انضباطی و سازمان لیگ توانایی برخورد با تیم های متخلف را دارند و ترسی از هیچ تیمی ندارد.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه جولاي 24, 2013 11:14 am

در این مصاحبه ای که معراج از عابدینی گذاشته رد پای شیطنت از خود خبر مشهود تر هست!

بعید میدونم عابدینی اینجوری در مورد هواداران حرف زده باشه چون خودش از نزدیک عشق هواداران به داماش رو دیده و همچنین خودش انقلاب 13 اسفند سال گذشته ما رو لمس کرده و جریان برکناری حمیده هم فکر کنم یادش مونده باشه!

بعدش هم بلیط پارسال 3000 تومان بود!امسال هم قانون میگه شده5000 تومان !ولی توی خبر میگه 2000،این قیمت دوسال پیش بود!!!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » چهارشنبه جولاي 24, 2013 11:16 am

عاشقان آقای مدیر بیان این فرمایشات جدید ایشون رو تفسیر کنند و در واقع ماست مالی کنند!!!

واسه ایشون حرف زیاده ولی حیف الان وقتش نیست و ..........
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » چهارشنبه جولاي 24, 2013 11:17 am

هواداران داماش به نوعی خاموش هستند این هواداران بدشان نمی آید که تیم برد داشته باشد اما اگر تیم هم نبرد غصه هم نمی خورند و دلیلش این است که این تیم تنها به یک استان تعلق داشته و مثل استقلال و پرسپولیس که هویت ملی دارند، نیست.

[size=18:318e3e16ea]
[color=red:318e3e16ea]استقلال و پرسپولیس هویت ملی دارند دیگه چیه !؟(این 2 تیم هویت قومی هم ندارند چه برسه به ملی ، این 2 تیم هویتشون پولی هست)[/color:318e3e16ea] هواداران خاموش دیگه چیه !!!!!!!!!؟ داماش نبرد ما قصه نمیخوریم دیگه چی بوددددددد ؟ /18/
[/size:318e3e16ea]

مصاحبه واقعی هست !؟ /18/ /18/ /18/ /18/ منتظر تکذیب خبر هستیم /15/
آخرين ويرايش توسط nima_beckham on چهارشنبه جولاي 24, 2013 11:20 am, ويرايش شده در 2.
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » چهارشنبه جولاي 24, 2013 11:18 am

[quote:17ff951092="meraj130"][size=18:17ff951092]عابدینی:
[color=red:17ff951092]تیم داماش هوادار سینه چاک ندارد[/color:17ff951092]/قویدل داماش را به چالش کشید و رفت[/size:17ff951092]
مدیر عامل باشگاه فوتبال داماش گیلان گفت: از نظر تکنیکی و تاکتیکی برای رویارویی با تیم سایپا آماده هستیم اما تیم ما هواداران پر و پا قرص ندارد.
امیر عابدینی در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران گفت: بازیکنان زیر نظر افشین ناظمی تمرینات خود را انجام دادند و از نظر تکنیکی و تاکتیکی هیچ مشکلی برای آغاز فصل سیزدهم لیگ برتر نخواهیم داشت.

مدیر عامل باشگاه داماش گیلان افزود: بازیکنان طبق برنامه ریزی کادر فنی و زیر نظر سرمربی به تمرینات ادامه می دهند تا در اولین رویارویی تیم فوتبال داماش با سایپا بهترین نتیجه را کسب کنیم.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه باشگاه داماش خصوصی است پولی هم از هیچ ارگانی نمی گیریم جذب اسپانسر هم به وضعیت اقتصادی باشگاه مربوط می شود و با توجه به وضعیت اقتصادی داماش این تیم اقتصاد پایداری ندارد و نمی شود سرمایه گذاری خوبی را انجام داد.

عابدینی تأکید کرد: هواداران داماش به نوعی خاموش هستند این هواداران بدشان نمی آید که تیم برد داشته باشد اما اگر تیم هم نبرد غصه هم نمی خورند و دلیلش این است که این تیم تنها به یک استان تعلق داشته و مثل استقلال و پرسپولیس که هویت ملی دارند، نیست.

وی در خصوص الکترونیکی شدن بلیط بازی در لیگ سیزدهم اذعان داشت: قیمت بلیط در شهر رشت 2000 تومان بوده است افزایشی در قیمت بلیط وجود نخواهد داشت در مورد الکترونیکی شدن بلیط هم تصور نمی کنم در هفته نخست بازی های لیگ الکترونیکی شود.

وی در مورد عملکرد سرمربی تیم فوتبال داماش تأکید کرد: از عملکرد افشین راضی هستیم و بازیکنان هم توانستند از لحاظ بدنی به آمادگی مطلوب دست پیدا کنند و از بابت تمرین هم مشکلی نداریم.

عابدینی بیان داشت: ما اعتراضی به زمان بازی ها نکردیم و فکر می کنم نباید هم اعتراضی داشته باشیم. همیشه تمام چیزها نباید مطابق میل ما باشد. ما از زمان این مسابقات رضایت داریم و مشکلی با زمان بازی ها نداریم.

مدیرعامل باشگاه داماش گیلان افزود: از زمانی که قویدل سرکار آمد تیم ما را به چالش کشید. وی همیشه شعار و قول می داد. تیم داماش را با گرفتن بازیکن خارجی بدهکار کرد و الآن هم پاسخگو نیست.

وی در مورد حق پخش تلویزیونی تصریح کرد: به نظرم باتوجه به هیجانی که برنامه های فوتبال دارد باید نرخ پخش تلویزیونی افزایش پیدا کند اما اینکه بیاییم و نامه بدهیم که فوتبال از تلویزیون پخش نشود درست نیست چون ارزش معنوی کار را از دست می دهیم.

مدیرعامل باشگاه داماش گیلان در خصوص اقتدار کمیته انضباطی خاطر نشان کرد: معنا و مفهوم اقتدار این نیست که سیستم فوتبال به هم بریزد. اگر تیم ها قانونمند عمل کنند کمیته انضباطی هم طبق قانون با تیم ها برخورد خواهند کرد.
فکر می کنم کمیته انضباطی و سازمان لیگ توانایی برخورد با تیم های متخلف را دارند و ترسی از هیچ تیمی ندارد.[/quote:17ff951092]

آقای عابدینی چیکار میشه کرد زمین بری آسمون بری شما یه پرسپولیسی دوآتیشه هستی و داماش رو فقط برای اینکه بگی من تو این فوتبال حضور دارم میخوای این به من ثابت شده که شما دلتون با پرسپولیسه نه داماش.
وابدن ول کن ایران آسیا امیرعابدینی.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط Rashti0131 در چهارشنبه جولاي 24, 2013 11:21 am .
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » چهارشنبه جولاي 24, 2013 11:18 am

[quote:d41c54a112="sepidroudi"]قربان همه شما اعضای کمپین برم من :P - کار شما و اعلام حمایتتون دست کمی از کار دکتر عارف نداره :D - ایشالا بعد پیروزی قاطع جشنی بزرگ در همین جا میگیریم .

yankee - popo131 - THE_ KING_ OF_ RASHT - majid13 - pouryaR-damash - havadarehamishegi - 777 - nima_beckham - JUSTiran46

فقط مونده حمایت مدیریت معظم وارش که اگه ایشون موافق نباشند حضور من در عرصه منتفی خواهد شد :D
من اصلا احساس تکلیف نمیکردم و وارد صحنه نمیشدم اگر اوضاع بدین شکل نبود فقط چون احساس خطر کردم ورود کردم و حضور و ادامه فعالیت من در این عرصه منوط به عدم مخالفت مدیریت معظم هست :wink:[/quote:d41c54a112]

مثل اینکه اینطوری نمیشه.sepidroudi عزیز داره بدون رقیب میره جلو. :D

من از همین لحظه و با اصرار دوستان کاندیداتوری خودم را اعلام میکنم.

کسانی که به کمپین من بپیوندن امروز سر تمرین بجاشون پول بنر هارو میدم.(پیشنهاد کاملا جدی هست) :lol:

در ضمن اگر به کمپین من بپیوندین مزایای دیگری هم داره که متعاقبا اعلام خواهد شد. :)
آخرين ويرايش توسط aryanrecord on چهارشنبه جولاي 24, 2013 11:40 am, ويرايش شده در 3.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » چهارشنبه جولاي 24, 2013 11:19 am

آقای عابدینی ما از باخت تیممون ناراحت نمیشیم ؟!
مثل اینکه آقای عابدینی الان دیگه دوست داره با ما کل کل کنه. فکر کنم این مطلبی که روی صفحه اصلی در مورد ایشون کار شده به مذاق ایشون خوش نیومده !!!!
کیا بودن که فصل پیش باعث شدن درخشان از داماش بره ؟! کیا باعث شدن داماش جون بگیره ؟ د اگه ما نبودیم که شما قدرت عوض کردن درخشان رو نداشتی !!!!!!
این هوادار ها سینه چاک نیستن که همه با هم دونگ میزارن تا پرچم و بنر واسه تیمشون درست کنن ؟ سینه چاک نیستن خودشون اتوبوس میگیرن تا برن تهران بازی عشقشونو ببینن ؟! اون عشق تهرانی شما هویت ملی نداره بلکه پول ملی داره. یک عمر دارن پول این ملت میریزن دور واسه این 2 باشگاه درپیت.
اصلا انتظار چنین مصاحبه ای رو از شما نداشتم ! اصلا !
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » چهارشنبه جولاي 24, 2013 11:23 am

[quote:af6e644469="aryanrecord"][quote:af6e644469="sepidroudi"]قربان همه شما اعضای کمپین برم من :P - کار شما و اعلام حمایتتون دست کمی از کار دکتر عارف نداره :D - ایشالا بعد پیروزی قاطع جشنی بزرگ در همین جا میگیریم .

من اصلا احساس تکلیف نمیکردم و وارد صحنه نمیشدم اگر اوضاع بدین شکل نبود فقط چون احساس خطر کردم ورود کردم و حضور و ادامه فعالیت من در این عرصه منوط به عدم مخالفت مدیریت معظم هست :wink:[/quote:af6e644469]

مثل اینکه اینطوری نمیشه.sepidroudi عزیز داره بدون رقیب میره جلو. :D

من از همین لحظه و با اصرار دوستان کاندیداتوری خودم را اعلام میکنم.

کسانی که به کمپین من بپیوندن امروز سر تمرین بجاشون پول بنر هارو میدم.(پیشنهاد کاملا جدی هست) :lol:

در ضمن اگر به کمپین من بپیوندین مزایای دیگری هم داره که مطقابلا اعلام خواهد شد. :)[/quote:af6e644469]

تا خون در رگ ماست مهندس معین تاپیکزن ماست :D

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط nima_beckham » چهارشنبه جولاي 24, 2013 11:28 am

حالا چرا قبل دربی گیلان این مصاحبه بیرون اومده جالبه ! /15/ آقای عابدینی حداقل صبر میکرد تا دربی داماش و ملوان انجام بشه بعد اینجوری حرف میزد !
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط yankee » چهارشنبه جولاي 24, 2013 11:30 am

معین اصلا سر بازی با سایپا بیا پیشه من بشین .بازی تموم شد با گوشی میریم تاپیک میزنیم. پسورد وایرلس عضدی رو از مازیار یا مهرداد بگیر جابیجه /16/

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط havadarehamishegi » چهارشنبه جولاي 24, 2013 11:30 am

باز این خبرگضاری ها دارن دو بهم زنی میکنن؟؟؟؟؟؟
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان