[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط Rashti0131 » چهارشنبه جولاي 24, 2013 9:48 am

ابهام در حضور کريم انصاري‌فرد

عضو سازمان ليگ مي‌گويد اگر تاريخ رضايت‌نامه انصاري‌فرد در پايان موعد صادر شده باشد، او قادر به همراهي تراکتورسازي نخواهد بود.
[ابهام در حضور کريم انصاري‌فرد]

مصطفي شهبازي در پاسخ به اين سوال که گفته مي‌شود انصاري فرد به خاطر دير صادر شدن رضايت‌نامه‌اش قادر به بازي براي تراکتورسازي تا پايان نيم فصل نخواهد بود، گفت: من هنوز مدارک مربوط به انصاري‌فرد را نديده‌ام. از من در اين باره سوال شد که اگر رضايت‌نامه‌اش دير صادر شده باشد، چه مي‌شود، من هم قانون را براي او شرح دادم.

او در ادامه افزود: من چون پرونده انصاري‌فرد را نديده‌ام نمي‌توانم به صراحت در اين‌باره صحبت کنم. شايد هم رضايت‌نامه‌اش را زود صادر کرده‌اند و هيچ مشکلي هم براي بازي نداشته باشد. هروقت مدارک انصاري‌فرد بدست ما رسيد، من مي‌توانم دقيقا به شما بگويم که او مشکلي براي بازي کردن دارد يا خير. در حال حاضر من از وضعيت پرونده او اطلاع ندارم و اگر رضايت‌نامه‌اش دير صادر شده باشد، براي ادامه کار دچار مشکل خواهد بود.

به گزارش ايسنا، صدور ديرهنگام رضايت‌نامه کريم انصاري‌فرد مهاجم فصل گذشته پرسپوليس، شايعه‌هايي مبني بر بازي نکردن او تا پايان نيم فصل را به همراه داشته است. از ديگر نکات جالب در اين ميان اعلام نام 19 بازيکن از سوي تراکتورسازي براي ديدار با پرسپوليس است و همين نشان مي‌دهد که مسوولان تراکتورسازي هم از حضور انصاري‌فرد در بازي امشب مطمئن نيستند.
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » چهارشنبه جولاي 24, 2013 9:49 am

تقوي رسماً از هدايت مس استعفا داد

سرمربي تيم فوتبال مس کرمان به دليل رويدادهاي پيش آمده در اين باشگاه در چند روز اخير از سمت خود استعفا کرد.
[تقوي رسماً از هدايت مس استعفا داد]

مجتبي تقوي که پيش از شروع فصل سيزدهم ليگ برتر فوتبال هدايت تيم فوتبال مس کرمان را بر عهده گرفته بود رسما از هدايت اين تيم استعفا داد.

تقوي اين خبر را در نشست خبري پيش از بازي برابر راه آهن اعلام کرد و گفت که در بازي فردا روي نيمکت نخواهد نشست.

چند روز پيش عده‌اي از ليدرها و تماشاگران باشگاه مس با حضور در تمرين اين تيم تقوي و دستيارانش را مورد ضرب و شتم قرار دادند که اين مساله موجب ناراحتي تقوي شده بود.

به گزارش ايسنا، از پرويز مظلومي و حميد درخشان به عنوان گزينه‌هاي جانشيني تقوي در کرمان نام برده مي‌شود.
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه جولاي 24, 2013 10:09 am

[quote:03979ca959="Rashti0131"]تقوي رسماً از هدايت مس استعفا داد

سرمربي تيم فوتبال مس کرمان به دليل رويدادهاي پيش آمده در اين باشگاه در چند روز اخير از سمت خود استعفا کرد.

مجتبي تقوي که پيش از شروع فصل سيزدهم ليگ برتر فوتبال هدايت تيم فوتبال مس کرمان را بر عهده گرفته بود رسما از هدايت اين تيم استعفا داد.

تقوي اين خبر را در نشست خبري پيش از بازي برابر راه آهن اعلام کرد و گفت که در بازي فردا روي نيمکت نخواهد نشست.

چند روز پيش عده‌اي از ليدرها و تماشاگران باشگاه مس با حضور در تمرين اين تيم تقوي و دستيارانش را مورد ضرب و شتم قرار دادند که اين مساله موجب ناراحتي تقوي شده بود.

به گزارش ايسنا، از پرويز مظلومي و [color=red:03979ca959][b:03979ca959]حميد درخشان[/b:03979ca959] [/color:03979ca959]به عنوان گزينه‌هاي جانشيني تقوي در کرمان نام برده مي‌شود.[/quote:03979ca959]

ما حمایت خود را از حمیده جهت تصدی پست سرمربی گری مس کرمان را اعلام میکنیم.
یعنی واقعا با این گند کاریهای حمیده باز هم میخوان بهش تیم بِدَن؟
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » چهارشنبه جولاي 24, 2013 10:18 am

[quote:e0026b9b85="The_King_of_rasht"][quote:e0026b9b85="Rashti0131"]تقوي رسماً از هدايت مس استعفا داد

به گزارش ايسنا، از پرويز مظلومي و [color=red:e0026b9b85][b:e0026b9b85]حميد درخشان[/b:e0026b9b85] [/color:e0026b9b85]به عنوان گزينه‌هاي جانشيني تقوي در کرمان نام برده مي‌شود.[/quote:e0026b9b85]

ما حمایت خود را از حمیده جهت تصدی پست سرمربی گری مس کرمان را اعلام میکنیم.
یعنی واقعا با این گند کاریهای حمیده باز هم میخوان بهش تیم بِدَن؟[/quote:e0026b9b85]

حمزه جان تو چیکارشون داری آخه برادر کرمانی ها دوست دارن سریعا تا پایان نیم فصل اول سقوط خودشون رو تضمین کنن
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1990 » چهارشنبه جولاي 24, 2013 10:20 am

[quote:c7dbdd4a89="The_King_of_rasht"][quote:c7dbdd4a89="Rashti0131"]دوستان عزیز منم به جمع آشخورها پیوستم 8O
برگه اعزامم اومد 19 همین ماه عجب شیر /9/ /10/
فقط دلم میخواد قبل اینکه برم بازی الگیلانو رو ببریم تا با خاطه ای خوش برم سربازی /11/[/quote:c7dbdd4a89]

مرتضی جان خوش بگذره! من اونجا بودم :wink:
کل پادگان عجب شیر یک طرف اون اردوگاه محراب یک طرف!!!!
سعی کن لذت ببری :D :D

بهت پیشنهاد میکنم شب اول که اونجا رسیدی و توی آسایشگاه خوابیدی آگاه بخوابی!!!! چون5 صبح سرگروهبان یک " برپـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا " می زنه که آدم قفل میکنه . غذاش هم اصلا تعریف نداره ولی سخت نگیر سعی کن بهت خوش بگذره.[/quote:c7dbdd4a89]
یادش بخیر منم اونجا بودم گردان 2 گروهان 2.واسه ما 4 بیداری زدن نامردا.
خدایا: بارها دقیقا همان جایی ""دستم"" را گرفتی که میتوانستی ""مچم"" را بگیری.خدایا شکرت...
abarar1990
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 12, 2013 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » چهارشنبه جولاي 24, 2013 10:24 am

قربان همه شما اعضای کمپین برم من :P - کار شما و اعلام حمایتتون دست کمی از کار دکتر عارف نداره :D - ایشالا بعد پیروزی قاطع جشنی بزرگ در همین جا میگیریم .

yankee - popo131 - THE_ KING_ OF_ RASHT - majid13 - pouryaR-damash - havadarehamishegi - 777 - nima_beckham - JUSTiran46

هنوز وقت هست واسه عضویت در این کمپین :twisted:

از همه عزیزانی که هم حمایت نکردن و به کمپین نپیوستن هم تشکر میکنم :arrow:

فقط مونده حمایت مدیریت معظم وارش که اگه ایشون موافق نباشند حضور من در عرصه منتفی خواهد شد :D
من اصلا احساس تکلیف نمیکردم و وارد صحنه نمیشدم اگر اوضاع بدین شکل نبود فقط چون احساس خطر کردم ورود کردم و حضور و ادامه فعالیت من در این عرصه منوط به عدم مخالفت مدیریت معظم هست :wink:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه جولاي 24, 2013 10:29 am

damashmylove2 : من چیکار دارم برار،من که حمایت خودم رو اعلام کردم؟

abarar1990 : من گردان 3 بودم گروهان 1(این طرف پادگان بغل سینما) :wink:

sepidroudi : من همچنان میگم زیاد به کمپین دل خوش نکن! دلیل نمیشه وقت رو از دست بدی نظر من اینه دقیقه 80 بازی با سایپا پاشو از استادیوم برو خونه!!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » چهارشنبه جولاي 24, 2013 10:36 am

مشکل دهنوي براي بازي در پرسپوليس حل شد

نماينده باشگاه پرسپوليس پس از پيگيري‌هاي لازم مجوز حضور دهنوي در بازي با تراکتورسازي را گرفت.
[مشکل دهنوي براي بازي در پرسپوليس حل شد]

قاسم دهنوي با رأي کميته انضباطي 60ميليون به دليل قرارداد با دو باشگاه پرسپوليس و سپاهان جريمه شد اما با توجه به اينکه نامه رأي کميته انضباطي هنوز به دست مسئولان سازمان ليگ نرسيده بود کارت بازي‌ اين بازيکن را صادر نکرده بودند.

به گزارش فارس، با توجه به پيگيري‌هاي امروز و حضور نماينده باشگاه پرسپوليس در سازمان ليگ، کميته انضباطي بالاخره مجوز بازي قاسم دهنوي را صادر کرد و اين بازيکن براي همراهي پرسپوليس مشکل خاصي ندارد.

خبر بعدي از پرسپوليس اينکه توجه به اظهارات علي دايي قرار بود که کاپيتان پرسپوليس شب گذشته معرفي شود اما با وجود برگزاري دو جلسه هنوز دايي کاپيتان پرسپوليس را مشخص نکرده و قرار است در دقيقه 90 اين کار را انجام دهد. اين در شرايطي است که سيد جلال حسيني، نوري، حقيقي و نوروزي گزينه‌هاي کاپيتاني پرسپوليس هستند.
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط Rashti0131 » چهارشنبه جولاي 24, 2013 10:36 am

جلسه کي‌روش با مسوولان فدراسيون برگزار شد

نشست مشترک سرمربي و مربي تيم ملي با رئيس و دبيرکل فدراسيون فوتبال برگزار شد.
[جلسه کي‌روش با مسوولان فدراسيون برگزار شد]

به گزارش ورزش سه به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، اين نشست با حضور علي کفاشيان رئيس و مهدي محمد نبي دبيرکل فدراسيون، کارلوس کي‌روش سرمربي تيم ملي، اميد نمازي مربي تيم ملي واميد جمالي سرپرست کميته روابط بين الملل در دفتر کفاشيان برگزار شد.

در ابتداي نشست کارلوس کي‌روش، گزارشي از سفر به برزيل و بازديد از کمپ‌هاي تمريني اين کشور را ارائه و تقويم برنامه‌هاي تيم ملي در اردوها را اعلام کرد. کارلوس کي‌روش استراتژي مورد نظرش را در برنامه‌ريزي به رئيس و دبيرکل فدراسيون فوتبال گزارش داد.

کي‌روش تاکيد کرد که در برزيل از چند کمپ بازديد کرده و همه امکانات موجود در آنها را بررسي کرده است.

کارلوس کي‌روش درباره کمپ‌هاي ديگري که در برزيل به زودي افتتاح خواهند شد، هم گزارش داد و گفت که آنها را زيرنظر گرفته است.
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط Rashti0131 » چهارشنبه جولاي 24, 2013 10:37 am

تقوي: دليل استعفايم کتک خوردن طاهري است

سرمربي مس با اعلام استعفا، دلايلش را براي اين تصميم عنوان کرد و مهمترينش را ضرب و شتم بيژن طاهري دانست.
[تقوي: دليل استعفايم کتک خوردن طاهري است]

مجتبي تقوي در نشست خبري پيش از بازي با راه‌آهن، بيان کرد: يکي از تيم‌هايي که در بازي‌هاي دوستانه با آنها بازي ‌کرده‌ايم و خيلي خوب ظاهر شد راه‌آهن بود. اين تيم در مسير تفکرات کادر فني‌اش حرکت مي‌کند. بسياري از تيم‌ها نيز در ليگ شرايط‌شان بهتر مي‌شود. مس نيز علي‌رغم اين همه تبليغ در مسائل فني‌اش دو هفته‌ تمرين کرد، اما در کرمان نتوانستيم تمرين مناسبي داشته باشيم و لطمه خورديم. بازيکنان خوب و با کيفيت پارسال بر اساس نظر کادر فني در تيم ماندند، ‌به جز دو يا سه بازيکن که خودشان تمايل نداشتند. در کل اسکلت تيم حفظ شد و بازيکنان جديد نيز داراي تجربه‌اند.

به گزارش ايسنا ، وي افزود: در بازار نقل و انتقالات مهم نيست که چقدر در جيب‌تان پول داريد؟ شايد من در عمرم امسال تنها با دو بازيکن صحبت کردم. بازيکنان ترجيح مي‌دهند در تيم‌هاي پايتخت کشور يا آنهايي که سهميه آسيايي دارند بازي کنند. خدا را شکر که تمام اين تيم‌ها از لحاظ مالي بهتر از مس هستند. با اين حال يک تيم بايد واقعا تيم باشد. تمام ناراحتي بنده هم اين است که اجازه ندادند مس تبديل به تيم شود. با اين وجود مهم‌تر از بازيکنان اسمي، اتحاد و همدلي است. ما بدنسازي خوبي داشتيم و همه بازيکنان علاقمندند که فوتبالي را ارائه دهند تا در شأن فوتبال کرمان باشد. من با قاطعيت مي گويم که در مسائل فني فوتبال مشکلي نبوده و هر مشکلي که ايجاد شده خارج از زمين چمن بوده است. حال با نيرنگ يا فريب و يا مسائل ديگر. من تا چند هفته‌ پيش اجازه ندادم که اين مسائل به تيم ورود کند، اما ورود کرد. با اين حال بايد تهديد را تبديل به فرصت کنيم، ولي اين زمان بر است. مهم‌ترين رقيب ما هم حاشيه‌هاست. ما افراد با تجربه کمي در تيم نداريم و در حوزه‌هاي مختلف بازيکناني هستند که مي دانند بايد با شروع ليگ از حيثيت فوتبال کرمان دفاع کنند.

سرمربي مس کرمان در ادامه در پاسخ به اين سوال که چه کساني تيمش را وارد حاشيه کرده‌اند‌؟ توضيح داد: در اين زمينه قطعا بايد مراجع ذيصلاح رسيدگي کنند. خوشبختانه افرادي هم که در اين حوزه در فدراسيون کار مي‌کنند مو را از ماست بيرون مي‌کشند. آنها در اين چنين برخوردها خوب عمل کردند و از اين پس هم مي‌توانند حتي با شدت‌ بيشتري عمل کنند. اما بايد بگويم که تحت هيچ عنواني مردم خوب کرمان هيچ نقشي در اين صحبت نداشتند. اين مردم واقعا مظلومند. امروز هم قصد داشتم از آنها حمايت کنم و بگويم که اين حواشي هيچ ربطي به مردم شريف کرمان ندارد. در گذشته وجود داشت و امسال هم به اوجش رسيد. مردم کرمان از اين اتفاق ناراحتند، ولي فضا براي يکه تازي اين افراد در کرمان باز شده و آدم‌هاي خوب هم کنار کشيده اند.

تقوي همچنين تصريح کرد: در اين مدت هيچ مصاحبه‌اي نکرده‌ام و هر صحبتي که از من بعد از ماجراي درگيري منتشر شده جعلي است. من جلسات زيادي با اعضاي هيات مديره برگزار کردم، اما علاقه‌اي ندارم ديگر با مس کار کنم. رييس هيات مديره باشگاه نيز تازه آمده و برنامه‌هايي براي جمع کردن اين مسائل دارد و از من خواسته تا بمانم. اما فکر مي‌کنم به دلايلي که در ادامه خواهم گفت نمي‌توانم ادامه دهم. اولين دليل بيژن طاهري است. او واقعا ناجوانمردانه مورد ضرب و شتم قرار گرفت و خدا رحم کرد که اتفاقي برايش نيفتاد. چنين اتفاقاتي در فوتبال قبلا هم بوده و هنوز هم خانواده‌هاي‌شان ضربه مي‌بينند. من به عنوان مربي تيم دوست ندارم که چنين اتفاقي براي کادر فني‌ام بيفتد و حالا که اين اتفاق اتفاده بايد عکس العمل نشان دهم. بعضي حرف‌هايي که دوستان مي‌زنند درست است و بايد به حرفشان گوش کرد، ولي کسي در اين ماجرا پا در مياني نکرد. از مسئولان استان هم انتظار مي‌رفت که حداقل فضا را فراهم کنند تا تمرينات را دنبال کنيم.

وي با اشاره به اين که مهم‌ترين دليل استعفايش ضرب و شتم بيژن طاهري است، تاکيد کرد: من در زندگي‌ام باج نداده‌ام اما برخي از افراد در مس به دنبال باج گيري‌اند. اصلا نمي‌توانم تصور کنم که يک مربي ارتباطي با اين افراد داشته باشد. بحث بعدي‌ام اين است که فضا براي کار کردن در مس معلوم نيست. من تا الان يک ريال هم از باشگاه دريافت نکرده‌ام. هيچ مربي حرفه‌اي اين کار را نمي‌کند. من به دنبال منافع شخصي‌ام نبودم و حيثيت خودم را بيشتر دوست دارم. در بخش آخر بايد بگويم که مي روم تا فضا براي بازيکنان مس فراهم شود، چون اگر اين اتفاق بيفتد به عمق ماجرا پي خواهيد برد. خيلي از مردم کرمان از اين اتفاق ناراحت شدند. شأن اين مردم نيست که يک عده اين قدر ناجوانمردانه با يک اين مربي برخورد کنند. البته فرداي آن روز هم اين اتفاق براي بدنساز تيم افتاد. من هم آدمي نيستم که اتفاقي رخ دهد وعکس العملي نداشته باشم و به هيچ عنوان از اين مسائل نمي‌گذرم، چون مي‌دانم حساب و کتابم کامل پاک است. خانم بيژن طاهري هر لحظه ممکن بود پشت تلفن سکته کند. همه ما زحمت مي‌کشيم تا خانوادهمان در آسايش باشند. بيژن طاهري که اين همه سابقه در فوتبال دارد بسيار مظلوم بوده و يک بار هم پشت سر کسي حرف نزده است. من هم اين صحنه‌ها را در زندگي‌ام نديده بودم. مسئولان باشگاه و مردم دوست دارند که در مس بمانم و من هم قولي به مردم کرمان داده بودم و آنها مرا به خون شهيدان قسم دادند و اين برايم مهم است، اما فکر مي‌کنم که در تيم مس کار نکنم، بهتر است. آبرويي که ريخته شده با حرف جمع نمي‌شود وحتما بايد عکس العملي نشان دهم. مطمئنم که فصل بسيار سختي براي مس در پيش است، اما اميدوارم با رفتنم شرايط خوبي فراهم شود.

سرمربي مستعفي مس کرمان همچنين در پاسخ به اين پرسش که آيا فردا روي نيمکت تيمش مقابل راه‌آهن مي‌نشيند يا نه؟ مطرح کرد: من از رييس هيات مديره اجازه گرفتم تا در اين نشست حرف‌هايم را بزنم. من ديگر سرمربي مس نيستم و بعيد مي‌دانم که فردا روي نيمکت بنشينم. چون اگر بمانم ديگر نخواهم توانست سرم را در فوتبال بلند کنم. با اتفاقي که روي بيژن طاهري افتاد ديگر نمي‌مانم. در مورد جايگزينم روي نيمکت نيز بايد باشگاه تصميم بگيرد. نمي‌دانم مهدي محمدي مي‌نشيند يا نه. ولي من به همين پنج – شش دليلي که گفتم در تيم نمي‌مانم. از نظر حرفه‌اي هم خيلي ضرر کردم. دو پيشنهاد ديگر داشتم، اما فقط براي خدمت به مس آمدم، ولي متاسفانه اجازه ندادند حتي بازي‌ها شروع شود و سپس در مورد من و کادر فني‌ام اين کارها را انجام دهند. من بايد عکس العملي نشان دهم و نمي‌توانم مثل کبک سرم را در برف فرو ببرم. حاضرم خودم را فدا کنم، ولي راه براي آينده تيم باز شود.

تقوي در پاسخ به پرسشي مبني بر اين که مهم‌ترين عامل درگيري تمرين‌هاي تيمش چه بود؟ عنوان کرد: بايد کارشناسان در اين باره نظر دهند. آقاي عليپور به من گفت که حتما بايد با او جلسه‌اي داشته باشم. شما هم اجازه دهيد اطلاعاتم را در اختيار مراجع ذيصلاح قرار دهم و آنها قطعا با قدرت تصميم گيري مي‌کنند و از صميم قلب براي مس آرزوي موفقيت مي‌کنم. دلم برايشان تنگ شده است. اميدوارم در مسير سختي که قرار دارند موفق باشند.

وي همچنين در پاسخ به سوالي مبني بر اين که آيا با استعفايش موافقت شده است يا نه؟ افزود: اگر باشگاه استعفايم را قبول نکند، قانع‌شان مي‌کنم. همه را قانع کرده‌ام و فقط يک فرد مانده که او هم برايم خيلي محترم است و حتما او را قانع مي کنم،‌ چون نگاه به اين قضيه فوتبالي است. قبول کنيد که از لحاظ فوتبالي درست نيست که بمانم. من بايد کمک کنم تا همه متوجه شوند که چه اتفاقي افتاده و از اتفاق افتادنش جلوگيري کنند. باور کنيد که خدا کمک کرد که اتفاقي رخ نداد. خدا به خانواده طاهري رحم کرد. آلاتي در دست دوستان ديدم که اگر به بيژن طاهري اصابت مي‌کرد، خانواده اش زندگي تلخي را تجربه مي‌کردند.
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط havadarehamishegi » چهارشنبه جولاي 24, 2013 10:38 am

افشین چاووشی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره دیدار فردا (پنجشنبه) داماش گیلان مقابل سایپا اظهار داشت: سایپا را نمی‌شناسیم چون خیلی از بازیکنان این تیم تغییر کرده‌اند. با این وجود بازی خیلی سختی مقابل آنها داریم. سعی می‌کنیم فردا از امتیاز میزبانی استفاده کنیم و اولین بازی لیگ را با پیروزی پشت سر بگذاریم تا با روحیه خوب به دیدار ملوان برویم. امیدوارم فردا دل هواداران داماش را شاد کنیم.

مهاجم داماش با ابراز ناراحتی از وضعیت مالی این باشگاه عنوان کرد: 3 سال است برخی از بازیکنان داماش با این تیم تسویه حساب نکردند. آنقدر درباره این موضوع صحبت کرده‌ایم که خسته شدیم. با این وجود بازیکنان ما مظلوم هستند و به کمیته انضباطی نمی‌روند تا از داماش شکایت کنند.

چاووشی خاطرنشان کرد: در این 2،3 سال اخیر بی‌پولی گریبانگیر داماش شده و تنها وعده و وعید شنیده‌ایم. این بار قول داده‌اند که تا پایان هفته بخشی از مطالبات بازیکنان را پرداخت کنند.

وی با بیان اینکه از حالا نمی‌توان آینده داماش در فصل آینده را پیش‌بینی کرد، گفت: داماش بازیکنان مطرحی نگرفته و بیشتر به دنبال بازیکنان جوان و آینده‌دار بود. تیم خوبی داریم و مطمئن باشید می‌توانیم نتایج خوبی بگیریم.
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط alex00755 » چهارشنبه جولاي 24, 2013 10:39 am

[quote:593b6ba10d="sepidroudi"]قربان همه شما اعضای کمپین برم من :P - کار شما و اعلام حمایتتون دست کمی از کار دکتر عارف نداره :D - ایشالا بعد پیروزی قاطع جشنی بزرگ در همین جا میگیریم .

yankee - popo131 - THE_ KING_ OF_ RASHT - majid13 - pouryaR-damash - havadarehamishegi - 777 - nima_beckham - JUSTiran46

فقط مونده حمایت مدیریت معظم وارش که اگه ایشون موافق نباشند حضور من در عرصه منتفی خواهد شد :D
من اصلا احساس تکلیف نمیکردم و وارد صحنه نمیشدم اگر اوضاع بدین شکل نبود فقط چون احساس خطر کردم ورود کردم و حضور و ادامه فعالیت من در این عرصه منوط به عدم مخالفت مدیریت معظم هست :wink:[/quote:593b6ba10d]

عزیز دل برادر به جای این شعار های تبلیغاتی یه کم سر کیسه رو شل کن...
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » چهارشنبه جولاي 24, 2013 10:41 am

[quote:f16415ef74="sepidroudi"]قربان همه شما اعضای کمپین برم من :P - کار شما و اعلام حمایتتون دست کمی از کار دکتر عارف نداره :D - ایشالا بعد پیروزی قاطع جشنی بزرگ در همین جا میگیریم .

من اصلا احساس تکلیف نمیکردم و وارد صحنه نمیشدم اگر اوضاع بدین شکل نبود فقط چون احساس خطر کردم ورود کردم و حضور و ادامه فعالیت من در این عرصه منوط به عدم مخالفت مدیریت معظم هست :wink:[/quote:f16415ef74]

منم حمایت بی دریغ خودمو از دکتر معین اعلام میکنم :D :twisted: :P :wink:
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط sepidroudi » چهارشنبه جولاي 24, 2013 10:45 am

[quote:de7c3d5a63="alex00755"][quote:de7c3d5a63="sepidroudi"]قربان همه شما اعضای کمپین برم من :P - کار شما و اعلام حمایتتون دست کمی از کار دکتر عارف نداره :D - ایشالا بعد پیروزی قاطع جشنی بزرگ در همین جا میگیریم .

من اصلا احساس تکلیف نمیکردم و وارد صحنه نمیشدم اگر اوضاع بدین شکل نبود فقط چون احساس خطر کردم ورود کردم و حضور و ادامه فعالیت من در این عرصه منوط به عدم مخالفت مدیریت معظم هست :wink:[/quote:de7c3d5a63]

عزیز دل برادر به جای این شعار های تبلیغاتی یه کم سر کیسه رو شل کن...[/quote:de7c3d5a63]

جان برار وضع می نقدینگی خرابه وگرنه مادیات اصلا می منش دورون جایی نئره :wink:

یعنی اصلا شیمی قابله نئره :arrow: - حالا شما هم طی بیانیه ای رسمی ایته حمایت بوکون بعدا جبران کونم تره :twisted:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه جولاي 24, 2013 10:48 am

معین جان من به یه شرط حمایت میکنم ...
اگر شما تاپیک بازی رو زدید ولی خدای نکرده تیم نتیجه نگرفت قبول داری که در حصر خانگی قرار بگیری و یا تا آخر عمرت معلق وبشی؟
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط MAZIYAR در چهارشنبه جولاي 24, 2013 11:32 am .
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان